Predvianočný stres v obchodoch.
Ešte som z obchodu taká vytocená ako dnes nevyšla ,moje dvojročné dieťa zjedlo jednu guľku hrozna a pani z upratovania na nás pri pokladni kričala či sa nehanbime že nám decko zožralo strapec hrozna a my sme ho nezaplatili .Áno priznávam sa zjedlo jednu guľku hrozna ale ja som zaplatila aj za ďalších 10 zhnitych na strapci a nerobila som cirkus .
Mnohe tu riesite ze nejest v obchode, co by som pripustala ale ze upratovacka pouzila a este pred malym dietatom slovo zozrat je v poriadku ze? Da sa to povedat aj slusne. Take spravanie je nepripustne a za vulgarne vyjadrovanie by si zasluzila okamzity vyhadzov. Dnes ludia nemozu zohnat pracu a s radostou by robili aj tu upratovacku keby mohli. A tato pracu ma a vobec si to nevazi.
@veronika3184 konečne niekto pochopil o čo mi v podstate šlo dakujem Vám
No mna by upratovacka mohla napominat a vrieskat po mne, isla by som skontrolovat jej rajon a vrieskala aj ja po nej, ci sa nehanbi tak otrasne upratovat, ma zaplatene za udrziavanie poriadku, nie za sbs sluzbu 😉
Srandujem, mohla by si trhnut nohou. Ja vzdy ochutnavam hrozno, ktore idem kupit, nie kazde mi chuti. 😉
Pre dvojrocne je hrozno strasne zaujimave 🙂 moja mala uvidela, natiahla rucku, oci svietili, tak som kupila, a doma som si ho zjedla sama, tam uz ju to tak nezaujimalo.
@prihlassa predpokladam ze sa to stalo v nejakej zaprdenej jednote?
@prihlassa urcite to pories. Ale ist za veducou nestaci lebo ta to riesit nebude, bude tutlat. Treba poslat staznost priamo na sidlo toho obchodu. Ked by ju aj nevyhodili ale aspon ju pokarhaju a ked sa to bude opakovat, urcite vyhodia.
@tehulka2011 v zaprdenych jednotách upratovačky nemajú😁
Myslim ze niet dietata, co v obchode nikdy nic nevyviedlo. Tak ked vidite mamu, co jej ratolest činí nejaku neplechu, nikdy neviete, ci je to vynimka alebo pravidlo. Moja rozbila jedinykrat za 2 roky co ju mam jednu presnidavku. Vtedy som bola strasne vdacna, ze len zavolali upratovacku a nikto nam nenadaval.
Co sa mne stalo v obchode...
Prednedavnom som odpadla, nizky tlak, tehotenstvo...akurat som s dcerou prechadzala okolo napojov, pamatam sa len, ako som hovorila, ze sa potrebujem napit, lebo odpadnem...uz som lezala na zemi a ludia okolo mna, predavacka mi priniesla stolicku od pokladne, podlozila nohy, druha rozopinala bundu, pan zakaznik mi dal svoju bundu pod zadok nech neprechladnem...a jedna pani mi podala vodu, nech sa napijem, nadrzovku otvorila litrovu flasu a dala mi pit. Mali ste vidiet tie pohlady zakaznikov, niektori nezabudli podotknut, ci to aj "niekto" zaplati. To fakt v dnesnej dobe zavidia aj odpadnutie a par hltov najlacnejsej vody. 😉 vodu mama zaplatila, aj dcere cokoladu, ktoru dostala od predavacky za ten stres, co pri mne zazila.
Ale hrozno vzdy budem pred kupou ochutnavat 😋
@prihlassa zase nepreháňaj
@hindakus moje deti v obchode nikdy nič nevyviedli, odmalička sme s nimi chodili do obchodov a vedeli ako sa majú správať. Nikdy tam nič nežuli, neplieskali sa o zem, nevrešťali, neobchytávali tovar. Kedysi sa to proste nerobilo a nedovoľovalo sa deťom jesť v obchode nezaplatené jedlo, dokonca predavačka tam deti káznila keď pchali mamám do košíka priveľa sladkostí a predavačka kričala, že len jednu sladkosť si môže vybrať. My ako matky sme to brali od predavačky ako výchovnú pomoc, dnešné matky by asi takúto predavačku spacifikovali, čo si to dovoľuje k ich dieťaťu😂
P. S.: moje deti majú teraz 15 a 18 rokov, takže štýly výchovy a hranice sa menia.
@tehulka2011 ako ste vedela že jednota
@jankapepe To dieťa zjedlo jednu bobuľku. Píšete akoby im tam kilo hrozna vyžralo. Tá bobuľka je v poriadku, je to dieťa, neznamená, že bolo hladné keď chcelo bobuľku hrozna. Mamička mala odvážiť hrozno a z toho mu dať bobuľku. Ja som tento problém nemala, nedovolila som jesť malej neumyté hrozno. Upratovačke by som vynadala, strčila jej do ruky JEDNU bobuľku hrozna a kašliac na mienku ľudí by som odišla.
A dozvieme sa aj čo má toto všetko spoločné s tým vianočným stresom?😁
@miskakyska no veď upratovačka vystresovaná, matka vystresovaná, všetci vystresovaní, lebo je predvianočný čas😎
@prihlassa to bol len tip 🙂 tam clovek najskor stretne taketo exemplare🙂 mne tam vadi ze na mna kazdy striehne akoby sa bali ze cosi ukradnem
Haloooo..Vy tu prosím Vás o akej upratovačke stále meliete...JEDNOTA má jedine upratovačky na upratovanie kancelárskych priestorov na centrále,nie na predajnej ploche
@0silvia0 no tak neviem ako u vás ale u nás deťom predavačka vždy pri nákupe pchala kinder vajce do rúk len aby z poza pultu predala pokiaľ som raz odmietla zaň zaplatiť (mám dve staršie deti 17 a 15) a bolo to samozrejmosťou pre ne ponúknuť nech dieťa otvorí a matka zaplatí taktiež skúsenosť jednota,tak netuším či teraz vychovávam dieťa inak ako tie dve staršie
@prihlassa Je vtipné ako si ľudia myslia, že tým ze doma hrozno umyju, už na ňom postrek neostane. Pre informáciu: fungicid, ktorým sa hrozno strieka prenikajú do "pokožky" hrozna, takže ak nekupuj mamičky Bio, je jedno ci si to umyju alebo nie. Postrek tam bude stále. Jedine proti čomu sa tým uchránia je žltačka (ak vôbec na tom hrozne je, že ju tam na niesol nejaký fuj fuj zberac) ☺
@prihlassa ja mám niekedy pocit v jednote, že aj nákup za mňa chcú predavačky zaplatiť, toľko ma prenasledujú😀 , to len na odlahčenie
No neviem ja keď kupujem hrozno tiež vždy jednu bobuľku zjem aby som vedela čo kupujem...
@danielahamar do jednoty chodíme málo ale aj ja tam mám vždy pocit že asi kradnem tak tam každý zazera a bobulka hrozna bol len vrch ľadovca keď ja som sa s týmto ešte nikde inde nestretla ,ovocie zeleninu väčšinou kupujeme vo veľkosklade a tam čuduj sa svete malý vždy pri vstupe dostane do ruky banán,jabĺčko alebo mandarinku a nik nerieši že mu to predavačka dá je to malé dieťa ,a robia to tak pri každom dieťati čo vojde s rodičmi a zatiaľ neskrachovali a každý sa pri ich postoji k nim rád a často vracia ☺️
@lenkakravcova to myslíš vážne,alebo sranduješ,že žltačku z neumyteho ovocia ľudia dostanu preto,že ,ju oberal infikovany oberač?..

@lintu áno, tu už je to o konkrétnom človeku, ja len fakt ochutnám kôli kúpe, nie, že sa chcem napchať. To, že niekto sa napcha a nekúpi, je vec druhá.
Tu pani píše, že aj kúpila, tak o čom?