Predvianočný stres v obchodoch.
Ešte som z obchodu taká vytocená ako dnes nevyšla ,moje dvojročné dieťa zjedlo jednu guľku hrozna a pani z upratovania na nás pri pokladni kričala či sa nehanbime že nám decko zožralo strapec hrozna a my sme ho nezaplatili .Áno priznávam sa zjedlo jednu guľku hrozna ale ja som zaplatila aj za ďalších 10 zhnitych na strapci a nerobila som cirkus .
@prihlassa neboj sa to nie si sama, čo sa s takýmito vecami stretla, ale ja si vždy poviem, že asi má ten človek blbý deň a nemá sa kde vyventilovať. Jedným uchom dnu a druhým von a neriešim 🙂
Vzdy, ked ideme nakupovat potraviny, tak vzdy dam do ruky synovi malu bagetu, rozky tu nemame.
Poznaju ma tu v lokalnom Lidli, pamataju si ma este ako vystresovanu mamicku s jaciacim novorodencom. Bagetu vzdy zaplatim. Nikto s tym nema problem. Takisto uz som son davala mandarinku z balenia, detsku vyzivu z vrecuska a podobne.
Keby sa hentak do mna pustila upratovacka, tak by sa mi osobne musel jej zamestnavatel/nadriadeny ospravedlnit.
To je normálne, vieš ako to je. Sviatky pokoja a mieru a ľudia sa idú navzájom pozabíjať lebo je každý nervózny
@prihlassa Jedna rada pre vás. Z vysoka kašlite na to, čo si druhí myslia. Nech urobíte čokoľvek, aj tak si budú myslieť čo chcú. Zrejme bývate na dedine, ale keď budete stále ľuďom vyhovovať (vrátite zaplatené hrozno, kúpite od pokladníčky aj zlatý prsteň, keby ho vášmu dieťaťu strčí do ruky, viď vaše príspevky vyššie), budete akurát za tú blbú, s ktorou môžu manipulovať. To chcete? ASERTIVITA!
tu maju asi vsetky mamicky svoje superdeticky vychovane priam nadpozemsky,nerusene nakupuju s dietatom co tichucko sedi v kosiku a chape ze nejaku malickost dostane az po zaplateni....
@prihlassa Ľuďom pred Vianocami sibe. Sú nervózni a zlí. Snažím sa čo najmenej chodiť medzi nich. A keď už idem, radšej rozdať úsmev. Úplne chápem, že to mrzí. Ja som si už na to pripravila odpoveď universalnu: Pani, ukľudnite sa, ja nemôžem za vaše osobné problémy, tak si ich nevybíjajte na mne. Lebo takíto blázni si vyberú niekoho, kto sa nevie brániť, ženu s dieťaťom alebo napríklad dievča okolo 14 rokov veku a kričia na neho. Na chlapa by si to nedovolili.
@gopika ale je rozdiel trhy a obchod
lebo na trhu majitel je to normálne vie aky ma tovar a tá bobula ho nezabije, pripadne ak to tak dá každému tak ho tiež kilo hrozna nezruinuje ale žial obchod hlavne hypermartke toto všetko jednoducho zruinuje , a tiež ak k tomu sa prirata čo doslova pokradnu sa toho nazbiera
Tak neviem no si pamatam ze aj ja ked som bola mala tak mama mi dala zut rozok v obchode aby som neplakala... aj ja mojej dcere teraz dam a samozrejme pri pokladni aj za vsetko zaplatim. Keby mi reve v kosiku tak zas by boli reci ze mi vrieska decko na cely obchod.. ludom nevyhovies nikdy v nicom nic si z tychto komentarov ani nerob. A mimochodom na oddeleni sunky a syra vzdy daju malej do ruky po jednom platku takze asi tak
@gopika tak v takom hypermarkete kde sa premelie okolo hrozna aj 100 ludi by mali velku radost, keby kazdy ochutnal jednu gulicku zo strapca. Mamicky trosku sa uvedomte, ze nie ste jedine v obchode.
Ak si bola v tempe tak tam upratovacky maju. 🙂 v malych jednotach a supermarketoch nie ale vo velkych naozaj su.

@miskakyska Myslím to vážne. Znečistené potraviny (vírusom) sú jedným zo zdrojov nákazy. https://www.virusova-hepatitida.sk/typy-zltacek