Pri parkovaní som buchla do druhého auta
Ahojte, dnes som isla zaparkovať ale troška som buchla do druhého auta ale pozerala som nič na tom aute nemal, nebola to sk značka ale asi z rakúska tuším. Išla som rychlo zaparkovať o ulicu ďalej nakolko sa inde nedalo aby som mohla aspoň počkať kym príde majitel auta, ako som ho ťukla neznamy pán v druhom aute si fotil moje auto. Kým som tam prišla s dietatom nakolko bola somnou, ten pán tam uz nebol na tom aute.. Ale podotykam ze nic na tom aute nemal len ja škrabanec. Na políciu nemôžem ísť keďže to auto bohužiaľ odišlo a neviem ŠPZ, môže ten pán ktorý ma od fotil dať polícii fotku? Alebo niečo? Neviem ako to riešiť keďže ten majiteľ auta už nemusí byť na svk..
@hugigugin
@luliu mala som na starosti viac nehod ako tu zatial ludi do diskusie prispelo. Ak je auto pojazdne, ofotis, preparkujes, aby si neblokovala premavku. Ak nemozes cakat, davas kontakt. Finito. Poistovne si to riesia medzi sebou. Ak je zranena osoba alebo auto nepojadzne, samozrejme neodchadzas, ale riesis privolanim policie (a samozrejme sanitky)....
@sasa1310 to tvrdí ona, majiteľ môže tvrdiť iné... Predpokladám, že keď by sa nič nestalo, tak tam asi zaparkuje a nejde veľmi zaujímavo do ďalšej ulice zrazu, vsakze😉 bud parkuje, lebo vidím, že sa dá, alebo neparkujem a neskusam, keď to neviem. Mala čas obzerať auta, nemala čas počkať na majiteľa. Až neskôr si všimla, že ju fotia, napriek tomu nezastala,medzitym sa majiteľ vyparil aj s autom
@slovakboy opäť píšeš, čo ste mali vy, ale tu netušíme, či to tak bolo, či by majiteľ nad nejakým škrabancom mávol rukou, alebo naopak, chcel to riešiť. Myslím, že by mal právo sa rozhodnúť.
Do mňa nacuvala rakusanka s guľou, tiež tvrdila, že nič, ja ze ôk, ako som nastupovala, kukám a v dverách diera... Hold, mala som šťastie. Pri prvotnom omrkniti, nič, iba zrkadlo som napravila, potom kukám na tu hrdzavu guľu, že to nie je možné a prosím pekne výmena celých dverí na trojročnom aute.... Takže toľko k tomu pozretí a tobôž pod stresom a ešte možno strachom, jazykovou bariérou atď. Mala nechať kontakt. To by som urobila ja. Kebyže fakt musím odísť. Inak by som tam počkala. Opletacky proste mat môže.
@hugigugin a citala si to, co si pridala? Zalezi od okolnosti, ci ti ten listok uznaju. Zo skusenosti uplne to uznavaju normalne. Dokonca som mala, ze chlapik zdemoloval stojace auto na totalku (nevidel ho) a odisiel bez vsetkeho. Ze zostresoval kvoli nehode, domacim problemom atd. Policajti mu to v pohode uznali, zaplatil nejakusmiesnu pokutu, 2 body do flensburgu a dalej jazdi...
Mala si si dat blikacky a cakat tam
Pokiaľ na aute nebolo nič poškodené tak sa nejedná ani o škodovú udalosť.
@bykaterina nepreháňaj, ak by to riešili, klasifikovať to ako útek nebudú. Vlastná skúsenosť s pani, čo odišla. Dostala len pokutu 10€.
ŽIADNE LISTOČKY ZA STIERAČOM ĽUDIA Z HORNEJ DOLNEJ A ZO STREDOVEKU !
Všetci sa to naučte !
@maciatkolulu si smiešna. To tvrdí ona a ostatné zase tvrdíš ty.
@bennn áno, máš pravdu, ideál nič, odísť, lebo zhodnotí že sa v podstate nič nestalo, všetci máme havarijne, každý z nás berie auto ako kus plechu a nikomu z nás nevadí škrabanec.....a nakoniec si smiešna,ked ti to vadi👋.
@maciatkolulu on niečo také napísal? Napísal, že lístky za stieračom sa nemajú dávať a nemajú. Máš tam čakať alebo zavolať policajtov. Treba čítať s porozumením
@luliu ďakujem za upozornenie😉zlepšujem sa, zbožňujem hovorcov, nechceš prácu? 🤣🤣🤣
@minnie777 ľudovo dá to volá nehoda, Lebo naozaj niečo také nazvať šťastím dá to nedá povedať. Druhá vec ty keď do niečoho tuknes a to že je vrch materiálu masky je ok neznamená že napr klíma neprdla. To vie posúdiť iba technik a nie nejaky človek čo sa venuje niečomu inému. A to nepíšem ak má niekto štátne vozidlo musí volať políciu aj keby tam bol centimetrovy škrabanec..
Nič strašné sa akože nestalo, svedomie mi to nedalo a išla som na policiu a tam sme všetko vyriešili, ziadna pokuta ani nic takze tak 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/trebisov/osoba-bez-svedomia-ktora-mi-dnes-naburala-nove-auto/
Sa bavim🤣🤣🤣🤣raz tak, onak
Ahoj,šla so na políciu a uviedla si, že si tukla niekomu neznámemu a nevieš ani ŠPZ ? Aký bol potom postup?

@vevesh nie nie len na SK aj v zahranici ti zettel nestačí. https://www.strafrechtsiegen.de/unfallflucht-tr...