Priateľ mi hovorí, že som tlstá
S priatelom sme uz dlho spolu no posledny rok mi vyprava,ze som tlsta,ze ked sme sa poznali,ze som bola chudunka. Ze mam velke brucho. Ja mam ale od strednej problemy s bruchom nemozem ho zhodit. Vkuse mi vyprava aby som tolko ,,nezrala" aby som nejedla sladke. Ja ale skoro vobec nejem iba vecer sa najem a dalsi den az vecer. Mam 159 cm a 74 kil ale som plnostihla. On mi stale toci,ze som rozkysnuta knedla. Aj cvicievam obcas ale iny chlapi sa za mnou obzeraju len on ma stale nejake komentare.
Aj rodina mi vravi,ze som tlsta.
@jana_eyre_2 prosim??? Ty si lepsie precitaj ten komentar... nepisala som to o nej, ale o mojej znamej, ktoru poznam od malicka, pracovali sme spolu, tak prepac, ze som videla o pocula, co si o nej vsetci za chrbtom rozpravali. O autorke som napisala, ze na tej fotke vyzera ok, ale ze je to tazko posudit z tohto uhla.
@lindusss2016 aha, ok tak to som nepostrehla prepáč..
@jana_eyre_2 no tak to by som si naozaj nedovolila tvrdit, ze sa jej ludia posmievaju. A podla fotiek sa tato zena vie aj patricne obliect, ta moja znama pri velkosti xl (neprehanam a to je nizka) nosila oblecenie velkosti m napr.elasticke letne satky na jedno rameno, ta latka na nej bola natiahnuta, ze az presvitala, tak preto som pouzila vyraz napratala. Ja uznavam, ze niektore moletky vedia byt velmi atraktivne a aj sexi, ale musia vediet, co ich postave svedci. A viackrat som napisala, ze mat par kil navyse, alebo byt tzv.plnostihly je v poriadku, aj ked je tam uz ten varovny prst, aby sa to neprehuplo do nadvahy. Ale vysoka nadvaha az obezita su naozaj nebezpecne pre cloveka samotneho a aj pre jeho okolie, na ktore ma vplyv, napr.vidim vela tucnych deti a vacsinou maju aj tucnych rodicov. No nie je to ok...
@lindusss2016 aj tak je vždy lepšie nosiť kilá s hrdosťou aj, keď naivitou, že všetkým príde atraktivna ako, keď krásna stihla žena sa trápi hladom a zvracia do záchodu, lebo je tučná a chce byt chuda a má to už v hlave pokazené a je evidentne chuda.Je to len o sebavedomí.Jasne, že tvojej kamoške nezávidím tucnotu, ale ten pristup.Pozri to je ako Renáta Názlerová zo súdnej siene je obézna, zdr.problemy a tak či tak sa hrdo hlási ku kg.Ale to sú extrémy tak ako ako Halina Pawlovska či Ivana Christova
@jana_eyre_2 inak sama som takmer cely zivot bola plnostihla a pri vyske 160 som vazila 58-62 kg, no pri tych 62 som sa uz citila spuchnuta. 10 kg dole z tej vahy sposobilo, ze sa citim ovela lepsie a fit, nehovoriac o tom, ze aj lepsie vyzeram.
@eliska13 tak anorexiu a bulimiu ja nepropagujem v ziadnom pripade, to su velmi vazne poruchy a osobne poznam len jednu takuto zenu a ta je fakt mimo. Ostatne chude za to nemozu, aj ked si o nich ludia myslia svoje. Za to vypapkancov poznam ovela viac
@eliska13 aj som to tu v predoslom komente pisala, ze mat par kg navyse je lepsie, ako mat malo. A ver, ze vela chudych zien sa s tym trapi, jedia vela a pribrat nemozu, to schudnut je ovela lahsie
No si troska taka baculka ale nic hrozne. Ak sa dobre citis tak problem v tom.nevidim. tvojmu muzovi sa pacia asi chude zeny. Taku ta asi spoznal. Ja som tiez tak vyzerala ale schudla som takych 7 kg a to mi staci. Citim sa lepsie ale nechcem byt nejaka vychrtlina.aj oblecenie si teraz lahsie kupim.
Podľa mňa je to na tvoju výšku dosť. Prekvapuje ma, že si sama so sebou spokojná a že si už dávno nezačala so sebou niečo robiť. Ja už keď ma začnú tlačiť gate, začnem cvičiť, behať. Nie kvôli chlapovi, kvôli sebe a svojmu zdraviu.
Mala som aj 50 kil a vsetci mi zas hovorili,ze som moc chuda teraz mam aktualne dnes som sa vazila mam 74,8. Mam problemy zo zaludkom chcela som odborne vysetrenia lebo tych 25 kil som pribrala behom 1a pol roka a moj lekar mi to odmieta,ze to netreba,ze proste starnem. Mam 34
Tak to je riadna blbost, ze starnes... vsetci starneme, ale neznamena to, ze za rok priberiem 25 kg, to je fakt vela. Ja na tvojom mieste zmenim lekara a gastro vysetrenie by som si tiez vyziadala
@lindusss2016 na gastro chodim ale okrem liekov na palenie zahy nikto nic neriesi
Tak lieky to je len taka naplast... preco ts ta zaha pali? Nenasli pricinu? Liekov sa treba zbavit, skusat, nahradito to niecim prirodnym a upravou stravy. Inak ak cely den nejes, zaha ta pali uz len preto. Vtedy treba jest co najcastejsie malicke mnozstva...
@lindusss2016 praveze ten lekar podla mna absolutne nevie na co ma vlastne lieci
No tak stale mas aj ine moznosti, prec od neho, lekarom treba doverovat, inak to nema zmysel
Ja mam 33 a teda 48kg a tvoju vysku a este mi nikdy nikto nepovedal ze som prilis chuda. Jednoducho tu hladas ze ta niekto bude lutovat to ze si tucna.
No,74 kil na 159 cm je ozaj vela,patrilo by sa trosku upravit stravu a hybat sa.Ale chlapa ktory by mi hovoril take veci by som aj tak kopla do prdele a "čau parky mlady!".
Ak si za kratku dobu vela.pribrala (i ked 25kg za 1,5r nie je kratka doba to je cca 1,5kg mesacne do plusu,co pri nevhodnej strave a min pohybu je normalny.prirastok) a naozaj to nie je stravou a sedavym sposobom.zivota tak moze ist o zdravotny problem (to ma ale len min. Pocet ludi)... napr stitna zlaza (co pri spravne nastavenej liecbe a discipline nebrani k schudnutiu) ...prip ina hormonalna porucha... palenie zahy moze byt sposobene aj nevhodnou stravou prip stresom ak nenasuel lekar pricinu... a to so starnutim nema.nic spolocne ... treba zmenit ked tak.lekara..
Starnes a mas 34? Ja o 10 rokov viac a 10 kg menej. Som plnostihla. Chcem zhodit na 60 a to mis taci aj sportujem kvoli spevneniu. Myslim ze mat trosku rit a prsia aj pre muza je to pritazlivejsie ako byt sama kost.
@majka2307 ja nikde nepisem aby ma kazdy lutoval mna stve,ze viem ze mam v sebe zdravotny problem a nehovorim teraz ze to je pricina priberania ale ja sama viem a citim,ze nieco somnou neni ok. Ved ledva dycham a ked sa zohnem ledva sa nadychnem
To starnutie je blbost, este kebyze si po prechode, tak ok, ale.. ja mam moju váhu okrem tehotenstva a par mesiacov po porode uz dobryxh 20rokov...
Takého doktora vymen veď možno máš niečo so štítnou žľazou...taký veľký prírastok váhy za krátky čas je zle.Ja som myslela, že si posledných 5 r si niečo nabrala.a tvoje stravovanie je cele zle ako môžeš tak fungovať veď musíš byť výživovo podvyživena.Potom jasné, že niečo málo žiješ a telo si to uloží.Kto to kedy videl jesť raz denne večer!normálne si ráno daj celozrnný rožok šunku syr zeleninu....obed mäso a šalát....biely jogurt a práveže k večeru len niečo ľahké veď ty si si pokazila celý matabolizmus.ja, keby som sa ráno po noci nenajedla do obeda mám hypoglykémiu, az má trasie....začni jesť a nebudeš priberat
Tak ake mal by si sa tvt niemalne stravivat a pridat pohyb,podla kil mas vyssie bmi ale zasa podl fotky nebyzeras daka tucna ,skor taky priemerUrcite zacni lepsie jest,prvidelne a menej,nie vecer.
niektori chlapy su fakt debili akoze fakt.... nic si stoho nerob.... mi na zaciatku nasho vstahu som mala 59 kg A meter 60 cca.... takze idealna vyska aj vaha.... posledne 2 roky mi nepracuje stitna zlaza pribrala som na 75 kg ano mam velke prsia mam brucho.... co stim mam teraz urobit??? vela ludi okolo mna sa vypituje veci ako co si tehotna co si tak pribrala atd atd. ..... ale moj priatel ma respektuje a vobec ho to netrapi.... ja napriklad neranajkujem nikdy som to nerobila cez den len nieco som schmatla do ruky a dobre nieco som sa na jedla ale ties som sa vedela najest v klude len vecer, ked bolo uz tisko, klud.... ani teraz poriadne nejem dam si vecer neaku lahsiu veceru ale aj tak budem priberat.... hormony su hormony.... mozno aj ty mas taky problem len o tom nevies..... ale takehoto debilka by som poslala do pi.... som zvedava ako vyzera on.... aj mi doma posrandujeme napriklad mna niekedy moj muz oslovy buchticka, ale smeje sa a hned ma obijme, ze si to nemam viziat k srdcu, ze stoji pri mne cez vsetko.... ale ze by mi povedal ze nezer???? zeru zvierata.... mozno lepsie ako poniektori ludia.... on si neuvedomuje vobec aky stres ti stim sposobuje..... neboj hore hlavu.... nie je prvy ani posledny
Mala by si sa lepšie a častejšie stravovať koli zdraviu
Nemusíš chudnúť ak sa cítiš dobre aj takto
A toho chuja co mas doma posli kade ľahšie 🙂
@jana_eyre_2 prepac,ale este som nevidela atraktivnu 100 kg zenu... To,ze sa ludia obzeraju,nemusi suvisiet s jej atraktivitou. A ano,autorka je tlsta. Mam o 10cm viac a o 20 kg menej a vychudnuta teda nie som.

@lindusss2016 nechceš autorku zhadzovať, ale prepáč robíš to takmer v každom príspevku.. poznám ženu čo má takmer 100kg a je dosť atraktívna, ako písať o niekom koho fakt nepoznáš že sa za ním obzeraju len z toho, že nemôžu uveriť do čoho sa napratala 😲
Fakt ženy, nechápem ako môžete takto hodnotiť druhych.. ale ja som vážne z iného sveta asi..