icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

mrkvicka060
Autor odpoveď zmazal
kocurikpupcek
28. mar 2021

@mrkvicka060 jej mama je učiteľka na strednej, tak zas asi často sa služobka nekonala

liligreg
28. mar 2021

Čítam vás od založenia témy, možno pár strán som preskočila. Doteraz som sa o prípad nezaujímala, dokonca ani v case, keď sa priamo stal. Vtedy sme stále “žili” obdobne brutálnym činom, ktorý sa stal cca mesiac pred týmto. U nás v dedine našla 16rocna dcéra pobodanych svojich rodičov v garáži...a po tej tragédii, som veľmi dlho smutne, šialene a nepochopiteľne správy ignorovala. Teraz po reportáži na RTVS som si o tomto prípade začala viac citat a teda teraz tato téma. Keď som som začínala citat a premýšľať, čo mohlo k tomu viest, ako prvé mi napadlo, či sa o niečo chalan nepokúsil, ona sa bránila. Alebo opačne, ona skúsila naňho a on ju odmietol a vyvolal to v nej amok. ale iné som chcela (to len teda, že aj ja vyjadrím svoje prvé myslienky), viaceré ste tu pisali o tej fotke, keď bola v bielej mikine, že aký pohľad satana. Teda keby mame na základe tohto vynášať sudy... veď fotky vedia byt často nelichotivé. Mna inak zaujala komunikácia chalanov, ich rodinne vzťahy a teda utekajúci (jeden z nich) na kamere... ktovie, či tam nebol aj ten

nikyball
28. mar 2021

@liligreg a ako sa to doriesilo s tými rodičmi? Bol to ten otec?

liligreg
28. mar 2021

@nikyball uzavrete ako vražda a samovražda, Jozef zabil Adu, následne seba/ ale tiež mi ti dlho hlava nebrala a doteraz mi to neberie, vždy usmiati, preskakali si toho veľa, deti relatívne malé (16 a 14rocna v tom case... Ale každý mame asi svoje tajomstva. Tiež som bola prekvapená ako dopadli, hlavne teda, ak to bola vražda a následná samovražda, kamos bol pri zásahu, tak “doriadenych” ľudí ešte nezažil

nikyball
28. mar 2021

@liligreg pamätám si ten prípad, to bolo niekde pri Trnave myslím. Vyzerali ako šťastná rodina. Neislo mi do hlavy , ako mohol sám seba tak doriadit.
Dúfam, že to tie dievčatka zvladaju

liligreg
28. mar 2021

@nikyball tiež neviem, niektoré vnútorne orgány mal on vonku.. je mi to záhada, ale nechcem sa vypytovať, aj keby som mala koho. Niekedy si vravím, že je lepšie aj nevedieť. Áno, vyzerali šťastne a myslela som si, že sú “normálna” rodina , aj keď prešli si veľa vecami, napríklad keď bola mladšia dcéra malá, mala leukémiu... vždy mi prišli zomknutí. Ale isto si niečim prechádzali aj vtedy. Ale či to práve malo súvis s tym činom, neviem

bubu62
28. mar 2021

@liligreg smutné veľmi 😥.

bubu62
28. mar 2021

@tykat možno povedala,že,, mama zabila som Tomáša,čo mám robiť?,,to je pár sekúnd a ona na to,že povedz,že tam bol elektrikár,vymysli si a ....volaj 112,ak by vedeli,že tam naozaj bol ten elektrikár, nemyslíš si,že by ho rodičia hľadali?podľa nákresu..čo opísala?tam nič,lebo rodičia vedia,že žiaden neexistuje...

anita1978
Odpoveď bola odstránená
tykat
28. mar 2021

@bubu62 ...neviem si predstavit ze by telefonat prebehol tak ako pises...to by museli byt obidve psychopatky v rovnakom case rovnako naladene, takze pri normslbej rodine mi pride normalne ze takyto telefonat tu minutu mohol trvat bez toho aby cokolvek dohadovali . A mozno nehladaju elektrikara lebo to nebol ziadny elektrikar (mozno niekto iny, znamy). Len si neviem predstavit aka by bola motivacia kryt ho zo strany Judity a jej rodiny. Priklanam sa k tomu ze to urobila. Zaujimalo by ma ci rodine povedala pravdu tj.ci rodina vie pravdu bez ohladu na to ake kroky podnikaju.

bubu62
28. mar 2021

@tykat normálna rodina?veď tu písali,že zrazu rodičia držia spolu,čo celé roky nie,nevieme ako žili,mohlo tam byť hocičo...a no podľa toho čo tu písali,tak sama matka s Juditou nebola a tak potom ten rozhovor z väznice?mne by to takto sedelo,ale nie som detektív,len mi to reálne zapadlo 🤷 uvidíme,sama som zvedavá,ako to celé dopadne.

elly_
28. mar 2021

Niekde som zachytila že mal bodne rany aj od chrbta. Ak je to pravda tak už len toto vylučuje elektrikára s ktorým mal stáť oproti sebe, či?

gabrielkaa
29. mar 2021

@elly_ ano, podľa znalcov mali prísť prvé rany od chrbta. To je aj dôvod prečo sa už nedokázal aktívne brániť....

martinaa995
Autor odpoveď zmazal
hefo
20. apr 2021

Krajský súd v Žiline dnes potvrdil nepodmienečný trest odňatia slobody v dĺžke 12 rokov a 4 mesiace pre Juditu K.

fadama
20. apr 2021

Vedia už aspoň niečo viac? Prečo,? načo ? 😔☹

hefo
20. apr 2021

Pochybujem, a ani súd to veľmi nezisťuje (dôležité je najmä, kto to spáchal).

Ak by boli okolnosti (trebárs nutná obrana), ktoré by jej mali nejako pomôcť, už by to spomenula obhajoba; ale to by museli pripustiť, že to Judita naozaj vykonala, čo rodina kompletne popiera.

darja27
autor
20. apr 2021

@sim_mi vďaka Bohu že dostala čo si zaslúži (podľa zákona) a rodina z druhej strany bude mať aspoň aky taký pokoj v duši 🥺

sim_mi
20. apr 2021

@fadama ja si myslim, ze aj to bude zverejnene casom, zatial je vonku len toto

sim_mi
20. apr 2021

@darja27 sama som uz bola na vazkach, ci to spravila, tak som ozaj zvedava na to, ako jej to dokazali. Dufam, ze sa este dozvieme viac

darja27
autor
20. apr 2021

Dúfam ,že už je to právoplatné,bez ďalšieho odvolavania

darja27
autor
20. apr 2021

@sim_mi či zverejnia detaily ,neviem🤔

fadama
20. apr 2021

@sim_mi dúfam, že áno, veľmi by ma to zaujímalo. Prečo tak kruto siahla kamarátovi na život.

barborkakr
20. apr 2021

@darja27 malo dostala, co uz za chvilu je vonku a zacne...

hefo
20. apr 2021

@barborkakr 12 rokov je málo? Nejaké divné počty...

Ale áno, je otázka, či to bol jednorázový skrat, ktorý sa už nikdy nebude opakovať. Alebo ako nedávny príklad v ČR, keď dôchodca doma našťastie úspešne zastrelil nebezpečného vlamača, o ktorom sa ukázalo, že bol nie tak dávno prepustený po mnoho rokoch za niekoľko vrážd...

andrejka1974
20. apr 2021

@darja27 ano neda sa odvolat

darja27
autor
20. apr 2021

@hefo tebe to príde veľa?? Tolko je dostať pomaly za krádež 🤷 je rozdiel zabiť a zabiť .Nedokážem voči nej vzniesť ľútosť,je to asocial.Keby že šlo o čin co ja viem,zastrelenim ale s týmto sa ťažko stotožní aj hocijaký psychiater ....na to nie je ani diagnóza,proste pre mňa je ona omyl prírody .Aspoň že ju vôbec odsúdili .Naozaj som sa bála že ju nakoniec pustia .

gabrielkaa
20. apr 2021

@darja27 áno, desať rokov je za drogy napríklad. A s týmto sa to nedá ani porovnať ...