Problém s doručením balíka od Packety
Ahojte, povedzte mi, čo mám robiť. Objednala som si tovar v hodnote necelých 80 eur ( pre môjho ocina - 80r) vrátane dopravy. Tovar prišiel neskôr ako som počítala, ale ok. Dnes som mala odísť mimo SVK, pracovne, na dlhšie obdobie. Včera som teda išla po tovar, Z box sa neotvoril. V aplikácii mi svieti, že tovar vyzvihnutý. Volala som včera do Packety, že tovar bol vyzdvihnutý... no nie nebol. Vravela som im, nech pošlú technik... že to nedá hneď, že oni to vyberú a dnes to bude na výdajnom mieste. Bola som extrémne nahnevaná, ale ok. Odchod som odložila na zajtra ráno, že dnes vyberiem zásielku na výdajnom mieste. Čakám a nič. Volám do Packety, tam je iba virtuálna asistentka, call centrum cez víkend nefunguje. Zajtra odchádzam, nemá to kto vyzdvihnúť. Idem preč pracovne, doma budem možno o dva mesiace, uvidíme ako to pôjde. Čo teraz? Tu je tovar, v Z boxe pri mojom bloku, ale nemôžem si ho vybrať. A Packeta mi ho nevydá. A ja nemám ani peniaze, ani tovar. Komunikovala som s dodávateľom, že on si urobil svoju časť a teda keď sa tovar vráti späť, tak ja budem platiť poštovné späť... Ešte sa ma pýtali, kedy prídem. Ja dnes neviem. Možno o mesiac, možno o tri.
Otec nie je v takom zdravotnom stave, aby to vyberal a ani tomu nerozumie. Nemám nikoho iného, kto by po to išiel. Tak ja normálne teraz neviem. Keby to boli rovno doručili na výdajné miesto, mám po probléme. To sú tie super Z boxy. Ale zákaznícky servis cez týždeň nefunguje.
@anonym_autor hlavne aby sa ten balik uplne nestratil.. mna sa uz stalo, sice to bol alzabox, ze som isla PODAT balik a otvoril sa mi box, kde nejaky balik uz bol..predpokladam, ze tam im to tiez neslo otvorit a ostala tam zasielka.. ja som ho tam nechala a hned som pisala do alzy (aj foto som poslala) no niekto by si ho mohol aj zobrat… Ci na packete sa podat neda?
@koniarova Presne, tiež si to myslím, že to človeku len uberie energiu.
Tie Z-boxy majú dosť poruchové, snáď to časom doladia.
@napetra stačí, že ich ľudia nebudú využívať, podnikatelia a eshopy ich nebudú využívať a skončia. Odteraz radšej budem využívať poštu ako ich. Na všetko. A nebudem nakupovať z obchodov, ktoré využívajú Packetu.
@napetra stačí, že ich ľudia nebudú využívať, podnikatelia a eshopy ich nebudú využívať a skončia. Odteraz radšej budem využívať poštu ako ich. Na všetko. A nebudem nakupovať z obchodov, ktoré využívajú Packetu.
@anonym_autor Aj tak sa dá, ale Packetu využíva väčšina E-shopov.
Ja si , ak je tá možnosť, dávam doručovať balíky do tých žltých boxov Slovenskej pošty.
Tam som zatiaľ žiadny problém nemala a dajú sa cez tento box aj posielať balíky
prídeš mi trochu ako niekto kto potrebuje silou mocou vyvolať konflikt. ak si vedela že to potrebuješ súrne, mala si to objednať skôr. objednala si to na poslednú chvíľu a sa čuduješ že niekto nepracuje cez víkend.
ty problém neriešiš. len vyvolávaš konflikt. oni to dnes nedoručia - to vieš. vyhrážaš sa súdom - ale to tvoj problém nevyrieši… normálne by človek riešil problém a až potom dával na súd…
@anonym_autor Aj tak sa dá, ale Packetu využíva väčšina E-shopov.
Ja si , ak je tá možnosť, dávam doručovať balíky do tých žltých boxov Slovenskej pošty.
Tam som zatiaľ žiadny problém nemala a dajú sa cez tento box aj posielať balíky
@napetra ja som už zažila že nefungoval, dva dni dokonca za sebou…
prídeš mi trochu ako niekto kto potrebuje silou mocou vyvolať konflikt. ak si vedela že to potrebuješ súrne, mala si to objednať skôr. objednala si to na poslednú chvíľu a sa čuduješ že niekto nepracuje cez víkend.
ty problém neriešiš. len vyvolávaš konflikt. oni to dnes nedoručia - to vieš. vyhrážaš sa súdom - ale to tvoj problém nevyrieši… normálne by človek riešil problém a až potom dával na súd…
@biba_18 to, že odchádzam pracovne preč som sa dozvedela v stredu večer, keď bol tovar dávno objednaný a mal byť aj doručený. Mala som odísť dnes, keďže tvrdili, že mi to dnes dajú na výdajné miesto, tak som to presunula na zajtra. Ja sa len snažím mať svoj tovar, za ktorý som zaplatila. Nemyslím, že sa snažím vyvolať konflikt. Tovar mohol byť dávno doručený a namontovaný.
@biba_18 to, že odchádzam pracovne preč som sa dozvedela v stredu večer, keď bol tovar dávno objednaný a mal byť aj doručený. Mala som odísť dnes, keďže tvrdili, že mi to dnes dajú na výdajné miesto, tak som to presunula na zajtra. Ja sa len snažím mať svoj tovar, za ktorý som zaplatila. Nemyslím, že sa snažím vyvolať konflikt. Tovar mohol byť dávno doručený a namontovaný.
@anonym_autor ja neviem, to naozaj nemáš v okolí nikoho známeho? Hocikoho, prinajhoršom aj skúsiť osloviť niekoho z toho DSS. Takýmto prístupom to možno nejako vyriešiš. Inak sa len budeš doťahovať s packetou a tovar sa k otcovi aj tak nedostane.
@anonym_autor to že mal byť dávno doručený - asi nie, keď na box prišiel až v piatok…
packeta to má tak - do štvrtej napr. vyzdvihujú tovar (niekde skôr, niekde trochu neskôr, je to individuálne) - potom to ide na depo, triedia, v noci to prevážajú na depo kam to patrí, tam to znova triedia, ráno to berie kurier - a roznáša znova podľa rozpisu. teda reálne doprava trvá 24 hodín, niekedy menej - a niekedy 18 -24 hodín - podľa toho kedy to bolo odovzdané a podľa toho kde je v rozpise výdajné miesto. teda tvoja zásielka bola podaná na packetu najskôr v stredu.
keď je mimoriadne veľa balíkov tak niekedy sa to predĺži o deň, ale to sa deje počas vianoc, teraz nie je dôvod.
a to že ty si rozumela že oni to pošlú na výdajné miesto dnes - to pochybujem že ti povedali - cez víkend totižto nepracujú - resp. iba vodiči medzi depami a depá, nie kurieri a technici…
@anonym_autor ja neviem, to naozaj nemáš v okolí nikoho známeho? Hocikoho, prinajhoršom aj skúsiť osloviť niekoho z toho DSS. Takýmto prístupom to možno nejako vyriešiš. Inak sa len budeš doťahovať s packetou a tovar sa k otcovi aj tak nedostane.
@justxme nie nemám, kamoš býva 70 km odtiaľto, kamoška je v UK, ujo je na opačnej strane svk.
a keď to ide z čiech, prirátaj deň samozrejme…
@anonym_autor to že mal byť dávno doručený - asi nie, keď na box prišiel až v piatok…
packeta to má tak - do štvrtej napr. vyzdvihujú tovar (niekde skôr, niekde trochu neskôr, je to individuálne) - potom to ide na depo, triedia, v noci to prevážajú na depo kam to patrí, tam to znova triedia, ráno to berie kurier - a roznáša znova podľa rozpisu. teda reálne doprava trvá 24 hodín, niekedy menej - a niekedy 18 -24 hodín - podľa toho kedy to bolo odovzdané a podľa toho kde je v rozpise výdajné miesto. teda tvoja zásielka bola podaná na packetu najskôr v stredu.
keď je mimoriadne veľa balíkov tak niekedy sa to predĺži o deň, ale to sa deje počas vianoc, teraz nie je dôvod.
a to že ty si rozumela že oni to pošlú na výdajné miesto dnes - to pochybujem že ti povedali - cez víkend totižto nepracujú - resp. iba vodiči medzi depami a depá, nie kurieri a technici…
@biba_18 nie, práve tak mi to slečna povedala, že výdajné miesto je otvorené aj v sobotu, že zajtra si to môžem vyzdvihnúť. A doručené to malo byť v stredu, najneskôr vo štvrtok.
@biba_18 nie, práve tak mi to slečna povedala, že výdajné miesto je otvorené aj v sobotu, že zajtra si to môžem vyzdvihnúť. A doručené to malo byť v stredu, najneskôr vo štvrtok.
@anonym_autor nebudem sa doťahovať - buď si vybavíš niekoho kto ti to vyzdvihne, alebo nie.
@anonym_autor nebudem sa doťahovať - buď si vybavíš niekoho kto ti to vyzdvihne, alebo nie.
@biba_18 nemám koho si vybaviť. Určite nebudem v DSS platiť niekomu. Za mňa som si za službu a tovar zaplatila a nedostala som ho v stanovenej lehote. Odstupujem od zmluvy a žiadam vrátenie plnej sumy späť.
@biba_18 nemám koho si vybaviť. Určite nebudem v DSS platiť niekomu. Za mňa som si za službu a tovar zaplatila a nedostala som ho v stanovenej lehote. Odstupujem od zmluvy a žiadam vrátenie plnej sumy späť.
@anonym_autor presne ako píšem - neriešiš problém. a môžeš odstúpiť od zmluvy - ak si zásielku nevyberieš, automaticky sa vráti predávajúcemu…
@anonym_autor presne ako píšem - neriešiš problém. a môžeš odstúpiť od zmluvy - ak si zásielku nevyberieš, automaticky sa vráti predávajúcemu…
@biba_18 to aj plánujem. Ale neplánujem platiť za vrátenie zásielky. Lebo to chce predávajúci.
@biba_18 to aj plánujem. Ale neplánujem platiť za vrátenie zásielky. Lebo to chce predávajúci.
@anonym_autor Nastala komplikácia? Nastala. Naserie to? Naserie. Dá sa to vyriešiť? Dá.
Ale ty zjavne nechceš.
Veď napíš, z akého si mesta. Ver tomu, že sa nájde ochotná žena, ktorá balík vyzdvihne a tvojmu otcovi zanesie.
@anonym_autor 🤷♀️ môžeš sa s packetou naťahovať ak ti 3,5 za to stojí… lepbo predávajúci ti peniaze nevráti v plnej výške a ty sa budeš doťahovať buď s jednym alebo druhým. lebo ty to chceš dnes!!
@anonym_autor Nastala komplikácia? Nastala. Naserie to? Naserie. Dá sa to vyriešiť? Dá.
Ale ty zjavne nechceš.
Veď napíš, z akého si mesta. Ver tomu, že sa nájde ochotná žena, ktorá balík vyzdvihne a tvojmu otcovi zanesie.
@abbey1 vidíš že to nechce riešiť. vôbec netuším o čom to celé je. iba že by sa chcela pochváliť že ide na 2 mesiace služobne mimo 😂
Nie nie, ty to nechceš vyriešiť, lebo keby si chcela, tak to vyriešiš. Nebudeš platiť nikomu, chápem, ide o princíp, tak zaplatis poštovné dvakrát, vlastne trikrát, lebo si to ešte raz budeš musieť objednať. Čo chceš konkrétne na súde? Myslím žalovať? Čo konkrétne bude predmetom žaloby?
Ja si objednávam dosť veľa, 95 percent veci ide cez Packetu, do boxov, a až teraz som mala taký problém, že pomiesali sa im balíky, môj išiel do Čiech. Toto bola zatiaľ prvá a jediná nepríjemnosť. Nakoľko mne sa doručil recept na liek pre niekoho iného v Tom balíku, cez jeho lekára sa mi podarilo vystopovať tú osobu, išlo o krížovú zámenu a ja som sa dostala k balíku tak, že sme to vyriešili súkromne medzi sebou. V Packete ich to mrzelo, ale tak stane sa. Tam kde sa robí, sa robia aj chyby. Určite by som ale taká kľudná nebola, keby išlo o 80 eurovú zásielku. Ja ti fakt rozumiem, aj že si v strese, ideš preč na čo týždňov, ale tak stala sa táto nepríjemnosť, žiaľ. Vyriešiť to ale vieš.
@anonym_autor to isté sa mi stalo mesiac dozadu. Balík mi ostal v z boxe lebo skrinka po kóde len cukla ale neotvorila. Volala som na linku tam len robot kvakotal donekonečna. Tak som cez app packeta písala im správy asi 5x kým mi odpovedali cca po týždni aj to len úplne odveci , isli ma skolit ,ze nesprávne som otvorila skrinku pritom skoro každý mesiac vyberám balíky. Tak som im rázne napísala, ze čakám odpoved k veci. Zas som čakala ďalší týždeň kým som dostala normálnu odpoved ,ze mam si vyberať vydajne miesto kam mi doručia balík. Tak od odpovedi do 3dni som mala balík na vydajnom mieste ale uz som aj prestala dúfať, že sa k balíku dostanem
@simsalabim moja mama ma 70 a nevedela by to. A asi ani 10 rokov dozadu ....😂
@kikusenka1 to vazne?
@anonym_autor hlavne aby sa ten balik uplne nestratil.. mna sa uz stalo, sice to bol alzabox, ze som isla PODAT balik a otvoril sa mi box, kde nejaky balik uz bol..predpokladam, ze tam im to tiez neslo otvorit a ostala tam zasielka.. ja som ho tam nechala a hned som pisala do alzy (aj foto som poslala) no niekto by si ho mohol aj zobrat… Ci na packete sa podat neda?
@anonym_autor ved ty to vôbec nechceš riešiť. Tu ti ponúkli ženy ze ti to vyberú, nepovieš mesto kde to máš, tak tvoja chyba. Asi to riešiť ani nechceš, tak načo bol dobrý tento celý humbuk z tvojej strany?
@kikusenka1 to vazne?
@simsalabim jasne... a mobily len tlačítkovy. Iný ani nechce lebo sa bojí ze všeličo potláča... nie všetci dôchodcovia su zruční 😂
@kikusenka1 to vazne?
@simsalabim jasne... a mobily len tlačítkovy. Iný ani nechce lebo sa bojí ze všeličo potláča... nie všetci dôchodcovia su zruční 😂
@kikusenka1 zvlastne, ze nema ani snahu. Moj otec pouziva pocitac, mobil, fici na facebooku a tik-toku… ak je nahodou v nemocnici, hned si pyta niektory z nasich notebookov, mobil mu nestaci.
@kikusenka1 zvlastne, ze nema ani snahu. Moj otec pouziva pocitac, mobil, fici na facebooku a tik-toku… ak je nahodou v nemocnici, hned si pyta niektory z nasich notebookov, mobil mu nestaci.
@simsalabim to je super. No moja mamina nema snahu. Kedysi cca 20 rokov dozadu som ju chcela naučiť robiť s notebookom ale kde... ani počuť..
@simsalabim to je super. No moja mamina nema snahu. Kedysi cca 20 rokov dozadu som ju chcela naučiť robiť s notebookom ale kde... ani počuť..
@kikusenka1 to je skoda, lebo to cloveka udrzuje mentalne fit.

@koniarova takze ja mam teraz este platit niekomu, aby mi dorucil to, co som si uz zaplatila - myslim dorucenie? Nie, nebudem to robit. Packeta ma cas dnes do vecera, aby mi balik dorucila, ak sa tak nestane - co sa tak nestane - tak budem konat. A to oni vedia, lebo vcera som to pani povedala. Ked bude treba, pojde to na sud. Ked chcu podnikat, nech to robia dobre a nie odrbavat ludi.
@anonym_autor áno. Máš tú možnosť dať to aj na súd. Držím palce. Len je to boj s veternými mlynmi a oberač energie.