Progresivizmus
Celkom ma zaujali diskusie týkajúce sa nadchádzajúcich volieb a toho ako sa ľudia chystajú voliť PS s ich gender agendou a spomenula som si na článok, ktorý som čítala - dieťa sa identifikuje ako mačka, čo, samozrejme, rodič akceptuje, lebo tak sa to musí, čiže keď dieťa ochorelo, mama vzala svojho mačiaka k veterinárovi, ktorý ho ale odmietol ošetriť, lebo ľudí logicky neošetruje. Matka teraz veterinára žaluje...
https://www.naturalnews.com/2023-08-15-mother-d...
Len by som bola teraz zvedavá, kam toto až necháme zájsť. Keď sa raz niekto rozhodne, že je lietadlo, v prípade choroby ho bude liečiť mechanik? Alebo ak sa raz niekto rozhodne, že je mimozemšťan, tak u koho si bude nárokovať zdravotnú starostlivosť?
Mám známu, žijúcu v Anglicku, jej 7 ročný syn prišiel domov s tým, že sa práve učia o 7 pohlaviach, keď mu vysvetlila, že pohlavia sú len dve, tak mal ten chlapec - a stále má - z toho v hlave dobrý guláš.
Je toto naozaj to, čo chceme pre naše deti? Je toto ten správny smer, akým sa máme uberať ako národ? Prečo si zo západných krajín nevezmeme to dobré a to zlé im nenecháme? Nie všetko, čo je zo západu je v poriadku.
PS by som nedala hlas ani keby boli posledný na planéte... Ďalšia banda debilov len v inom prevedení... rovnako ako Oľano v 2020... Tiež sa tvárili ako zmena pre Slovensko a všetci vieme ako to dopadlo... A viac sa k tomu vyjadrovať nebudem, lebo už vidím ako sa tu do mňa pustite..
A myslis si, ze ludia, ktori siria nenavist veria v Boha?
Vies plne usta Boha nestacia - lebo podla ovocia ich poznate 😉
Ono sa mi len potvrdilo, že čo sa progresívcov a ich košiara týka, tak podľa seba súdim teba, však? Keď som ja opička, ktorá slepo nasleduje príkazy z Bruselu, aj keď sú nezmyselné, tak ostatní s iným názorom sú kresťanskí rusofili a Smerom platení trollovia.
Dúfam, že keď sa raz vaše dieťa zobudí a oznámi vám, že je tulipán, tak ho ako správni progresívci odsťahujete do arboréta, kde ho po kolená zasadíte do zeme.
C'est La Vie.
Máš pravdu.
Je ale ťažké sa rozhodnúť komu dať svoj hlas.
Ja napr ako muslimka logicky nepodporujúca tieto lgbt+ absurdnosti (lebo ono to s tým súvisí celé), jasné že PS nepodporím. Ani Hlasosmer a Kollára pre svoje mafiánske pozadie. Lsns a republiku tiež nie, keďže ti nás ako veriacich nenávidia..
No a z toho čo zvýšilo budem musieť niečo rozumné pokruzkovat. Nič iné neostáva. 😃
@nana8989
Pozri, je to tvoja volba, vas stat, vas problem 😉
To co si zvolite, to budete mat.
12 rokov ste tu mali rozkradania, mafie..a nestacilo? 😉 Ak nie, nevolajte sa samostantym statom, lebo si to nezasluzite.
Skoncite ako madari - rozkradnuti, zaostali... s brutal inflaciou a celospolocenskou depresiou
@lenkakravcova
Nepodporuj, ale aspon nekomplikuj druhym ludom zivot.
jedna vec je vnutorne postavenie k veci, druha vec je, preco chces tym ludom poskodzovat
Predstav si ze ti teraz niekto nabehne do domu a vezme dieta lebo si moslimka a on to NEPODPORUJE.
Vzdy sa predstav v role toho slabsieho.
V tomto je napr. krestanstvo fantasticke, Jezis fantasticky - sedaval a fungoval s ludmi, ktori boli na okraji spolocnosti. Miloval ich bez ohladu na ich rozhodnutia.
No a kedy nam tu das ten link? Davas vyhýbave odpovede lebo ziadny dôkaz nie je a ty si si to len vymyslela 😅
Si úbohá a trápna, nieco tvrdíš a nevies to nijako dokázať, iq hupajuceho koníka - teda ak ti za tento prispevok nikto nezaplatil 🤣
@lenkakravcova Ja som veriaca a lgbti nie su absurdnosti, ale kazdodenny zivot
@ruxandra "umožníme tranzíciu na princípe sebaurčenia" - to si myslím, že je dosť veľavravné a je to v ich programe. Googliť hádam vieš 😉
@dadis
A vies co je krasne na tychto trollov?
To ich zufalstvo, beznadej...
@ruxandra 😂
@zmrzlinka2021 Počkaj čooo?
Ak nedovoliš nekrofilovi-zoofilovi konať skutok ktorý chce, tak mu komplikuješ situáciu? No v praktickom zmysle asi áno. Niečo strašné. 😃
Volebny program je jedna vec a politicka vola druha (bohuzial). Cielom tejto proruskej propagandy (ktora vobec so 4% lgbti nedkodnych ludi nesuvisi) je odklonenie medzinarodnej plitiky Slovenska smerom na vychod (strany ako Smer, Hlas, Republika - to verejne hladaju) a za tym mohutnym vymyvanim mozgov gender ideologiou je bohuzial len to.
@lenkakravcova Este raz:
uvedomujes si rozdiel medzi vztahom dvoch dospelych ludi toho isteho pohlavia a medzi sexualnym zneuvanim zvierata?
Chapes rozdiel?
Vies, nestaci sa tu bit do prs ze si moslimka, toto je uz dnes neoslovitelne. Tym cim mozes oslovovat svoje okolie je uplne jednoducha laska, schopnost rozumiet, akceptovat, a to aj napriek tomu, ze ty sa s tym nemusis stotoznovat.
@autorka s tou tranziciou, mimo toho, že je za tým väčšinou dosť široká porúch pôsobnosti, tak je totálne scestné, že v niektorých krajinách je to povolené u maloletých detí. Auto viesť nemôžu - lebo nemajú zodpovednosť a dospelý usudok, ale pohlavie xy mesačnou hormonálnou stimuláciu a operáciami kľudne..
@lenkakravcova Prestan trepat, draha
@zmrzlinka2021 Áno, uvedomujem. Uvedomujes si, že dvaja dospelí ľudia môžu mať stále duševnú poruchu ktorá keď sa u nich bude podporovať, nebude mať riešenie iba zametanie pod koberec?
Ak sa dospely človek rozhodne ukončiť svoj život, budeš alebo nebudes mu v Tom brániť?
@dadis nie som tvoja draha 🙂
@lenkakravcova presne to ma na tom znepokojuje. A hlavne, že sa vyskytli ľudia, ktorí svoju premenu oľutovali. Tak tam asi niečo nie je s "kostolným poriadkom" a asi tá diagnostika niekde zlyháva.
@lenkakravcova
To ci ide o dusevnu poruchu alebo nie, to nie vec, o ktorej ty mas rozhodovat, tak ako tu nejdeme rozhodovat, ci nie si psychicky chora, ze si skoncila ako moslimka.
Tito ludia ti nijako neskodia, neskod ani ty im.
Lebo kto si ty? Kto som ja? Ak si lepsia, chod do nich kamenom. Ak nie, aspon bud nevytvaraj im prekazky v zivote.
Ak tvrdis ze si moslimka, zacni byt vnimava, citliva a respektujuca. Lebo taky ficko, kotleba, uhrik... no faktom je ze vas moslimov nenavidia.
@nana8989 je to tak.ale banda debilov v inom prevedeni su uplne vsetci.niet normalnej strany.len niekto este dufa...
@lenkakravcova Lenka, spajas uplne odlisne temy (tranzicia, eutanazia), nespravne diagnostikujes..ale ano, mas pravo na svoj konzervativny nazor, ale pouzivaj argumenty vecne a nie vymysly. Boh nam dava slobodnu volu a mozeme konat aj hriesne, toto rozhodnutie nechava na nasom slobodnom usudku. Preto, ak moj brat, inak velmi cestny a mily muz, miluje ineho muza - mozno kona hriesne. Neviem, nesudim, lubim ho rovnako (aj jeho lubi Boh rovnako ako teba ci mna) . Zodpovedat pred Bohom sa bude sam, ja sa za neho modlim. Ale je pracujuci clen nasej spolocnosti a nemal by byt za svoju sexualnu orientaciu znevyhodnovany.
Ozaj? V Rakusku sa stale ucime iba o 2 pohlaviach. Tak neviem co ma teda na Slovensko prist 😂 Dieta beriem k veterinarovi bezne, nebudem cakat 4 hodiny niekde na pohotovosti s trieskou v prste. Ja uz neviem ci ludom na Slovensku tak strasne prepina, ale to sa fakt bojite nejakeho imaginarneho nepriatela? Lebo na 14 rokov na tom nepeknom zvratenom zapade zijem a nedeje sa tu nic z toho, co na Slovensku byva prednesene ako strasiak naroda. Ale ze nemate napr 13 a14 plat v zakone ako povinnu vec, to uz nikoho netrapi.
autorka, sú to strašné hlúposti a hoaxy, čo píšeš. Pardon, prečítaj si program PS radšej. Pred každými voľbami sa vyťahuje nejaký fiktívny nepriateľ (kde sú tie časy, keď ním boli slovenskí Maďari). Je mi strašne smutno, že na probléme tranzície, ktorá sa týka pár ľudí, sa stráca tak rýchlo zdravý rozum.
Ja ale furt nechápem že prečo niekoho trápi či niekto iný chce mať v OP napísané muž keď sa narodil ako žena? Koľko je takých ľudí? 2-3%? A na SK sa z toho idete po*rať ako keby vás išli násilím odviezť na kliniku
@zmrzlinka2021 Ja neviem, ale ty asi nerozumieš o čom píšem..
Tých ľudí od toho treba chrániť. Rovnako ako ľudí v depresii od samovraždy.
Nie, nie je správne povoliť manželstva pre homosexuálov ani operácie zmeny pohlavia pre kadekoho, tak ako nie je správne povoliť asistovanu samovraždu.
To nie je o hádzaní kamenov, ale o ich vlastnej ochrane.
@kiki68 Rakúsko je najkonzervativnejsia krajina západnej Európy. 🙂 porovnaj také Holandsko, Veľkú Britániu a iné. Tam sa skutočne učí o viacerých pohlaviach.

@zdenka11081983 strašné....