Progresivizmus
Celkom ma zaujali diskusie týkajúce sa nadchádzajúcich volieb a toho ako sa ľudia chystajú voliť PS s ich gender agendou a spomenula som si na článok, ktorý som čítala - dieťa sa identifikuje ako mačka, čo, samozrejme, rodič akceptuje, lebo tak sa to musí, čiže keď dieťa ochorelo, mama vzala svojho mačiaka k veterinárovi, ktorý ho ale odmietol ošetriť, lebo ľudí logicky neošetruje. Matka teraz veterinára žaluje...
https://www.naturalnews.com/2023-08-15-mother-d...
Len by som bola teraz zvedavá, kam toto až necháme zájsť. Keď sa raz niekto rozhodne, že je lietadlo, v prípade choroby ho bude liečiť mechanik? Alebo ak sa raz niekto rozhodne, že je mimozemšťan, tak u koho si bude nárokovať zdravotnú starostlivosť?
Mám známu, žijúcu v Anglicku, jej 7 ročný syn prišiel domov s tým, že sa práve učia o 7 pohlaviach, keď mu vysvetlila, že pohlavia sú len dve, tak mal ten chlapec - a stále má - z toho v hlave dobrý guláš.
Je toto naozaj to, čo chceme pre naše deti? Je toto ten správny smer, akým sa máme uberať ako národ? Prečo si zo západných krajín nevezmeme to dobré a to zlé im nenecháme? Nie všetko, čo je zo západu je v poriadku.
@dadis Neviem prečo v tejto oblasti píšeš o Bohu, ale keď si to už začala, tak vieš, ako dopadli ľudia Domy a Gomory, takže Jeho súhlas v tomto asi nečakajte. To sú také naivné myšlienky, že Boh má všetkých rád.. ako keby ľudia Noeho, Domy, Gomory, Egypta, neskončili trochu mŕtvi ked šli proti Jeho nariadeniam. 😂
Ako je tvoj brat konkrétne znevyhodnovany ak homosexualitu nepraktizuje?
@kiki68 Mladí majú rôzne depky. Otvor si YouTube, napíš po anglicky "ľutujem tranziciou" a nájdeš xyz prípadov ktoré hovoria ako ich ovplyvnilo okolie k tomu že budú šťastní keď sa preoperuju a ako im to zničilo život
@lenkakravcova mam tam kamosov a neviem o tom, ze by sa to ich deti ucili.. Aj keby. Kde sme v Rakusku konzervativni? Jedine ak vo vybere jedla a v tom ako sa odmerane spravame k ludom sem tam 😀 Mame tu homosexualne manzelstva, je tu povolena aj adopcia.
@lenkakravcova ale mne je to tak jedno, musia s tym zit, ich vyber. Zjavne som uz dost dlho mimo Slovenska a my tu nemame vo zvyku ludi zachranovat od svojich rozhodnuti. Nech lutuju, co chcu. Lutovat veci vie kazdy. Maju presne co chceli.
@lenkakravcova Ma dlhorocneho partnera..mozno su spolu dlhsie ako ty a tvoj muz..a nemaju svoj zvazok zlegalizovany pre statom - ci uz v pripade zdravotnych problemov, umrtia, dedenia, danovych ulav na manzela/manzelku a podobne.
@jana_eyre_2 Ano, vzdy nejakej susedy znamej synovho maleho brata v prehnito-zapadnej skole Sorosovi prisluhovaci ucia, ako sa stat transkou, len este v zivote nikto tie osnovy nevidel.
@dadis Presne tak. Už sme mali toľko prípadov, keď bolo rôznym jednotlivcom preukázané, že za šírenie dezinformácií boli platení z Ruska - nielen z cudzine, ale aj u nás, máme tu trollie farmy, a mnohým stále nedochádza, že cieľom je destabilizácia západnej spoločnosti. Inak som presvedčená o tom, že Ruskom podporované sú nielen médiá štýlu Zem a Vek a Infowars, ale aj trollovia vystupujúci ako diskutéri, šíriaci zas opačný extrém (a tu hovorím o skutočnom extréme, nie možnosti svadby pre homosexuálov, adopcií, či zmien pohlavia po lekárskom schválení).
Ako na tom je slovenský internet a odkiaľ prichádzajú tie všetky zaručené informácie? A preco Blaha ziape?
5 318 - toľko postov na FB za obdobie 1/2020 až 1/2022 vychŕlila ruzzka ambasáda na SVK. Získala šialených 1,47 milióna interakcií.
Pre porovnanie, druhá najaktívnejšia ambasáda je americká, dala von 450 postov s počtom interakcií 51 tisíc.
Odkiaľ teda ide propaganda??? (čekli aktivitu ambasád aj v iných štátoch - nikde nijaká ambasáda, ani ruzzká, nemala takú aktivitu. Napr. v Česku mali ruzzi opäť najviac zo všetkých, no to číslo bolo okolo 400 postov)
2 000 - toľko stránok, kont, FB skupín používa východná propaganda IBA na Slovensku. Zdroje financovania smerujú na ruskú ambasádu.
150 - približne toľko ľudí tu z tej propagandy žije, aktívne ju rozširuje a ťaží z nej (peniaze, vplyv, politická sila). Dali by sa nazvať aj vlastizradcovia.
4 - toľko je hlavných vetiev rozširovania info bordelu. 1. je SMER-SD na čele s Blahom, má 37% podiel, 2. 20% podiel má Zjem aj vlek s Rostasom, 3. má 14% podiel Republika s financmajstrami priamo z ambasády. 4. 12% extrémna ľavica a la Chmelár. Ďalej tam patria aj falošné účty a užitoční idioti na FB.
0 - toľko z týchto dezinformátorov bolo riadne odsúdených. Nemáme na to pripravené zákony.
Informácie sa ku nám šíria z Krymu, kde ruzzkí okupanti umiestnili sídlo jednotky, zodpovednú za Slovensko - News-Front Slovakia. Používajú Telegram.
Presne preto nie je ľahké s nimi bojovať a zároveň nie je sa čomu čudovať, že toľko ľudí im naletelo, pretože sa to na nich rúti z každej strany.
Veď si len predstavte, že tá istá krivá informácia sa zobrazí v 60-tich skupinách, viacerých www stránkach, či súkromných účtoch - fakt to vyzerá ako dôveryhodné. A tým pádom je misia splnená.
Najokatejšie boli obdobia COVID nešťastia, vojny na Ukrajine, či najnovšie migranti. Vždy to je niečo, čo musí vyvolávať strach, aby sa tí správni zhostili role záchrancov.
Tomáš to všetko podložil grafmi, ukážkami, grafikou. Nádherná robota. Už len aby padla na úrodnú pôdu a naša spoločnosť si uvedomila čomu čelí a spoločne sa tomu jednotne postavila.
A tak si my tu žijeme...
Presne preto sa musíme stále vzdelávať, preto musíme chodievať na takéto prednášky, presne preto musíme konfrontovať získané informácie faktami - aby sme sa vedeli brániť, nenechali sa rozdeľovať a aby sme sa vedeli vyvarovať klamstvám.
Lebo viete - pravda oslobodzuje.
A len doplním Michala: Minister propagandy nacistického Nemecka Josef Goebels povedal: "Tisíc krát opakovaná lož sa stáva pravdou". A Goebels bol expert, to si píšte
@lenkakravcova "nie je správne povoliť manželstva pre homosexuálov ani operácie zmeny pohlavia pre kadekoho, tak ako nie je správne povoliť asistovanu samovraždu." Prečo to nie je správne? Pretože tvoj náboženský pohľad je taký? Pre tieto veci existujú vcelku racionálne argumenty a keďže sa naša krajina podľa Ústavy SR neviaže na žiadne náboženstvo, tak racionálne argumenty majú pred náboženskými prednosť.
Páči sa mi, že argument na úrovni fake článku, ktorého zdroj je ten istý článok. Váš život musí byť veľmi jednoduchý, keď uveríte čomukoľvek, čo si prečítate.
@lenkakravcova trancizia sa tyka na Sk 1-2 ludi. Co je koho do toho ako chcu trtkat? A ze 1 z miliona lutuje??? A co? Aj take sa stava. Pozri kolko ťapši je na Mk, co lutuju zivot s debilom, co lutuju manzelstvo, co lutuju, ze si spravili decko.....A posiela ich niekto na psychiatricke vysetrenie, ze nie su normalne??? Nie. JE TO ICH ZIVOT!!!!!!! KYM NIEKTO NEZASAHUJE DO MOJICH!!!!! PRAV, JE MA DO TOHO HOVNO.
@autorka a preco sa pytas anonymne? A kam nechame zajst tuto nenavist? Vylucime ludi, ktori su inak orientovani mimo spolocnosst? Nebudu moct chodit do obchodov, kniznic, nesmu kracat po chodnikoch, potom budu oznaceni? Vies, toto je skor tema, a nie opacne.
Ked pocujem spojenie liberalny fasizmus, otvara sa mi pomyselny nozik vo vrecku. Ludia su tak sprosti, ze nevexia pochopit, ze toto je oxymoron, ze strach ma ist z opacnej strany. Kde tu niekto hovori o x pohlaviach, roto su take bludy. A z celej tej palety nejakych rieseni zo strany PS si si vybrala jednu jedinu tuto? Fakt? Nic inw spolocnosti nwponukaju? Prosim ta, najskor sa zorientuj v tom celom, a potom tu trolluj tieto blbosti🤦♀️.
Nam je fakt sudene navrat smerakov, nic si nezasluzime. Ale treba ich pochvalit, vezu sa na vlne hluposti Matovica, a ide im to skvele
@triss83 a zobudila sa nam proruska agentka pana Fica🤣🤣🤣 Hlavne spravy?? Hanbila by som sa ako pes uviest tento zdroj pre dementov.
@stanulienkat ja sa hanbím,za všetky ženy, ktoré idú voliť PS a dovolia takéto zvrátenosti, čo sa dejú v škôlkach
@triss83 Prosím, pouč ma o zvrátenostiach, ktoré sa dejú v škôlkach 🥺 nech viem, čo tie moje malé chudatka vystavené progresivizmu čaká
@triss83 zvratenost je v tvojej hlave.
@thoughtfulweirdo
@stanulienkat dievčatá, ľutujem vaše deti
kto určuje čo je a nie je správne? Nech sú možnosti a je na každom z nás, či ich využijeme, netreba nikoho "chrániť". Ja za seba mám vačšiu obavu z moslimského sveta...
@triss83 ja teba a tvoje deti.
bože, to sú hlášky... hanbiť sa za niekoho iného? Preboha nestarajte sa do druhých a žite tak, aby ste sa nemuseli haniť predovšetkým za seba.
@triss83 takže sama nevieš? 😅
Každý deň sa tu zakladajú anonymné témy s tým aké bleee je progresívne Slovensko . Zrejme to znamená, že smerohlas a nackovia sa začínajú báť, keď musia trollit na mamičkovskom portáli.
@pimpa12 len aby to nebolo opačne, že si progresívci dvíhajú svoje egá.
@kvetinka75 nezdá sa mi to ako ich štýl. Ale kto vie. Skôr to tipujem na smerohlas a spol.
@pimpa12 nikdy nevieš kto je za anonymom. Možno dúfajú, že ak niekto nie je rozhodnutý, tak si povie a just idem voliť PS, nech vás aj od jedu roztrhne 😂

Ale ved oni s tym musia zit, co man zaujima ked si suseda necha nove kozy spravit, ci s tym je spokojna? Jej vec a jej zivot. Ked to bude lutovat, jej problem. Tak ako vsetko. Mi nehovorte, ze niekto len tak z prdele pojde do nejakej premeny pohlavia. Aj keby to je hned bez papiera a zadarmo, tak do toho vacsina ludi nepojde. Ja by som u seba zvazovala kazdy zakrok, napr korunky na zuby, nakolko vzdy to moze dopadnut aj zle a clovek s tym bude musiet zit. Ale povedzte mi, kolko poznate osobne ludi, co sa nechali premenit na ine pohlavie? Lebo ja asi dvoch a ti su spokojni.a to za cely zivot dvoch ludi, mozno keby nie som v umeleckych kruhoch, tak ani tych dvoch nikdy nestretnem. A potom poznam este jedneho a ten do toho skrz zdravotne rizika vobec nesiel. Mal zle vysledky a nakoniec riesil uplne ine problemy ( vysoky tlak, nejake kardio veci). Deti nemaju a podla mna by ani nechceli.