icon

PS alebo SaS

18. sep 2023

PS alebo SaS ? Neviem sa rozhodnúť koho z nich si vybrať. Rozhodovali ste sa niekto medzi týmito stranami ? Čo vás presvedčilo ?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
verunko
18. sep 2023

Ešte verejne tu píšu ženy že budu volit PS 🥴no zbohom Slovensko potom.raz Slovac je osprostela nič sa nedá robiť🙄

reddflowerlife
18. sep 2023

Ani jednych. Otras. Najviac neznasam Sas a nechutneho Sulika. Pre nho len aby bolo podnikatelom a odrbavacom na dphckach dobre, Podme zavolat geissenovcov a chodme na expo do Dubaia platit za cudzincov na slovensky ucet v bare. Fakt sa mi ten clovek hnusi. Plus PS by som nevolila kedze riesia take problematiky, ktore pre mna nie su dolezite.

paradajkova
18. sep 2023

@dzulli1980 neviem ci "Smer" moze za vsetko, ale minimalne za stav zdravotnictva moze.

Napriklad to, ze mame polku pediatrov v dochodkovom veku, uz mala riesit KAZDA vlada Smeru. To nieje opatrenie, ze aha zistim, ze teraz mam kazdeho druheho pediatra 60tnika a zajtra to nejak vyriesim. Toto sa uz malo zacat riesit 10 rokov dozadu. Kedze sme na mamickovskom fore, tak uz len pre toto by ich nikto odtialto nemal volit.

mimi3008
18. sep 2023

@sheila121 Veru ze, ach jaj😪

mimi3008
18. sep 2023

Cert jak dabel

mamickalisticka
18. sep 2023

Ja by som veľmi chcela voliť SaS, Vladka Marcinková je podľa mňa pani politička, ale na druhej strane absolútne nesúhlasím s Grohlingom aka kaderníkom a aj sulik mi je proti srsti poslednú dobu. Ja budem voliť PS, aj keď fakt ma tentokrát nikto nepresviedča na 100%.. skôr malé zlo. ale uvidíme ✌🏼a je mi jedno, kto si čo myslí, peace 🥰

walentina7
Odpoveď bola odstránená
mamusa123456789
18. sep 2023

Stále všetci dookola tie isté otázky o voľbách, ved tam nie je koho voliť, jeden väčší lump ako druhý, a keď nie lump, tak korunovaný pako... Nikdy nebolo, tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie... Ale po týchto voľbách sa podľa mňa dostaneme na úplne dno... Neviem to odôvodniť, ale mam taky blbý pocit

paradajkova
18. sep 2023

@walentina7 ja som zo SAS nikdy nemala pocit, ze ich priorita je zdravotnictvo. Podla mna to bola vzdy ekonomika.

A s tym suhlasim, ze politici(obzvlast ti co kradnu) maju peniaze a mozu ist k lekarom do zahranicia, ale my bohuzial nie. Ani nadpriemerne zarabajuci Slovak, lebo ani ten si nedovoli zaplatit za vrtulnik tisice, aby mu previezol milovaneho clena rodiny do schopnej nemocnice a hlavne to nedokaze vcas zorganizovat. Ja som videla za posledneho pol roka tolko v nemocniciach, ze mam neskutocny hnev na to, ako ludia zabudaju kam Smer nase zdravotnictvo dostal.

nika523
18. sep 2023

Ja určite PS, volila som ich aj v minulých voľbách a budem aj teraz aj keď boli voľby do europarlamentu tak som volila Martina Hojsika z PS

danginko
19. sep 2023

pana boha toto som tu nemala ani otvorit🤦

nelca84
19. sep 2023

SaS

oli18
19. sep 2023

Nevadi vam Sulikova vlasnost povalovat vlady?

lb1984
19. sep 2023

Niesom volič PS ani SAS ale ak by som bola nútená rozhodnúť sa tak SAS aj keď majú dosť za ušami. Ich program a hodnotova orientácia sú mi bližšie ako PS. PS je za mňa neprípustna strana keďže z dosť veci v prípade neplnoletych chcú z pre mňa podstatných veci vylúčiť rodičov z rozhodovacieho procesu. A keďže ako rodič si uvedomujem ze ak sa niečo v prípade môjho dieťaťa po.... následky bude znášať rodina teda aj rodicia a nie nejaká strana alebo ideológia.

eva8
19. sep 2023

Vsimni si aj vystupovanie lídrov oboch strán. Aký líder, taký štát. Volím PS

eva8
19. sep 2023

@lb1984 v prípade neplnoletých? Prekopiruj z programu, prosím.

eva8
19. sep 2023

@verunko kvôli čomu konkrétne sú ľudia osprosteli, ked chcú voliť PS?

eva8
19. sep 2023

@eleanor2510
@nikasmile
Podľa všetkého rozhodne Hlas, kto bude vo vláde podľa toho, s kým pojde do koalície. Pellegrini si dáva skryté podmienku, že do koalície vstúpi so stranou, ktorá mu prenechá premiérske kreslo

autor
19. sep 2023

@lb1984 z čoho chcu vylúčiť rodičov z rozhodovacieho práva? Nevidím v programe, preposli to sem prosím

ivka225
19. sep 2023

@eva8 Tito ludia maju informacie o PS od Smeru a Republiky, nie od PS.

erikavesela
19. sep 2023

@oli18 vadi, stale lepsie ako ps

eva8
19. sep 2023

Autor, neviem, či môžem, ak nie, vymaž, prosím. Rada by som všetkých pozvala do skupinky Politická situácia vo svete,
rozoberáme tam všetko možné (hoaxom a neoverenym zdrojom sa vyhýbame, ale vlastnému pohľadu nie), keďže Slovensko je súčasťou sveta, najmä v predvolebnom období je "na pretrase". Názory máme rozne, stáva sa, že nakoniec sa zhodneme, že sa nezhodneme 🙂

Niekto z diskutujúcich v tejto téme spomínal, že sa prikláňa k Demokratom. Mne sa paci ako Heger hovorí.
PS, Saška, Demokrati, KDH (?), Sme rodina, by nestačilo proti Smer + Republika + Hlas + SNS...
Madari sa ku komu priklonia?

ivka225
19. sep 2023

@eva8 Madari - ako ktori. Su Madari liberalni, konzervativni, rozumni aj hlupi. Nemyslim, ze narodnost determinuje politicke preferencie.

viestta
19. sep 2023

@verunko to iste mozeme napisat o volicoch Republiky...

annm81
19. sep 2023

@eva8 Hlas presne vie, akú silnú pozíciu teraz má. A je reálne, že post predsedu vlády mu ponúknu obe strany. Ja vkladám veľké nádeje do stretnutia Pellegrini/Scholz. Tam iste padli dosť dobré dôvody, prečo by Hlas mal uprednostniť demokratickú časť spektra.

viestta
19. sep 2023

@annm81 Pelle je (bude) ta draha nevesta o priazen ktorej sa bude vitaz uchadzat. Aj ked nevyhra volby, ma istu vladnu koaliciu a ako to tak sledujem, je mu uplne jedno s kym ju vytvori. Pochybujem, ze by isiel do opozicie

vroni
19. sep 2023

Sas. Jánošíkovsky program je fajn ako historicka legenda. Ako politický program sa mi neprihovára.

verunko
19. sep 2023
lenkasarka
19. sep 2023

@verunko nemali by sa miešať do politiky