icon

Reakcia priateľky Mateja Zrebného na zásnuby

25. aug 2025

Čo hovoríte na reakciu jeho priateľky 💍? Príde mi to celé také divné, tešila sa vôbec, bola prekvapená? (nemá periférne videnie a nevidela ho kľačať?)
P.S.: áno, nemám iné životné problémy, preto ma trápi presne toto👌

Strana
z2
goodidea
25. aug 2025

@anonym_autor ak ťa to trápi,neboj ...po každej búrke vyjde slnko...skôr či neskôr

lea202
25. aug 2025

Ja by som chcela tvoje problemy 🙂 Nesledujem, nezaujima ma to.

autor
25. aug 2025

Musíte sa silou mocou zapájať do niečoho, čo vás nezaujíma? 🙄

minka201
25. aug 2025

@anonym_autor Ja som z toho mala zmiešané pocity, ale tie hejty v komentároch sa mi nepáčili. Nikto z nás nevidí do ich osobného života. Mne napadlo, že je možno len taká povaha, že tam neskákala a nevrieskala od radosti. Možno si predstavovala iné požiadanie o ruku, možno menej verejné, možno na nejakom špeciálnom mieste, nie na narodeninovej oslave. Neviem, ale prajem im obom správne rozhodnutia v živote, či im do vyjde alebo nie.

zunaf
25. aug 2025

Zrejme bola v šoku už len zo samotnej oslavy, ako všetko nachystal, keď si kľakol, tak bola sústredená na sfukovanie sviečok. Zase sa to rieši akoby bola jediná správna reakcia na zásnuby, podľa mňa bola šokovaná a šťastná.

rozculena
25. aug 2025

asi sú s tým obaja v pohode,keď to dali na net.

misana84
25. aug 2025

Aj mne to prislo divne. Možno sa nechce za neho vídať len nevedela ako to má riešiť. Možno sa jej nepáčil prsteň. Lebo až on poukázal aby si ho pozrela.

sissy27
25. aug 2025

@anonym_autor som si to pozrela a ja ju chapem - ja som taka ista, mam svojim sposobom rada prekvapenia ale neviem reagovat tak, aby to vyzeralo dobre pre divakov 😂 tesim sa, ale skor potichu, vynimocne neviem co povedat, kam sa pozerat, ako sa postavit, tvarit… takze vo finale to vyzera, ze sa netesim. A cele mi to docvakne neskor. Takze pre mna je lepsie byt pripravena ako prekvapena.
Ja zas nemam rada prehnane, preafektovane reakcie a la jasmina alagic 😃 pravdepodobne to mysli uprimne, ale vyzera to umelo a aby bolo co dat na storku 😅

victory7897
25. aug 2025

Nevedela ako sa tváriť,strašne chcela dobre vyzerať....nemala to pripravené že to dá na insta ,no čo už ..už nebudeme vedieť ani prirodzene reagovať na veci

moze
25. aug 2025

Mozno jej ako prve napadlo, ze si z nej robi srandu.

anonym_3d9e8e
25. aug 2025

@anonym_autor teraz som si to pozrela. Bola prekvapená. Aj slzy jej vyhrkli. Všade okolo nej kopa ludi a necakala to.
Podľa mňa uplne normálna reakcia

januska12323
25. aug 2025

Nevidela som ale viem si predstaviť čo sa jej muselo odohrávať v hlave. Na verejné požiadanie o ruku treba mať povahu. Nemôžeš odmietnuť, chceš dobre vyzerať, tešiť sa ako sa patrí, každý bude mať názor ako to mohlo byť lepšie a pritom si ho môže aj chcieť zobrať len to nechcela takto.

petulda333
25. aug 2025

Keby mna muz takto poziadal o ruku pred ludmi,hoci tam asi bola rodina a kamarati,tak by som asi odisla bez slova. Mne jej reakcia neprisla divna. A zas,mozno ani nevedela ci to mysli vazne 😁

autor
25. aug 2025

Tento komentár od neho vám príde ok?
Uznávam, že asi to nečakala, len som zvyknutá "potešiť sa", keď vidím zasnubné videá, toto mi prišlo rozpačité🤷‍♀️

binarypete
Autor odpoveď zmazal
janulik2008
25. aug 2025

Trz som si to pozrela a podla mna normalna reakcia. Ked výskajú a skacu dva metre zle je, a ked sa tvaria takto tiez nedobre

autor
25. aug 2025
@binarypete
Odpoveď bola zmazaná
nyusika
25. aug 2025
@anonym_autor

Musíte sa silou mocou zapájať do niečoho, čo vás nezaujíma? 🙄

@anonym_autor Matej to uz pochopil a ma tiez vazne pochybnosti o jej reakcii, je z toho sialene smutny.
asi si pojde umyt auto do rucnej autoumyvarky...sam
😀 😀 😀 😀 😀

simik22
25. aug 2025
@anonym_autor

Uznávam, že asi to nečakala, len som zvyknutá "potešiť sa", keď vidím zasnubné videá, toto mi prišlo rozpačité🤷‍♀️

@anonym_autor ty vieš čo je sarkazmus? Sleduješ ho?

basullinka
25. aug 2025

Ja s mojou povahou by som zareagovala veľmi podobne, asi by som ušla 🤣

ankare
25. aug 2025

@anonym_autor podľa mňa úplne normálne zareagovala. Všimla si ho neskôr, lebo bola zaujatá tortou.

anonym_a9d14d
25. aug 2025

Keby si sa radšej starala o seba..

domak2
25. aug 2025

Netuším kto to je, ale z videjka mi príde, že ma asi čerstvo upravenú tvár, a proste sa nemôže tváriť prekvapene ani keby chcela. Nemyslím to v zlom 🙂

petulda333
25. aug 2025
@nyusika

@anonym_autor Matej to uz pochopil a ma tiez vazne pochybnosti o jej reakcii, je z toho sialene smutny.
asi si pojde umyt auto do rucnej autoumyvarky...sam
😀 😀 😀 😀 😀

@nyusika preco do autoumyvarky?!

autor
25. aug 2025
@anonym_a9d14d

Keby si sa radšej starala o seba..

@anonym_a9d14d Ďakujeme za zbytočný komentár👎

anonym_a9d14d
25. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_a9d14d Ďakujeme za zbytočný komentár👎

@anonym_autor nemáš zaco. Pre mna je zbytočné rozoberať zivot niekoho koho osobne nepoznám.

autor
25. aug 2025
@simik22

@anonym_autor ty vieš čo je sarkazmus? Sleduješ ho?

@simik22 Viem, čo je sarkazmus, ale mrzelo by ma, keby môj snúbenec aj sarkasticky napíše, že som niečo "zle zahrala"

petulda333
25. aug 2025
@anonym_autor

@simik22 Viem, čo je sarkazmus, ale mrzelo by ma, keby môj snúbenec aj sarkasticky napíše, že som niečo "zle zahrala"

@anonym_autor asi tolko k tomu...na blbu otazku,blba odpoved...a ze tych blbych reakcii bolo

dagas
25. aug 2025
@moze

Mozno jej ako prve napadlo, ze si z nej robi srandu.

@moze tiež ma to napadlo..

dagas
25. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor veď si z toho spravil srandu...podľa mňa to okomentoval dobre

Strana
z2