Reakcia priateľky Mateja Zrebného na zásnuby
Čo hovoríte na reakciu jeho priateľky 💍? Príde mi to celé také divné, tešila sa vôbec, bola prekvapená? (nemá periférne videnie a nevidela ho kľačať?)
P.S.: áno, nemám iné životné problémy, preto ma trápi presne toto👌
Ja aj nerada prijimam dary, neviem ako sa mam tvarit. Celkovo su taketo situacie pre mna strasne neprijemne. Podla mna to necakala a bola zaskocena, to je vsetko.
Ja napr.som taka ista ja za nevien tak tesit z takychto veci...aj ked dostanem darcek.ja nevien skakat od radosti a neviem co..ale tesim sa mu.som rada ze myslel na mna clovek ale neviem to orejavit proste..neni to pre mna ze wau
Čože, veď ja by som si periférne myslela, že ma fotí a kameruje. Rovnako by som asi nedala žiadnu reakciu, lebo to jednoducho nerobím a chcela by som mať túto nekomfortnu situáciu čo najrýchlejšie za sebou.
Kks, som rada, že moje zásnuby neboli verejné, lebo človek sa už nemôže ani tváriť ako chce a mňa by asi verejnosť zviezla pod čiernu zem. Reálne emócie prišli asi až tak za 30 minút a tiež aj radosť. Inak som bola len že "wtf, omg" (pardon, nenašla som príznačnejšie označenia).
Ľudia sú už úplne mimo z toho, "ako by mali veci vyzerať". To sa musí zásadne rozplakať, alebo zahrať pre verejnosť prijateľné divadlo, aby to ľudia neriešili?
Každopádne, ich voľba, dať to von a nechať ľudí posudzovať takéto niečo.
Dosť som sa rozpísala o ľuďoch, ktorých nepoznám, len malá otázka - tento človek nema videá o partnerstve s inou ženou (čierne dlhé rovné vlasy, bledá pleť, štíhla)? Či je to tá istá žena, ale bola na úprave? Alebo si to mýlim s iným influencerom, čo sa mi sem tam zjaví? 🫣
@nyusika preco do autoumyvarky?!
@petulda333 Jovinečkove video, kde svetu oznámil, že má novú priateľku
😄😄😄
Srandu si robím z takto vážnej témy svetového významu 😄😄😄
@petulda333 Jovinečkove video, kde svetu oznámil, že má novú priateľku
😄😄😄
Srandu si robím z takto vážnej témy svetového významu 😄😄😄
@nyusika jemine,,ja som asi mimo 😁😁 uz mi to doslo
Ja som inak dust mimo z toho, ako sa niektoré k tejto téme vyjadrujete so všetkou vážnosťou 🙈🙈
@nyusika akože keď vidím tie videá čo napodobňujú jovinečka už sa mi nožík vo vrecku otvára..🤣 jediné čo ma fakt pobavilo bolo to toho chalana z E2 so ženou 🤣
@dagas to som nevidela...zase ja nesledujem veľa podobne zameraných unfluencerov.
Skôr cestovateľiv, plastických chirurgov 😁, psíkov, niektorých politikov...
@dagas videla som jedného, čo si umýval (tuším) Fabiu a oeusia za ním nasratá žena...to nebolo ono ?
@nyusika Graciosoo a Prochazkova viky. Že po piatich rokoch 🤣 to ma celkom pobavilo ale fakt to teraz vyskakuje všade a je to trápne.Minule nejaké dve baby tam nohy rozdrapovali valali sa po kapote dobre že ju nepreliačili 🤣 a už to robila aj nejaká autoumyvarka,pizzerka a neviem kto ešte všetko. Vždy keď to vidím tak si spomeniem ako sa minule niekto rozčuloval že si nieko na takej umyvarke dlho umyval a leštil auto alebo motorku 🤣
@nyusika Graciosoo a Prochazkova viky. Že po piatich rokoch 🤣 to ma celkom pobavilo ale fakt to teraz vyskakuje všade a je to trápne.Minule nejaké dve baby tam nohy rozdrapovali valali sa po kapote dobre že ju nepreliačili 🤣 a už to robila aj nejaká autoumyvarka,pizzerka a neviem kto ešte všetko. Vždy keď to vidím tak si spomeniem ako sa minule niekto rozčuloval že si nieko na takej umyvarke dlho umyval a leštil auto alebo motorku 🤣
@dagas kuknem toho gracióza
@dagas to je to, čo som spomínala 😅😅😅 chlap s fabiou a nasratá žena, perfektná paródia
Ale teda, Opel Corsa, nie Fabia.
A teraz vážne - to Jovinečkove video je fakt super, aj keď nie z jeho hlavy...ale perfektne zostrihané a hudba tam sedí tiež perfect
Ja si doteraz pamätám ako Vincze požiadal Adelu v Teleráne a až toto bola reakcia…mne jej až bolo luto čomu ju vystavil…fakt ako taký second hand embarassment som dlho nemala :D
Musíte sa silou mocou zapájať do niečoho, čo vás nezaujíma? 🙄
@anonym_autor ja ich mieste by som to ani nezverejnovala ale chapem potrebuje zarabat
Nie kazdy prepukne v plac a prekvapenie a bude do kamery hikat ako osol s tecucim soplom
Asi si to predstavovala komornejsie a nie pred vsetkymi takze asi pre nu sok a primerana reakcia na danu situaciu
Ja si doteraz pamätám ako Vincze požiadal Adelu v Teleráne a až toto bola reakcia…mne jej až bolo luto čomu ju vystavil…fakt ako taký second hand embarassment som dlho nemala :D
@anonym_e29f54 presne aj mna hneď toto napadlo a ten pocit trapnosti za oboch.
@dagas to je to, čo som spomínala 😅😅😅 chlap s fabiou a nasratá žena, perfektná paródia
Ale teda, Opel Corsa, nie Fabia.
A teraz vážne - to Jovinečkove video je fakt super, aj keď nie z jeho hlavy...ale perfektne zostrihané a hudba tam sedí tiež perfect
@nyusika jaaj ja že aj Nasratá žena už natočila to video 🤣🤣 ..ale hej to Jovinečkove bolo fajn..len už leť do natáča každý dilino len aby ich napodnobnil tak je to trápne..a duplom že na seba kydajú ten sajrajt..to že im z toho nič nebolo neznamená že inému to problém nespôsobí...
@anonym_autor išla som si to pozrieť, podľa mňa krásna reakcia, niektorí ľudia hľadajú negatívne tam, kde nie je, len aby sa cítili spokojní??? Nechápem.. 🙈
Myslím si že bola zaskocena a možno nečakala ani to že to bude pred ľuďmi..osobné by som také zásnuby nechcela 😅
Kto je Matej Zrebný 🤣
Ja som ani nevedela,že ma priateľku 😁 prišlo mi to také zvláštne vôbec sa netešila
@anonym_autor mne sa jedinej zdá čudný on? Nástojčivý,dominantný...možno sa mýlim

@anonym_autor ja som na svojej svadbe bola ako z kamena, ziadny prejav citov voci manzelovi, ani on vo mne, ked na to teraz po rokoch pozerame (svoji 26 rokov), tak je to take chladne divne. Svojho muza milujem, ale ta svadba bola pre mna utrpenie. takze nie, nemusela ho vidiet, nie, nemusela vediet, ako sa ma tvarit. Niektori sme introverti a nevieme prezivat radost navonok.