Riešenie problémov s adminom

gebeente77
24. mar 2013

Maminky, pomohol Vám tu niekedy admin, keď Vás predávajúca alebo kupujúca nejakým spôsobom podviedli? 😠 Lebo sama to asi nevyriešim, tak či sa vôbec má zmysel na admina obracať? Na MMB to nie je problém, veľa vecí sa s jeho pomocou vyrieši, ale tu netuším?

Ide o to, že maminka mi poslala súpravku, opísanú bez poškodení a prišla mi fľakatá, na mikinke v stede chrbátiku diera a na kolenách diery 3 😠 Tu na chrbatiku som si vsimla neskor, ked som jej najprv pisala, ze su tam diery na nohavkach a flaky, bolo mi odpisane, ze cena je adekvatna stavu - ako 7€+ posta je trošku dost, za znicenu supravu,a j keby bola zo zlata 😠 a ked som nasla tu druhu dieru na mikinke a ziadala vratenie penazi, ani obraz ani zvuk. Predavam a kupujem roky, toto je prva neg. skusenost 😠

sisaha
24. mar 2013

@gebeente77 samozrejme, ze ano. do tejto temy opis problem https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/ pridaj tam nick predavajucej a baby ti poradia ako dalej postupovať..

gebeente77
autor
24. mar 2013

@sisaha dakujem 🙂

sisaha
24. mar 2013

@gebeente77 a samozrejme jej napis negativne hodnotenie. Pripadne do tej temy co som ti dala nick pridaj aj fotky veci

gebeente77
autor
24. mar 2013

@sisaha stalo sa, ignoruje aj tak, tak som si ju nasla aj na MMB, lebo tam sa hlasi kazdy den a supla som jej ho aj tam 😒

zuzana2000
24. mar 2013

@gebeente77 môžeš napísať aj adminovi, opísať mu čo sa stalo....chce to trošku trpezlivosť, cez víkend sú tu pomenej a cez týždeň mne vždy odpísal do dvoch dní. Základ komunikácie je slušnosť, nevyhrážaj sa, nič....a ak ťa aj tak ignoruje, admin ti pomôže....mne sa raz stalo, že som kúpila drobcovi mikinu, nesedela ani značka, ani veľkosť a ani opis. Najskôr nechcela vrátiť peniaze, potom že len sumu za mikinu...no nakoniec jej admin pohrozil, že jej zastaví bazar, tak vrátila plnú sumu a aj poštovné.
Ja nechápem, čo za tým niektoré mamičky sledujú, keď predávajú zničené vecičky a ani to nedajú do popisu, len škodia ostatným slušným maminám a ničia dobré meno bazarika....o chvíľu tu do bazara nikto ani nepozrie.

gebeente77
autor
24. mar 2013

@zuzana2000 ja som praveze pomerne mila na to, ako som obisla, slusne ale dorazne som ju poziadala o vratenie penazi 😖 a to mam napisat klasika tuto dolu Mam otazku na Asmira Team? a ved to, ja predavam aj kupujem par rokov a toto sa mi este nikdy nestalo, ale v poslednej dobe mam akosi stastie hlavne pri predaji na spekulanto v a podvodnikov....

zuzana2000
24. mar 2013

@gebeente77 presne ako píšeš, ja neviem či skúšajú....že čo im prejde a pokial sa nikto neozve, tak to budú robiť donekonečna.
Ja som vždy písala Maťovi, je zlatý a fakt mi vždy pomohol.....tak skús jemu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/ držím palce, potom daj vedieť ako si dopadla.

zhanka
4. apr 2013

Co mam robit keď som pani poslala šaty a ona mne platbu nie ☹ ma všetke pozitívne hodnotenia....teraz ma naťahuje ☹

zhanka
5. apr 2013

@ivett1 djakujem 🙂