icon

Rozdiely v oblečení - slobodná, vydatá, s deťmi

zajkula62
16. júl 2017

Ahojte,
zaujimalo by ma co ste zmenili / alebo ci ste nejako zmenili satnik po tom co ste sa vydali?
Nosite stale rovnaky typ oblecenia? Pripadne kedy ste "prestali" nosit sortky (/leginy), a podobne veci? :D
Po vydaji, ci az po 30tke, ci pri detoch?
Existuju nejake "vase" pravidla, ako by mala byt slusne oblecena vydata / alebo uz vydata + s dietatom zena? Co by malo byt v jej satniku tabu?
Pripadne ktore kusky sa Vam na zenach 20+ nepacia, nehodia - neprijdu Vam vhodne? 😉🙂

vejula
19. júl 2017

Od kedy mam deti už nenosím trička s malým výstrihom, ani rolaky ani nič také. Značka už 7 rokov vkuse dojčím 😀 (4 deti jedno po druhom)

alexandraalexandrova
19. júl 2017

@dai mam ine skusenosti aj iny nazor. Ak ta neznechucuju obezne zeny, tak si vzacna vynimka. Vela takych ludi nie je...

zeytin
19. júl 2017

Aj pri detoch, aj v tehotenstve sa moze zena pekne a slusivo obliect. Teplaky su odev na doma, leginy s kratkym trickom do pasa by som zakazala, tie su vhodne tak pre deti do skolky....este tak leginy s nejakou tunikou a to bez ohladu na postavu nositelky. Mikrosukne su vulgarne v kazdom veku (a nie som puritanka), zena moze byt krasna a pritazliva aj v sukni, ktora jej siaha aspon do polovice stehien. Pre mna je cislo jedna sportova elegancia, ktora nam ponuka neobmedzene moznosti kombinacii... "Mam male deti" nie je vyhovorka... A nezabudajme na to, ze peknymi a pritazlivymi nas nerobi iba oblecenie, ale aj usmev na tvari, ohnicky v ociach a spokojnost na dusi 🙂

novana
19. júl 2017

@zeytin, súhlas, až na tie tepláky na doma. 😉

zeytin
19. júl 2017

@novana No tak su teplaky a "teplaky" 🙂 len je potrebne vediet rozdiel 🙂

novana
19. júl 2017

@zeytin, ty si chytraaa! 🙂

zeytin
19. júl 2017

👍

tslobik
19. júl 2017

no...môj muž povedal, že legíny sú to najlepšie, čo kedy vymysleli v obliekaní....Ja som sa po dieťati začala obliekať viac sexi ako za mladi. Možno preto, že kedysi som bola kosť a koža...a konečne teraz som spokojná s postavou.

dai
19. júl 2017

@alexandraalexandrova nemyslim... ludia nemaju radi ked sa obezne zeny obliekaju nechutne taktiez ako chude... samozrejme je rozdiel 100kg zena ktora nosi svoje kila sebavedomo a nenasuka sa ako hurka do niecoho co zdorazni kazdy jej fald a 200kg submisivna zhrbena baba navlecena v ciernom vreci... mne je rovnako zle z tej 200kg vrecovej ako 30kg v leginach na ktorej trci kazda kost... proste ako som pissla - podla mna pre 99% zien existuje slusive oblecenie, problem je ze mnohe akoby sa nevideli v zrkadle☹

oskvarka
20. júl 2017

no ja mam ako rada leginy ale bez sukne.. aspon miny ich nedam... skratka musim mat zadok mzakrity inak sa citim ako naha... moj muz to vnima dost podobne :D...

janulka1802
20. júl 2017

@oli18 to je podarene že si ho musela učiť ktoré nohy sú pekne inak len sama za seba ja sa neobliekam pre druhé ženy ale sama sebe sa chcem páčiť potom manželovi a ostatných neriešim ale jasne že kompliment poteší ja som tiež taká ak vidím pekne oblečenú ženu rada jej poviem kompliment a tiež je pravda že máloktorý muž rozumie móde s výnimkou metro a homosexuálov ti sú v tom doma ja sa smejem z môjho že ten dokáže skombinovať aj neskombinovatelne kúsky bez problémov proste je to módny expert😀

evittam
20. júl 2017

@oskvarka No ale ved tak to ma byt-nemusi byt vyslovene sukna ale napr.tunika a pod. Ja ked vidim zenu aj s dokonalou postavou v leginach a v tričku,ktore nezakrýva co ma tak to je hrozne (teda pokial nejde o šport) - tie zeny by si mali uvedomiť,ze leginy su nieco ako pancuchy-tiez nepojdu v pančuchach bez sukne.😉
Ale každý ako chce, zase to nejak neriesim. Tiez ked vidim 100kg "narvatych" v leginach a tricku ledva do pol toho honosneho zadku tak si to len vsimnem a uz neriesim. Ale je to nechutne.....Taka žena keby chcela sa moze primerane obliect a nie vyzerat hrozne....Ale to je moj nazor.☺

evittam
20. júl 2017

@dai Presne si to vystihla👍. Ja si tiez kolkokrat len pomyslim,ze ta zena asi nema doma zrkadlo. A to sa nepovažujem za nejakeho experta ale teda viem co si obliect a byt sebakriticka. A tiež sa mi nepaci ked vyslovene "kost a koza" sa oblečie ako pises. Ja to volam - je taká chudá,ze este aj leginy na nej visia.😎😊😉

terus00
20. júl 2017

Mne sa zase pacia teraz moderne ,,potrhane,, rifle, ale premyslala som, ci si ich kupit, kedze som uz matka. Ci sa to hodi. Som stihla, 32r, nie do prace, len tak do mesta. Nosite mamy take rifle??

0silvia0
20. júl 2017

@terus00 keby som mala 32 r., tak v pohodičke 😉

oskvarka
20. júl 2017

@terus00 podla mna v pohode...

mirage
20. júl 2017

@terus00 mam 40 a nosim ich.nie do prace ale 😁

janulka1802
20. júl 2017

@terus00 to je skôr otázka vkusu každej ženy mne sa Napr vôbec nepáčia ja by som sa v takých necítila dobre akosi proste tie diery no neviem pochopiť ten zmysel mne to príde u niektorých akoby ich niekto alebo niečo naháňalo a dotrhalo😀

oskvarka
20. júl 2017

@evittam poslem na teba moju svokru ta bude chodit strasit :-P

emilia25
20. júl 2017

Tie trhance uz su tak v mode ze clovek ma problem kupit rifle bez nich.uz pomaly to ide aj do detskej mody.

0silvia0
20. júl 2017

no ja sa musím s módnymi výstrelkami krotiť, moja 13-ročná dcéra ma hneď okomentuje: vyzeráš ako stará, čo sa hrá na mladú...😢

terus00
20. júl 2017

@emilia25 presne tak. Pacia sa mi nie prilis dotrhane. Raz som nasla take asi s dvomi rozparanymi pasikmi, no rozmyslala som ci ano ci nie

evittam
20. júl 2017

@oskvarka Preco?😁😁😁

emilia25
20. júl 2017

@terus00 ja som bola vcera ze najstarsiemu rifle do skoly oni to robia vsetko na jedno kopyto.clovek uz ani nevie ci je to dievcenske ci chlapcenske.

lala123
20. júl 2017

@terus00 trosku spontánnosti a radosti😉 veď keď sa to tebe páči tak si ich kúp a kašli na to čo si myslia ini.....ja ich tiež nosím a mám 38😂

oskvarka
20. júl 2017

@evittam ona zasadne nosi kratke tricka s leginami... ma tak 120 (nie rokov :D)

majka99999
20. júl 2017

Ja nosim stale take iste veci, teraz mam viac veci sportovych a nenosim sukne, lebo vsak som uz 5 rokov doma a v satniku som mala len elegantne, nie na ihrisko. Takze saty letne, kratke nohavice nie mini (nemam na to nohy) alebo tricka s vystrihom (nie vulgarnym) nosim dokonca tie iste ako pred 5 rokmi niektore. Leginy len v tehotenstve aj to s dlhym trickom alebo svetrom. Ked je zena stihla, kludne aj po 40ke. Ale ked ma nevydata 20ka vacsi zadok ako ja, tak teda nech si najde radsej nieco ine na nosenie leginy a minisaty. Ja som sa nikdy neodhalovala, mam velke prsia a vystavovat ich mi nepripada vhodne, ci som mala 18 alebo ako teraz 2x tolko. Holt konzerva. 😂

lija22
20. júl 2017

heh k tym leginam. muz mi raz povedal, dufam, ze ich nikdy nebudes nosit je to strasne!
neverim mu ani slovo 😎

satnik som zmenila ale nie porodom, skor vekom. uz nenosim vypasovane tricka s micky mousom a celkovo cicky uz nezvyraznujem a pred par dnami som nasla celenku s velkym kvetom, ktoru som rada nosila kolo roku 30 a aj sa cudujem, ze som to nosila 🙂 teraz mam 36

zajkula62
autor
28. jan 2018

Nakoniec som po pôrode zmenila šatník - ale skôr kôvli praktickosti :D Ako ste písali - minisukne nepraktické na ihrisko, taktiež žiadne hlboké výstrihy (taktiež nepraktické, malý mi sťahuje tričko potom stále od výstrihu dole :D ), zrušila som aj legíny (z estetického hladiska), a nakoniec aj šortky (musela som, urobili sa mi totiž také hrozné strie na nohách :( 10x10cm ).. takže koniec koncom bolo tych zmien celkom dost 🙂

natalushka
28. jan 2018

@zajkula62 tak vidis..ono sa to poriesilo aj samo😊