Sama do kina
Boli ste niekedy same v kine?Chodi niekto sam do kina?Nie je to dost trapne?
Ahoj, do kina som chodila sama. Prečo by mi to malo byť trápne neviem.
Chodím sama nakupovať, na kávu a koláč... dobrý obed.
Sama idem na výstavu, tooolko veci si tam nákupim 😁
Niekedy proste chcem byť sama a pri filme zjesť tonu cukrikov 😁
Sla som aj sama na kavu, mala som prestoj v meste, tak co budem stat na ulici. pri vedľajšom stole bola pani, co mala tiez prestoj, cakala syna (bol na poradni). Dali sme sa do reci a prisadla si, takze z osamotenej kavy nic nebolo :D ale prislo mi to uplne ok. Ved som mala prestoj, vonku je zima
spytam sa takto. ked ty vidis niekoho sameho jest alebo pit kavu vnimas ho ze je chudak chudera? resp. kto ti tento nazor kedy poveddal? rodic kamarat partner?
Co tak si povedat, ze ist sama do kina, ci na kavu, alebo obed je cool, sebavedome a nezavisle.... Kazdy riesi v hlave iba seba sameho ... teba si ani nevsimnu je im to jedno, tak ako ty mas svoj pribeh, ostatni maju zas svoj ... takze neni co riesil staci vykrocit a bude to zabava, drzim palce
Skús zájsť sama do kaviarne, sadni si do kútika odkiaľ budeš mať výhľad a pritom sama nebudeš na očiach. Objednaj si nejakú maškrtu, ktorú si obvykle nedopraješ... a teš sa! Som tu, som sama, nikto ma neotravuje, konečne mám čas a priestor v pokoji si vychutnať túto maškrtu. Nikam sa nemusím ponáhľať. Toto je len o mne!
A tak podobne. Všímaj si svoje pocity, svoj dych, ako ti bije srdce, ako sa chrbát opiera o operadlo, ruky o stôl... Vychutnávaj si okamih. Dá sa to naučiť. Nie je to taká veda ako sa spočiatku zdá. 🤗
uplne v pohode. je malo ludi, ktori vedia travit cas sami so sebou 🙂
Milujem chodiť sama do kina, nikto sa nic nepýta, super, odporúčam
Chodím často a veľmi rada 😁
Trápne mi to bolo jediný raz, na filme 50 odtieňov sivej 😂😂😂
Tiez som mala pocity ako ty, ze sama nikde a nikdy a este aj nakupovat som často chodila s niekym. Pritom doma som bola rada sama so sebou, mala som rada ticho a pokoj.
A potom sa narodili 3 deti 😂. Takže chodím všade sama, aj včera som bola v kine a nakupovať. Je to flexibilnejšie, ako sa s niekým dohadovať, nemusím sa nikomu prispôsobovať.
Nie je to trápne vôbec. Práve naopak možno si to človek lepšie vychutná.
Ak sa spociatku hanbis, tak sa v kaviarni/bare/restauracii pri kave tvar, ze len zabijas cas medzi dvomi povinnostami. A pre pokoj duse parkrat kukni na hodinky, ci na telefon. Nech to vyzera, ze naozaj len cakas na nieco.
Sadni si niekam k oknu, kde mozes pozerat ako von, tak aj po ludoch vnutri. Podla toho, na co sa budes citit.
Zvycajne byvaju v ponuke uz aj casopisy a noviny, tak mozes citat aj to. Alebo si dones svoje.
A na druhy raz uz ani tuto barlicku nebudes potrebovat. Lebo zistis, ze to nikto naozaj neriesi, preco sedis sama. Si len dalsi host.
Kludne si tam sadnes s knihou, precitas si kapitolu, dopijes a odides spokojna, aku peknu chvilu si mala.
Alebo si vezmi notebook. Ja mam teraz po vianociach remarkable. Pisem si poznamky, resp. sa do toho da aj celkom dobre kreslit (ako ceruzkou), takze to mam aj ako skicar.
Bola som sama v kine aj divadle a uzila som si to rovnako, ak nie aj viac..nemaj predsudky
Všetci z našej rodiny chodia po samom kým druhy partner stráži dieťa/deti. Hlavne ak ide niečo, čo fakt chceme vidieť v kine. Nie vždy majú kamaráti čas a chuť, a v tom istom čase zdravé deti a atď.
A čo je na tom trápne? Predstav si, že tým ostatným ľuďom v kine si úplne ukradnutá.
Ja som bežne chodila do kina sama.
Asi ako to berieš kamarátka moja nejde sama skoro nikam ona by nešla ani na zmrzlinu asi sama... mne to zas nerobí problém dat si sama kávu alebo ísť do kina ja si to užívam to ticho a samotu niekedy to doslova potrebujem byť sama so sebou...
Až keď vydrzis sama so sebou, až vtedy budeš frajerka 👌👌👌
Ahoj nie je, ja tiež chodím všade sama aj do kina a videla som, že tam sedeli ľudia sami.
Môj muž chodí bežne sám do kina keďže ja nemôžem lebo máme ročné dieťa a nemáme pestúnku. V pohode by som sama išla aj ja.
@s_o_n_i_k_e Na dovolenku si išla úplne sama?? Kam? Slovensko či zahraničie?? Do kina, nákupy chodím bežne sama...ale na dovolenku som si zatiaľ netrúfla. Neovládam dobre angličtinu tak sa do sveta bojím ísť.😢
..
Ja som nikdy nebola v kine sama ani na kave .. ale teraz by som veeelmi rada isla aj sama .. ale kedze jedno dieta 4 rocne pri mne druhe v bruchu tak moznost ist niekde sama bude tak za 15 rokov 😃
Ja som bola sama už viackrát aj na koncerte. Malé deti bez pomoci a stráženia, jednoducho sa s manželom musíme prestriedat. A tak keď mali v meste koncert moje dve obľúbené kapely, bolo mi úplne jedno, že idem sama. V tom dave aj tak nikto nevie ku komu patríš. A to iste aj v kine, alebo divadle. Pokojne chod, každému to je úplne jedno
Ja zbožňujem chodiť do kina sama. Vyberiem si sedadlo na úplnom okraji, nohy natiahnem, vedľa mňa nikto zo žiadnej strany, a vychutnávam si film
Je to najlepšie takto ❤
Uplne chápem tvoje pocity, tiez som si niekedy myslela že v kaviarni, v kine a podobne sú sami len sociálny vyvrheli 😝 Dnes sa na tom mojom malomestianstve iba smejem… Pred pár rokmi som ostala na MD v meste kde som nikoho nepoznala a bola uplne sama… Začala som najpr kávou - len ja a kocik, neskôr kino, uz bez maleho prívesku, dnes uz nemám problém ist kdekoľvek sama, kniha v ruke káva predomnou a užívam si psychohygienu od deti…( mame s manželom dohodu že raz týždenne si obaja môžeme užiť 2 hodiny ako sa nam zachce) . V septembri sa chystám na 7 dňovú poznávaciu dovolenku, sama 😋 a teším sa rovnako ako na rodinnú dovolenku. A absolútne sa necítim ako spoločensky vyvrhel, kto ma s tým problém, je to jeho problém, nie moj 😝. Autorka, smelo do toho.
Toto som riešila asi tak keď som mala 17. Na výške som si zvykla robiť hocičo sama, ísť kina, na koncert, do reštiky. Aj keď vždy bolo s kým, ísť sama malo svoje čaro. Teraz už nejdem sama ani na wc 🤣
Pride ti to zvlastne lebo sa na to pozeras zo svojej pozicie/situacie. Ale vela ludi na niekoho/nieco caka, ma prestoj a pod a vobec to tak neberu
Ja som naposledy bola v kine pred cca mesiacom úplne sama a čo čert nechcel tak ešte aj kinosála bola úplne prázdna lebo bolo 17:00 hodín ..pýtala som sa že či chcú film naozaj len pre mna pustiť a odpoved že áno samozrejme ak je to naplánované tak by to išlo aj keby nik nebol v sále .kedze mám zvláštne životne obdobie tak som sa na tom schuti zasmiala,že nielenže idem sama do kina,ale ešte som aj úplne sama v kine 😂
Tak,bola som sama na kave 😁 Bolo to najprv zvlastne a tak som chytila do ruky mobil.A potom som sa stopla, ze to nemozem takto zabit!😁 Tak som ho polozila a divala sa na ludi okolo teba.Kolko ich bolo vo dvojici,tolko ich bolonosamote.Osamote vsak iba chlapi.Nenechala som sa odradit a proste to len tak cele nasavala, ako ste mnohe pisali.Vcelku to bolo prijemne a urcite nie naposledy.Citila som sa naozaj "samostatna" 😂 Najblizsie mam na plane kino tento tyzden ak to vyjde.
Btw dakujem za tuto diskusiu.Ze bolo minimalne v 90% vasich komentarov pochopenie a povzbudenie,ze sa to tu "konikovsky"nezvrhlo k hodnoteniam a urazkam.Urcite ked do toho kina pojdem si este tie vase komentare na odvahu precitam 😊🤗
Absolutne s tym nemám žiaden problém a ani by ma nenapadlo sa koli tomu cítiť nejako trápne 😅 dokonca náš 15 ročný si zájde sem tam do kina sám úplne v pohode 😁

Prave sa chystam sama na Avatara. Ponukla som dookola moznost ist na to so mnou, vsetci ohrnuli nos, tak nech si to strcia za klobuk. Najjepsie byt v kine sama, aspon do toho nikto nekeca a nekomentuje.