Šaty u gynekológa: Vyhrnúť alebo vyzliecť?
Ahojte, keď máte na sebe šaty tak pod kolená, dávate si ich u gynekológa dole? Či len vyhrniete na koze? Veľmi šaty nenosím, najmä takto k dr.. Ale teraz je veľmi teplo, tak by som si dala.. Ďakujem za odpovede
U gynekologa maju pripravene plachty - kazda pacientka cistu - cize prides pozdravi ta mudr, porozprava sa, slusne ti povie aby si sa isla pripravit, das si dole spodnu cast, obmotas sa plachtou a vyjdes na kozu, ked skonci tak normalne ta poziada aby si sa isla obliect a ked si oblecena tak riesi dalsie papiere. Nejake pobehavanie/sedenie v gatkach/s holou ritou alebo hore bez sa nekona - staci malo - vazit si pacientku
@katkajurcova veru že sú 😄
V živote som nesedela dole bez na stoličke. Vždy hodíme reč, vyskocim na kozu, oblečiem sa a znova pokec. Ja si obliekam bars čo, veď aj tak, keď mi prehmatava brucho vyhrnie oblečenie
@katkajurcova podľa mňa je iba vtipkár, aby ženy nemali stres. Nevidím v tom nič zlé. Nemusí byť ako robot
Práveže ku gynekológicke nosím vždy šaty aj v zime. Iba vyhrniem a je mi to pohodlné keď sedím u nej na stoličke a najskôr spisujeme kartu až tam nesedim s holým zadkom . Iba ked vyšetruje prsia a robi ich sono dám si ich dolu. Moja plachty nemá mozes si kúpiť jednorazovú sukňu za dve eura
@barbora0308 no a? Moj je s tym v pohode, som tam iba ja, nema tam sestricky. Pripadne v tehu tam bol partner. Myslim, ze nu je to fuk, ved vidi mnozstvo zien denne, plus operuje. Tam tiez nie sme oblecene na stole. Je to lekar, nie diskotekovy chlapec. Moj by tie saty ale hned pochvalil a pytal sa kde som ich kupila a takto. On taketo veci skor diskutuje na odlahcenie situacie
@kiki68 Nechapem, toto asi nebolo smerovane mne, ci? 😁 nejak si tuto poznamku neviem vysvetlit.
@lakebabe baby a vam gyndo vzdy na preventivke robi sono prs ? Mne este nikdy (chodim na 2x rocne na velke preventivky sukromne cele telo iba tam mi to zatial robili). Mne moj gyndo vzdy len prehmata a hotovo...uz 8r som pri nom
@katkajurcova moja ma vlastne sono, keď mam nárok raz za dva roky tak môžem ísť do nemocnice na sono klasické zadarmo alebo si dat u nej za doplatok 20 eur hneď, takže vždy idem ku nej , nech nečakám v štátnom pol roka na termín. Myslím ze Unión kto ma ten to ma u nej zadarmo. Ale u iných som sa s tým nestretla ale tato ma svoju súkromnú kliniku
Tie čo chodíte inam na sono- ten papier zo sona hneď odnesiete svojmu gyn.?
@jozko_z_lesa necitala som vsetky komenty,preletela som,neviem ci to tu niekto spomenul.
Ale je to (aj )z hygienickeho hladiska..
Zena ak by sedela na stolicke s holou..... nema pod sebou ziadnu jednorazovu podlozku,pride dalsia po nej s rovnakym scenarom,pekne si nachyta celu zoologiu od predchadzajucej pacientky...
Cez mykozy,ecoli a podobne....
Gynekolog na koze ma vzdy jednorazove podlozky(rolky)umyva sa ,drzinfikuje....

Moja gynekologicka to robi tak ze ma kabinky priamo napojene medzi chodbou a ambulanciou, v ambulancii je oddelene vyšetrovňa a administratíva, najprv ide clovek do pol pása vyzlečený na administratívnu časť, prípadne prejdeme do vyšetrenia pohmatom, sono, sonda a podobne a ked potrebovala tak priamo tam som si dala dolu tricko a podprsenku, kazdopadne absolutne by som nemala blby pocit byt u gynekologicky cela naha nakolko to je lekar ktory vidi takto denne desiatky alebo stovky zien a vnima to inak nez ako si niektore zeny namyslaju. Cize vzdy je pre mna pohodlnejsie mat suknu alebo šaty, ked mam šaty len vyhrniem, ked suknu alebo leginy a podobne tak sa vyzleciem do pol pasu 😊