Schudla Iveta Malachovská vďaka plávaniu?
Vyskocili mi fotky,ze schudla. Vraj plavanie
Normalne tomu neverim v tejto ere ozempicu a mounjara
A vy?
tak možno sa naučila plávať len teraz nedávno a tak objavila čaro plávania. 😉
inak je mi to jedno pani Malachovskej to už moc nepomôže. či má 80 kg, a či 95 furt vyzerá rovnako.
@anonym_autor u senioriek sa stale riesi a niekoho zaujima, kolko ma ktora kg? Ved v tomto veku je to fakt jedno.
A možno to bude aj starosťami, stresom,bo som počula,že s jej manželom je niečo nedobré.
A možno to bude aj starosťami, stresom,bo som počula,že s jej manželom je niečo nedobré.
@zuzanita1609 jej manžel ma SM. A ako sama poznamenala, má 60r a cítila, že musí získať hlavne fyzickú silu, keďže ju bude ona a hlavne jej manžel potrebovať. Pláve 3x do týždňa 53 minút, je iba polovičné porcie a dve jedla denne.
@anonym_autor chudla už od januára ja som ju stretla pár krát na plavárni.Vyzera výborne.Neschudla tak rapídne, aby si v jej veku pichala injekcie.Sama povedala, že išla do toho s mužom, ale ten to vzdal.Aj to, že sa raz bude musieť o neho postarat a musí byť zdravá.Ona vždy cvičila, ale odkedy jej operovali kolená má beh a fitko zakázané.Aj ja som schudla 12 kg to teraz všetci čo schudnúť sú na injekciách🤣
Neverím ani jednej celebritke, ze schudli inak, než s pomocou liekov. Minule bolo na Reflexe, hovorila nejaka dr, že s tými liekmi treba meniť aj stravovanie. Preto všetky hovoria, ako zdravo sa stravujú. Lebo musia. Celé roky mnohé z nich držali diéty a neschudli a zrazu zázračne všetky. Práve v čase, keď prišli tie lieky na trh.
@anonym_autor plávaním som schudla pred pár rokmi tridsať kg, ale plávala som minimálne päť krát týždenne 50 bazénov a samozrejme nič vysmážané, sladkosti minimálne, žiadne smotanové omáčky, chipsy a pod.
Videla som s nou rozhovor, kde lieky poprela, vraj prestala pit alkohol a viac sportuje. No ktovie...
a prečo by nemohla? stavím sa že aj ja by som schudla, keby že plávanie zaradím do svojho pohybu denno denne.. podľa mňa keď ma na plávanie čas každý den, tak funguje super.. ja mám síce pohybu dosť, ale bohužiaľ asi nie taký ktorý dokaze dať dole viac kg, len ma udržuje aby som nepribrala ešte viac.. podľa mňa je plávanie super šport, cele telo zaberá.. škoda len ze na to už nemám energiu.. a ani čas..
Keď si prečítaš články, ako schudla, ja jej verím. Myslím, že neveria tí, čo majú sami kilá navyše a namiesto toho, aby pre to niečo urobili, neveria druhým, že vďaka úprave stravy, pitia, pohybu sa to dá aj bez liekov. A tak hľadajú výhovorku.
@anonym_autor plávaním som schudla pred pár rokmi tridsať kg, ale plávala som minimálne päť krát týždenne 50 bazénov a samozrejme nič vysmážané, sladkosti minimálne, žiadne smotanové omáčky, chipsy a pod.
@anonym_295cd4 a podarilo sa ti to schudnutie udrzat natrvalo?
Nikdy nie je neskoro na to, aby človek schudol, zdravšie sa stravoval a cítil sa lepšie...môže si predĺžiť život a byť v dobrej fyzickej kondícii alebo sa má vyžrať a rovno zahrabať? 😐Niektoré komentáre ma udivujú...autorka, podľa mňa schudla zmenou stravy a pohybom, ja jej to verím...mňa skôr prekvapuje, že v dnešnej dobe namiesto toho, aby niekto niekoho pochválil a priznal si, že asi na sebe fakt maká radšej všetko zhodí na lieky a všetkých hádže do jedného vreca....
Najvacsi problem schudnutia je udrzat si to natrvalo. Je to casto boj (aj) s vrodenymi zalezitostami (typ metabolizmu...)
tak schudla iba 10 kíl,a pri tom spôsobe stravovania,že iba 2x denne a 1/3 porcie by schudla aj bez plávania.To plávanie jej iba pomohlo si vytvarovať postavu aby nezostala mlandravá.
Toto asi neudrží dlhodobo s tou stravou...
@anonym_autor u senioriek sa stale riesi a niekoho zaujima, kolko ma ktora kg? Ved v tomto veku je to fakt jedno.
@anonym_168c1c preco by malo byt v 60tke zene jedno, ako vyzera? V 60tke zivot nekonci, to si myslia len 20tky . 😁
@anonym_168c1c preco by malo byt v 60tke zene jedno, ako vyzera? V 60tke zivot nekonci, to si myslia len 20tky . 😁
@oli18 je fajn, ze sportuje, a je fajn, ze dba o svoje zdravie. Ale na krase a pritazlivosti jej minus 10 kg uz v jej veku neprida. Teda moze sa pacit mozno muzom 70+, ale tak ti uz vacsinou po zenach nepozeraju.
@oli18 je fajn, ze sportuje, a je fajn, ze dba o svoje zdravie. Ale na krase a pritazlivosti jej minus 10 kg uz v jej veku neprida. Teda moze sa pacit mozno muzom 70+, ale tak ti uz vacsinou po zenach nepozeraju.
@anonym_168c1c ona to nepotrebuje,je vydatá a nezháňa chlapov
@anonym_168c1c ona to nepotrebuje,je vydatá a nezháňa chlapov
@rozculena ja viem, preto pisem, ze v tomto veku par kil hore dole, nic prevratne sa nedeje aby to ludia museli takto verejne riesit kolko schudla a ako schudla. Dolezitejsie je, ze sa stara o svoju kondicku a svaly kvoli zdraviu. Len to je dolezite. Su aj zeny s nadvahou, ktore su vo forme.
@rozculena ja viem, preto pisem, ze v tomto veku par kil hore dole, nic prevratne sa nedeje aby to ludia museli takto verejne riesit kolko schudla a ako schudla. Dolezitejsie je, ze sa stara o svoju kondicku a svaly kvoli zdraviu. Len to je dolezite. Su aj zeny s nadvahou, ktore su vo forme.
@anonym_168c1c ženy s nadváhou, ktoré su vo forme? Neviem si predstaviť, čo presne to znamená
@anonym_168c1c ženy s nadváhou, ktoré su vo forme? Neviem si predstaviť, čo presne to znamená
@anonym_40f286 ja si predstavit viem. Mam kamosku 60+ , cvici, turistikuje, funguje na dochodku a teda je oplacana.
@anonym_40f286 ja si predstavit viem. Mam kamosku 60+ , cvici, turistikuje, funguje na dochodku a teda je oplacana.
Podľa mňa vyzerá super a ja jej verím, že schudla bez liekov. Kiežby som ja takto vyzerala v 60tke
@anonym_168c1c akože 60+ je nadváha? To koľko meria tá žena, 140 CM?
Ja jej fandím,len v tomto veku, to schudnutie akurát pridáva ďalšie vrásky a roky navyše.Máme to v rodine.Žena po 50,vždy mala pár kg navyše.Potom začala aktívne cvičiť, upravila stravu,maká na sebe stále ,ale po schudnutí vyzerá nezdravo ,najmä v tvári.Žiadne líčka, hlbšie vrásky, škaredý krk.Ona je so sebou spokojná a ostatnì jej to síce nehovoria,ale každý vidí ako zostarla a ošpatnela.
Ja som schudla rýchlou chôdzou. Od februára do júna 15 kilov zo 70 na 55 kg. Ale samozrejme aj úpravou stravy...tak aj plávanie môže byť fajn...
Takto pred už skoro 4 rokmi. S doteraz si to držím🤣...
A tiež vek po 50...
A v čom je akože ten problém? Pokiaľ viem, človek nie je povinný verejne hovoriť o akejkoľvek LIEČBE.
@anonym_295cd4 a podarilo sa ti to schudnutie udrzat natrvalo?
@madeincssr áno, potom som mala pár rokov prestávku a následne som dala dolu ešte posledných 6 kg, ktoré pred tým nie a nie zísť, tak som sa na to vykašlala, nestresovala, ale pokračovala v životnom štýle, ktorý som mala, len som išla už podľa KT, ktoré vtedy, keď som s chudnutím začala, neboli, alebo možno boli, ale nevedela som o nich. Stále sa snažím hýbať a jesť 5-6 krát denne, aby som nebola hladná, lebo potom som schopná zjesť aj dvere z chladničky
@anonym_168c1c nikdy som nechudla kvôli mužom, ani kvôli tomu svojmu, ale kvôli sebe. A na prvom mieste bolo zdravie, až potom to, ako vyzerám
Najvacsi problem schudnutia je udrzat si to natrvalo. Je to casto boj (aj) s vrodenymi zalezitostami (typ metabolizmu...)
@madeincssr problém je vtedy, ak si človek, ktorý sa rozhodne znižovať váhu, nič nenaštuduje, časti frčí na veľmi nízkom príjme, ktorý je dlhodobo neudržateľný, nezmyslených diétach, vylúčení nejakých potravín, nemyslím teraz čokolády a krémeše, ale napríklad sacharidov, čo je nezmysel. Veď stačí trochu rozmýšľať, obmedzím bravčové mäso na minimum, lebo je tučnejšie, nahradím ho hovädzím, rybami, hydinou, použijem polovicu tuku pri varení, ako som používala, pri kavlitných hrncoch žiadny problém, Polievky nezahustím zásmažkou, na čo do seba valiť zase tuk s múkou, keď sa dá zahustiť nastrúhanou zeleninou alebo zemiakom. Do omáčky miesto šľahačky smotana na varenie a kľudne som si dala aj zmrzlinu, alebo kúsok koláča. Nie denne samozrejme. V tom prípade sa človek necíti nejako zvlášť obmedzovaný, ono sa to nezdá, ale ak sa vylúči vysmážané jedlo, tak ten ubytok kalórií v strave je značný a ked sa pridá pohyb, ide to. Mne sa niekedy podarilo plávať aj 7 krát v týždni, okrem toho, že som niečo plávaním spálila, aj sa mi formovala postava, lebo do fitka by ma nikto nedostal

Je mi to uplne jedno. Nech schudla ako chcela, jej vec.