Seriózna zoznamka alebo zoznámenie
Dlhšie sa pokúšam nájsť normálneho partnera, ktorý nie je zadaný a nehľadá len sex. Skúšala som badoo.com, pokec...všetko o tom istom... Vám sa kde a ako zadarilo?
každá zoznamka je seriozna, ide iba o to, na koho nam natrafiš a či s tebou hraje fair play. Pokial si sama a chceš sa zoznamit, určite to skus, za pokus to stojí.
zoznamenie sa v bare už nie je IN. Teraz je IN zoznamenie sa v práci a na zoznamke, Takže prečo nie
Môj pohľad:
Každé zoznamko je platená služba. Každá má svoj finančný systém. V zásade sú to dva systémy:
a) kúpa členstva na určitý časový úsek (napríklad: diskretko);
b) platba za každú odoslanú správu, smajlíka, alabo virtuálneho darčeka (napr. v mydates.com)
Treba sa pripraviť na to, že táto aktivita Vám načrie hlboko do vrecka.
Ad a) diskretko ponúka členstvo triálne, zlaté a VIP. Pri výbere sa Vám zobrazia tieto možnosti s cenovou ponukou Euro/časový úsek. Ja som si zvolil zlatý stred t.j.
zlaté členstvo na obdobie 1/2 roka za 71,94 Eura. Keď si spätne pozerám túto ponuku už z pohľadu svojej skúsenosti, nevidím možnosť odhaliť chyták. Ten spočíva v tom,
že až pri praktickom využívaní služby, t.j. v okamihu, keď chcete odoslať správu, četovať objaví sa Vám okno, oznamujúce Vám, že tak môžte učiniť až po rozšírení svojho
členstva na VIP členstvo za + 14,90 Eura na mesiac. Teda reálne poskytované služby na úrovni "zlatého členstva" sú na úrovni približujúcej sa nule. Bol som ochotný
k "zlatému členstvu" v hodnote 71,94 Eura doplatiť + 18,00 Eur na úroveň ceny VIP členstva. Táto moja ponuka riešenia nebola akceptovaná.
Pri prihlasovaní si dajte pozor na to, aby ste mali embasovanú bankomatovú kartu aspoň úrovne master card, ktorá je akceptovaná väčšinou svetových bánk. Ináč sa Vám môže stať, tak ako mne, že Váš profil bude visieť na internete, budú Vám chodiť naň ohlasy, no Vašou bežnou kartou nebudete môcť zaplatiť, budete blokovaní, nebudete môcť odpovedať a budete musieť čakať na vystavenie a doručenie novej akceptovateľnej bankomatovej karty, ktorú si budete musieť samozrejme kúpiť, zaplatiť.
Kladom je, že táto zoznamka v "Podmienkach užívania" priznáva, že mimo reálnych profilov používa vytvorené virtuálne kupidovské profily.
Ad b) mydates.com používa sytém platby za každú aktivitu t.j. platby za každú odoslanú správu, smajlíka, virtuálneho darčeka a pod. Po prihlásení Vám ponúknu nákup "MINCÍ" ktorými platíte za každú aktivitu. Môžte si zakúpiť:
od balíka s 220 mincami za 4,99 Eura až po balík s 5500 mincami za 99,99 Eura. Pričom za odoslanie každej jednej správy sa Vám z Vášho konta odpočíta 30 mincí.
Pokiaľ by ste sa nádejali, že je pre Vás tento systém najvýhodnejší, nakoľko po prijatí ohlasu na Váš profil typu: "Vymeníme si kontakty?", "Som taká nadržanááááá ... " a napísaní Vašej bleskurýchlej odpovede za 30 mincí (v ktorej zašlete
svoje kontakty, uvediete návrh na stretnutie a pod. ) Vám nadržaná osoba bleskurýchle pošle svoje kontakty, prijme návrh na stretnutie, ste na hlbokom omyle. Môžete si byť istý:
1) nastúpi časovo dlhé obdobie lustrovania s najvyššou pravdepodobnosťou virtuálnou osobou;
2) ak budete mať šťastie, nastúpi časovo dlhé lustrovanie reálnou osobou. Pokiaľ budete dostatočne trpezlivý a budete ochotní nakupovať stále nový a nový balík "MINCÍ" možno sa dopracujete reálneho stretnutia
s vysnívanou reálnou osobou. Ja som si kúpil postupne tri balíky v cene 24,99 Eur. Je ťažké odlíšiť pracovníčku call centra zoznamka od reálnej záujemkyne o zoznámenie. Je faktom, že reálne mladé ženy sa spravidla na zonamkach dobre cítia.
a) Je o nich záujem (spravidla nehrá rolu či skutočný, alebo predstieraný);
b) cítia sa tu bezpečne. Spravidla nie sú tak počítačovo zdatné, aby si anonymitu a bezpečnosť zabezpečili v sieti e mail, a či mobilnerj sieti.
Na základe niektorých náznakov si myslím, že zoznamky nemôžu existovať bez nejakého call centra zamestnávajúceho určitý počet mladých žien (možno i mužov). Toto centrum v rôznej miere nahrádza a či doplňuje reálny sexuálny záujem krajšej polovičky ľudského pokolenia.
c) iste nie je ťažké prísť k záveru, že skôr narodené záujemkyne sú reálne existujúce osoby.
Treba si uvedomiť, kúpením si členstva v zoznamku vstupujete do virtuálnej hry. V ktorej software a hardware je premyslený a sformovaný nie ako služba pre ľudí, a nebodaj charitatívna služba. Je to tvrdý biznis, postavený tak, aby dosahoval
maximálny možný zisk. Tento biznis má záujem, aby ste zotrvali v zoznamku, komunikovali a utrácali svoje peniaze čo najdlhšie v rámci tohto plateného systému. Preto sa nedivte, ak niektoré správy budú úplne vymazané, alebo keď Vaša vyvolená (ý)
dostane správu od Vás v ktorej zasielané Vaše kontakty budú vymazané.
Kde sa dá naozaj zoznámiť?
Miestnosť
Funguje to tu???
Kde sa nehľadá sex a pritom by si osukala aj cigána keby není na výber 😘❤️
Internetové zoznámenie - http://hespac.com/zoznamka.htm Mne pomohlo toto.
Ahojte neviem ci toto tu este plati neplati ja som uz vyskusal tiez vselico ale nic zaujimave do zivota som nepoznal bud neboli sympatie alebo boli asimetricke alebo boli o dost odomna starsie. je tazke v dnesnej dobe najst poriadnu partnerku ked vsade ci pokec ci bado a neviem co vsetko som vyskusal je k.o. dal som aj novu temu ,ze by som rad spoznal prijemnu zenu do zivota, ale neviem lebo dneska su radsej zeny v cinzaku ako ist na rodinny dom . som domaci kutil ,rad varim a peciem ale vzdy ked je toho navareneho vela napeceneho musim to rychlo podusit inak sa to pokazi,alebo to este nosim po susedoch. aby som to nemusel vyhodit.dakujem silvo
@vierocka888 pokec je nula bodov. Možno pre mladších alebo výnimka,teda náhoda. Väčšina žien okolo 50 a viac sú tam obézne,zúfalé alebo zadané a volavky(na pritiahnutie mužov,ale skutek utek)Ono veľa žien nad 50 je už sexualne vyhasnutych alebo konzervy, ktoré sa dobrovoľne rozhodli stať sa len babičkou,kde jedinou vášňou sú vnúčatá a presvedčenie, že za posratý život môžu muži a nie oni sami. Laska,sex, vášeň sú už len spomienkami,kde muži sú väčšinou tym negatívnym prvkom v ich živote. Sebareflexia neexistuje.
Ja si viem predstaviť aj limitovaný vzťah,ale láska je aj o dotykoch a nežnosti,bez toho ide o vzťah z rozumu a to cítiť.Poznam také partnerstvo, vzťah nie je kšeft,ani má dať a dal či vypočítavosť i keď obojstranná.
Asi aj vo mne je chyba,ale nemôžem za to, že tučné ženy nemusím.Pozor nehľadám ideál, veď aj ja už nie som ideál,ale "moja"žena musí mať nielen úroveň ducha,ale aj tela. Dbať o seba je tiež vizitka.Samozrejme,nesmie to byť len o fyzične,to je málo pre život.A aj pre lásku.
PlAtí že beZ lásky,jE partnerstvo len Trápením.
Strecho
@strecho je to tak ako pises
@osif preto takýmto plateným zoznamkám neverím! V princípe,ak ide o kšeft prečo by si mal po prvom týždni niekomu dať kontakt s tou najlepšou voľbou? Najprv pošleš category 4 cenová,alebo volavku. Volavka je vábnička,pritom môže ísť o starú ,tlstú a rapavú, ktorá rozvíja dialog až sa zasekne,odmlčí... Väčšinou pri snahe ostretko....A ty dumáš, že prečo asi....
Takto to funguje aj vPokeci. Aktívne sú tučné a nepôvabné s dobrým srdiečkom...
@sylvester01 Azet/Aktuality by mali celé zrušiť.
Investigatíva Aktyality v oblasti korupcie je fajn,len na škodu veci je, že je selektívna. Naši zlodeji sú v pohode, zlí sú tí iní...
A Pokec? Seriózna zoznamka so snahou nájsť partnera užnneexistuje. Všade a vo všetkom je cieľom zisk. Rýchle zbohatnutie a za každú cenu! A tentoraz ide najmä o zahraničné zoznamky!?
Normalne zeny uz nexistuju su iba tie klamarky ktore klamu lebo ich klamali muzi, nechce sa mi to tu opisovat
@strecho
@sylvester01
Klamári sú na oboch stranách.
A vzťahy, významne ovplyvňuje zištnosť a v tom sú lepšie ženy.
Sú lepšie herečky.
Ano najprv ich klamali muzi a zistily ze mozu klamat aj oni chore,ale tak le dneska klamat ako vypravat na rovinu, potom take behaju po vsetkych zoznamkach a placu ze ich nikdo nechce. pride foto kde mala 30 a ked posle realnu tak ti idu oci vypadnut co toto je. ze take nieco ti normalnemu moze napisat,ale su zufale a podobne.K.O