Sex s EX a pochybnosti či nemá inú. Ako ďalej?
Ahoj... Mám 18 rokov, čoskoro 19..bývalý 30. Ide o to, že aj po rozchode sme v kontakte, píšeme si, stretávame sa. Prespavám u neho z času na čas. Tvrdí, že nikoho nerieši a teda dohodli sme sa, že pokiaľ budeme takto v kontakte, tak iných riešiť nebudeme. No ale.. Včera som u neho spala a ráno som išla niečo vyhodiť do koša. Bola tam prázdna fľaša z prosseca. On to nepije a tvrdí, že si nikoho k sebe nevodi. Ďalej, keď sme sa prechádzali a prišla mu správa, usmieval sa na hodinky. Je v tom iná? 😞 ako sa mám spýtať čo sa deje. Je mi to veľmi trápne, nakolko je to ex a nechcem byť hysterka. No nie je mi to prijemne, keď s ním spavam, ľúbim ho... A on vraj stále mňa tiež. Som zúfalá...nikdy to nebol normálny vzťah, nepoznala som jeho rodičov, ani kamosov a to sme boki spolu skoro rok. Vysvetľujem si to tak, že je medzi nami velky vek. Rozdiel. Ja som na strednej a jeho kamoši sa ženia. Prosím o radu, kamošky ma už nemôžu počúvať 🤷🏻♀️
@thoughtfulweirdo navyše od začiatku sa na mňa už len tak divne pozeral. Ako keby už na začiatku vedel, že jedine čo chce, je takú mladú babu. A stále mi hovorí, že toto mladé telíčko a chytá ma. Že som krásna ako obrázok. Je to divné. Možno nejaká uchylka. Nie je mi to koľkokrát už ani príjemne.
@kvetinka_123 prečítaj si svoje príspevky v klude pri káve .
A odpovedz si úprimne miluje tvoju dušu - hlavne v noci .
Nech tá zoberie prechádzať sa pod mamine okna . 💪🏻😂😉
@kvetinka_123 a mozno doma, vo svojom meste, ma inu.
@kvetinka_123 problem je ze ho lubis...toto je len sypanie soli do rany ak budes v tomto pokracovat a schytas to len a len ty.....on ta ma na sex, pokecanie..ale nic vazne za tym nehladaj..ak ta chlap naozaj chce tak nieco taketo nenavrhne a chce ta normalne, predstavi ta inym a mate normlany vztah...
@dskjhfdlkdjhl ach, je mi z toho celého na grc. Po tejto debate mu už tak skoro neodpisem, lebo všetko zrazu dáva zmysel.
@kvetinka_123 Mne je z toho uplne jasne, ze mu ide len o jedine. Zahral ti to na city, aby ta dostal do postele, ale nemal nijaky zaujem o skutocny vztah s tebou. Je to uboziak, lebo s tebou nejednal na rovinu, namiesto toho si ta namotal, hoci vedel, ze ti ublizi. Ja by som ti fakt radila sa s nim uz dalej nestretavat, lebo z toho nic nebude, zbytocne si natahujes trapenie.
@kvetinka_123 pozri, clovek musi nazbierat aj blbe skusenosti, aby bol na buduce opatrnejsi. Treba to zobrat tak, ako to je, nekontaktovat ho, zit si svoj zivot. Treba si najst nieco, co Ta bude bavit, zvysok sa uz upravi. Si mlada baba, tak zi ako mlada.
@thoughtfulweirdo jasne, omotal si ma peknymi recami. Macikmi a neviem čím.
@kvetinka_123 tak zdvihnúť laťku treba .
@kvetinka_123 choré toto...
@kvetinka_123 prvá "láska" z pokecu? O pár rokov, prípadne až dospeješ, sa na tom bud zasmeješ, alebo si budeš pekne nadávať. Záleží od toho, či to ukončíš hneď alebo sa budeš ešte dlho takto ponižovať.
A kôli čomu ste sa rozisli? Ze je ex, preco u neho potrebujes prespat? V jeho meste? Mas na leto brigadu?
Sama otazka na teba,prepac,ale plne suhlasim s babami, ze prď na neho,neozyvaj sa mu nechoď k nemu, najdi si zaujmy na leto, hoc by si sa len ucila cudzí jazyk,alebo ozaj nieco bigadovala...dievca mas vsetko vo svojom vnútri,rukach miluj sebe nie 30-nika co nema k tebe uctu.
Drz sa.
@emili31 problem nie je, ze ho lubi. Problem je, ze si mysli, ze ho lubi. 🙄
@kvetinka_123 prestan robit robit rohozku. Neodpisuj, nie ste ani z 1 mesta. Lepsie stravit leto v depke bez neho ako v depke s nim... A po lete bude po depke. Nepatraj, nezaujimaj sa. Je to EX. Tak sa tak chovaj. Potrebujes cas na odstup, tak si ho dopraj, chod na kupko, vecer si zabehat, obnov vztahy s kamoskami, najdi brigadu, zacni robit v utulku so psami. Hladaj, co ta bude bavit, nie co ta bude bavit, lebo si strasne zalubena a ako psik na spagatiku.
@mariejenka kvôli tomu, že to nebol vzťah aky som chcela. Vraj bolo stále všetko zle a on bol najhorší. Lenže on nejavil ziadny iný záujem ako ist k nemu. Nič a nikam sa mu nechcelo. Proste otras. Nudila som sa pri ňom. Nulová iniciatíva niečo podniknúť. A spala som u neho preto, lebo sme išli neskoro večer z mesta do mesta sa najesť a teda jedli sme v jeho meste, tak sme isli k nemu, nie za ucelom sexu. Ale nakoniec ma začal "nasilu chytať a vyzliekať" a skončilo to opäť sexom. To nehovorím že náš sex trval tak minútu dve. Ale na to som si už zvykla.
@majka99999 ja viem.cítim sa hrozne. Ako keby nemám žiadnu cenu.
@kvetinka_123 ou, to je viac ako zle, pre teba. Zmanipuloval ta, hral na city ozaj sa na neho vy*er, keby ta volal ze pozyvam na veceru, odpis ..uz som jedla, fakt krasne,mlade dievča mas na viac,hoc by si sama bola cele leto a co?! Venuj sa sebe.
@kvetinka_123 juj si mladučka načo si s nim...Konečne to ukonči a nájdi si normálny vzťah....Veď to nejde dokopy ex a sex....Mat tvoj vek tak si pobeham par miest na svete😉
@kvetinka_123 A co ta tak láka na ňom....Ked ani sex nieje taký že wau....Mala si niekdy normálny vzťah?Ako muž ked ta ľúbi by pre teba urobil hocičo.... Jasné že po rokoch sa tak nejak vzťah meni ale toto hned na začiatku no cele zle...
@kiara3 neviem čo na na ňom láka. Baby si myslia ze peniaze. Lebo je dosť bohaty. Ale nie... Nedáva mi nič a ja ani o jeho peniaze nestojím, zas v tomto mam nejaku hrdosť. Proste som s8 na neho tak nejak zvykla. Vždy mi napíše dobre ranko, dobru noc. Nie je výbušný, konfliktny a je trpezlivý. Proste taky kludas. On je na každého taký mily. Nikdy mi nepovedal inak ako Sonička.. A navyse, teraz keď som dlhú dobu sama doma, občas so mnou vybehne na nákup, keď niečo potrebujem alebo so mnou ide k lekárovi. Proste nie som mu úplne ľahostajná. Ale to je stále malo :(
@kvetinka_123 tak naco mu odpisujes? Najblizsie, ked ta bude pozyvat na veceru, tak UZ MAM PROGRAM. A ak nezaberie: HLADAM SI NOVEHO PRIATELA. VIES, TAKEHO, CO MA PREDSTAVI SVOJIM BLIZKYM A USPOKOJI MA V SEXE. Nevies odfajcit nejakeho nevyzreteho chlapca, co len ma 30 rokov, ale sprava sa na 15? Tvoje city nie su dolezite - tvoje srdce sa moze mylit a namyslat. Dolezite su jeho ciny. On ani nie tvoj EX vlastne, ved ste nemali vztah. Snaz sa zvysit sebavedomie, lebo akurat si narazos nejakeho debila, co bude facky povazovat za prejavy lasky.
@kvetinka_123 Ja mam muža o 10r staršieho je to taky nervak(nema trpezlivost) ale zas aj veľký dobrak...Na začiatku to tiež bolo všelijaké ale nikdy som nemala podozrenie pre inu daval mi pocitit že som dôležitá robi to stále....Radšej dopraje mne a deťom ako sebe....Sme spolu 15r ale nikdy som také pocity ako ty neriešila...Skor ci neskôr k tomu prídeš že ti to vadí natoľko že odídeš...Len aby to nebolo pre teba neskoro alebo zabila zbytočne roky s niekym pre koho niesi až taka dôležitá...Alebo ta odkopne sam a nenajde si inu adeptku...
Si pre neho len matrac s vyhodami
@kvetinka_123 Podla mna by si mala skúsiť začať odznovu....Ved uz teraz sa necítiš pri nom sama sebou a očakavaš niečo viac...Este študuješ si mladučká nič ta pri nom nedrži neviaže....Zablokuj si do neho komunikaciu a odputaj sa...bude ti na začiatku smutno ale ked sa povenujes trochu sama sebe a kamoškam prejde to....Ja mam vzťah od 18r a mojim terajšim mužom....A zatiaľ nam to klape aj po tak dlhej dobe...Ale ked som nemala pocit že niesom prenho dôležitá alebo sa začal zle správať ukončila som vztah....A chlap si uvedomil...Ale očividne ten tvoj to ma na haku a je mu jedno ci si ex alebo sučastna....a vie že pribehneš....Nenehaj so sebou zametat...Je to len chlap nie stred vesmíru....Ty si ta co ma krútit hlavou aj ked sa hovorí "že chlap je hlava rodiny"... ale žena ma byt krkom čo s nou kruti😉
@kvetinka_123 ja som mala tiez nieco take od 16-17 .. Ked sa mi po xy pokusoch podarilo ho nechat, nasla som si mojho uz teraz manzela. Ked sme sa spolu zoznamili a to bola hned iskra. Nosil ma domov, predstavoval kamaratom atď .. (je medzi nami 5 ročny rozdiel). Teraz mam 21 a bolo to nie tak davno co som mala aj ja hlavu v oblakoch a pan božsky ako povedal, tak som skakala .. A dnes viem že to bola blbosť storočia naivne si mysliet že ma miluje a neviem co 😂😂 Hlavu hore, toto trapenie ti zato nestoji. Zmeň štyl obliekania na ten čo sa ti pači, choď do kina, zober psa choď na prechadzku, rob hocičo len kašli na dotyčneho. Nemusiš si hned hladat manzela a vydavat sa jak som to spravila ja 😅 Uživaj si život, si ešte mladá a život maš pred sebou. Držim prsty len sa už vzchop. 😉😊
Ak muž skutočne ľúbi, tak mu je ukradnuté, čo si pomyslí okolie. Ja mám tiež vo vzťahu väčší vekový rozdiel (a začali sme si spolu +- v podobnom veku ako máš teraz ty), a teda žiadne skrývačky neboli ani na začiatku.
Aj keď tu je zbytočné polemizovať nad jeho láskou lebo je zjavné, že láska je len z tvojej strany. Prepáč, ale je to tak.. Čím skôr si to uvedomíš, tým lepšie. Neznižuj sa na takú úroveň, že budeš robiť mužovi rohožku. Je úplne bezpredmetné, či je v tom iná žena alebo nie.. Má ťa len na sex. Naozaj chceš byť len mužovou milenkou? Tak veľmi si samú seba vážiš, že necháš robiť zo seba handru?
Chápem, že sa nechceš celé leto teraz nudiť a utápať v samote. Ale to ti nikto nekáže. Je smutné, že nemáš žiadne záujmy, ale pokojne to môžeš brať ako takú letnú výzvu 🙂 Vyskúšať v lete čo najviac koníčkov a nájsť si ten čo ťa bude baviť. Možno tak spoznáš aj nejaké kamarátky alebo novú lásku 😉 Ale hlavne si nájdeš niečo čo ťa bude baviť a odreaguješ sa, zabudneš na toho tvojho ex.
Čítaj po sebe,čo píšeš a trochu sa zamysli...Nie si jeho priateľka,tak sa nemáš čo pýtať,či je v tom niekto iný,je to jeho vec..Ty si len lacný matrac,na ktorom sa vyskáče,ale to bola tvoja slobodná volba,takto sa dobrovolne ponížiť 🙊 Byť s ním len preto,aby si v lete nebola sama,je už totálne zúfalstvo...
@queen_mary Nie asi, ale určite.

@thoughtfulweirdo tak ani za mňa sa snáď nehanbí. Nevadí mu sa so mnou prechádzať po meste, držať za ruky, bozkávať. Ale teda nie v jeho meste😄😄🙈vždy sme boli v mojom alebo mimo.. Divné. Čo už. Možno sa bojí nazoru a prípadného odsúdenia od svojho okolia. To už ale môj problém nie je. Celkovo sa mi dokopy na ňom páči malo veci. Ide skôr už len o zvyk. Ale podvedome mi bol nechutný už na začiatku, no povedala som si, že o krásu nejde. Je vidno, že je starší. O dost. Ja vyzerám veľmi mlado pri ňom. Ďakujem ti za radu, myslím, že toto by mohlo úplne pomôcť odpútať sa od neho.