icon

Sklamanie z mäsiara

anka246
9. jún 2021

Ahojte
Včera som bola po mesiaci na nàkup v mäsiarni.
Kupovala som mäso do zásoby. Medzi iným, aj vykostené údené kolienko. Ja som si tovar nedávala do tašky, ale nechala som ho na pulte. Mäsiar si písal cenu na lístok a postupne mi aj zrátaval. / Nie cez pokladňu/ Keď mi dal posledný kus, tak som mu povedala ,,skontrolujte si to ešte raz". Hneď zobral kolienko a hovorí ,,no tu som zle napísal, je to o 2 ,19 € viac". Vrátil mi 2,19 bez ospravedlnenia.
Je mi z toho smutno, nakupujem u neho veľa rokov. Veď takto stratí zákazníkov. Mňa určite.

Strana
z2
petulda333
12. jún 2021

@evamarek77 presne 😁 dakujem. Asi by som ani nezaspala keby nato nepridem 🙈

luccija
12. jún 2021

@petulda333 ano to je povolene len na prilezitostny predaj, alebo, ked niekto prebytky predava normalna predajna musi mat kasu jedine, ze mu nesiel internet, elektrika....

petulda333
12. jún 2021

@luccija to uz neviem, ale kolko krat sne boli, tak len paragon dal a nikde sme ani kasu nevideli. Jedine, zeby niekde v kancelarii bola

lvula
12. jún 2021

@0silvia0 dúfam, ze tam uz nikdy viac nepôjdeš nakupovať a ideálne ich treba aj zazalovat za psychickú traumu! 😁

0silvia0
13. jún 2021

@lvula ja im to velkodusne odpustam. Ale ja som iny level, asi predsklerotik, lebo foliu som kupila inde a doma som zistila, ze jeden cely balik som mala doma🙈

Strana
z2