Skomoleniny - zdrobneniny
Ahojte, na aké slovo- skomoleninu/ zdrobneninu ste alergický ? Mne sa nožík vo vrecku otvára pri slove OLIVÁČ (olivový olej) 😖
Dofča/dovča
Niektore slová mojej 10 ročnej,, ani si nespomeniem lebo už to ani nevnímam a ani ju to nebaví lebo to ignorujem a musí potom normálne 😂😂
Všetky možné zdrobneniny, nespisovné označenia typu rupsak a hamba... Ale z čoho grcam úplne najviac je KRAMY.
Top, topka 🙄
"Nechápem tomu" - nemám vo zvyku upozorňovať ľudí na gramatiku, ale vnútorne ma z tohoto spojenia ide roztrhnúť. Alebo kočár, kekse, hamba, zabáčať... a slová pišula, cikula, pipík a pišať - to je u mňa na infarkt.
Niekedy mi to vsetko vadilo, ale od kedy mam deti tak uz nie 😀
Neaky 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
KrásTny, úžasTný 😤
@kiwi3 a este sa tu casto opakuje- no a teraz sa do mna pustite :D
@msnesquik a ešte k tomu súčasTný🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Známa používa dosť často slovo ďeťáčiky ( deti).
Ja keď to počujem, trhá mi ušné bubienky. 🙈
Ešte by som pridala kamka = kamarátka. A slová mega a skrz.
Mliečko … ja celkovo neznasam keď tu ženy pisu týmto štýlom
Pazušky, osprškovať, smrdkať, ízy-pízy 🥵
Ja neznášam (a roztrhlo sa tu s tým vrece..) "je mi XY rokov".. odkiaľ je tento patvar?
Mne este lezie na nervy - moje dieta ma 26/38/44.mesiacikov :D aj mliecko je na facku.
kusky, ako kusky oblecenia, toto je krasny kusok... hlavne v nakupnych maniackach sa to hemzi samymi kuskami...
roky mi trha usi ked je nieco skladom.
Šatky namiesto šaty. V prvom rade ma vždy napadnú šatky na hlavy (šatka na hlavu). 🫤
@o__o toto je podľa mna aj z češtiny, veď predsa, veľa seriálov aj netflix ma buď anglicky alebo česky alebo aj veľa českých influencerov je a podľa mna to je aj odtiaľ… ale neviem no len si myslím že možno by to tak mohlo byt.
Najviac asi neznášam "spoko". To sa niekomu ťaží vysloviť ďalšie 3 hlásky???
Obyvka-ako obyvacka..
Sobotienka-to hovori jeden nemenovany moderator v radiu 🤦🏻♀️
Moja svokra hovori siatky-ako saty pre dievcata,ciasnik-ako casnik
Ja celkovo n3znasam keď ženy píšu v zdrobnelinkach bábätko papka mliecko, soplicek, kašlicek, siatky, ponozticky...
@o__o podľa mňa z češtiny. To robia aj slovenskí youtuberi že "vitajte u ďalšieho videa"...nožík sa mi vo vrecku otvára, keď to niekde počujem 🤢
Menučko 😨

brička 🫣