icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

grossmann
10. dec 2013

inak mariomolnar uz ma zmazane fotoblogy, zrusene ostatne inzeraty, takze predpokladam, ze pod tymto menom uz asi nebude aktivna....ale napisala som adminovi...

nikolca
10. dec 2013

kočky nepoznate niekto osobne uživatelku nikyta4522,žiadala ma o darovanie vesty vraj su socialne slabšia rodina,že im otec zomrel a mama si ju nemôže dovoliť kupiť

wild_child
10. dec 2013

@grossmann skoda, ze to negativne hodnotenie co ste dali pod jej osobu, tam uz nieje ... je tam len moje a tych par pozitivnych ...

wild_child
10. dec 2013

@ma_ta1975 presne tak, pri zavadzani noveho nicku by sa mali uvadzat take udaje, na ktore sa da potom kontaktovat, aspon prostrednictvom admina , ked je zle ...
ale aspon kupujuce by mali byt obozretnejsie pri uplne novych nickoch , ked mariomolnar to takto "krasne" vymyslela ..
zlavu nedostanem, ani peniaze spat, to mi je jasne .. uz som sa s tym zmierila ...

wild_child
10. dec 2013

@grossmann inak s videopestunkou som dopadla podobne, kupila som top com ... esteze sa mi ale pred kupou podarilo zjednat lepsiu cenu , z 99 na 70 ... ale prisla mi uplne osuchana, a neskor som zistila, ze bez jedneho adapteru ... a taktiez som musela kupovat novu baterku za dalsich 20 eur ... takze taketo veci kupujem uz len a len nove ... ta pestunka nema hodnotu ani 30 eur

grossmann
10. dec 2013

hej, aj ja som sa poucila a nabuduce dam radsej trosku viac ale budem si ista ze je to nove a este s 2-rocnou zarukou.....inak to negativne hodnotenie ma poprosila zmazat, ked sme sa dohodli na tych 15eur za kable...to sme este boli "zadobre" a komunikovala...ale akonahle som napisala ze teda aj baterka je vyslahana a teda to nemoze byt nove ani podla stavu baterky, uz len napisala, ze jej to fungovalo a koniec...viac jej niet...
ale doteraz som nemala ziaden problem na konikovi a pomaly vsetku vybavicku malej som tu kupila, len budem uz teraz opatrnejsia 🙂

bounties
10. dec 2013

osobne by som take drahe veci cez bazar nikdy nekupila ☹ a uz vobec nie elektroniku
@grossmann
@wild_child

ma_ta1975
10. dec 2013

@bounties zabudla si napísať posledného pol roka by sme už drahšie nič nekupovali či sa to len mne zdá?ja som tu postupne popredávala 4 kočíky a uplne v pohode ,pred dvoma týždnami hrazdičku za 28eur,bez problému a ako som dopadla prišla som o 13eur za hnusnu bundu a prečo?verila som jednej fotke+slovo predávajucej ☹ takéto časy su už dávno preč ako tak čítam môžem byť rada že som prišla" len"o 13eur 😠

bounties
10. dec 2013

@ma_ta1975 ja tu nie som dlho, ale je pravdou, ze v poslednej dobe sa registrovalo strasne vela ludi, pozorujem to aj z mojho okolia, ludia si tuto stranku medzi sebou odporucaju, tak aj preto. noo a vies, ze kde je vela roznych ludi, najdu sa medzi nimi aj cierne ovce...

wild_child
10. dec 2013

@bounties modrykonik.sk robi masovy nabor prostrednictvom roznej reklamy,napr na facebooku...tak asi preto teraz tak vela novych ludi...ale inak aj ja som predala kopec veci,aj elektronickych a nemala som s nikym problem...ale ja predavam vacsinou veci v zaruke a za 50% zlavy ,tak to ide hned prec...fakt by sa malo nieco robit s novoregistrovanymi,alebo odsledovat si zrusene nicky...inak na ebay si predavajuce daju sakra bacha co predaju a ako to opisu...jedno negativne hodnotenie im urobi velmi zle v predaji,a len tak sa novy nick zalozit neda,kedze tam davas komplet udaje...

lsuhajova
12. dec 2013

Hladam niekoho komu predavajuca kvetka6390 po uhrade penazi nezaslala tovar a ani nevratila peniaze. Tu som sa dozvedela, ze nie som jedina komu predala rovnaku vec... dotycnej pani ale aspon vratila peniaze, mne nie.
Mam mailovu komunikaciu a komunikaciu cez sms, kvetka6390 sa stale na nieco vyhovara a uz sa to taha 3 mesiace.
Bola som na policii podat na nu trestne oznamenie a tam hovoria, ze to nema vyznam lebo ciastka, o ktoru sa jedna je nizka. Preto hladam niekoho kto ma s kvetka6390 rovnaku skusenost a peniaze mu nevratila, mozno ze sa suma vysplha az na 266,-€ a bude to trestny cin.
Upozornujem ze ja som tovar od dotycnej kupila cez bazos.sk, tu som sa zaregistrovala len preto ze som ju tu nasla ako aktivneho clena
Pokial mate niekto rovnaku skusenost a chcete to riesit kontaktujte ma na mail lsuhajova@gmail.com.
Lucia Šuhajová

evitaa777
12. dec 2013

Ahojte, "mirkamama" zial predava jednu vec niekolkym zaujemcom a okrada tak matky a hlavne deti.

ivett1
13. dec 2013

@nikolca aj mne písala o kožené topky ... boli zlacnené z 9€ na 4,50€ ... neviem, čo si mám o tom myslieť, ale topky sú už aj tak mimo (odložila som ich pre niekoho z rodiny...) a odporučila som ju na pomoc v skupinách ..je ich tu viac (napr....pomoc sociálne slabším, osobná pomoc a pomáhajme si navzájom...) ...

patrisska
13. dec 2013

Minulý týždeň som písala jednej mamičke (lele1), že mám záujem o mickey mouse bundu. Pýtala som ju poslať bundičku 1.triedou, že si priplatím. Strašne sa mi páčila, a zo všetkých objednaných vecí som sa na ňu tešila. Platba jej nabehla hneď na druhý deň. Ona sa neozývala, prešli dva dni, potom víkend, až napokon jej píšem, či ju poslala, alebo kde je problém? Neodpísala mi. Po piatich pracovných dní, mi tá bunda prišla. Za prvé, farba na fotke bola sivá, a v skutočnosti krémová. To by som ešte prehrýzla. Ale čo ma najviac zarazilo bolo, že bunda je zo sekáču, smrdí za stuchlinou a je neskutočne fľakatá, nitky sa párajú a jedno vrecko je prešívané. Sa mi hnusí tej bundy aj dotknúť, však malý by ešte nejaký exém dostal. Pani mi odpísala po dvoch dňoch a tvrdí, že bunda bola kupovaná v Paríži v originál obchode a, že možno prehliadla fliačik, tak že ju mám oprať. Vraj ju mal malý na sebe len 5-krát a ona ju neoprala. V popise mala uvedené, že bundu nosili dva týždne, a že je vo veľmi dobrom stave. Akože des a hrôza ☹ ☹ samozrejme mi na ďalšiu správu neodpovedá, takže neviem čo bude ďalej...Len, aby ste sa vyvarovali tejto osobe...Je to jedna nekorektná ženská, ktorá vedome predáva otrasný tovar za nie malé peniaze...a pritom je to sekačový tovar....

ariadna22
13. dec 2013

@martina1703
jak to tu tak čítam, tak vy si nedávate posielať veci nedoporučene, že?
ja si vyžadujem nedoporučene, ale predtým si od nich vypýtam čú aj adresu, a vždy mi to prišlo.
pozerám,že to mám ale šťastie

andreaa1981
14. dec 2013

@ariadna22 ja si tiez davam posielat len nedoporucene a vzdy prislo. Vsak pri veciach za par eur sa ani neoplati doporucene to ta posta vyjde ako tovar. Ale napr aj fusak mi prisiel nedoporucene. Vsak ja vzdy beriem na vedomie mozne riziko. Nohu si pre to neprevrtam ak to nepride 🙂

andreaa1981
14. dec 2013

@patrisska vsak daj aj foto som zvedava.

sny
14. dec 2013

Mamičky,dajte si veľký pozor na predávajúcu lola5066,ktorá sa iba dnes registrovala a predáva veci pod svojím nickom,ktoré tu ukradla iným mamičkám!!!Nič od nej nekupujte,tie veci jej nepatria!!!mamičky tých vecí už boli informované,možno dotyčná podvodníčka zanedlho aj tie inezráty vymaže,lebo sa zľakne.
Veci tých mamičiek sú: @petuss18, @ella1006, @wwricka15 ,a iste aj ďalšie...
Baby,informujte admina,ja som mu už písala.

caoli
14. dec 2013

@sny ako ukradla? dala si poslať a nezaplatila - pod iným nickom? alebo ukradla fotky? nechápem… podľa čoho si to zistila? lebo ja tam takto na pohľad nevidím nič závadné

ariadna22
14. dec 2013

@sny ako ukradla

ma_ta1975
14. dec 2013

@ariadna22 @caoli ukradla fotky q predáva tovar ktorý nemá...normálne sa mi rozum zastavuje čo niektoré dokážu chudery pekne si zarobia pred vianocami ....celé to tu ide dolu vodou len podvodnickam sa tu darí...smutné. :( @sny ako si na to prišla ?mňa by to nenapadlo ...

petuss18
14. dec 2013

Asi už tá lola5066 mazala fotografie lebo môj tovar som si tam už nenašla.

ma_ta1975
14. dec 2013

@petuss18 ano už tam tvoje nemá ani tych dalších čo ich sny označila asi ich už predala ☹ ale doplnila dalšie určite su neni jej...neviem ako sa to da zistiť ... 😠

ariadna22
14. dec 2013

@ma_ta1975 a to ako sa dajú ukradnúť fotky, to si to akože prekopíruje do svojho albumu?

ma_ta1975
14. dec 2013

@ariadna22 tak asi ano ani ja som to do teraz nevedela...ale tie fotky boli rovnaké ...teraz ich tam už nemá má tam iné len ako zistiť komu patria?nechápem ☹

bounties
14. dec 2013

@patrisska no neni jedina, viacere tu predavaju sekac, tiez som si to vsimla ☹

ma_ta1975
14. dec 2013

@bounties máš pravdu aj moja slávna bunda je určite sekacova lebo som zistila že predávajúca ma jediného syna ktorý ma 6rokov!!!tak nemohol nosiť bundu jednu sezónu veľkosť. 170!!!čo slovo to klamstvo!

petuss18
14. dec 2013

Som jej písala správu a ani sa neráči odpisovať pritom mi ukázalo že je prítomná.

sny
14. dec 2013

@ma_ta1975 Prišla som na to tak,že s mamičkou desire1000 sme robili výmenný obchod a mala tam iba pár fotiek,tak som jej tovar poznala,lebo ho mala aj na FB,kde ju mám medzi priateľmi.no a prišlo k tomu tak,že som objavila pekné nike čižmy za 18eur,tak som reagovala a potom si pozrela aj ostatné inzeráty tej ženskej a skoro som na riť padla,keď som tam videla veci pani desire.nejak mi to nedalo,som myslela,že ona si dala dva nicky,som sa jej spýtala a potom som začala pátrať a prezerať si foto pri obuve a objavila všetky tie fotky pri úplne iných menách.Proste totálna drzosť a zlodejina.tak som reagovala na jej inzeráty,že ale chcem poslať na dobierku a ona že to je drahé a iste ju neprevezmem a ona príde o peniaze 😀 😀 😀 a keď som sa jej pýtala,prečo má tak lacné tie veci,tak že reku toto je portál pre sociálne slabšie mamičky,ktorým treba pomáhať 😀 😀 😀 takže len úplnou náhodou a tým,že som poznala bazár druhej mamičky som prišla na peknú podvodníčku a ona si jej veci predáva ďalej.niektoré zmazala a pridala zase nové,pribúdajú jej aj hodnotká...tak to je iné kafe,čo ty na to?

sny
14. dec 2013

@ma_ta1975 musíš si prejsť bazár s obuvou napr.zadať veľkosť,ale tú ona pozmieňala.stačí dať adidas a čižmy a tam mi vyhodilo všetky a čo tam mala tie žlté-už zmazala-mala ich hneď vedľa tej mamičky,čo má originál.alebo skús zadať farbu a tak....dá sa to veľmi ľahko.a teraz som si všimla,že tam predáva čižmy za 7eur,že nosené,zodratá podrážka a na foto majú čižmy vysačku 😀 😀 😀 no nie je to psycho???