icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

marinko1988
9. okt 2011

@traktor prve ze nema a kazdy pise ze ciganka aha tak asi tak sudi sa tu kvoli tomu

klody1010
9. okt 2011

@denisocka pozerala som,nemas 😉 😉

traktor
9. okt 2011

@marinko1988 tu nejde o to ci sa niekto stara, nestara..ak sa deje co sa nema . tak sa ma pomôct..a da sa to aj bez nadavok a urazok...

marinko1988
9. okt 2011

ved prave to ja som ju neurazila a ak ano tak iba na podnet jej lebo zacala ona a bezdovodne

smreko3
9. okt 2011

ahojte babenky mozte mi prosim vas povedat ci teraz nakupovala od niekoho tato osobka? mima.ninajova@gmail.com - Miriam Drienovská (neregistrovaná/ý)

denisocka
9. okt 2011

ja ti kuknem,mne sa zda ze odomna.

denisocka
9. okt 2011

@smreko3 odomna chcela satku na nosenie,nakoniec som jej poradila inu.kedze je zaciatocnik,tak som jej nechcela predat moju ktora je uz len na urcite uvazy. Takze je podla mna ok

smreko3
9. okt 2011

@denisocka tak ju som dala na ciernu listinu 😒

denisocka
9. okt 2011

@smreko3 fiha.co sa stalo?

smreko3
9. okt 2011

@denisocka chod na ciernu listinu a precitaj si 😉

kilian
10. okt 2011

kocky kde najdem tu ciernu listinu??myslim tu tabulku .

kilian
10. okt 2011

@ivett1 nie raz to jedna kocka dala do takej tabulky a zabudla som jej nick.

tunylyk
10. okt 2011

@kilian je aj tabulka,skusim ti to pozriet

kilian
10. okt 2011

@piacere diky,si poklad 😉

ivett1
10. okt 2011

jej ...perfektné...(skoro som sa zobudila 😅, že ...) takto som si predstavovala aj tu diskusiu 😉

stanislavao
10. okt 2011

no vidim, ze "marinko1988" nasla forum. chcem len podotknut, ze ja jej nenadavam zato, ze je ciganka. ja som len napisala, ze keby som videla jej fotoblog, tak by som jej to neposlala. poznam aj slusnych ciganov, nemam s tym az taky problem, ale to, ze mi peniaze poslala az po tom, co som jej napisala negativne hodnotko, tak to ma vytocilo. lebo mam pocit, ze mi ich nechcela poslat, lebo od 30.8. pisala denne, ze poslala a posle zajtra. cize tu nejde o to, ze je ciganka, ale ide o to, ze peniaze poslala az moc neskoro. a ze ju tu riesime. no a co, ved na to je forum a aspon ostatne vedia, co je zac.

tunylyk
10. okt 2011

@kilian no uz je to aj tu 😉 kym som ulozila drobca
@piacere sikulka 😉

martinjasen
10. okt 2011

@stanislavao @marinko1988

Ahojte, prosim vas, aby ste uz tu neriesili vas problem v tejto teme. Podobne problemy tu mame kazdodenne, ale mam pocit, ze vas to bavi to tu riesit takto verejne. Pritom sa to vyriesilo a jedine co zostalo poskodene je vasa hrdost. Trosku pokory nezaskodi. Nebudeme tu ani riesit slovickarenie a nazyvat to rasizmom. Tymto tento problem uzatvaram. Nepridavajte uz ziadne prispevky na tuto tema ani nereagujte na moj prispevok. Ak to budete rozoberat, pozastavim vam bazar a bude po probleme.

Prajem vam krasny den,

Martin Durina
Asmira Team

nelinka0401
10. okt 2011

baby,ja som taaaak vytočená...jedna baba odomna strašne chcela kočík...a to ešte vtedy ked som ho používala na uspávanie malého.no tak som jej ho slúbila s tým,že za také 2 mesiace bude volný...(a to bolo ešte pred pol rokom)tak stále sa ma vypytovala,či ho ešte mám,nech ho nepredám,že ho berie...a včera mi došla SMS večer,že si kúpila na splátky lebo naraz tolko nemá...išlo ma poraziť...ten kočík som jej dávala za 70 ečok a to nebola za 9 mesiacov si schopná našetriť...jaj tak ma vytočila 😠 😠 😠

stanislavao
10. okt 2011

@nelinka0401
nie ste sama, kto je vytoceny. tu sa moze vsetko a niekto nemusi nic. ja som tiez jednej odkladala 2 tyzdne tovar, lebo ho straaaasne chcela a potom na moju spravu, ze kedy si pride pre to, tak mi vynadala, ze co ju obtazujem, ze keby to chcela, tak sa ozve a ze nic nechce. no aky blby ludia.

nelinka0401
10. okt 2011

@stanislavao no a to ešte chcela odomna aj prebalovaciu podložku aj kolotoč...ešte,že aspoň to som už predala..keby to tak stále nepýta,tak ma to vôbec nenaštve..ale pol roka ma tahať za nos,tak to je už vela 😠

fukylove
10. okt 2011

@nelinka0401, @stanislavao - a preco podobne veci neriesite formou zalohy? ja som mala zaujem o kocik z BA a sama som predavajucej navrhla, ze jej zaslem na ucet sumu - zalohu - podla jej uvazenia a zvysok osobne ked si o mesiac pre kocik pridem - boli sme spokojne obe - aj ja, aj ona 🙂
a teraz drzim uz mesiac pani kocik, a tiez sme sa vcera dohodli na zalohe, lebo bohuzial niekedy je fakt, ze "na posr...ho aj hajzlik padne" a vzdy, ked sa ma posielat sa nieco vysomarilo... a tak mi zaslala 50% z ceny kocika a som ochotna jej ho podrzat dokedy bude potrebovat... 😉

fukylove
10. okt 2011

este dodavam - jedna sa o rezervaciu tovaru na dlhsiu dobu... na kratsiu dobu - povedzme 2 - 5 dni - zalohu neberiem... 😉 ale pri dlhsom casovom useku by som si ju vypytala - takto je aspon istota, ze to kupujuca mysli vazne... 😉 lebo po citani Vasich skusenosti mi tiez kadeco behalo po hlave... ci to mysli vazne alebo je to fakt len smola... 😉

ewana73
10. okt 2011

Takze uvadzam dalsiu neserioznu,ktoru som uz aj dala na ciernu listinu zara137 ,pani o ktorej som tu nedavno pisala mi medzi inymi vecami poslala flakate triko,samozrejme sa so mno dotahovala,a tvrdila ze ona si tie flaky nevsimla a vraj si ho mam vyprat......nakoniec napisala, nech jej ho vratim spät,ze 1,50 ju nezabije.triko som jej ihned vratila spät,samozrejme,ze tvrdi ze jej nic nedoslo a mam si problem vyriesit na poste... samozrejme peniaze mi nevratila. a ked sa pozriete na jej hodnotenia ani zdaleka nie som sama,kto jej dal negatko.skoda,ze tie negatka pribudli az po tom co som si u nej objednala nejaky tovar 😒 .

nelinka0401
10. okt 2011

@fukylove no len u mna to bolo trošku iné..tú babu poznám osobne a takto to dopadlo... 😒 keby je to cez inzerát tak aj ja niečo vymyslím aby som jej to zbytočne nedržala...ale chcela sa prihlásiť aj sem..takže keby niečo tak informujem o jej spolahlivosti..ked to urobila mne,čo sa poznáme tak neviem ako by niečo riešila tu 😉

bartokami
10. okt 2011

chcem sa opytat,ak vam niekto posle peniaze z banky a nepripocita si tych 0,5Ocent,(lebo si pozorne neprecita podmienky predaja,alebo precita,ale necha to tak) a vy to zistite ked vam dojdu peniaze na ucet------pytate potom tie 0,50 cent?vdaka

pietra
10. okt 2011

@bartokami ak si na to neupozornila este pri posielani podkladov k platbe, tak by som to nechala uz tak. Teda napisala kupujucej, ze asi z nepozornosti na to zabudla, ale uz by som tych 50 centov neriesila. Vacsina podmienky predaja ani necita

sisaha
10. okt 2011

@pietra ale to je ich problem, ze si podmienky necitaju, keby tak kazdy necital, tak co?
@bartokami kludne jej napis, ze asi zabudla a ze pockas kym ti doplati aj toto.