icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pajinka23
19. okt 2011

@smreko3 to vies su vellmi komunikativne Brona 😀 😀 😀

luba142
19. okt 2011

@nikuska27bb aj ja mam sporitelnu a ked mi posielaju zo sporitelne tiez tak mi nabehnu aj ten isty den,alebo na dalsi, ale urcite nie za 2 dni bak neni vikend

lillika
19. okt 2011

@nikuska27bb Ahoj.ja sov posielala peniazky tiez prevodom zo SLSp do SLSP a obe pani mi napisala asi po 10.minutach,ze uz nabehli.Tak neviem... 😖

sisaha
19. okt 2011

@akika722 no tak ja som ju aj poslala vlastne - ale slusne..nepamatas si jej meno? mozno to bola ta ista osoba, ktora sa takto zabava

akika722
19. okt 2011

@sisaha počkaj kukunem a napišem ti do ip 😉 nech tu nehadžem jej meno lebo ona mi nakoniec poslala ked som nanu tlačila

nikuska27bb
19. okt 2011

@lillika No ona mi písala o 16.30,že ich poslala,skusim počkat ešte a uvidíme.

nikolca
19. okt 2011

@cristi no veru,mne dnes jedna mamička písala že či jej môžem balík poslať niekedy až na budúci týždeň,ale aby som jej pred tým dala vedieť,chce to poslať na dobierku/inak na dobierku neposielam ale ma dobre hodnotenia že si dobierky preberá/,vraj tiež čaká na peniažky ktoré jej majú prisť za dobierku,no dohodnúť sa samozrejme dá 🙂

macamac
19. okt 2011

@monulicka jj-chápeš dobre-ja nereg. som doteraz vždy písala len pod inzerát, na ktorý sa ozvali 😉 a v pohode
tak som zvedavá, kedy to tu už bude fungovať,lebo nebaví ma chodiť si kontrolovať ,maily 😝

nelinka0401
19. okt 2011

@smreko3 tak to sa aj mne stalo,že si pýtala čislo účtu a potom nič...tak som ju aj po týždni čakania vymazala..a viac sa neozvala 😠

li_la
19. okt 2011

Viete čo mňa niekedy vytočí viac ako more záujmu od niekoho, kto potom vec nekúpi?
Keď kupujete alebo predávate niečo žene, ktorá má cez 50 pozitívnych hodnotení, po prebehnutí obchodu jej do vreca hodíte ďalšie, ale ona vám ho nevráti. To akože pocit nadradenosti, ja mám 89, ty 9 dobrých hodnotení, tak mi nestojíš za to, aby som ti tam napísala aspoň jedno slovo "odporúčam"?

smreko3
19. okt 2011

@nelinka0401 ja uz take radsej neriesim.....cakam max do 5 dni a ked ani farba ani zvuk...tak ich vymazem 😉

smreko3
19. okt 2011

@li_la to sa presne stava aj mne s tym hodnotenim 😒

li_la
19. okt 2011

@smreko3 Keď majú potom mamičky takýto prístup, môžem predať 100 vecí bez problémov a hodnotení budem mať navždy len nejakých 10... Áno, je to vec prestíže predávajúcej a kupujúcej v tomto bazári.

cristi
19. okt 2011

@nikolca takymto sposobom som aj ja posielala dobierku minuly tyzden,a tento tyzden opät chcela jedna mamina poslat dobierku neskor,ku koncu tyzdna.Kedze mam ZATIAL len dobre skusenosti s dobierkami,tak som suhlasila,ale tam bol iny dovod.

akika722
19. okt 2011

@li_la tak tak..aj mne maloktore kupujuce daju hodnotko pritom same židaju aby som ho ja dala im-čo samozrejme robim aj bez toho..
ak ked kupujem hodnotko davam aj ked predavam davam hodnotko..no nie každy to robi

li_la
19. okt 2011

@akika722 Aj ja dám vždy. Tak by to už tie dotyčné mohli aspoň vrátiť. Všetkým im ho vymažem!! 😀 Pri najbližšom obchode sa pekne krásne dohodnem. Hodnotko za hodnotko! 🙂

akika722
19. okt 2011

@li_la 😀

rainee
19. okt 2011

baby ja na dobierku kvoli zlym skusenostiam neposielam, nebudem uz riskovat neprevzatie balicka 😠 kto chce moze poslat peniazky bud prevodm alebo cez postu (kam nakoniec tak ci tak musi ist).....
hodnotenia davam pri nakupe aj predaji, negativne som este nedavala resp. nemusela dat. pokial som nebola moc spokojna ale nebol tam nejaky velky problem radsej si to vydiskutujem cez IP a nedam hodnotenie. ale pokial by sa jednalo o vyslovene zlu skusenost tak by som dala. a to ci mne niekdo (ne)da hodnotko asi neovplyvnim ani to neziadam.

cristi
19. okt 2011

@li_la ja hodnotenia davam, skoro vzdy,ci kupujem alebo predavam.Mna skor troska vytaca,ak sa mi kupujuce ani neunuvaju napisat,ci im tovar dosiel a ci su spokojne.Potom vypisujem,ci je vsetko o.k.Neviem,co si mam o tom mysliet.

akika722
19. okt 2011

@rainee ani ja na dobierku neposielam a ani posielať nemienim..po skusenosti ked som sa dala ukecať a kočik sa mi vratil 😵 NIE 🙄

akika722
19. okt 2011

@cristi ja vždy napišem že ak balik dorazi poprosim info či je všetko ok a tiež nie vždy napišu..ale mne to neda a napišem-bojim sa čo je všetko ako ma byť 😒
a ja blb davam vždy info..ked kupujem-tak ak posielam eura-ak treba dam kopiu,a hned ako dorazi napišem a dam hodnotko
ak predavam a už mam eura na učte dam info že došli a že idem na poštu,potom pišem že balik je na ceste 😀 a potom sa pytam ak nereaguju už či to došlo 😒
chcem ak niekto niečo kupuje aby bol fakt spokojny 😔

rainee
19. okt 2011

@cristi asi su, keby neboli urcite by sa ozvali to sa neboj 😉
ja tiez pisem vsetko ako pipina, prijatie platby, odoslanie balicka atd.
@akika722 take velke/haklive/drahe veci urcite najlepsie len cez os.odber aby sa odhliadnuc od neprevzatia aj nieco neposkodilo.

luba142
19. okt 2011

mne sa ozvala teraz neregistrovana, napisala mi ze posle peniaze, a aj adresu napisala, mam inzerat pozastaveny, tak snad do konca tyzdna posle prachy.....dokedy by som mala na peniaze cakat?

luba142
19. okt 2011

@li_la
@akika722
@smreko3 aj mne sa to stava, ja dam vzdy a vsetkym, ale ja nemam od niektorej

rainee
19. okt 2011

@luba142 ja pisem ze rezervujem veci 5 dni (ak sa nedohodneme vynimocne inak) a dovtedy cakam na platbu, predsa sa neda na peniazky cakat vecne a tiez zbytocne prist o dalsich zaujemcov. medzi (ne)registrovanymi nerobim rozdiely, nemala som zatial problem, u registrovanych je akurat vyhoda ze si mozem spravit usudok z hodnoteni.

akika722
19. okt 2011

@luba142 ak ich pošle dnes do piatku-max do pondelka ich maš

tiffanka
19. okt 2011

@sabcav
@li_la
@slniecnica ...díky za rady 😉

luba142
19. okt 2011

@akika722
@rainee no vcera pisala,ze ak sme sa dohodli na cene tak ich posle hned. No uvidim, ak nepridu do piatku tak sa jej ozvem co a ako a ak sa neozve cez vikend tak v pondelok davam inzerat spat, sak ked nieco kupujem tak prevediem peniaze co najskor,nie?

martuska75
19. okt 2011

@nikuska27bb vrámci slsp by ti prišli peniažky max do 1-2 hodín ale na 100% v rámci jedného dňa. Ak hovorí, že ich poslala včera a tebe včera neprišli, tak nech si pozrie či jej ich odpísali z účtu a kam ich poslala, lebo k tebe isto nie.

pajinka23
19. okt 2011

@li_la inak mne sa to stava dost casto,ze ja dam negatko,a ja nedostanem☹aj ked bola nakupujuca,ze veeelmi spokojna ☹ ale zase zobrat hodnotenia to jepodmoju uroven 😀 😀 😀 ja ked som spokojna alebonie,vzdy hodnotko dam a basta fidli