icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

beruska.zuzanka
21. okt 2011

@zuzana581 samozrejme, že sa dávajú 😉 ja dávam aj ako predávajúca aj ako kupujúca, je to predsa len spätná väzba aj pre daného človeka, ako sa Ti s ním pracovalo a aj pre ostatných, čo a ako majú očakávať 😉

syslica
22. okt 2011

@zuzana581 Ako kedy, mnoho predávajúcich to nepovažuje za potrebné...beruška Zuzanka medzi nich nepatrí a aj ostatní by si z nej mali vziať príklad 😉 .

traktor
22. okt 2011

@zuzana581 ja davam vzdy hodnotenia, nie vzdy su sice vratene ale ja davam vzdy 😉

pajinka23
22. okt 2011

@macamac a to akoze vazne ti skopirovala foto??to sa nehambi ani trochu???fuuuj

pajinka23
22. okt 2011

@macamac inak uz tam ma asi ine foto🙂ale pocuj cica negatko si jej alenemala dat,ved si malanahlasit a napisat jej ip☹ked sa budu davat negatka za kazdu sprostost o chvilu ich budeme mat vsetci plno☹neviem...no 😅 😅 😅 ja viem ze ta tonahnevalo aj mna by to vytocilo,no negatkom by som to isto neriesila☹tot mojnazor 😉

pajinka23
22. okt 2011

@traktor aj ja 😉

huxy
22. okt 2011

@macamac no vcera som jej fotky zial nevidela.no dnes tam je len jedna a uz nie je tvoja.takze to uz asi zmenila.a este ta reakcia k negatku je zaujimava.hm,zvlastne jednanie ☹

pajinka23
22. okt 2011

@zuzana581 ja davam aj ked kupujem aj ked predavam🙂teda vzdy🙂podla mna by to tak malo fungovat🙂za kazdy nakup alebo predaj jedno hodnotko🙂ci uz pozitivne alebo negativne🙂

macamac
22. okt 2011

@pajinka23 takto-aby bolo raz a navždy tu všetkým jasné:
ja si myslím,že fotky sa kradnúť nemajú-žiadne a nikomu 😠
pani odpísala pod negatko,že nie je foto odtiaľto-a písala mi,že ju má z BB a či som aj tam-ANO, som aj tam a je to MOJA foto-hádam si poznám SVOJU obývačku, SVOJU sedačku, SVOJU záclonu 😅 žeby mal niekto presne takú istú foto-aj obyvku, aj uhol pohľadu, aj záclony,aj maľovku 😅 smiešne 😠
ďalej mi milá mama napísala,že "aké to mám chovanie" 😅 tak nakoniec-ja som tá nevychovaná 😀 😀

pýtam sa: to čo sa to tu už deje?????? Paji-počuj-ja som jej napísala, že zmažem negatko-ak ona zmaže moju MOJU fotku, chápeš? lebo hodnotko nie je len o prebehnutom obchode-no-možno áno,ale v podmienkach má,že dáva pravdivý opis-tak kde som mala dať,že klame???ešte mi drzo napíše,že či len ja mám taký pulóver! no vidím,že nie len ja mám taký pulóver,ale niekto má aj identickú obývačku ako ja a zrejme aj úplne rovnako fotí 😠
ako vola si tu nenechám robiť zo seba,prepáčte!!!

apropo k príspevku, čo mi tu bol písaný včera-a tiež ako s výsmešným smajlom 😒
že "veď použila len tvoju fotku,ale opis máte iný"
fajn-baby,zamyslite sa: načo tu potom riešite iné kočky,že ukradla fotky rodiny a prezentuje sa,že je to jej rodina??? podľa tohto- no ačo? veď stiahla LEN TVOJE fotky a OPIS má iný 😅 veď je to smiešne
ako tu ide o PRNCÍP: nerob druhému to, čo nechceš,aby robil tebe
a je jedno,akú foto ti tu kto ukradne,slušný človek to nerobí

a prosím pokratcov: netvárte sa, žienky milé, žeby vám to ani jednej nevadilo!!!!

macamac
22. okt 2011

malo byť: pokrytcov 😉

pajinka23
22. okt 2011

@macamac cica ved sa hnet nezlosti🙂ja som len napisala ze riesit si to mala blokovanim inzeratu a napisat jej co si o nej myslis🙂ja som to nemyslela zle🙂ja by som bola tiez na..... 😀 😀 😀 ale zase aby som davala negatko to asi nie☹ale ak si jej teda napisala ze jej ho zmazes ked zmeni foto🙂tak je to v pohodke nie??foto ma zmenene🙂kukala som to hnet rano🙂asi sa teda naozaj poucila🙂

ale este musim reagovat na to co si tu este pisalao foto s detmi atd....myslim,ze su to dve uplne rozdielne veci,lebo puzivanie cudzich rodinnych foto je nezakonne ba as trestne☹a myslim,ze taketo prirovnanie tu nema co robit☹pouzivanie cudzich foto s inzeratu na ktorom je kus oblecka predsa nemozes porovnavat s rodinnymi fotkami kde su nase deti!!!!!!!!!!!!!toto sami teda nepaci☹kazda predavajuca ak ma charakter a kus hrdosti v sebe a nieje leniva ako vos,si realne foto doinzeratou nafoti doma,a nebude hnusne kopirovat cudzie☹ale najdu sa aj take ktore stahuju fotky s netu s roznych stranok mozno s lenivosti☹ale co uz treba ich len upozornit pripadne zablokovat a basta 🙂 🙂

janka196
22. okt 2011

@macamac tiez si myslim ze by sa to robit nemalo. a este ta reakcia na negatko. rychlo zmazala fotku a akoze nic sa nedeje a nakoniec z toho vyjdes ako ty ta zla 😖 ide to tu dolu vodou

macamac
22. okt 2011

@pajinka23 a mica 😉 ja nepovažujem za "sprostosť" kradnutie foto-z vyššie uvedených dôvodov 😉
pozri-keď som včera čítala, za čo všetko niekto dá na čiernu listinu-že prejaví záujem a neodpovie 😅 šak to je oproti krádeži úplná blbosť 😅
ja som práve x-tú teraz tak zmazala,čo mi napísala-zajtra dám vedieť,či beriem-a to zajtra bolo už včera 😅 a baby nikde,je neregistrovaná-ale načo by som ju tu mala písať ako nespoľahlivú? mažem a deme dál 😉 toto sú podľa mňa sprostosti 😉

macamac
22. okt 2011

@janka196 úplný súhlas-mňa sa opýta-že čo to mám za správanie? 😅 fakt-už úplne odveci sú tu niektoré

macamac
22. okt 2011

@pajinka23 ale ja to neporovnávam v zmysle že deti majú rovnakú váhu-cenu-ako nejaké handry na predaj!! ja tu porovnávam princíp-skrátka niekto si DOVOLÍ od teba si skopírovať foto, chápeš??? ako vôbec mu to nie je blbé! dnes pulóver,....zajtra čo to bude???
tak to bolo myslené

janka196
22. okt 2011

@macamac skoda lebo dobre sa mi tu predavalo aj nakupovalo ale uz ma to fakt prestava bavit. horsie jak v base same zakazy prikazy, toto nesmies tamto nesmies. vkuse dajake zmeny k horsiemu. a ked je problem tazko sa dovolas spravodllivosti :(
ale uz som od temy

pajinka23
22. okt 2011

@macamac ano aj ja som toho isteho nazoru🙂ze naozaj nepatria taketo pripady na ciernu listinu,mas pravdu uz som tam teda citala kadeco☹ale to je tiez od kazdej uvazenia co povazuje za nehoraznu drzost 😀 😀

ja len stojim za svojim, ze porovnavat rodinne foto s fotom nejakej veci to asi nieje prilis rozumne nemyslis??? 😉

nezastavam sa takych co kopiruju!!!!!!!!!!!!!!!!!!su to lenive a sproste nezodpovedne zeny co to tak urobia☹ja mam tiez deti a kopu prace a najdem si cas na fotenie,ked mam zaujem nieco predat🙂a tak by to malo fungovat u kazdej predavajucej🙂

macamac
22. okt 2011

@pajinka23 ale jasné-chápeš,ako som to myslela? že principiálne-niekto ti vezme foto. deti nedávam na tú istú priečku dôležitosti ako veci 😉
@janka196 neboj-od témy som tu ja už druhý deň 😀 ale ako vidíš-o stránky sa cez víkend nemá kto starať, 😀 nahlásená určite už som-tak pomažú,no 😉

ani3012
22. okt 2011

@macamac viem ako ťa to hnevalo,aj mne tak raz stiahla jedna fotku kočíka, bola som strašne nahnevaná 😠
ja osobne by som si nedovolila stiahnuť fotku z bazáru a prezentovať ju ako moju.....

janka196
22. okt 2011

ja som raz predavala jednej maminke veci a nesedeli jej. slusne sa ma opytala ci mi nebude vadit ked pouzije na dalsi predaj moje fotky. suhlasila som. nevidela som v tom nic zle. ale keby ze to urobi bez mojho vedomia by som bola nastvana urcite a toboz keby som tu vec predavala aj ja

pajinka23
22. okt 2011

@macamac jasne cicaaa ved vsicko je ok🙂))))mojaaaaa🙂ved ty si supeeer clovek🙂ale musela som reagovaat🙂))

rainee
22. okt 2011

nerozumiem naco bola dobra "inovacia" bazarika, teraz je to ovela neprehladnejsie a nepkratickejsie 😠

macamac
22. okt 2011

@ani3012 😉 jasné,že to naštve,nie? 😉 keby odomňa kúpila a nie je jej dobrý a opýta sa,či môže moje foto použiť-OK, beriem 😉 ale takto? 😝
@pajinka23 ale no-díky 😵 vidíš-až taká super nie som 😀 bo som nevychovaná,ak sa ozvem na svoje ukradnuté foto-podľa tej maminy 😅 😉

li_la
22. okt 2011

Dámy,
rozmýšľala som nad tým, za čo sme tu včera bojovali, aby sa ukazoval presný dátum prihlásenia a prišla som to, že ani potom to nebude celkom dobré.
Totiž napr. ja som sa naposledy prihlasovala asi pred týždňom a od vtedy som vkuse prihlásená. Notebook nevypíname a keď zaspí, tak ma neodhlási, čiže pokiaľ sa nestane niečo nepredpokladané, som prihlásená nonstop. Čiže pri takých ako som ja by to veľmi nepomohlo.

li_la
22. okt 2011

A čo sa týka nového bazára, tiež sa mi veľmi nepáči.
Ale budeme si musieť zvyknúť, pretože náš názor nikoho nezaujíma.
Zvykla som si, že mám inzeráty zoradené podľa toho, kedy som ich pridávala a nie podľa posledných správ. Ja viem, zmením si to jednoducho, ale ono si to aj tak svojvoľne potom zakaždým zmení... ...

ani3012
22. okt 2011

@li_la posledné prihlásenie by bolo dobré,ak by sa ukázalo len v bazári ,keď sa doň vstúpi - nie na fórum

li_la
22. okt 2011

@ani3012 Toš, to by možno ozaj bolo jednoduchšie - čítala / nečítala... Ale mne je to v podstate jedno, len by som bola rada, keby sa tu zmenilo aj niečo také, čo by sa nám ľúbilo...

pajinka23
22. okt 2011

baby pametate ako som pisala ze som tu kupila ponika za 20eur a teras ich maju u nas za 13eur??napisala som to aj tej predavajucej🙂a ona sa zachovala naozaj ako charakterna a ferova maminka🙂navrhla mi,ze mi posle peniazky spet a ze si mam kupit v tescu a tiez mi este 7ecok ostane na nieco ine pre deti.a ze ona sa zato nebude hnevat🙂...naozaj klobuk dolu s takouto suprovou zenou som sa uz davno nestretla🙂je pekne vediet ze su tu aj taketo maminy🙂))touto cestou jej dakujem za vsetko🙂lebo teras mozem kupit ponika za 13eur a za zvysok este nejake hracky🙂a to mi toho ponika aj rezervovala dlho,no ja som najprv ani tie eurka nechcela naspet,ale ona mi to navrhla🙂)

alusha
22. okt 2011

@helenkasabinka pisem sem, ta sabrinamaci sa mi vcera ozvala na inzerat, tak som zvedava, ako to dopadne, pytala rovno cislo uctu... mate s nou este niekto skusenost? hodnotenia nema moc dobre 🙂

helenkasabinka
22. okt 2011

@alusha ahojky tak to je potom sila,u mna mala od 4-teho zajednanu supravicku a tvrdila,ze 14-teho mi posle peniaze a doteraz sa tak nestalo a len sa vyhovara ,ze behaju po nemocniciach a tak dalej ale na net cas ma ,co je zaujimave....a este k tomu aj ten pravopis hmmm