Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@ivett1 ano..ja som raz takto vymenila,ale bola to dobra vymena..sedi nam to a aj to je pekne oblecenie..taze v tomto pripade nemozem nic zle napisat,ale uz to nebudem tak radsej robit..preto to predavam aby sa mi ake take peniazky vratili...nechcem na tom bohatnut,ale pomoze mi kazdy cent,kedze ani alimenty nedostavam na malu.. 😅
@ivett1 jéééj, ja som sa pobavila, že veľkosť k veku detí.....veľa detí okolo nás ako ročné nosí rovnako veľké číslo oblečka ako môj 27 mesačný chrúst 😀 😀 😀 A to je pritom doslova tabuľkové dieťa 😎
@martinka17 no, neviem, či by si sa tak bavila, keby ti niekto ponúkol na výmenu dojčenské dievčenské vecičky, keď máš doma kočku, ktorá za chvíľu pôjde do školy...alebo tvojmu chrústikovi šatky a babské oblečko 😀 😀 😀 😵
@ivett1 na to som si dááávno zvykla, alebo ako sa mi nule stalo-nepomeníme? A prázdny bazárik bez inzerátov 😲 😵 😵 😵
@martinka17 😀 😀 😀 tak to je čistá schizofrénia...
@ivett1 hej, aj ja som sa vtedy pobavila 😀
@martinka17 aha,dakujem 🙂
@julianka777 😉 😀
ahojte ja mám tiež takú nakupujúcu čo ma ťahala skoro 3 týždne najprv chcela poslať na dobierku, keď som jej povedala že neposielam tak, že mi peniaze pošle poštou poslala som číslo účtu o 4 dni som jej písala nech sa vyjadri, 2 dni nato mi písala, že v akej banke mám účet, že peniaze pošle na ďalší deň, skôr sa nedostala do mesta. Peniaze do dnešného dňa neprišli a to som jej písala nech sa vyjadrí, že posúvam ďalej. Hlavne že adresu poslala 😖 😀 . Hodnotenie neviem pridať lebo je registrovaná na MK.cz tak uvádzam jej nick marketka3005.
ahojte, potrebujem surne poradit. predavala som tu na konovi spolocenske saty..ozvala sa mi jedna zena, ci by som jej ich neposlala na dobierku, aj ked som mala vyslovene napisane, ze na dobierku neposielam, ale povedala som si, ze kaslem na to, risknem to. tak som jej ich poslala a ona mi zrazu pise, ze su pre mamu a uvidi, ci jej budu dobre, alebo mi ich vrati - podotykam, ze o tom nikdy nebola rec. to by som este prekusla, aj ked mi to pride neseriozne, hlavne ked ta dotycna ich urcite po vyskusani neda znova do cistiarne. ale ze mi ich poslala naspat na dobierku, to mi pride ako vrchol drzosti, hlavne ked neviem, v akom stave sa mi vratia a ci sa vobec vratia saty. nejde o 5-eurovu polozku,ale o 60 eur, ze ona bola ochotna riskovat, ze jej pride kopa novin namiesto siat, je jej problem. este chcem podotknut, ze pri tom inzerate boli detailne rozmery siat, takze toto mi fakt pride drze. co by ste robili na mojom mieste?
@dominika1988 ja by som tu dobierku neprevzala...no to, kde sme?....ked jej saty nesedia, nech ich preda dalej....ael nie taketo techtle-metle...an com ste sa ani nedohodli....
@sorciera24 no ved prave 😖 ako toto by mohol kazdy urobit a ja ich mam zakazdym davat do cistiarne? keby som tam nedala rozmery, nepoviem, ale ja som tam napisala pomaly uz aj dlzku ramienka 😠
@dominika1988 ja by som to neprebrala, ako sama pises, ma to kopu rizik...
ved co ti moze? napisat zle hodnotenie - akoze predavajuca je nespolahliva, lebo neprebrala dobierku s vratenym tovarom? by bola akurat tak na smiech 😀
a este jej mas urcite aj zaplatit postovne, nie? 😕
@ikke no to by som uz bola na JIS-ke s infarktom 😀 to nastastie nie, ale aj tak... 😠
@dominika1988 urcite neprevziat, to co ma byt, ine by bolo keby ste sa dopredu dohodli, ze v pripade ak saty nebudu sediet tak ich moze vratit..ja som si teraz tiez kupovala cez net topanky/nove a s predavajucou som sa dohodla ze v pripade ak nebudu sediet mozem poslat spat..ty nie si pozicovna siat..inac ma napadlo, ze ktovie ci dotycna uz nemala saty na "akcii" a teraz sa vyhovara ze nesedia atd..velmi prefikane..
@dominika1988 neprebrať
@nellina a vies ze to je dost mozne? lebo ich prebrala este minuly tyzden, ale vraj mama pride az v pondelok a skusi ich...takze cez vikend si v nich kludne mohla nejaku akciu strihnut
@dominika1988 neprevezmi to.
@dominika1988 hehe, to aj ja skúsim takto nakupovať 😀 😀 😀 nepreberaj v žiadnom prípade 😉
@beruska.zuzanka no ved pozicovne siat 3,35 eura, to je celkom vyhodne nie? 😀
@dominika1988 😉
@dominika1988 veľmi "zvláštny" prístup zo strany kupujúcej ...určite to nepreberaj...nech si teraz ponamáha hlavičku a aspoň druhý raz nebude nakupovať bez rozmýšľania...a okrem toho, nechcem byť podozrievavá, ale trošku mi to zaváňa "špekulantstvom".... 😅 ...veď ich predsa môže ˇ"posunúť" (predať) ďalej... či ste sa dohodli na vrátení šiat, ak nebudú sedieť? 😅 , lebo ak nie, tak nemáš dôvod, aby si prebrala takúto "dobierku" 😅 ...
@ivett1 praveze sme sa na nicom takom nedohodli, som skoro odpadla, ked mi napisala, ze uvidi, ci mi ich vrati...a urcite to nebudem preberat, ked neviem, v akom stave su saty
@dominika1988 nepreberaj určite!! čo keď ti ona pošle kopu novín? 😕 prídeš o peniaze a aj o šaty-a nedokážeš to
@dominika1988 ja si tiez myslim, ze dotycna ich zrejme vyuzila na nejaku akciu a dalej ich uz nepotrebuje, nepreberaj ich, nemas ziadnu istotu, ze v baliku budu tie saty, alebo ze budu v rovnakom stave ako si ich posielala...urcite by som to neprebrala, takto by potom tovar mohol vracat kazdy...ked si tam mala aj rozmery, mala si dvakrat rozmysliet ci budu dobre, teraz sa len vyhovara, a samozrejme si myslim, ze ich uz pouzila na daku ,,akciu"
@dominika1988 dotycna je zrejme zvyknuta takto nakupovat v internetovych obchodoch, ale toto nepatri na bazar. ja som tiez uz raz tak kupovala novu vec, ze som si objednala dve velkosti,doma vyskusala, ktora lepsie sedi a druhu vratila.
ak ti ich ale normalne iba chce vratit, v povodnom stave, nech ti to posle normalne, ako balik, nie dobierku. ty vec skontrolujes a ak bude vsetko v povodnom stave, vratis jej peniaze 😉
@ikke tiez si myslim, ze ak ich chcela len tak vratit, tak mala ist do normalneho internetoveho obchodu a nie mi ich poslat spat a este k tomu na dobierku,uz mi pisala,ci som si ich prebrala. 😒 tiez som rozmyslala, ze jej napisem, nech mi to posle normalne a ja to skontrolujem...ale som vytocena za to, ze sme sa na nicom takom predtym nedohodli 😠
@ela2710 ved prave,dala som tam vsetky rozmery, co sa dali, nemozem za to, ze ona si zle zmerala miery 😒
@dominika1988 ani keby ti to posielala normalne, nevezmi si ich, ved ty nie si pozicovna, potom to tu takto zacnu robit vsetky kupujuce, ona je registrovana? 😕 urcite nepristup na jej podmienky, mozno budu saty v poriadku a take ako si jej ich dala, lenze aj tak ich uz oblecene mohla mat na dakej akcii, a teda ty predsa nie si pozicovna a to by som jej aj napisala 😠
@ela2710 nie je registrovana, ale myslim, ze je to jedno, neseriozne je to tak ci tak...a vyslovene ma vytocila, pretoze ak ich aj nemala na nejakej akcii, minimalne vyskusane ich mala a ja co som? cistiaren? raz som ich uz davala cistit, ze 12 eur, dakujem pekne, kebyze to mam takto zakazdym spravit, tak to ich radsej vysmarim...asi kaslem na nu, nedohodli sme sa na ziadnom vracani, nech si ich predava dalej ona,nie?

@zuzana1710 ahoj, aj ja som dostala ponuku na vymenu veci za portret (pravdepodobne od tejto pani (niekolko krat 🙂 )...ale ja si radsej vyberiem sama a hlavne to, co prave potrebujem, o vymeny nemam zaujem...a radsej som si to uviedla aj do mojich PP...inak, aj napriek tomu, stale taketo ponuky dostavam 😝 ...zo zaciatku ma to aj mierne pobavilo, ale teraz ma to fakt "vytaca"...hlavne, ked mam "vymienat" vacsinou za velkosti, ktore vobec nezodpovedaju veku mojich deti...(ktory sa, len tak mimochodom, zobrazuje pri nasej profilovej foto ...)