icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

garzonka
7. nov 2011

@benne ja nastastie nemam skusenost, ale mas pravdu ze neopravnene negatko sa da riesit 🙂

helka1
7. nov 2011

Baby chcem sa spytat, kolko hodnoteni by mal mat 1 obchodik ? Myslim ze 1 hodnotenie na 1 obchod vsak? Ako je mozne ze najprv som od kupujucej dostala 2 negatka (pred istym casom som tu riesila problem s kupujucou) no a ked som teda ja vyjadrila nespokojnost a dala tiez 2 nagatka, co sa mi zda fer, tak na oplatku som dostala 4 negatka lebo som si dovolila dat jej neg. hodnotenie 😠 😠 😠.
No kazdopadne som to posunula adminovi 🙄

akika722
7. nov 2011

@helka1 za jeden obchodik jedno hodnotko..admin všetke navyše zmaže 😉

luba142
7. nov 2011

@akika722 citala si aku ja mam konverzaciu z tou nasou??? 😠

akika722
7. nov 2011

@luba142 eé,idem

akika722
7. nov 2011

@luba142 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 mne pisala že pošle tou poukažkou,ja to pozastavene nemam a ani ju už neriešim..kašlem nanu ani pisalť jej už nebudem 🙄 kokso 🙄

luba142
7. nov 2011

@akika722 co som jej take napisala, ze sa na mna ocapila, ved som ju len slusne ziadala aby mi odpovedela ci a kedy to uhradi a teda hlavne som chcela vediet ako?

akika722
7. nov 2011

@luba142 kašli nanu 😝 asi o to nemala taky zaujem ako pisala

pipka
7. nov 2011

@ninka1234 ninus takyyych tu je 😅 🙄 jednoducho cakam dva dni a ak sa viac neozve a peniaze nenabehnu, mazem ako zaujemkynu a vybavene 😝
ja dokonca ani nepozastavujem tovar v inzerate, kym nemam peniaze na ucte 😉 takych tu uz bolo, ze hned zajtra posielaaaam 😅 a ja dodnes by som cakala 😀 😠 🙄

rainee
7. nov 2011

ahojte, mam teraz taky problem ze som poslala jednej pani tovar, dokonca som jej dala zlavu, pockala s dlhsie s rezervaciou atd. a ona mi napisala ze jej to nesedi a mam s tym nieco robit, pricom som uviedla v inzerate nielen cislo ale aj rozmery. neviem ako to riesit, myslim ze jej staznost je neopodstatnena a len spekuluje ale nerada by som preto dostala negatko 😖

maggie2
7. nov 2011

@rainee záleží od toho, či sa necháš takto vydierať. Sorry. Ja na Tvojom mieste by som s ňou slušne a hlavne STRUČNE a vecne komunikovala a trvala si na svojom. Aj za cenu risku dostania negat. hodnotenia. Pretože ak máš svedomie čisté, naozaj Ťa nemá čo trápiť.

anetaadam
7. nov 2011

@rainee tak to je už jej problém,že jej to nesedí mala rozmery a všetko k tomu potrebné.Ja by som to určite nebrala späť 😒

anetaadam
7. nov 2011

@rainee tak nech si to dá do bazáru a predá to ďalej aj to je riešenie 🙂

traktor
7. nov 2011

@rainee negatko nemas za co dostat..tak jej slusne napis..ze ty s tym robit nic nebudes..kedze si jej poskytla vsetky udaje..

jarunka111
7. nov 2011

@rainee aj ja som tu kupovala nohavice, číslo dobré, podľa rozmerov tiež a aj tak mi nesedeli. Ale ani ma nenapadlo robiť predávajúcej nejaké problémy. Takže, ak ste nemali dopredu dohodnuté nejaké podmienky pre takýto prípad, tak si to ona musí poriešiť sama so sebou a nie s tebou, a už vôbec za negatko

pietra
7. nov 2011

@rainee negatko by bolo neopodstatnene, kedze si uviedla aj rozmery. Je len na tebe, ci veci zoberies naspat alebo nie, nutit ta do toho nikto nemoze

garzonka
7. nov 2011

@rainee pokial to ona berie ako staznost, tak to nechapem ze preco sa stazuje a pokial ta vyziva aby si s tym nieco robila, tak mas 2 moznosti: bud jej navrhnes ze ti to teda vrati spat, ale vratis jej sumu az ked ti vrati tovar s tym ze spatne postovne si plati ona...alebo jej vysvetlis ze mala rozmery aj velkost ( ty si uviedla vsetky potrebne informacie ), takze to nie je predsa tvoja chyba ze jej to nesedi
je to na tebe....

stanislavao
8. nov 2011

Baby, tak s touto pani mam ja blbu skusenost - mierka - Mirka - . vcera chcela body, overal, ciapku. ked brala 3 veci, napisala som jej, ze postovne hradim ja. cely den nic. vecer uz chcela iba ciapku, tak som jej napisala cislo uctu a cenu s postovnym. a dnes rano som si nasla spravu, ze ked ma platit postovne, tak to neberie. no nas...ta som hned rano. to co je za pristup?

anetaadam
8. nov 2011

@stanislavao to je asi vypočítavosť 😒

stanislavao
8. nov 2011

@anetaadam aka? nechapem? ved bud to chcem, alebo nie. berie 3 veci, ma postu gratis. ale ked vezme menej, tak si nemoze mysliet, ze jej dam tu postu gratis tiez. ved takto sa to nerobi.

zuzu101
8. nov 2011

Ahojte baby, no moja najnovšia skúsenosť - mamička si objednala tovar, poslala som jej údaje, včera mi ráno mi prišli peniažky.Super obchodík až na jednú vec - mamička mi neposlala adresu.Pri komunikácii som si ju vypýtala dvakrát, včera som jej písala cez bazárik, aj cez ip a nič.nemám rada také situácie, dúfam že sa čoskoro ozve.a ak nie, ako to mám riešiť???

anetaadam
8. nov 2011

@stanislavao no práve to že si myslí aj ked len čiapku tak pošta grátis 😉

stanislavao
8. nov 2011

@anetaadam no jasne. a co som na hlavu padnuta. niektore su fakt neskutocne. v poslednej dobe velmi divne zeny su tu. volakedy to bolo ine, ovela lepsie.

stanislavao
8. nov 2011

@zuzu101 nebojte, ona sa urcite ozve, ked poslala peniaze. mozno nebola pri pc, tak ale istotne aj ona bude cakat balicek, ked to uhradila.

anetaadam
8. nov 2011

@stanislavao aj mne sa zdá že v poslednej dobe tu chodia nejaké divné nakupujúce či registrované alebo neregistrované 🤐

jarunka111
8. nov 2011

@zuzu101 no to je divné, že nemáš adresu, ak si si ju pýtala a ona ti neodpísala vôbec, či len adresu ti nedala? Ja by som ešte zo deň-dva počkala a potom by som vrátila peniaze.
Tiež čakám na to, či balík, čo som posielala prišiel a ešte žiadna reakcia 😒 tak tŕpnem, čo ma čaká.

zuzu101
8. nov 2011

@jarunka111 ona mi v pohode odpisovala, len asi zabudla tú adresu 😅 , no a teraz na výzvy zatiaľ nereagovala.Uvidíme, možno fakt nebola pri pc.Ináč aj mne napíšu mamičky že sa ozvu keď im príde tovar a nič.....a pritom niektoré veci - rada by som vedela či je všetko ok 🙂

jarunka111
8. nov 2011

@zuzu101 no mne tá spätná reakcia chýba, ale čo už, každá sme iná. Ja keď niečo dostanem, tak to popozerám a hneď ako sa mi dá, idem písať, že balík prišiel.......tak snáď sa ti ešte ozve, veď fakt, keď to zaplatila, tak bude chcieť aj veci 😉

krasnulka
8. nov 2011

Ako mozem vymahat svoje peniaze naspat, ked mam len cislo uctu na ktory som posielala peniaze-priamym vkladom v banke,ale na potvrdeni nie je pisaný majitel toho uctu. Mam aj konverzaciu,ale ta je len o tom, ako mi poslala tovar a ze ja som jej za 10 dni napisala, ze ho este nemam a predavajuca hned na mna, ze preco pisem az po 10 dnoch, ked potvrdenia sa uschovavaju 7 dni. Teraz nemoze podat reklamaciu a ja nemam balicek. Neviem o nej vobec nic. Co teraz?

wera
8. nov 2011

Ahojte žienky, dnes mi prišla k inzerátu táto správa od tomastomasko@post.sk :
"dobry prosim vas cakame male a nemame oblecenie prenehe a este mame trojrocneho chlapceka sme soc.slabsia rodina moj sincek nema ani hracki zme bes vsetkeho prosim pomoste mi prosim vas pekne"
máte s tým niektorá skúsenosť?