icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

krasnulka
8. nov 2011

@katka.ott ak ma podaci listok tak niekde bludi. Ak nepride do 18 dni od odoslania, poda si reklamaciu a skodu jej preplatia.
Mne dnes prisiel balicek-list ktory bol poslany obycajne a este k tomu vcera. A nesiel ani 1.triedou.

katka.ott
8. nov 2011

@dara76 to neviem, hadam ano. ale pisala som jej , nech mi posle c. uctu a jej odpoved,"Ak vam pride,co by ma neprekvapilo,keby sa "stratil",tak mi dajte vediet,poslem vam cislo uctu."
takze si nemyslim, ze je nejaka podvodnicka 😒

katka.ott
8. nov 2011

@krasnulka ja tak tiez posielam 😀 😎 , preto sa cudujem

krasnulka
8. nov 2011

@katka.ott balicek poslany 28.10. doporucene este nemam doma. Druhy balicek odoslan 29.10. este nemam doma-tiez doporucene a balicky odoslane vcera-jeden doporucene druhy obycajne uz dnes dorazili. No a potom sa rozculuj 😖 uplne zbytocne, nenarobime nic

jonas17
8. nov 2011

@krasnulka ja si myslím, že policajti by ju vypátrali aj len na základe čísla účtu, toto sa neboj, ale či vôbec s tým budú dačo robiť, či to nie je len priestupok, musela by ísť asi o vyššiu sumu...ale to by ti povedali na polícií, ja by som sa tam išla spýtať, nech ti poradia, čo máš robiť...ako máš postupovať...ked máš na to energiu..ale , ked predáva tovar, sa jej čudujem, lebo šak už od nej nikto nič nekúpi, stojí jej to zato? a hodnotenia má dobré?

krasnulka
8. nov 2011

@jonas17 a to akoze ked ide o priestupok tak co? To uz by som peniaze nevidela???

lilliaan
8. nov 2011

@krasnulka ja by som este pockala, mozno sa balicek len niekde zatulal a este ti pride alebo sa vrati predavajucej. No kazdopadne by som sla na postu, i bez podacieho cisla a poprosila ich o patranie po balicku. Neviem ako je to so slovenskou postou, ale tu v Prahe som sla na postu a len na zaklade mojho mena a priezviska mi pani vedela povedat, ci prijali balicek alebo nie. No ale zrejme ti nepovedia, ci bol vobec poslany, ked nevies odkial pani je. Nech ti to napise, na ktorej poste to posielala a skusila by som tam zavolat. Ked nie, tak chod do banky, co sa s tym da robit a na policiu, tiez napis adminom. Snad ti pomozu a mozno dostanes jej adresu od nich. Drzim palce 😉

jonas17
8. nov 2011

možno trepnem teraz, ale nebudú ju asi hľadať...
@krasnulka ale je to svinstvo, lebo ked ťa chytí revízor, ty nezaplatíš pokutu, tak ťa dajú na súd...no mal by sa dakto vyjadriť, kto sa v tom vyzná...ja som mala Potraviny a cigánka mi ostala dlžná, tak to muselo byť nad 8 tis. korún, aby som s tým mohla dačo robiť...takdajAK...

krasnulka
8. nov 2011

@lilliaan tu na poste mi nepomozu, pokial nemam podacie cislo, lbo nikde sa neeviduje adresa odosielatela alebo prijemcu. Tak teraz neviem co dalej. Uz zajtra to je 18 dni co mi ho odoslala takze ked nepride do zajtra tak uz nepride vobec?

krasnulka
8. nov 2011

@jonas17 no a keby ju aj nasli a ona mi odmietne vratit penaize, povie ze balicek poslala a ajtak ich neuvidim?

krasnulka
8. nov 2011

Tak toto je sila...odpoved od dalsej zobrajucej socialne slabej tehotnej zienky ktora ma doma dieta ktore nema hracky a nema prenho oblecenie. Dat to adminovi aby to poslal kazdej mamicke aby vsetky vedeli, komu poslu-ak poslu vecicky zadarmo.
tomastomasko@post.sk - tomastomasko (neregistrovaná/ý) - Dnes o 16:00
Nová správa
co si mislis ze ja neviem co je to robota aj pracujem a co zavidis ze mi berieme peniaze zadarmo a ty sa musis trapit ako somar a moje deti maju vsetko naco si pomislia oblecenie znackove a nie take ako ty tu predavas pomitky hehehe a hracky maju tolko ze ta zasypem

jonas17
8. nov 2011

@krasnulka to je sila, teda...

klody1010
8. nov 2011

@krasnulka tak naco najprv zobre zadarmo veci a potom ti napise taku blbost?? sila.....

krasnulka
8. nov 2011

@klody1010 no lebo som jej dala co pre to...ja jej dam takeho zobrania az jej zle dojde. Som jej napisala nech ide do prace a nech nezobre od mamiciek, ktorym sa zide kazda koruna. A Ze ci sa nehambi, nerobi, len dostava od statu peniaze na ktore sa druhí ludia musia poriadne narobit....

klody1010
8. nov 2011

dobre si jej napisala...ale ako ta spustila 😠 😠 ja som tiez uz podobne zaujemkyne mala a tiez som co to do nej dala kolko voslo,ale taku aroganciu som este nezazila...asi ju stve ze uz jej maloktora mamicka naleti...tak jej nic ine nezostava len stratit nervy :D :D :D

lilliaan
8. nov 2011

@krasnulka Tak toto snad nie je mozne! Hlupana akasi.., najprv tu zobre a potom sa vysmieva.. Aj podla jej gramatiky vidno, ze asi tazko i tu ZS skoncila 😀 Ja by som jej nieco pekne odpisala, keby mi napisala 😀 Nenechaj sa urazat a radsej sa na nu vykasli.. Skoda, ze ju nemozu admini zablokovat nech neotravuje maminky.. 😒

sisaha
8. nov 2011

@krasnulka to je vrchol a dalsi pripad toho, ze netreba reagovat na zobrajuce inzeraty...sa cudujem, ked niekto este naleti...

krasnulka
8. nov 2011

@klody1010
@lilliaan a popisali sme si toho viac...to sem radsej ani davat nebudem 😀 ja by som jej neposlala ani tvrdy rozok. Ved je to znama firma a aj vsetky ostatne z Malcic.

krasnulka
8. nov 2011

tu je jej adresa:regina tancosova malcice 283 okres michalovce 07206

kilian
8. nov 2011

pozor na nick 01kvapka!!!predava odo mna kupovane topanky za trojnasobnu cenu.hlavne,ze maju predky osuchane!!!ale to nespomenie v inzerate.

lala91
8. nov 2011

Toto sa ridi pola Obcianskeho zakonnika. Snad prostrdnictvom sudu by si skor uspela, ako na policii.

lala91
8. nov 2011

Prepacte tie preklepky ;)

klody1010
8. nov 2011

@lilliaan a preco by nemohli? ved to neni normalne,najprv zobroni a ked clovek odmietne lebo vie co su zac,tak zacne osocovat a urazat aj to podla mna porusovanie!!
kazda sa snazi vecicky predat aspon za symbolicku cenu...

akika722
8. nov 2011

@krasnulka neviem o čo sa jedna ale ja doklad vyhodim až vtedy ak mi kupujuc napiše že je všetko ok a že jej balik dorazil...chapem dobre?tebe to neprišlo a ona papierik vyhodila? 😨

anetaadam
8. nov 2011

@krasnulka chod do banky a stornuj tu platbu,banku ju vyzve k vrateniu penazi.Skus aj takto

zuzkla
8. nov 2011

@krasnulka na policii urcite neuspejes, nebudu to klasifikovat ako kradez, lebo min. skoda pri kradezi je 266eur a co sa tyka priestupku, musela by si dokazat zavinenie a vramci priestupkoveho konania ak by aj bolo preukazane zavinenie, nikto ti peniaze nevrati, pretoze sposobena skoda sa da vymahat iba v obcianskopravnom konani, kde by si musela preukaz vznik skody a zalovana by musela preukazat, ze ti ju nesposobila. Toto mozes urobit aj bez toho, ze sa obratis na policiu. Len si treba uvedomit, ze za zalobny navrh sa plati a sud ti v konecnom dosledku nemusi uznat vznik skody. A mozes prist o viac peniazkov:(.

01kvapka
8. nov 2011

@kilian pani,dajte sa vyšetriť,tie topanočky som kupila v žiline v obchode,a vas ani nepoznam.či si myslite,že ste jedina,ktora si ich na slovensku kupila???????

krasnulka
8. nov 2011

@akika722 presne tak, chapes dobre...

krasnulka
8. nov 2011

@anetaadam a co mi to pomoze? Ona s tym nemusi suhlasit....to je to iste,ako ked jej napisem, nech mi vrati peniaze. Moze, ale aj nemusi

krasnulka
8. nov 2011

@zuzkla dakujem ze si mi to takto pekne popisala, mam v tom ale trosku zmatok. Takze aj ked ju policia vypatra, peniaze mi to nevrati. Ja budem musiet podat zalobu na sud, budem musiet zaplatit kolok, co je 66 eur, ak sa nemylim a este mi ani sud nemusi vyhoviet? A to uz preco? Ved ja mam doklad o odoslani penazi a ona uz nema podaci listok.
A neda sa to nejako cez postu aby si overili vsetky podacie cisla ktore v ten den posielali balicky? Ako myslim tak, ze si podaju reklamacie na vsetky podacie cisla v ten den z tej posty a ked pridu vyjadrenia, lahko zistia co je s balickom, ci sa stratil, nasiel alebo ci sa vobec odoslal. Myslim, ze taketo nieco by sa dalo. Lebo ak by sa balik nasiel alebo aspon by sa vypatralo podacie cislo, neprisla bx som o ti peniaze