icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sisaha
29. nov 2011

@traktor a mozno boli kupovane v sekáči a predávala ich ako nové....ja osobne priamov nexte kupujem rifle pre seba za 26 eur a nie su v akcii, takze 50 - rozhodne nie...zimna bunda z nextu stoji bez zlavy 29 eur..tak kde su nohavice...

lilliaan
29. nov 2011

neuveritelna drzost!!! ze sa @karolinocka1 nehanbite!! Zavadzate, ze ste si diery nevsimli, take spinave a derave nohavice nemoze predsa poriadna maminka prehliadnut!! Pri prani, zehleni, obliekani a vyzliekani dcerky...
Sice sa ma to netyka, ale skutocne mi je @demografka luto. Ked si predstavim, ako ja rozmyslam ako kde usetrit nejaku tu korunku..., kupila som synovi uz vela veci a nastastie su vsetky vecicky krasne,,, az na jednu smuhu od pera na rifliach 😒 Vy by ste obliekli svoju dceru od takychto nohavic kupenych v bazari?? Ja by som ich uz len niekomu darovala, kto skutocne je v nudzi,, alebo z nich urobila handru.. a vy za nich opytate 7eur, oklamete maminku, neopisete nohavice v ich realnom stave a naozaj si mslite, ze ospravedlnenie staci??? Maminka prisla o 7eur! Vy ste ju okradla,,, za tie peniazky mohla mat pekne a cistunke veci...
Navyse,.. posielate tu fotky,, a vidno, ze su nohavice trosku vyhrnute,, takze ste si URCITE nevsimli, ze maju diery.. ste ich vyhli len tak, aby sa to zakrylo 😉

Prepacte za vyraz,, ale mi pride, ze niekto kludne i od "hovna" spinave nohavice zvnutra v pohode dietatu oblecie,, hlavne, ze zvonku vyzeraju pekne!!!
A toto 50eur nestoji, zijem v prahe, v NEXT obchode som velmi casto a mam prehlad o cenach 😉

svetkaadamko
29. nov 2011

@elizabeth453 zial pozname tento nick, odporucam nereagovat 😉
@karolinocka1 prepacte, mne sa tlaci na jazyk jedina otazka.... ste vy normalna? toto predavat za 7 Eur? a nehnevajte sa, ale mate z nas pocit, ze my zijeme na inej planete a nepozname ziadne znacky oblecka 😖 😖 jednoznacne aj ja prosim @martinjasen @evastastna blokovat tuto uzivatelku, co sme my tu? chudery, ktore potrebuju taketo handry za take peniaze?.... fakt sila 😠 😠 😠

inak baby mne sa stalo teraz to iste, nie na MK ale na MMB, kupila som za 8 eur baranicu malemu, popis bol, ze je krasna a tepla, okej, moja chyba, ze som nepytala viac fotiek alebo iny popis, ale tak som sa tesila, ze som to kupila, dokonca mi to poslala doporucene len za 1 eur, a prislo mi to, no bola som zhrozena, zvnutra uplne potrhana, usanky tak isto potrhane a ta vypln, ktora mala byt vlastne po celom obvode hlavky, bola zhuzvana v jednom klbku vo vnutri, proste otrasne, chcela som sa s maminkou dohodnut, nech mi vrati cast penazi, ze ja to zasijem a ona na mna normalne vyskocila, ze ona sa nebude strapnovat, mam jej baranicu vratit a ona mi vrait peniaze, ze len postovne ju stalo 3 eur, pricom ja som jej bola ochotna zaplatit plnu sumu postovneho, ona sama ma pytala len 1 eur a tvrdila, ze jej to take prislo z cistiarne a asi tam sa stala chyba, no proste ziadne prepacte, nic a nechapem ako niektore mamy predavaju veci a ani na nich nepozru, ked ich davaju do obalky, len sa toho zbavit.... do kelu s takymi, ja som jej to dnes poslala a dufam, ze mi vrati peniaze 😠 😠 😠

demografka
29. nov 2011

aj ja som brala tuto stranku ako vzajomnu pomoc maminkam, proste deti nam rychlo rastu a na tu chvilku stacia niektore veci aj z druhej ruky, ved sa tu daju kupit krasne kusky... ale toto ma soklo doslova a dopismena... manzel iba kruti hlavou

aduskatt
29. nov 2011

@demografka sa ti necudujem......mna by to doslova , sorry za vyraz, nasralo.....a teda hodnotenie by videla.......do chvile, kedy by tvrdila, ze ide o omyl, by som to este brala, ale akonahle napisala, ze to nevedela a nevrati nic.tak to je podla mna hnusne, spinave bezchrbte okradnutie...........

demografka
29. nov 2011

@aduskatt ja som sa uz ukludnila, ako ju donutim vratit mi peniaze??? ked sama nema v sebe tolko taktu? proste len predychat mozem, vyprat, zasit a kusok vynosit a vyhodit... co viac dodat??? pisem jej nech pochopi, ale nic... mozno uz spi a zajtra pochopi, uvidime 😉
a hodnotenie dostala, len skoda, ze je tam limit, lebo by som viac napisala, takto musim strucne...

aduskatt
29. nov 2011

@demografka napis to do dvoch hodnoteni ako pokracovanie🙂

garzonka
29. nov 2011

Podla mna je povinnostou kazdej predavajucej si veci ktore predava poriadne skontrolovat. Z kazdej strany a hlavne pri dennom svetle, pretoze pri umelom napr. slabsie fliaciky nevidno.
Argument, ze "ja som si to nevsimla" neobstoji! A ani to za argumet nepovazujem. Predavajuca ma za to peniaze, a preto ak je chyba na jej strane (poskodenie, tovar nezodpoveda popisu, neuvedie pravdive info...) ma vziat tovar spat a vratit peniaze aj so spatnym postovnym. A pardon, hadzat vinu na kupujucu, ze si nevyziadala fotky zvnutra ????? No koho by to napadlo...ale tusim to bude v buducnosti asi nutne... pre istotu 😉

Jediny pripad neopravnenej reklamacie je podla mna ked tovar "nesedi" (ak su uvedene rozmery a velkost), vtedy predavajuca naozaj nemoze zato, ze to nesedi....

mandragora22
29. nov 2011

mna by ani nenapadlo vobec predavat nohavice - nosene za 7,- €, to tak keby boli ze úúúúúúúúúplne nove, nosene urcite nie. a uz keby som tam hodila nejakym nedopatrenim taku cenu, tak by som si ich sakramentsky dobre poprezerala, ze si su OK, lebo ze fakt, za 7,- € to by uz musel byt spickovo dobry tovar 😉 😉

aduskatt
29. nov 2011

@demografka ved jej daj pisomne, ze vzhladom k chybnemu tovaru rusis obchod a ziadas vratit prostriedky, ak nepomoze, ziadaj cez jej banku sprostredkovanie vratenia platby z dovodu nezakonneho obohacovania sa.....

demografka
29. nov 2011

@garzonka presne tak, to je ale cele o ludoch... ja by som to ani nepredavala, ak by bola chyba u mna okamzite by som poslala peniaze naspat... dnes som poslala jeden balicek maminke a neviem ako mi naratali o 10 centov nizsie postovne a ja som mala hned vnutornu povinnost ju o tom informovat, ze som platila o desat centov menej ako poslala... kamoska kupila autosedacku a bola prasknuta ked dala dole potah, pani okamzite vratila peniaze, bez jedinej otazky, s ospravedlnenim... takto by to malo vyzerat, vazit si tuto moznost moct si pomahat... ale bohuzial, niektore maminky radsej zarabaju ako pomahaju...

demografka
29. nov 2011

@aduskatt ziadala som uz od nej vratenie penazi asi 3x a odmieta... uvidim ako dalej

aduskatt
29. nov 2011

@demografka neziadaj, proste jej daj ako fakt, ze ked nevrati, postupis vec dalej.........na okradanie mame paky🙂

demografka
29. nov 2011

@mandragora22 ja po dcerke predavam rifle za 3,5 eura a to su fakt bez chyby... a aj tak dumam, ze dam nizsie cenu

demografka
29. nov 2011

@aduskatt kam to das dalej? jej je to jedno, myslim ze o stranu skor pisala, ze si to mozme posielat kamkolvek, pre nu je to ukoncene, moj problem...

mandragora22
29. nov 2011

prebehla som si jej hodnotenia. ma ich 52, z toho 4 negativne. vsetky styri su o tom istom: nespravne popisany tovar, alebo diery v tovare.. to je cca 7,7 % prejavenej nespokojnosti. treba asi citat kompletne hodnotenia ☹

mandragora22
29. nov 2011

@demografka ja tiez riflicky za euro!!!! a tiez bez chyby, fakt krasne. akoze nechapem tu tie vysoke ceny, ved dnes si uz aj v sekaci kupis lacnejsie a vidis ten tovar na vlastne oci 😉

mandragora22
29. nov 2011

@aduskatt nooo, ja si tiez myslim, ze cez banku nepochodi. banku nezaujima, ze ona kupila derave nohavice. banka urobila transakciu, na ktoru dala prikaz kupujuca v prospech predavajucej. nie je povinnostou banky riesit tieto sukromne spory 😖

demografka
29. nov 2011

@mandragora22 @aduskatt tiez si myslim, ze banke to je jedno...

traktor
29. nov 2011

@aduskatt nesmie sa pisat do dvoch hodnoteni..musi stacit iba jedno..inak jej to bude vymazane..

157misicka
30. nov 2011

baby prosim va nepoznate nonca1 predaval velmi lacno fusak za 10€ tak som jej poslala peniazky mal byt dokonca novy no a uz tyzden nic...nechapem to ako mozne tolko trvat dodanie??z hlohovca do TT podotykam..ja ten fusak vazne potrebujem pre malinkeho..acch jaj taka som sklamana..mate s nou niekto skusenost??? 😨

dankadina
30. nov 2011

inak nechapem o čom su taketo hadky, ked kupujem niečo cez inzerát nosené je mi jasné že to nebude v 100 percentnom stave, ked chcete nové chodte do obchodu

mimca20
30. nov 2011

@dankadina Ved to, ze clovek nekupuje v 100% vecicky, ale aspon by tie maminy niektore mohli mat rozum a nie robit somariny. Ale niektorym asi panbozko dal o koliesko v hlave menej a lucifer o jedno viac 🙂. Ja co som zoparkrat uz kupovala odtialto veci, tak som natrafila na super zenske. A uz od kazdej z nich som vzala veci uz aj druhykrat. Zatial OK.

mimca20
30. nov 2011

Mate tu riadne pestre skusenosti s predavajucimi, co je len pravda. Ja tiez predavam uz zopar veciciek, lebo mame toho kvantum kvantum a kupovat uplne nove veci drobcom, tak na to treba byt majitelom banky 🙂.

trnka77
30. nov 2011

@dankadina určite nie deravé a keď už majú chybu nech je to zohľadnené v cene a hlavne opísane v inzeráte...úplny des.... 😠 😠

nanulik
30. nov 2011

už dávnejšie sa tu riašil/a kupujúca čo mala záujem o použité nohavičky. inzerát som na niekolko dní stopla a ked som ho včera odblokovala znova sa ozvala 😝 že si mám nohavičky obliecť a použíté predať 😝 😝 😝 😝 😠 😠 😠 😠. písala som aj adminovi. blokujú iné užívatelky a úchyl tu behá veselo po fore ☹ ☹ ☹ 😠 😠 😠 😠

sexy_barborka - Bez hodnotenia - 13. novembra o 06:20
Ahoj, máš ešte tie tangá ? a koľkokrát boli nosené hm? bola by som radšej, ak by boli nosené viackrát. opraté tiež asi sú že ?... :/

Ja - 13. novembra o 07:23
no neviem čo to znamená viac krát, nerátala som to, a opraté boli tiež

sexy_barborka - 13. novembra o 13:51
čiže teraz sú asi opraté keď ich chceš predať že ?...

Ja - 13. novembra o 14:35
samozrejme že sú opraté. predsa nebudem použité predávať. na to sú asi iné stránky kde neopraté spodné prádlo predávajú

sexy_barborka - Dnes o 04:53
tak si ich eŠte raz obleč a predaj mi ich, doplatila by som si ak tak. odpíš, Barbora

akika722
30. nov 2011

@nanulik podla mna to bude nejaky pubertiak/pubertiačka čo sa zabava 😉

mamilia
30. nov 2011

@nanulik jeziiiiis....☹...

danielaj
30. nov 2011

@nanulik buď pubertiak alebo naozaj úchyl 😠 ja by som sa s ním ani nebavila, jednoducho zmazať ho a hotovo a akože ho amdmini nestopli? 😕 veď to tu už bolo riešené 😠 a mimochodom ja mám tiež v bazáriku nohavičky a mne sa neozval, asi preto, že mám napísané nenosené 😀 je to otrasné 😠

traktor
30. nov 2011

@dankadina o com?..no malo by to byt predovsetkym o dôvere a pomoci si navzajom..ty si pouzila, posunies dalej, posluzi inemu..ale informujes pravdivo..nezavadzas..ak budes ferova, bude spokojny aj tvoj zuakaznik a aj ty, ze si prisla k peniazkom, za ktore môzes svojmu krpcovi, sebe nieco kupit..doba je tazka, nie vzdy vyjde na nove veci..a ak by aj vyslo, preco neusetrit na veciach, na ktorych sa da.. 😉