icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

beruska.zuzanka
15. jún 2011

@ani3012 ci pana, kde zmizla? 😲 😲 😲 ani foto už nemá 😔

andrejka77
15. jún 2011

@beruska.zuzanka uz sme sa nasli tak som rada 🙂 ale pisala som aj IP adminom a nic ☹

ani3012
15. jún 2011

@beruska.zuzanka tiež to mohli ľudia z @asmira dať vedieť,aby baby zbytočne nečakali na odpoveď

beruska.zuzanka
15. jún 2011

@ani3012 škoda, že zmizla 😔

zuzana1710
15. jún 2011

uplne naspodku mate napisane kto adminuje 😉 Admini stránky: janocka, danu, emjee, pink_lady
alebo píšte na: info@modrykonik.sk

kvojtanikova
16. jún 2011

Dobry den, chcem sa spytat, minule som prvykrat posielala na dobierku, islo o dost velku sumu, kupujuca sa mi neozyva ale viem ze balicek jej dorazil, len neviem ci si ho prebrala. Ak ano, za ako dlho by mi mali na ucet nabehnut peniaze? A ak nie - za ako dlho mi posta balicek vrati? Akym sposobom si vyuctuje pripadne naklady za dalsiu prepravu? V pondelok uz mala v schranke hlasenie o balicku, tak povedzme ze si to v utorok bola vybrat, nie je to cudne ze este nemam peniaze na ucte? Zacinam normalne pochybovat ci som napisala spravne cislo uctu na sek. Co v pripade ak som sa zmylila - je to postovy poukaz na ucet, adresa a meno su spravne a cislo uctu ine? Ci nemam robit paniku? Ide o vyse 100E tak isto chapete ze to nie je par korun...

zuzana1710
16. jún 2011

@kvojtanikova pokial posielas balik na dobierku,tak bez zaplatenia jej balik nevydaju..ona to musi na mieste zaplatit a peniaze chodia tak do 2-3prac.dni.ked si vypisovala sprievodku,tak ti museli jednu kopiu dat,tak si skontroluj ci si napisala dobre cislo uctu,ked si si to dala poslat na ucet..ja posielam vzdy sek..to byva tak do tych 3prac.dni a nemam skusenost s uctom..

winona24
16. jún 2011

@kvojtanikova ešte by som nerobila paniku 😉 je len štvrtok...ona má a vyzdvihnutie 18 dní....neboj sa.... 😉 😉 (i keď verím,že si na ihlách...nie malá suma)...

kvojtanikova
16. jún 2011

@zuzana1710 Na sprievodke ale nemam cislo uctu, to je ten problem. A vcera sa mi stalo ze som jednej mamicke v bazari z hlavy napisala moje cislo uctu a zmylila som sa a hoci sa mi to nikdy predtym nestalo, stale mi to teraz vrta hlavou ze co ak som sa aj na poste pomylila. Ta pani z bazara hovori ze jej to vyhadzovalo v e-bankingu ze take cislo uctu neexistuje, tak ak to aj dotycna zaplatila na poste, kam potom ta posta peniaze odoslala? A ak sa mi dobierka vrati - kedy to bude? akym sposobom? Fakt sa pytam ako pako ale toto je nad moje sily.

nikolca
16. jún 2011

@kvojtanikova na prevzatie dobierky ma 18 dni,pokiaľ si ju nepreberie tebe sa až potom tovar vráti späť ale budeš ty musieť znovu zaplatiť poštovné,ja na dobierku neposielam nakolko sa mi už dva balíky vrátili a obidve boli neregistrované a čo som blb aby som poštovné dvakrát hradila 😠 ale ešte by som paniku nerobila ešte je krátky čas aby ti peniažky nabehli na účet 😵

dominika1988
16. jún 2011

neregistrovaná PAULA TOPOLIOVÁ - perfektná kupujúca - rýchla komunikácia, blesková platba, info o balíčku, môžem len odporúčať

janina011
16. jún 2011

mám zlú skúsenosť,vlastne stále trvajúcu, s kupujúcou bubuli,nepoznáte ju niekto alebo nemáte s ňou nejaké skúsenosti? J.

katarinkakatka44
16. jún 2011

neregistrovana rado.adam2@centrum.sk - eva adamova nespolahliva, prejavy zaujem, napise ze posiela peniaze a peniaze neposle, na maily neodpoveda

evinkal
16. jún 2011

neregistrovaná manika-marianna hírešová z prievidze-objednala tovar a viac sa neozvala 😠

sebsam
17. jún 2011

neregistrovana monika.bariakova@post.sk - ukazkovy obchodik, bezproblemovy , rychly

nibiru
17. jún 2011

mate niektora skusenosti s alenka_111 predava kocik babyaktiv aj s nahradnymi kolesami o ktore mam zaujem mne sa totiz moje zlomilo a uz druhy mesiac ma natahuje ze mi ich posle cely kocik predava za 25€ ja som jej navrhla ze za kolesa dam 15€ s postovnym si myslim ze sa jej to fakt oplati ved kocik moze predat stale za 25€ uz som jej pisal x sprav aj na mobil najprv mi napisala ze je s malou v nemocnici tak som jej napisala nech mi da vediet kedy to bude aktualne aby som sa vedela zariadit no neodpoveda
😖

benne
17. jún 2011

@nibiru jedno je isté, za posledných 7 dní bola prihlásená: https://www.modrykonik.sk/zoznam_uzivatelov/?q=... asi by som začala hladať inde, kedže vôbec nepíše, nereaguje 😒

nibiru
17. jún 2011

@benne no pisala som jej na mobil este dnes rano pockam do vecera potom to budemriesit negatkom nechapem normalne som jej napisala nech sa vyjadry ci mam cakat alebo nie aby som ohla zhanat inde na to mi odpisala ze je v nemocnici s dcerou nema mi ich ako poslat tak ja ze ok pockam nech ma informuje nechapem takyto pristup sak ked chcem nieco predat tak reagujem alebo aspon napisem nemam zaujem ich predat a nie ze ona este aj aktualizuje inzerat!tot je zatial moja prva zla skusenost. ☹

mafia102
17. jún 2011

ahojte, mate niektora skusenost s neregistrovanymi Ivana Bendikova, Martina Adamcikova a Erika Bednarova? Vsetky tri prejavili naraz zaujem o jednu vec z mojho bazarika, je mi to trochu divne a neviem, co si mam o tom mysliet. Dakujem

beruska.zuzanka
17. jún 2011

@mafia102 ahojky, ja síce nie, ale máš tam maily, tak si ich skús zadať do google, čo Ti vyhodí 😉

sisaha
17. jún 2011

@mafia102 nepoznam, ale ved daj to tej, ktora bola prva 🙂

mafia102
17. jún 2011

@sisaha no asi tak urobim

danielita111
17. jún 2011

ahojte,mate niektorá skúsenost s neregistr.mata hanicova?

stanislavao
18. jún 2011

P O Z O R - P O Z O R na tuto akoze nakupujucu
alcoa@azet.sk - Adriána Baranová (neregistrovaná/ý
uz asi mesiac ma vodi za nos, ze mikinu chce, aby som jej ľ tyzdne pockala, tak som jej ju rezervovala, potom az na asi tretiu urgenciu odpisala, ze ano berie ju, ale peniaze ani po dalsich ľ tyzdnoch neposlala. nic jej nerezervujte, lebo to je zbytocne.

cmulinko
21. jún 2011

chcela by som napisat jednu vec.nechapem,preco niektore predavajuce cakaju na hodnotenie kupujuceho,ked kupujuci zaslal peniaze vcas a teda zo strany kupujuceho prebehlo vsetko ukazkovo.vela predajcov dava hodnotenie kupujucemu az ked kupujuci napise pozitivne hodnotenie o predajcovi....myslim si,ze to nie je fer.malo by to fungovat tak,ze ak kupujuci zaplati vcas,tak sa ma hodnotit,ze je spolahlivy kupujuci a ked pride tovar,tak sa samozrejme hodnoti strana predavajuceho.a nie cakat co dostane alebo ci dostane hodnotenie a az potom sa uraci hodnotit 🙄

bodka13
21. jún 2011

@cmulinko ...ja osobne ak mi nabehnú od kupujúceho peniaze na účet,tak píšem hodnotenie 😉 ...ale musím povedať ,že od veľa kupujúcich som sa hodnotenia nedočkala 😒

winona24
21. jún 2011

ja sa pridám k @bodka13 ...hlavne keď Vám napíšu do správy,že balík dorazil,spokojnosť a hodnotko
nedostanem.... 😒

kvojtanikova
21. jún 2011

@cmulinko ja si myslim ze cakaju na info o doruceni tovaru lebo aj to patri medzi pozitivne vlastnosti. Naco mi je ze mi kupujuci zasle peniaze vcas, ked potom nepoda info ci mu balicek dosiel a v akom stave. Takze ja chapem mamicky ktore s hodnotkom cakaju az po obojstrannom uzavreti obchodu, sama patrim medzi ne. Velmi ocenujem ak kupujuci da vediet len co tovar dorazi a napise ci je vsetko v poriadku. Inak musim ja vypisovat a cakat...

cmulinko
21. jún 2011

@bodka13 ja som doteraz vzdy len nakupovala.....a uz mam dost dlhy zoznam ako kupujuca a napriek tomu mam 4 hodnotenia...a aj z toho su minimum 2 vyzobrane formou prosim daj mi hodnotenie,nech uz tam konecne nieco mam aj ja,ze som normalna a zodpovedna kupujuca.kazdy si zasluzi hodnotenie,,,nie len predajcovia.predajca zhana hodnotenia,vsak to prospieva obchodiku,ale kupujuci ma tak isto narok na hodnotenie.ak predajca hodnoti tak ako mam hodnotit tak klobuk dole a som rada,ze ty patris medzi nich 🙂

kvojtanikova
21. jún 2011

ako mam dat hodnotenie kupujucej ktora nema inzeraty? uz sa to tu tusim spominalo ale neviem kde, mozete mi este raz poradit ak viete? dakujem.