icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

heni79
8. feb 2012

@martinka17
Ja som sa "nudila", tak som si mrkla aj jej hodnotenia. Má x-pozitívnych (záhadne) a jedno negatko (okrem teba). A aj tej babe šupla negatko natruc. Tá to síce neriešila, ale podľa mňa mala. 😉

garonka
8. feb 2012

@saxana123 to som bola ja 😅 vieš, už mi je to smiešne lebo som tym, že mi došiel domov baliček v použitej obalke som podporila recyklovanie odpadu a ochranu prirody 😕 no take niečo mi len divna osoba napisať mohla.

saxana123
8. feb 2012

@garonka no aspoň má logické ospravedlnenie :D a tých 80 centov balného určite vložila na účet Greenpeace 😀

garonka
8. feb 2012

@saxana123 to sa už nedozviem ale že som bola jedina čo mala vyhrady voči takemu vysokemu balnemu 😅

saxana123
8. feb 2012

@garonka no vidíš to aká si! 😀 drzaňa drzá 😀 kvoli tebe to musela napísať verejne do podmienok 😀 (teraz som si len prečítala jej hodnotenia) nice 😀

garonka
8. feb 2012

@saxana123 noo ja som nakupila na mmb ale možno obchoduje aj tu 😕 možno ma spozna 😝 😀

aduskatt
8. feb 2012

tak som si zo zvedavosti precitala podmienky obchodu sofiaella......a ze mam dost.......srsi z toho arogancia a vysmech kupujucim.....obavam sa, ze keby vlastnila obchod a spravala sa takym sposobom ako sa prezentuje tu, tak nezarobi ani na slanu vodu......

garonka
8. feb 2012

@saxana123 to nebude ona ta učtuje nižšie balne 😅 ale pri prečítani tych podmienok ma odradilo akym tonom to je napisane 😒

annie13
8. feb 2012

@martinka17

woow tak to je uzasna predavajuca, vela som uz cez tieto bazariky nakupila vzdy citam PP ale taketo arogantne som este necitala a nekupila by som u nej ani keby mala neviem co

admin ti to iste odstrani

no fakt ma tie PP pobavili

zuzana581
8. feb 2012

@martinka17 ja si balné neučtujem. Ak by som aj predávala niečo, čo vyžaduje zložité a finančne náročné zabalenie, tak by som na to upozornila ešte pred dohodou o kúpe. A to tiež kupujem baliace papiere, dávam veci pred zabalením ešte do igelitky, idem na poštu.... presne tak ako aj iné predávajúce a ešte som nevidela, že by si niektorá účtovala balné. A tie je podmienky predaja, no mala som aj ja dosť. Ja som v poslednej dobe tiež natrafila na takúto arogantnú predávajúcu, ale na inej stránke. No čo dodať, ludská blbosť niekedy nepozná hraníc ☹

martinka17
9. feb 2012

@zuzana581 ja som si balné raz účtovala. ale to som posielala Komodu, mala cez 30kg, a dotyčný to navrhol sám, že je to ochotný zaplatiť ak pošlem...ale ináč nie. Doteraz som podmienkam veľa času nevenovala, ale zmením to, lebo to o dotyčnej veľa napovie a vyhnem sa takýmto nepríjemnostiam.

littledevil
9. feb 2012

@miskakyska Preboha nie, ja som len suhlasila s Tebou, ze pre par centov sa robia zbytocne horory. Prepac.... 😉

tosijo
9. feb 2012

v utorok okolo 22.00 mi napísla jedna pani do môjho bazariku na tričko za 1.60 eur. mala som uvedené miery, zloženie, proste všetko v inzeráte. aj tak sa ma ešte opýtala asi 10 doplnujúcich otázok. na všetky som jej odpovedala. nakoniec mi napísala, zoberiem si ho, napíšte mi číslo účtu.
v dalšej správe som napísala, číslo účtu je xxxxx, prosím o 2.20 ak chcete zaslat obyčajne na vaše riziko, alebo o 2.80 ak mam tričko zaslat doporučene. vypla som PC a išla som spat...
na druhy den idem na koníka a prišla mi od tej pani správa: ahoj, chcem to zaslat obyčajne, peniaze som previedla cez rovnakú banku, takže už ich maš na účte, zaokrúhlila som to na 2eurá.. pošli mi to prosím hned, nech to mam do piatku doma...
všelijaké sú tu.. dávam zľavy v pohode, ak si niekto zoberie viac veci z mojho bazariku, alebo jednu drahšiu vec.. ale aby si sama spravila zľavu pri veci za 1.60... no koment..

miskakyska
9. feb 2012

@littledevil veď ja som sa smiala,len úsmev mi kdesi po ceste zamrzool 😀

nelinka0401
9. feb 2012

@tosijo no tak to je už fakt sila..čoho sú už niektoré schopné..a ked jej to nepríde do piatku tak,čo ?dá zlé hodnotenie??a to jej máš ako za svoje poslať prvou triedou?no nech si pekne doplatí..to čo sú už za spôsoby

tosijo
9. feb 2012

@nelinka0401 nechcela to prvou triedou, chcela to občajne 2tr, ale do piatku aby to mala doma... asi som mala včera rano povedat mužovi, nech nejde do práce, ale nech jej ide zaniesť tričko 😀

annie13
9. feb 2012

@tosijo tak to je uzas
ja by jej previedla peniaze spat a dovi-dopo to kde sme
nech skusi v kauflande zaokruhlit na dol pri pokladni co jej povedia 😨

bodka13
9. feb 2012

@tosijo no napadla ma jedna-jediná odpoveď 😉
"ahoj , tovar ti do piatku určite nepríde ...pretože suma za tričko a obyčajné poštovné bolo 2,20€ ...pekný deň"

nelinka0401
9. feb 2012

@tosijo no asi si mu mala povedať..aby jej to stihlo prísť..že sa nehanbí aj niečo také napísať.ved to neni ani na obyčajné poštovné.urobila by som to asi ako
@annie13 píše.a to bola neregistrovaná?

ani3012
9. feb 2012

@traktor daj sem aj tú druhú otázku...ja som si nevšimla,že sú tam dve a tú moju odpoveď vložila do druhej..... 😉

tosijo
9. feb 2012

@nelinka0401 je registrovaná.

nelinka0401
9. feb 2012

@tosijo no tak tá by mala vedieť,čo sa patrí ked robí obchodíky..alebo žeby tak robila pri každom nákupe? 😒

tosijo
9. feb 2012

@nelinka0401 asi to tak robí pri každom nákupe 😀 , lebo už raz odomňa kupovala, mala spolu s poštou platiť 1.80 a asi 10x sa ma opytala či jej to nedam za 1.50.

rainee
9. feb 2012

@martinka17 mne padla sanka, tie PP uz hranicia s maximalnou arogantnostou, u takej osoby by som nic nekupila. na balne mala samozrejme vopred upozornit. ja som raz chcela kupit pre malu svetrik za 2e a predavajuca si zauctovala balne a neviem ake poplatky navyse, takze by ma to vyslo minimalne dvojnasobok, svetrik som teda nekupila. a este bola drza ze co chcem ved nieco stoji aj bublinkova obalka (kto chcel bublinkovu?!) , benzin na postu, tuha do pera a neviem co este..... 😝
a este sa mi stava v poslednej dobe ze ludia sa snazia zlavovat aj z 2e poloziek co mi pride uplne smiesne, to mozem poslat rovno zadara nie? nepoviem pri vacsom odbere automaticky dam zlavu alebo zaplatim postovne, ale toto?!

pastelka74
9. feb 2012

...prečítala som si tie podmienky predaja-sofiaella- 😒 ...už len pre ten arogantný prístup by som si nič nekúpila...aj keby to dávala zadara...po prečítaní má človek pocit,že je najsprostejší na svete 😝 😝 .....

pipka
9. feb 2012

@pastelka74 presne 😅 ale tak aspon vieme, ako si madam vazi potencionalne zakaznicky 😠 🙄 🙄
ja som si teda spravila obraz o jej IQ 😝 😖

rainee
9. feb 2012

@tosijo ja by som jej to neposlala bud nech doplati alebo vrat peniaze, no je to na tebe. ale dobre usetri ked si takto u kazdeho predajcu da sama sebe zlavu, ludom je to casto trapne sa handrkovat za par centov....

heni79
9. feb 2012

@martinka17
Prečo máš ešte stále to negatko? 😲
Admin sa ti ozval?