Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@martinka17 citala som teraz jej podmienky predaja, ten styl, akym ich ma napisane by ma od kupy cohokolvek u nej hned odradil 🤐
@martinka17 tu uz ani tak neide o peniaze, ale o princip. dobre, ze si to tu napisala, aspon si vela maminiek na nu da do buducna pozor.
@yvetulka
@gabika7706 som naletela, ale ja som taká naivka, vždy v druhých hľadám dobro 🙂 Snáď mi to zmažú, ak nie, tak sem napíšem jej meno, aby sa ostatné vedeli samé zorientovať, ako ďalej v nákupoch od nej.
@martinka17 neboj sa, admin ti to negatko určite zmaže - dobre si urobila, že si jej ho dala.. a jej podmienky predaja 😕 😕 😕 u mňa už len za tie podmienky na čiernej listine 😀
@argyro som si ich prečítala ešte raz tie podmienky, dosť ich tam doplnila, taký román tam nebol alebo si len neamätám 😲 😀 😀 😀
Ahojte babky, co robite v pripade, ze ste robili vymenu tovaru a ten tovar od druhej mamky nedosiel? Ja vzdy posielam doporucene, ona tvrdi, ze posielala prvou triedou, ale nie doporucene. Mam si od nej vyziadat ten moj tovar? Vdaka za radu.
@martinka17
Nad čím váhaš? Dala ti negatko z pomsty, to je porušenie základných pravidiel bazáru. Napíš adminovi, bude chcieť, aby si mu preposlala komunikáciu s dotyčnou a negatko ti zmaže. 😉
@heni79 a ako sa píše adminom, kto je teraz vlastne admin, v poslednej dobe tu na MK nestíham 😅
@martinka17
Inak ona je úplne blbá, lobo tebe priamo do hodnotenia napísala, že to balné doplnila až po obchode s tebou. Čiže sa ani nemôže vykrúcať, že to tam bolo. 😀
A tie podmienky má - akože robím milosť každému, že sa ním vôbec zaoberám. Akože len prezrieť si jej tovar by asi malo byť podľa nej spoplatnené. V živote by som s ňou neobchodovala po prečítaní takého litánia, aké teraz vystruhla.
Choď na úvodnú stránku, klikni na fórum a úplne vľavo dolu je admin. Klikni naňho, ďalej zvládneš.
@martinka17 negatko ti admin zmaze, poziadaj o to...dala ti v rozpore s podmienkami 🙂
@littledevil čítala si(môžem tykať?) môj príspevok?!..lebo sa mi zdá,že si ma zaradila medzi tie ochechule o kt.píšeš 🙂
heni73 martinka17 hehe baby ja som čitala tie podmienky akože dlho som sa tak nezasmiala piše tam ako o niakom exkluzivnom obchodiku kde je tak plne vyťažena že nebude vysedavať pri pc na koniku nonstop to akože mi ostatne maminy nemame čo ine na robote len tu sedieť a čitať uražky od nej no silaaa silaa aka je ta ludska hluposť spravanie na urovni teda
saxana123 pozri nick sofiaella a podmienky predaja to stači a urobiš si hned nazor
frick milujem hnusne arogantne povahy ved keby to mne urobila by som jej vyčistila žaludok takto sa nechcem do toho starať ale treba ju zosunuť z toho piedestalu len sama raz spadne na hubu preboha 😠
Wau tak to je sila, takéto podmienky, akože klobúk dole šéfe 😀 😀 😀 😀 musí byť dobrá suseda alebo kolegyňa 😀

@yvetulka
@simisi vďaka za podporu, nechcem byť škrob, ale zase aj toto sú peniaze a ak to nemala v podmienkach...ja som nechcela napísať zlé hodnotenie,ale zase nato sú hodnotenia, aby sme vedeli od koho kupujeme, nie?
a ináč, podmienky sú ešte relatívne mierne, ona celkovo komunikuje dosť "stroho"