Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@lenadka neviem,este pockam do zajtra a ked nic tak sa pojdem opytat..a hlavne si vypytam cislo podacieho listka od predavajucej..ale bolo by zvlastne ak by bol balik na poste lebo postarka k nam zvoni kazdy den,vie ze som doma a vzdy mi vsetko donesie,tak neviem preco prave ten jeden by mi nechala na poste,nebolo to nic velke ani tazke..
@tosijo no tak to sa jej potom veľmi dobre kupuje ked si určí sama sumu akú pošle.. 😝
@tosijo vratila by som jej naspat peniaze na ucet a nech skusi stastie u inej predavajucej, tovar nech ma doma hadam aj v den objednania a najlepsie zadarmo, to su sposoby 🤐
ahojte,mám na vás prosbičku 😵 ,stala sa mi taká vec,že si u mňa jedna pani vydražila vec,za dosť veľký peniaz,poslala som jej údaje k platbe,na moje prekvapenie peniažky boli na účte o 2dni ale mi neposlala adresu,kám jej to mám poslať 😅 ,samozrejme,že som jej v správe písala aj nech mi pošle dodaciu adresu,ale odvtedy nič ani obraz ani zvuk 😒 ,tak teraz neviem,vypisujem jej už 3 dni a ona furt nič,čo mám robiť? ☹
@martinka17
Blahoželám! Vidíš, admin ti to uznal. Veď to bolo jasné, že ti ho dala iba z trucu. Nabudúce prajem šťastnejšiu voľbu. 😉
@mamka78 počkať, možno jej klekol comp, net, ochorelo dieťa a na net nemá čas 😉
@martinka17
@yvetulka díky,aj ja som na to myslela,len nechcem sa toho dožiť,že ma obviní,že som si zobrala peniažky a vec som jej neposunula ☹ už aj také veci sa stali,že naschvál sa neozývali,ale peniaze previedli a potom obvinili predavajúceho,že ich chcel ošmeknúť 😝 ,len aby nedostali negatko 😒 ,už mám normálne hororové myšlienky,lebo v dnešnej dobe sú ľudia všelijakí 🙄
@mamka78 chápem ťa, napíš jej verejne cez forum, možno jej nejde bazár a IP, aj mne sa to už stalo
@martinka17
@yvetulka tak jej idem písať 😎 ,budem skúšať do nedele a v nedeľu jej len oznámim,že v pondelok jej posielam naspäť peniažky na účet a píšem negatko za zmarenú aukciu 🙄 ,čo už ,ale dúfam,že do nedele sa ozve,lebo ja tieto veci taaaak nerada riešim ☹
@nelinka0401
@gabika7706
@rainee no ja ked som si to na druhý den prečítala, mala som dost. pozerala som najprv jak puk, potom som sa smiala, že dobre ide dievča na to... asi si myslí, že ludia sa nebudú dohadovat za par centov.. ale to je 20 centov, a ked takto nakupuje pravidelne, tak sa to aj na sume odzrkadli...
ja som si nakoniec povedala, že jej to pošlem, nebudem pytat nič od nej aby doplatila, ale nakolko toto už kupovala odomna druhy krat, tak je možnost, že sa do mojho bazaru vrati a potom jej napišem hned v prvej sprave čo a ako je to s platenim a zľavami 😉
baby nemozte dopisat do tej temy
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/co-by-ste-chceli-zlepsit-v-bazari-na-modrom-koniku/
mna uz nepusti kedze som odpovedala
ze aby sa mohli pridavat aj internetove fotky ako ukazka pokial je jedna aktualna zo sucasneho stavu
neviem najst tomu slova ale ked napriklad predavam next ked ot odfotim na gauci nevyzera to tak dobre ako na tych detickach z katalogu tak preco by som to tam nemohla dat ako vzor samozrejme aj s aktualnymi fotkami
ahojte viete mi poradit kolko bude stat dobierka 2tr. do 500g s poukazanim penazi na ucet? je to 1,65e? dakujem.
Pridávam ďalšiu nespoľahlivú: t-com@azet.sk - mmm (neregistrovaná/ý), napísala mi do inzerátu: mate este botasky adidas, poslite mi na adresu, a aj napísala svoju adresu a že ďakujem, viac ani obraz ani zvuk, tak neviem, asi jej to mám poslať ako darček 🙂. Na moje správy neodpísala, ani že už nemá záujem, ani že jej to mám poslať zdarma...
@tosijo Môžem vedieť o koho ide? Mňa takto naťahovala jedna maminka od 4. júla..., 22.júla konečne napísala, že peniaze dnes o pol tretej vkladala jej mama na účet, to bolo v piatok a chcela aby ich už v sobotu, hneď na druhý deň mala doma :::(, hoci poštou by prišli najskôr v pondelok a to som s malým dieťaťom asi mala utekať na poštu do hodiny od jej správy, aby som vôbec stihla poštu..., a to ešte svojvoľne znížila zaslanú sumu o 50 centov!!! Pri priamom vklade ešte aj 50 centov strhnú, tak som jej poslala peniaze späť. Ani som jej nepísala negatko, ale naštvala ma. Možno je to niekto iný, ale možno aj ona, hoci aj pod iným nickom, tiež bola registrovaná.
@janninn no aspoň neutrálene nejaké si jej mala dať.aby aj druhé mamičky vedeli o čo tam ide..svojvolne si meniť cenu??to kde sme už.. 😠
ja pripajam nespolahlivu Zuzana Kukolova z Dubravy, rezervovala si u mna 2 tyzdne vec, dokonca som jej dala zlavu na postovne a dodnes neposlala uhradu ani neraguje na moje spravy 😖
@nelinka0401 nechcela som sa s ňou doťahovať, lebo som si bola vedomá, že aj ja som urobila chybu, že som tak dlho čakala, ja totiž nechcem nikoho naháňať s platbou a ona ma uisťovala, že má záujem, ale kým naťahovala mňa, tak zjavne aj inú mamičku, inak s tým istým tovarom..., asi sa nevedela rozhodnúť... a tá druhá predávajúca jej potom napísala negatko, tak už som to nechala tak a dnes som pozerala jej profil a už je neaktívna, to je problém, že takéto sa potom stiahnu a registrujú sa zrejme pod iným nickom, alebo reagujú, ako neregistrované. Tak som už obozretnejšia, ak má aj záujemca málo hodnotení, alebo je neregistrovaný, tak už viem, že nie je dosť overený. Všelijaký sme 🙂

ahojte,je mozne ze balik posielany minuly tyzden v piatok,2.triedou doporucene mi este stale nedorazil? alebo sa mam zacat obavat..?tento tyzden mi uz dosli tri baliky a niektore boli aj neskor posielane..