icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

triminka
15. feb 2012

ahojte dievcata, prisla som si po radu 🙂

uvazujem, ze zacnem posielat vecicky v plastovych obalkach. minuli sa mi uz krabice z kasiciek a um a nie vzdy sa veci zmestia do papierovych obalok. a do igelitiek sa mi uz nechce balit 😝 a pride mi to ako najbezpecnejsia a najrychlejsia forma balenia.......

tak otazka...... ked davate do plastovych obalok uctujete si aj balne? .....ja som uvazovala,ze nejakych 0,15€ by som ucotovala,ak budem posielat v plast.obalke......ak v obycajnej,tak nic,tak ako doteraz.... (inak jak keby tie papierove boli zadarmo,ze? 😀 )
myslite,ze by to mohlo byt v pohode? ci nepytate za plast.obalky peniazky?

vdaka za nazory a odpovede 😉

janinah
15. feb 2012

@trnka77 dakujem,to som nevedela 😉

luciferova
15. feb 2012

@janinah neurobila si chybu. Tiez komunikujem cez inzerat, ved nemusi hned kazdy poznat moj email ak nema zaujem. Ak sa neozvali, chyba bola inde, tvoja odpoved im prisla 😉

yvetulka
15. feb 2012

@janinah neurobila si chybu, odpovedas dobre, ked odpovedas na inzerat, aj ja to tak robim. len niekto sa uz viac neozve a niekto zas ano. je to len a len o ludoch.

garonka
15. feb 2012

@triminka ja stale posielam v plastovych obalkach, balne neučtujem, ja som rada, že danu vec predam. No balne je ale moja tema 😀 mne už jedna mamina naučtovala aj 0,80 € za použitu obalku 😝

je to len na Tebe či si balne zaučtuješ alebo nie 😉

mamina72
Odpoveď bola odstránená
bojko77
15. feb 2012

@mamina72 a aky je nick predavajucej?

bojko77
15. feb 2012

Ja som si tu kupila 3 pancusky a normalne tam boli dierky. 😠 😠 😠

triminka
15. feb 2012

@garonka hej ja som tiez rada,ze predam,len na niektorych vecickach mam tak nizke ceny,ze to sa uz potom ani neoplati chodit na postu a rovno to mozem zaniest na charitu 😝 a mas tip na lacne plastove obalky? odkial kupujes? mozno budes vediet o lacnejsich ako som ja nasla 😉
mne sa uz tiez stalo ze balne 0,20€ a prislo mi to v igelitke pozliepane 😠 ako nevravim,aj ja tak posielam obcas,ale nepytam za to peniaze.....a ked som sa kupujucej spytala,za co si zobrala tych 20centov,ked je to v igelitke,tak ona ze za lepiacu pasku 😀

lulana79
15. feb 2012

@mamina72 neviem síce, aké fotky tam mala a čo presne mala v popise napísané (či na chyby upozornila alebo ich zamlčala), ale už len pri cene 6 eur za NIKE súpravu by som bola veľmi obozretná, nakoľko súpravičky v dobrom stave idú určite od 10 eur hore... nie vždy sa oplatí kúpiť to najlacnejšie

garonka
15. feb 2012

@triminka tušim jedna mamina tu aj spominala, že niektore si učtuju ako balne tuhu do pera 😀
ja poklopkam na drevo mne chodia baličky pekne zabalene aj veci voňaju ale naposledy čo mi ta exotka zaučtovala tych 0,80 € som mala dosť.
ale napr. na mimibazare čo tiež veľa veci nakupujem tak si maminy naučtuju aj 0,20 € a to sa mi teda ešte zda celkom prijateľne.

mamina72
15. feb 2012

@lulana79 neocakavala som nic velkeho, jedine co napisala mali fliacik, ale flak je dost viditelny a tu dieru na kolene som si vsimla len dnes, pretoze som to schovala pred manzelom, az sa nedrazdime obaja, lebo dobierku bol vyzdvihnut. jasne za lepsiu kvalitu si priplatim, ale tie fotky, velmi skreslovalia fotene s tymi dvoma fotakmi, to bol velky rozdiel, preto som sa v nasich spravach pri zaujme dost podrobne zaujimala. vsetka nedostatky mi boli zatajene.

triminka
15. feb 2012

@garonka balne = tuha do pera 😀 nooo aj tak sa da zarabat 😀
hej,tiez mi nevadi,ked zaplatim 0,20€ a pride mi to slusne zabalene.....
no a k tym obalkam,kde ich kupujes? ked chces,mozes aj do ip dat link

lulana79
15. feb 2012

@mamina72 v tom prípade, ak je seriózna, tak peniaze vráti... inak tie 3 eurá za dobierku... to je čo akože??? pochybujem, že tá súprava mala viac ako pol kila... pred týždňom som posielala rifle na dobierku, s váhou okolo 300g a platila som 1,65 eur...

luciferova
Odpoveď bola odstránená
luciferova
15. feb 2012

@lulana79 mozno minula viac tuhy do pera 😀

lulana79
15. feb 2012

@luciferova poštovné 3 eurá a nejaké drobné platím, keď robím veľkú objednávku do OTTOa za cca 100 eur a nie, že za jednu krpatú súpravu... fakt choré

mamina72
15. feb 2012

no vidis, to ! ved to nema ani 1/2kg. o serioznosti sa tu neda hovorit, myslela som, ze to vyriesime internou postou, aby som jej neublizila zlou recenziou a ona ku mne neochotna. ona predala a ja mam problem, viac neriesi. pritom mam uz roky na to aby som sa nepopalila, ci v rozmeroch, stave tovaru. ani nemam velke oci. pri dvoch obchodoch sme sa dohodli na vrateni a v pohode, jedna mi to navrhla sama a druha mi napisala, ze by reagovala podobne.

luciferova
15. feb 2012

@mamina72 nuz... ☹

sisaha
15. feb 2012

@lulana79 nie vzdy musi byt znackova suprava od 10 eur vyssie. Ja malokedy pytam viac, lebo napr. kupujem v zahranici, cize lacnejsie (predavam iba neposkodene veci, alebo s minimalnymi nedostatkami) a ak by nieco bolo v takom hroznom stave ako kupila mamina72, tak by som to bud vyhodila, alebo dala za par centov na donosenie, alebo darovala k inej objednavke.

dasababincova
15. feb 2012

@mamina72 no toto je bazar 100krát nakúpiš perfektne a na 101 krát sa môžeš popáliť aj ja som mala prednedávnom tu zlú skúsenosť a nedalo sa dohodnúť s pani tak som ju dala na čiernu listinu ☹ ale ako ti napísala panihttps://www.modrykonik.sk/profil/lulana79/ tak Nike súpravička za 6 eur no neviem či by som do toho íšla lebo fakt tie súpravky idú od 10-15 eur hore

mamina72
15. feb 2012

@bojko77 toto je nik ? majussik

mamina72
15. feb 2012

@sisaha vies co som jej napisal ? nie som taka bohata, aby som kupila nieco za 6 € a urobila z toho handru na dlazku. po zahrade ju vynosim, ale kupila som sustakovu znackovu supravicku za 9 € a som spokojna. ved to, clovek moze porovnat tovar, co ti pride a kazda je tu ochotna, este posle aj pridavky 🙂, alebo upozorni na prkotiny, co by ti nevadili. cloveka potesi ochota, mas super pocit a ked si napisete ze sme spokojne obe, ved si mame pomahat aspon tak ma tu vitali a nie zarabat na sebe. nie som lakoma, ja by som sa bola kedysi rozdala, ale zivot a manzel ma naucil byt opatrnou. ved je to len handra, ale smutne je spravanie a charkter predavajucej. trosku som sa rozohnila

mamina72
15. feb 2012

@dasababincova uprimne napisem ja by som sa hambila take nieco ponuknut a zatajit stav. ak mam nieco co sa mne uz nevidi, vzdy idem do charity, alebo do luca /tyrane zeny/ - darovat. boze , oblecenia, plachiet na postel este funglacov zabalenych, uterakov /moja vybava, ktoru niky nevyuzijem/, hraciek. ja rada robim radost, ale toto.

trnka77
15. feb 2012

@mamina72 ahoj,čítala som jej hodnotenia,napísala si 4(5) hodnotenia to je zakázané,admin ti ich môže zmazať. ☹ ...napíš len jedno a uveď tam v skratke všetko-diera na kolene,zlá komunikácia,predražené poštovné....atď....aby si aj ostatný dali pozor!

dasababincova
15. feb 2012

@mamina72 presne tak môžeš napísať len jedno hodnotko ostatné admin zmaže

mamina72
15. feb 2012

@trnka77 ok. dik za radu, to som nevedela.

mamina72
15. feb 2012

@dasababincova dik za info, idem to napravit.

chryse
15. feb 2012

ahojte, potrebujem poradit, kupila som malej sportovy kocik, nakolko sa do nasho uz mala velmi nezmesti. Dost dlho som prehovarala manzela, aby som ho mohla kupit. Pani mi ho vsak poslala v igelitovom vreci, bez poistenia. Kocik sa, zrejme, no neviem to na 100% ci cestou, poskodil, odlomila sa rucka. Vecer mi pisala, ze ked dojde mam jej dat vediet ci dosiel. Hned ako dosiel som jej pisala, ze prisiel poskodeny, ale pani sa ani neozvala. Manzel je zrucny, tak som myslela, ze to nejak opravi, ved kocik budem potrebovat uz len par mesiacov. Ale za pol mesiaca sme s nim boli von 3x z toho 2x sa mi hned ako sme vysli von rucka odlomila. No ani ostatne casti kocika ako je brzda, kolesa nezodpovedaju popisu v inzerat. Totiz jedna brzda nefunguje a kolesa su znacne opotrebene, co pani pisala ze boli menene. A to nevravim o tom, ze pani sa ani neunuvala aby kocik umyla, na kolesach blato, nakupny kosik okopany ... Tak sa xem spytat co robit? Myslite, ze mam sancu na vratenie penazi??? Alebo sa zmierit s tym, ze kocik mozem hodit do kozuba...A este jedna vec,, dost sa mi zdalo cudne, ze ked sme komunikovali, asi 5x si pytala adresu. Neviem ci to vadi, ale kocik som kupovala na bazosi no mozno mamicka predava aj tu
Dakujem za odpovede

sisaha
15. feb 2012

@mamina72 opakovane ju poziadaj o vratenie penazi, pripadne admina o pomoc. Ak ti zatajila skutocny stav, je to dovod na odstupenie od kupy.