Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
inac zostavam tu v nemom uzase, co tu niektore ponukaju. Otvorene balenia liekov, kozmetiky, a pod. Tusim by tu ponukli aj stare nohavicky ... niektori ludia nemaju sudnost.
aj ja rada zjednavam..ale,,sama uz viem asi posudit, ci pri takej sume môzem zjednavat, teda dohodnut sa na nizsej cene alebo nie..pri par korunovych veciach neriesim, ak vsak najdem nieco, co by sa mi hodilo, ale ma to väcsiu sumu ako som ochotna dat, skusim napisat ci sa neda dohodnut na cene/ zväcsa sa da/a ak nie, tak uz je len na mne ci mi ta vec za to stoji, alebo nie..ak nie, podakujem a hladam inde..alebo ked od niekoho kupujem vela veci a vo väcsej hodnote....ja som tomu tiez otvorena, tiez kolkokrat dam lacnejsie , ako mam uvedene
@ema72 v mojom prípade nejde o to, že by som na to nebola zvyknutá ale ako píše @traktor treba trošku zvážiť kedy zjednávať a kedy nie /ja často zjednávam aj v normál. obchodoch ale nie vtedy keď mi na vec ponúkajú 50% zľavu napr./ mne sa napr. stalo, že som ponúkala úplne novú látkovú plienku, ktorá v našich obchodoch má najnižšiu cenu 23 eur za 17 eur a záujemkyňa mi píše, či nezľavím - ja už som stratová na tej plienke dosť, ja som ju kúpila za MOC nie VOC cenu ako obchodníci /tam je namieste zjednávať/ a ešte mám dať ďalšiu zľavu? Je to vec, ktorá sa v 99% prípadoch nereklamuje takže to že chýba bloček absolutne nevadí, je úplne nová, nepoužitá, podľa mňa zľava na 17 eur viac ako adekvátna.. Tak v týchto prípadoch sa mi to nepáči..
ahojte. mám otazku, kúpila som bundu, bola v kategórii bundicky
a v opise bolo že je hrubsia, ja som nezistovala či je na jeseň alebo zimu.prišla hrubsia mikinka, s pani sme sa dohodli že ju vezme naspäť, len ja si myslím, že mám nárok aj na oba postovne kedže bola zle opisana. Ona tvrdí že ani v zasielkovych obchodoch by mi ho nikto nepreplatil.tak ako to je?inak po vrateni zmenila kategóriu aj označenie 'bundicky' na 'mikinu'.
dakujem za nazory
@ve58 uz po skusenostiach sa treba radcej na vsetko pytat!🙂...teoreticky by si mala narok na vratenie postovneho, pretoze to bola jej chyba( ale to zalezi uz od predavajucej , ako sa dohodnete) :-/...skus jej napisat, ze ona urobila chybu, tak preco mas byt stratova.
Inak s ponukou na výmenu vecičiek mám tiež svoje skúsenosti 🙂...mám dve deti a vek aj pohlavie si môžu zaregistrované mamičky pozrieť (aj vo fotoblogu, aj pri mojej profilovej foto sa to zobrazí...) a aj napriek tomu sem-tam dostanem otázku, či nevymením vecičky, ktoré sú nám buď veľké (10-11 rokov), alebo úplne maličké (miminkovské ) 😀 😀 ....keď na to upozorním, tak odpoveď je v štýle:..."jaj, prepáč, som si nevšimla..." 😀 😀
@rainee reinee ani to celkom nie je pravda, ze zalezi na povodnej cene ale na uzitkovej cene. Pravdou je, ze drahsie veci maju obvykle nizsiu cenu oproti povodnej lebo priemerna uzitkova cena je nizsia. Netreba zabudnut, ze cielom je predat a nie nepredat. Pre predavajuceho to uz obvykle uzitkovu cenu nema. Takze treba zvazovat, ci mi to bude doma stat alebo jednoduchu s nezaujmom v case budem klesat s cenou.
Inak ja napr nepredavam veci s hodnotou nizsou ako 10 Eur - behat na postu, balit, radsej to niekomu dam, komu sa zide.
@ve58 ahoj...a na fotke to nebolo vidieť?...hrubšia mikinka - na zips (fleesová, alebo inak zateplená) by mohla byť kľudne aj v kategórii "bundy, atď..."...teda aspoň podľa mňa....aj my nosíme také teplé "bundy" so zapínaním na zips, ktoré sú z podobného materiálu ako mikina, ale sú dosť hrubé (zvnútra úplne teplučké...) .... ak by som ju predávala, tak tiež by som ju asi zaradila skôr do tej kategórie "bundy..." lebo sme ju vyslovene nosili v takom prechodnom období ako vrchné oblečenie...
@ivett1 ivet, nezobrazuje sa ti pri profilovej foto ziadne info o detickach.....a vo fotoblogu mas len albumy,ale info o detoch tiez nie 😉 nemas to nadstavene len na priatelov? ..... pise ti pri profilovej foto iba status co si vcera dala,kedy si sa registrovala,pocet prispevkov a inzeratov a okres ba ..... to je cele info o tebe pri profilke 😉
ahojky chcem sa niečo opýtať: brala som tu od jednej mamičky 3 kusy vecí z bazáriku. ked so sa opýtala či dá zlavu povedala že nie ale že pribalí darček. no a balíček prišiel a nikde nič. ja viem že je to jej vec či niečo pribalí alebo nie ale prečo slubovala? alebo je to v poriadku?
hmmm...tak to zavisi aj od charakteru!...zeby zabudla??!!...vacsinou, ak beries viac veci je postovne gratis 🙂
@zanika1983 na poštovnom sme sa dohodli že dobierka na pol. ale idem ešte pozrieť či to tak aj bolo 😕
@nanulik tak dobierku ste platili na pol?-a to sa ako da?, tu sumu ti odratala z celkovej?
no tak hodnota tovaru bez poštovného bola 4,50 a ja som platila poštárke 6,75. tak to asi na polovicu nebolo 😕
@nanulik ak sa namylim, tak dobierka stoji 1,65€-aspon ja som za tolko posielala tricko...aj podla vahy. podla mna nebolo :-/
boli to troje tepláčky klasické. ale ak by to bolo na polovicu neverím že by stálo poštovné skoro 5e
@poleva teraz som vytiahla dorucenku, posielala som botasky v krabici a platila som 1,65€-ako dobierku.

@rainee na tom nic nieje, ze sa kupujuci chce jednat. My len nie sme na to zvyknuti ... ked nechces zlavit, treba mu to pekne povedat a vybavene. Ja tu poznam veci, co tu predavajuci nukaju rok a nikto ich nechce. Nie preto, ze by boli zle, ale su drahe nato, ze su pouzivane. Napr. postielky po 3 rocnom decku za 80 eur. Ja som kupila krasnu novu bukovu za 85 u internetoveho predajcu, aj som sa jednala.