Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Ahojte,
mozno ste to tu uz pisali, ale potrebujem radu. ako dam hodnotenie kupujucej, ktora nema ziadny inzerat ani hodnotenie ? ako sa mam dostat do hodnotenia ?
@saskarisko ked sa ti ozvala tak hned pri prvom ako ti napísala do bazatu ma vedla mena že - hodnotenie,tak nato klikneš
@denisocka - dakujem
Upozornenie!! BARBORA SARKOZIOVA TEKOVSKA BREZICA...neprevzala dobierku ani mne ani kamaratke!
Ahojte.Prosím skúsenejšie o radu.Keď som si zaplatila tovar,ale zásielka nebola doručená,ako ste postupovali?Bolo to posielané doporučene,predávajúca podala reklamáciu,mňa len zaujíma aký je postup pošty,koľko im trvá vybavenie,Neviem ako dlho čakať a aký výsledok.Ako ste postupovali vy v úlohe kupujúcej?Vďaka.
@abbey1 mne zatial vsetko prislo,ale podla mna by ti mala dat cislo zasielky a svoje udaje a ty by si sa tiez spytala na poste.ale nemam s tym skusenost ja osobne by som tak postupovala.
Ja bežne nakupujem na internete pre deti a nekupujem moc nosené veci pretože tie niektoré predavajúce nemajú súcit alebo ako by som to nazvala.Zaujímala som sa o supravu s popisom NIKE v domnení že je originál ale predavajúca odpovedala že nie ale cena bola 11,60 s poštovným pýtam sa je to tovar bez zavad nositeľný ???že iba jeden zips na vrecku nefunkčný a dala mi ho 10 Eur s poštovným tak super tešila som sa na obrázku sa mi pačil ...No ale keď tovar došiel tak skoro som odpadla smrdel od cigariet ako puk a jeden vačok dotrhaný+ pokazení zips, druhý vačok pokazení zips, vzadu obšití 20 cm na ružovom šedou niťkou a stehy 0,5 cm, a v predu na bunde fľak ako nech sa na mňa nehnevajú ja tiež predavám veci po mojich deťoch ale takmer nové niektoré za minimum cenu
druhá varianta jedna mamička si včera chcela kupiť tepláky potom bundičku ale už prejavili zaujem prvý zaujemci tak sa predala tak dnes píše že chce topanky za dobru cenu myslela som si 16 Eur stáli ( keďže kupujem viac topiek od 1 predavajúcej) tak somich predávala 12,90 Eur + poštovné ale nakupujúca mi píše že ona ich nepotrebuje ale chce ich za 10 Eur a pošle mi link že či som ich kupila na MMb ano kupila lenže ona ich teraz vypredáva tak i o 1 Eur zlacnela ......nechápem však ja ju nenutím nakupovať u mňa a nakoniec som ten blok našla 12,80 Eur a (ešte kupujúci zaplatí poštovné )som ich kupila a ponukla som jej ich za 13 alebo 12 eur už neviem a ona mi napíše že nemá zaujem lebo ju klamem ako nechápem takýto primitívny pristup však ja som si za ne slušne zaplatila tak neviem načo otravuje však nech si kúpi nové z blokom u predavajúcej na mmb len nakupúca zabudla poznamenať že veľkosť ponukanú mnou už nemájú 😉
@abbey1 Ahoj, mne sa stalo tiez, ze mi jedna mamicka poslala balicek a ten sa stratil. Tiez to reklamovala, reklamaciu jej uznali, ale trvalo to vsetko cca 6 tyzdnov. ☹
tak to je ešte lepší prípad aspoň si dostala penieze späť no a ta pošta je niekedy des to zas predavajúca za to nemohla lebo 30 dní trvá vybavenie reklamácie čiže vyjadrenie a ďalších 10 dní kým ti vrátia peniaze čiže tých 6 týždňov bolo asi opravnených...ale tak su všelijaký ludia
ja som si kupula satenove nohavice od použivatelky DARIEN za 7 eru v inzerate mala pisane že nosene ale dobry stav. To zname na že sa daju ešte nosiť aspon podla mna. Otvorim balik špinave same frkance, flaky , latka sa rozchadza akurat tak zrele do koša. Pytam sa jej preco na chyby neupozornila a že sa jej to nedalo nafotiť....Mne sa to dalo.Odvtedy nekomunikuje, ved hlavne že sa nepravom obohatila...
Za poštovne si vypytala 1,50 a to som jej musela poslať šekom...ževraj nema učet , ale v podmienkach predaja ho ma.....jaj a posiela za 0,80 obyčajne.davajte si na nu pozor inzertujem aj na baby bazari
@sofokleska daj jej negativne hodnotenie a opis tam presne toto co tu..
@mimida jasne že jej daj hodnotko a napiše sem aj jej login aby sme sa mi ostatne nespalili
@sisaha hodnotko som jej dala že tovar nezodpoveda popisu a podmienkam predaja žial sa tam neviem rozpisat ide to len na určity počet znakov. Mimochodom tie nohavice ma stale v ponuka asi ma toho odpadu viac. na jej mieste by som sa hanbila.....posielať taky tovar ale nech jej padne na užitok asi je na to odkazana 😠
@sofokleska neda sa pridat hodnotenie aj viac krat po sebe?? ja by som tam rozpisala aj o tom postovnom...a priamo napisala, ze konkretne satenove nohavice su flakate a dotrhane..
@sisaha to sa tušim da idem skusiť
@sisaha vybavene dakujem
@sofokleska super...ja osobne si rada precitam v hodnoteni, co konkretne nebolo v poriadku a uplne najlepsie, ked sa konkretizuje o aku vec ide v pripade, ak ju ponuka znova.. 😉
@sisaha ved hej, aj ja zvyknem čitať hodnotka a na zaklade toho obiednavam, ale doyčna mala len dobre referencie...a nemyslela som že ma oklame. Aspon som sa poučila,ale mas pravdu nech aj ine baby vedia na čo si davať pozor...
@sofokleska treba to nahlásiť adminovi takéto tu nemajú čo robiť
@sofokleska presne že ani nedovoluje aby som tam všetko do hodnotenia napísala lebo je tam obmedzenei to sa mi tiež nepáči
@sofokleska mohla tie nohavice z ponuky stiahnuť 🙄 a teda podľa toho čo Ti poslala tak na fotke su odfotene zrejme ine nohavice a poriadne Ťa oklamala a tie okuliare čo dava ku každej veci nerozumiem tomu
pridam svoju skusenost_taminka1111-mi posiela peniaze uz od 21.7. ale asi cez Kajmanske ostrovy, pretoze doteraz nedosli.... 😀
@sofokleska nechápem a kludne ako keby sa nič nestalo nie?
no baby musim sa priznat ze ja som spravila teraz taky pruser ze dovi mamicka mi poslal cislo uctu kamoske som ho naposala a peniaze mi preposlala peniaze stale nechodili co som bola prekvapena nevkladala som ich priamo na ucet pretoze postova baka ma poplatok za vklad pre fizicke osoby za 1,50€+0,50€ by sa stiahlo mamicke vec stala 1,60€ takze poplatky drahsie ako doticna vec bola som uplne hotova uz som podozrievala kamaratku ze peniaze neposlala ale ta mi ukazala papier na to mai pisala mamicka ze peniaze nedorazili ze mi vec poslala ze vec nepotrebuje tak som utekala do banky v ziadnom pipade by som doticnu vec zadarmo nechcela ved aj ju stali peniaze a hadajte v banke mi povedali ze mam zle cisko uctu no tak som pisala mamicke ze mam zle cisko uctu no ona mi ho poslala este raz a ja krava som miesto 5600 diktovala kamoske 6500 a samozrejme aj miesto do dexie som bola v postovej banke vzivote sa mi to nestalo tak som sa hambila ja som tusim do dexie este ani raz peniaze neposielalal presne vcera sa kamoske peniaze vratili pre neexistujuci ucet no aspon ze to.takze peniaze som konecne vera poslala na spravny ucet za 2r. co tu nakupujem sa mi toto este nestalo. 😖
@mkiss pisala som jednej z adminiek, ale nič žiadna odpoved...potom som našla tuto temu...,tak aspon takto.Jasne kludne predava tie nohavice dalej aj na babybazare. ☹
@garonka ja tiež nie, keby bola ferova tak aspon vrati peniaze....napisala že ju to mrzi a viac nekomunikuje...to je ale uroveň 😠
@nibiru to sa može každemu stať aj profikom,aspoň že to malo dobry koniec 🙂
@nibiru no tak to je lepší prípad keď neexistuje č. učtu mne sa stalo že som kupovala v aukcii na MMa predavajúca mi iba zagratulovala k výhre a že č.učtu si najdem v podmienkach predaja..tak som skopirovala č.učtu a zadala medzibankový prevod asi tak po 10 dní sa pýtam predavajúcej na tovar kedy odoslala a ona že jej neprišli peniaze ...bola to suma okolo 10 Eur ...ona mi poslala číslo učtu 2 x a bolo uplne iné ako som zadala ja no nevedela som si to vysvetliť no zaplatila som jej ešte raz a ja som si išla dať žiadosť do banky TTb že som proste omylom poslala peniaze na zle číslo učtu ...a to ale trvalo tak asi 3 mesiace takže tričko sme už dávno nosili predavajuca tiež mala peniaze ....ale nakoniec aj to prve č. učtu patrilo predavajúcej ja som si ho dobre prepísala len ona si zrušila učet a neskontrolovala si starý účet až keď jej z banky došla výzva že má vrátiť peniaze tak sa čudovala že prečo ona ma vrátiť peniaze keď mi tovar poslala ale nakonic pochopila že bola poslaná suma aj na prvý učet ...nechápem niektoré ženy ....neskutočný kolotoč pretože keby napísala hneď svoje nové č. učtu nemuselo to vzniknúť....ale aj tak neskutočne doťahovačky a kolotoč okolo hluposti ....

@mimida urcite daj negatko a napis tu jej nick https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ , predsa nie je mozne, aby si nechala tvoje peniaze..takto jej to prejde raz, mozno dva krat..a môze ist potom aj o vyssiu sumu..treba na to upozornit..a potom, aj keby to bola neviem aka nizka sumu..toto nebola charita ale obchod..tak sa nenechaj osklbavat 😉