Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@lili_mia no nemyslim,ze som tu kompententna odpovedat na tuto otazku.odpovedat mozem len to,co sa stalo u nas alebo nie.ale nemusi to byt vsade tak.samozrejme,ze sme to nerobili svojvolne,len po dohode s veducim pracovnikom.konkretne takyto pripad,ze sa stornoval vnutrobankovy prevod,sa nam nestal.ale teoreticky to mozne je.ale naozaj neviem,ci by to fungovalo aj prakticky.zalezalo by urcite na dovode a na tom ktorom konkretnom klientovi-ci by sme ho poznali a vedeli,ze neide o spekulaciu /aj ked to sa asi neda nikdy stopro vediet/.
skus sa spytat @aduskatt predpokladam,ze ona v banke momentalne pracuje a ma viac info.
Ahoj Holky, potřebovala bych radu. Koupila jsem od jedné paní oblečky, které měly stát 2400,-. Už jsem od ní jednou koupila oblečení a bylo to ok, tak jsem jí tentokrát zaslala peníze na účet. Od té doby nekomunikuje ani nic jiného. Znám jenom její jméno. Dá se to nějak řešit? Děkuji.
@neu.sona a koľko sa neozýva? možno len nemá prístup na net - ak by to bolo len pár dní, tak by som ešte počkala. Tiež sa mi stalo, že sa pani neozývala, neodpísala či dostala peniaze, nič a vecičky prišli - síce týždeň po zaslaní peniažkov, ale prišli.. Držím moc palce, aby sa čoskoro ozvala a všetko dobre dopadlo
@neu.sona fúúha, a ona je odtiaľto z mk? a ukazuje ti, že je aktívna? prípadne skús kontaktovať adminov, možno ti budú vedieť povedať súkr.mail, alebo aspoň kedy sa sem posledne prihlásila - a skúsiť pátrať po nejakých kontaktoch na ňu ☹ alebo v banke, kde si jej vkladala peniažky, nejako zistiť majiteľa účtu a týmto spôsobom.. držím palce !
@rimi26 no, tak niesi jedina - ja som jej tiež posielala na dobierku (neviem, prečo sa človek dá prehovoriť akurát od chrapúňa!!!) vtedy som hladala tu, či nieje na ňu negativne hodnotenie, ale nebolo, no a v mojom prípade najskôr prisahala, že tu dobierku si prevezme, len že ide na 2 tyždne na dovolenku, nech to pošlem až potom, potom tvrdila, že jej neprišlo upozornenie, až sa nakoniec balik vrátil! Takisto 4,50eur vyhodených 😠 😠
Takže aj pre ostatné, ešte raz: kamoska781@azet.sk - MARTA KIVONOVA (neregistrovaná/ý) a odo mňa chcela poslať dobierku na túto adresu: kivonova marta oravske vesele 771 okres namestovo 02962
@neu.sona to je cudne, pretoze pri tak velkej sume by som to urcite posielala doporucene a ako poistenu zasielku prave na taku sumu v akej hodnote tam veci boli. Takze je velky predpoklad, ze ta oklamala. V akej sume si jej posielala postovne? Bolo v takej vyske, aby to mohla poslat doporucene a poistene? V mailovej komunikacii ste sa nebavili o tom ako to bude posielat? Ja davam kupujucej na vyber, ale tiez som radsej za to, aby to bolo doporucene.
@neu.sona v pripade, ze posielala balik /nie listovu zasielku/, mala by mat doma balikovu (postovu) sprievodku a na zaklade nej sa da hadam nejako balik este dohladat...Ale listova zasielka nie 😒
Super, tak je všetko OK, balíček bol zašitý na pošte v Prievidzi 😀 ..... Iveta Rosenbergová je spoľahlivá kupujúca, niekoľkokrát sa bola pýtať na pošte 😀
@majaza na tomto portáli je zlá evidencia nespoľahlivých kupujúcich a aj predávajúcich. Inde to majú lepšie vyriešené. Mňa nebaví čítať 47 strán. Ak by tam boli iba adresy a mená bolo by to lepšie lenže tu sú aj komentáre a to je zdĺhavé čítanie 😒 Škoda že som o Marte Kivonovej nevedela skôr. Mohla som si ušetriť starosti. Čo už aj to je skúsenosť ....
bohuzial, nedoporucam pani Evu Ukropovu zo Ziliny s nickom "pindo1810" , najprv klamala, ked poslala balicek, ze poslala a poslala ho o 2 dni neskor, vyhovarala sa, kalmala, nakoniec mi prisli topanky spinave, otrhane, blato nejde dole, lepaky nelapili, hoci mi tvrdila, ze su bez poskodeni a vrcholom bolo ked si pytala postovne 1,50EUR a poslala obycajne. Tovar nechce zobrat naspat, najprv sa vyhovarala aj na to psotovne, ze to je za balne...no Euro, uznajte.....tak vraj mi dnes to euro posle a dnes napisala, ze mam pockat na jej matersku do 15:...na 1 EUR!!!.....pozor na nu, ma negatka aj na MMB. Neseriozna pani!
tak a prave som zistila, ze pani ma kopu negatiek aj na babybazare.....sprosta som, ze som si ju ndala do googla vyhladavt skor! 😠 dufam, ze to admini poriesia!
Prosim vas, potrebovala by som poradit,ale nevem kde sa mam obratit. Tak dufam, ze mi tu budete vediet poradit. Posielala som kupujucemu kurierskou sluzbou UPS TV-samozrejme ze bol plne funkcny. Ked mu prisiel, TV sa nedal zapnut, svietila len kontrolka a obraz nenaskocil. Ihned som spisala reklamaciu u UPS a u prijemcu si nafotili TV. Prijemca vsak uz nemal povodny obal, v ktorom som mu zaslala TV a preto mi UPS neuznala nahradu skody. Co mozem robit? Balik som aj poistila na 70 eur. To mam bys stratova ja za to, ze prijemca si nenechal obal?
@sorciera24 😀 aj ja by som ti to 1 euro poslala az po materskej 15-teho, lebo moj ucet ukazuje 0,39 € 😀
@krasnulka ano, ale vcera mi napisala, ze mi dnes posle peniaze....a dnes zas inak.....a uverim az ked to ozaj posle...

@huxy mam otazku na to stornovanie prevodu v ramci banky .. vtedy sa to neberie ako vyber z uctu majitela bez jeho opytania? jaj mam tatrabanku a tam ani nie minuta a uz mi pipa sms, ze mi prisla suma, ci uz prevod, ci vklad .. aj ked niekedy to trvá fakt pol dňa ...v prípade vub, tam cca pol dňa a mam tiez peniaze na ucte z prevodu