Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@huxy vklad v hotovosti urcite nie.banka predsa nemoze klientovi z uctu zobrat peniaze len tak, bez jeho vedomia.ak vlozi banka peniaze na ucet presne podla toho, ako si to klient vypisal, banka vklad nema na zaklade coho stornovat...........co sa tyka prevodu, tak sa moze stornovat iba pokial este nie je spracovany
@misicka2207 keby sa ta zenska naucila aspon pravopis...
@misicka2207 no úžasné 😖
mne písala magdaléna gregorovičová z iného mailu-mala tam celé meno a tuším tiež azet,u teba má skratku,ale tá 60 v jej skratke mi napovedá-mne písala,že to kupuje a vyberá u mňa vnučkám a pre dcéru....ma 3dni preháňala,foto-aj keď mám v inzeráte vždy veľa foto aj miery,ale ona chcela aj nemožné,ale za 35eur si nakázala a potom nič,ticho....som myslela,že to decko sa baví....no neviem,ale teda som rada nakoniec,radšej nezarobiť,ako sa nechať neprávom osočovať 😝
som ti písala aj na čiernu listinu-tam to asi máznu,preto som to dala aj sem 🙂
@martuska75 suhlasim, je to tak, ako pises.....jedine poziadat o sprostredkovanie vratenia sa da..........z uctu odpisat je protizakonne.nevzala by som si na triko vyhadzov z prace a basu kvoli par euram
@aduskatt no nam sa stalo,ze sa aj vklad v hotovosti stornoval.ale asi je to v kazdej banke inak.totiz u nas sa nevypisovali vkladove listky,len nam davali cislo uctu,popripade nejaky zdrap papiera s cislom a obciansky.no a mne osobne sa stalo asi raz,ze bola zle uvedena suma,takze v ten den sa ta platba stornovala a urobil sa novy vklad so spravnou sumou.takze mozne to je.ale zalezi na ustretovosti.a aj na dovode storna.asi by sme nestornovali nejaku platbu len preto,lebo si to klient rozmyslel.
@huxy volakedy ak si ešte dobre pamätám bolo možné bankové storno , tj ak sa pomýlila pracovníčka banky pri tipovaní. Teda nie na žiadosť klienta, ale čisto ak bola jasná chyba banky. Ale v tomto nevie ako to teraz je, lebo vo veľa bankách sa teraz tipujú prevoďáky centrálne.
@martuska75 ano,myslim co sa tyka prevodnych prikazov,uz sa robia vacsinou centralne.az na niektore vynimky.no neviem naozaj,ci sa nemoze stornovat hotovostny vklad na ziadost klienta,ak sa pomylil v sume,alebo niecom inom.teraz si spominam,stalo sa to asi viackrat,nez len raz.ako som uz spominala,u nas nebolo nutne vypisovat vkladovy listok.no a potom sa stalo,ze klient chcel nadiktovat VS uz po zadani vkladu do systemu.a samozrejme na otazku,ci si zela VS skor,nez sa platba realizovala,povedal ze netreba.no takze tak.
@macamac no vidis ona je ina potvora,,, aj mne to tak spravila znizila som jej cenu a ona mi poslala este drahsiu dobierku za tu pdprsenku
@misicka2207 😝 fakt nepríjemná skúsenosť-som sa jej vyhla,otras,takéto chovanie 😖
pridavam dobru skusenost s neregistrovanou: monika.bednar@zoznam.sk - Monika Hrnčárová , objednala si u mna tovar...bezproblemovy obchodik 🙂
@aduskatt ano,to je vsetko ako pises.nehovorim,ze nemas pravdu.ale nam sa stalo,ze sme to stornovali.a bolo to stalym klientom,pre dobre vztahy.ale myslim,ze mas uplnu pravdu.nemuseli sme to vobec robit.
no u nas pred zrealizovanim vkladu nic nepodpisovali.uz len vkladovy listok,ktory sa vytlaci uz s udajmi,a je to uz v systeme.
@huxy kks, a co ked ti po vklade klient povie, ze to nepodpise? si koledujete o basu..nechcela by som to vysvetlovat vnutornej kontrole a vnutornemu auditu......teoreticno...povie ti cislo uctu, ze tam dava 10tis eur a po zauctovani povie, ze nepodpise, alebo ti da o tisicku menej.....takze vystornujes vysoky vklad na ucet?..........tak to som zvedava. ako by toto vedenie banky riesilo.toto zavana pruserom jak svina.vztahy nevztahy, chranit treba v prvom rade svoju kozu, co sa tyka tejto prace
@huxy no, my to mame zakazane, pokial to, co podpise klient suhlasi s tym, co je v systeme.....aspon nemusim riesit komu vystornovat, komu nie a chranim sa pred basou🙂-a malo by to tak podla mna byt vsade........mne keby niekto vkladal na ucet a zraru by mi to zmizlo, veru by som to nenechala tak..........
@monr ja velmi dobre viem aky je rozdiel medzi balikom a listom, viem presne aj do akej vahy moze byt list a od akej vahy balik a viem ze to zalezi aj na rozmeroch. Jednotlive vahy listu a balickov mam napisane a aj obycajne 1. ci 2.triedou. Nemusis nam to predsa vysvetlovat 🙂 kazda si to vieme najst aj na stranke slovenskej posty v cenniku. Tu hlavne islo o to, ci ta zasielka bola poslana doporucene alebo obycajne aj ked 1.triedou,ale obycajne.
@aduskatt nam ked sa stalo, ze sme spravili napr. opacnu operaciu, napr. ze sme miesto vkladu urobili vyber, alebo opacne a na konci dna nam tym padom nesedela kasa, bezne sa robilo storno operacie. Podpisoval to vsak vzdy veduci. neviem si predstavit, ze by boli nejake tahanice napr s tym, ze sa pomylil pracovnik banky. Ale je mi jasne, ze toto je ina situacia. Ale napr. ak klient dal menej penazi ako mal napisane na vkladovom listku a chcel doplatit, tak sme to nestornovali, ale urobili novy vklad s tym doplatkom.
@aduskatt samozrejme,ze ked niekto vklada peniazky,tak si vypytam udaje a prevezmem peniazky,prepocitam.takze to by sa nemohlo stat,ze mi da menej ako chce vlozit a ja to skor zauctujem nez ich mam fyzicky v rukach.no neviem,vam co klient podpisuje skor nez je transakcia vykonana, ked nevypisuje vkladovy listok?
@huxy vkladovy listok mu vypisem ja podla toho, co si zela, system to vytlaci, klient skontroluje, potvrdi podpisom, da peniaze, ja prepocitam a ked to sedi, zauctujem.........neviem si predstavit zauctovat skor ako mam preratane peniaze.ale asi je to vsade inak...........a tu to aj tak nevyriesime🙂)))ja len tvrdim, ze storno z klientovho rozmaru je neopravnene a nesmie sa realizovat...🙂co ked je klient vypocitavy a takymto sposobom chce zistit majitela uctu?🙂)
Ahojte baby ja neodporúčam túto kupujúcu kamoska781@azet.sk - marta kivonova (neregistrovaná/ý) a chcela poslať dobierku na túto adresu: Daniela bartkovjakova oravske vesele 771 02962 namestovo. Dobierku si neprevzala a tvrdila, že si ju pôjde prevziať vraj má toho na pošte viac a vraj to objednala sestra a podobné výhovorky. Stálo ma to 4,50 eur. Utratila som to len tak na poštovnom, lebo niekto si nevie zrátať dve a dve. U mňa s nakupovaním skončila. Nedajte sa tiež nachytať.
Ahojte mohla by som sa opýtať či máte skúsenosť Ivetou Rosenbergovou? Ďakujem
@aduskatt ja viem, ze nemozem. Ved preto som pisala, ze kedysi cca pred 15 rokmi sa to robilo a v sucasnosti som sa uz s tym nestretla. Preto je to cudne ak sa take nieco este stane. A ak sa stane, tak preto, ze pochybil pracovnik banky.Inak zistit majitela uctu si moze aj tak, ked mu vlozi na ucet co i len 10 centov.

nikolka4 - tak tato pani je jedna velka neseriozna klamarka!!! davajte si vsetci na nu pozor. mna oklamala tak, ze som si u nej nakupila veci za 35eur, az na dve veci su to handry. fleky, zmolky, dierky, a pritom stav opisovala bez vad, bez poskodeni, pytala som sa na vsetko. ked som ju kontaktovala po prijati balika, prestala komunikovat, vôbec nic, ani slovo. chcela som len ospravedlnenie.
nedajte sa nalakat na nizsie ceny, radsej si priplatte a kupte kvalitnu ozaj zachovalu vec.
moja skusenost nie je jedina zla s touto pani. to viem. takze vo vlastnom zaujme pozor!!!