Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zanika1983 dam dam..dik baby,sama som zvedava ako to dopadne..prva moja zla skusenosť..
mne pred polhodinkou prisli rifle na traky, postovne 1,9 a obycko a rifle roztrhnute a to uplne nove s vysackou, slovenska vyroba, zachytene strojom alebo co, ale uz mam peniaze na ucte aj s postou spat ale ani prepacte nic, iba suche mate na ucte
inak zienocky - ja ked uz niekto poziada o premeranie 🙂 tak ja vzdy odfotim s prilozenym metrom na miestach,, kde som merala 🙂 a pridam foto k inzeratiku 🙂 a tak by u mna nikto nepochodil s tym,ze som to zle merala 😉 😉 😉 😉
a ak mamicka chcela dlzku celej mikiny, tak podla mna dlzka celej mikiny je aj so stojacikom 😉
@fukylove velmi dobry napad, tak som to este neurobila, ale po skusenostiach inych asi aj ja zacnem takuto metodu 🙂
@fukylove taky to stím metrem dělám🙂, jinak se mi ted stalo že sem prodávala nánožník ke kočárku a že zdarma přidám podložku do kočárku, kočárek s nánožníkem, jsem vyfotila (měla jsem tam podložku pinkie), a podložku kterou jsem k tomu přidala jsem tam měla taky vyfocenou. a pak se mi ozvala maminka že jí balíček přišel a že je zklamaná že si myslela že tam bude ta podložka pinkie s opicí, přitom jsem v inzerátu psala že podložka bude světlá, a prý jak to vyřešíme. neni to ma chyba že si to pořádně nepřečtla. nevím co jí mam napsat?
@beruska1989 že inzeráty treba poriadne čítať a že si to predsa mala v ňom napísané....
@fukylove ja tiež ku všetkému uvádzam miery a aj to, odkiaľ to bolo merané, lebo niektoré maminky sa vedia hašteriť kvôli 2mm...a mňa sa pýtajú, či to bude ich dieťatku dobré? a ja to nemám odkiaľ vedeieť, srandovné sú niektoré mamičky 😀 😀
@lubiky , poslala ti to obycajne? ja tak nikdy neposielam, lebo ked to posta nahodou strati nemam doklad o tom ze som to poslala a potom ako budem kupujucej dokazovat ze som to poslala ? nijako,
tak to prehnala taku cenu,
ona asi dala 1 € balne a 0,60 € postovne 😀 ale mohla ti to napisat aby si vedela, mne sa stava skor ze kupujuce chcu poslat balik obycajne len najlacnejsie,,ale nechcem to tak robit lebo mam skusenosti zo stratenim zasielky ked nie je doporucena. 😖
kazdy by si mal aspon napisat do podmienok predaja ze kolko bude postovne a kolko balne aby to bolo jasne vidiet za co platime, skoda ze to tak nie je
dnes sa mi stala kuriozna vec. Na jednom bazariku predavam malu elektronicku vec. Od neregistrovanej zaujemkyne mi prisiel mail: "zdravim, necem byt drza, ale preco ho predavate? Ma nejaku chybu? A je este v zaruke? Nechcela by som kupit macku vo vreci? Dik jana" No vazne by som predavala nefunkcnu vec. Ja neviem, ci si niekto robi srandu, ale take drze spravy ma vedia dost nastvat.
@bibina25 dost drzo to napisala...ale urcite vdaka niektorym mamickam, ktore by tu predali aj to, co patri do kosa 😒
@zanika1983 moze byt, ale ja mam dost dobrych hodnoteni a nepozname sa, tak preto ma to prekvapilo
@bibina25 jasne ja ta chapem...ale uz som tu citala, ze mamicka mala aj 150 kladnych hodnoteni a akurat snou boli problemy..nic v zlom, to si len myslim, ze preto sa tak nadrzovku hned spytala- mohla to aj inac sforrmulovat.

@akika722 tak sa hadam dohodnete, daj vediet 😉