Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@martinka17 jasnacka, tatra nestrhava.......
@beruska.zuzanka v tatre ne platis pri vklade FO nic PO tiez nic, vynimka su vybrane firmy ako elektrarne, mobilni operatori a podobne kvietky, tam platis 1,33 za vklad
@aduskatt aha, tak je to s tymi PO 😀
@aduskatt hej, tá je asi jedniná, ale popravde, tá ma sklamala v minulosti, to radšej oželiem tých 40 centov a ostanem kde som 😀
@beruska.zuzanka no jo....elektrarne, orange, tcom, leasingove spolocnosti, oriflame a zopar takych mensich spolocnosti, inak je vsetko bez poplatku
@martinka17 tak to je na kazdom cloveku ako sa rozhodne, podla toho, na com a kom muzalezi..banka je dolezita institucia v zivote cloveka, takze je treba si premysliet, ake mas priority a podla toho sa rozhodnut🙂
@aduskatt UPC 😠 😀 😀 😀
@beruska.zuzanka hej hej, aj ti........aj allianz🙂.a uz si asi nespomeniem na take frekventovane spolocnosti🙂
@martinka17 ja mam mbank a vsetko mam zadarmo
@katarinasifrova fakt vsetko?..........a z coho ta banka potom zije, by ma zaujimalo?🙂take nieco som este nepocula, hned idem pozriet cennik
@katarinasifrova aj vypis, drzanie karty, jej obnovu a vyber z uctu viac ako jeden mas zadara?.v cenniku som to nasla spoplatnene🙂..tak pre zaujimavost......myslim, ze mbank nema kamenne pobocky.ako sa riesia pripadne reklamacie?.........nad tymto som uz premyslala a to bolo to, co ma odradilo od uctu u nich
ja chcemt iež prejst do Mbank,lebo SLSP ma len zdiera . 5€ mes.za vypis a vsetko ostatne, 5e za novu kart , fotkas na karte nekvalitna,karta poškodena a zas dalšia karta z ešte horšou fotkou ...des des des
damy, kapanek ste odbocili 😉
@denisocka to pocujem prvy krat ze by niekomu prisla poskodena karta. To bola zlomena, alebo co? Ja som si dala na kartu vlastnu fotku - malej samozrejme a je to sladke 🙂.
@aduskatt m bank nema pobocky a teda ani naklady ale ani servis s tym spojeny.
@martuska75 dala som ju prvy krat do bankomatu a zožralo ju .napisalo karta bola poškodena - som sa hambila jak pes v rade ludi,čo za mnou stali.tak ju poslali na inu pobočku ako na našu a mesiac sme ju nevedeli najst,nakoniec sa našla s vyjaderním,že bol nan nej od vyroby pokazeny čip --chybny.preto ju zožralo
@aduskatt aj mbank ma male kancelarie , kde mozes reklamovat. vsetko mam zadarmo, ale urokova sadzba na ucte je 0 %. ja platim vsetko cez internet banking alebo kartou, co je zadarmo. vyber z hocijakeho bankomatu mam zadarmo jeden mesacne, ale to ma netrapi, lebo ked viem, ze nieco budem musiet platit v hotovosti tak si vyberiem raz za mesiac viac penazi. ale vacsinou nevyberam vobec, ved dnes sa uz da zaplatit takmer vsetko bezhotovostne. ja som velmi spokojna 🙂
@denisocka aj ja som mala SLSP a radsej som od nich odisla
@katarinasifrova budem sa musiet aj ja odhodlat,mna len trapi isť teraz poprepisovat tie trvale prikazy a na urady ,kde mi chodi rodičak . vidim to ako nekonečnu puť toto prevybaviť
@katarinasifrova taky tak.mBank je naozaj dobra a vraj aj Zuno 😉
mimochodom od 24.maja cakam na peniazky 😝 pani je neaktivna..viem,ze sa stahovali,ale tak dlho sa neohlasit?? ☹ ☹
@zuzana1710 so ZUNO ako dobrou bankou suhlasim 🙂
@denisocka ano, najhorsie je to ist vsade zrusit. potom si uz vsetko zadavas z domu 🙂
@katarinasifrova jak budem mat cas,tak si založim učet a začnem pomaly presuvy penazi a zvyšok
@denisocka Mbank nemam, neviem o nej nic 🙂 ja mam len slsp a zuno ako vedlajsi ucet,ale zuno je ovela lepsie ako slsp. Ziadne poplatky, ziadne strhavanie za vypise-tie chodia mailom, ziadne poplatky za vklad v hotovosti a neplatila som ani za vydanie platobnej karty (do bankomatu) a ked platim cez IB tak mi pride sms a nepotrebujem grid kartu ako v slsp. Takze podla mna je lepsia zuno-najlepsia, ale nemam porovnane z inymi.

@sisaha u tatry? podla toho, komu vkladas na ucet, ak vkladam FO neplatim nic, ak PO platim tusim okolo 1€