icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

krasnulka
14. aug 2011

@denisocka a vlastne este som zabudla, mozes si cez IB vlozit peniaze z uctu na vklad a tam je az 4% urok takze sa to oplati a kedykolvek si ich aj z vkladu presunies na ucet. Mas to stale pod kontrolou a nepotrebujes ziadne vkladne knizky a podobne somarinky. ZUNO som si objednala cez internet, do 3 dni prisiel kurier, podpisala som mu zmluvu, par dni potom prisli prihlasovacie udaje k IB-heslo si udavas sama a cez IB som poziadala o vydanie platobnej karty a zadala som si svoj vlastny pin

krasnulka
14. aug 2011

Davajte pozor, prisiel mi mail a je akysi podozrivy. Mailova adresa :L.ZUBAJ@hradok.net
DOBRY DEN JA BY SOM SA CHCELA SPITAT CY BY STE MY NEDAROVALI MYXER SOM ZDRAVOTNE POSTIHNUTA A VELMY BY SA MY ZISIEL MYXER VOPRED VAM DAKUJEM.

krasnulka
14. aug 2011

Toto som objavila na stranke http://www.mamy.mamam.sk/darujem/darujem-oblece... DOBRY DEN SOM Z LIPT HRADKU A RADA BY SOM PRIJALA OD NIEKOHO KTO BY DAROVL KUCHINSKY STVOL KOBERCE A OBLECENIE PRE DIETA NA 8 ROKOV DAKUJEM PISTE MY NA IMEIL L.ZUBAJ@HRADOK.NET

katarinasifrova
14. aug 2011

@denisocka oni tie dve banky su podobne. zuno je len na slovensku nova, ale system fungovania je podobny. co ale urcite viem, tak zuno ma teraz vyssie uroky na sporiacom ucte ako mbank, ale obycajne ucty su asi rovnake.

katarinasifrova
14. aug 2011

citam, ze uz o tom pisala krasnulka
postup pri zakladani uctu v mbank je taky isty 🙂

denisocka
14. aug 2011

@krasnulka a a nemože to ZUNO krachnut a pridem o všetko?lebo do sporiaceho by som dala svoje uspory,keby už

krasnulka
14. aug 2011

@denisocka to silno pochybujem, lebo ako som citala, tak zuno je dcera raiffeisenn banky a tak isto aj tatra banka je jej dcera, cize tatra banka a zuno su sestry. Takze neverim tomu, ze to krachne. Ale ak chces vediet nieco viac tak zavolaj na info tam ti poskytnu blizsie informacie

krasnulka
14. aug 2011

@denisocka no, aj ten inzerat som nasla. Ale neverim ze je nejako zdravotne postihnuta. Podla mna to je velky oj.b

zirka
14. aug 2011

@pattinka to sa da?

macamac
14. aug 2011

@krasnulka ja v SLSP nemám grid kartu-tiež mi chodia sms pri platbe cez IB 😉

krasnulka
15. aug 2011

@macamac ako je to mozne? Ja mam grid kartu...

littledevil
15. aug 2011

@krasnulka Ja mam tiez grid kartu, ale manzelovi chodia sms kody pri posielani cez IB. Asi kto si ako vyberie, mna sa sice ani nepytali a hned mi dali grid kartu.

krasnulka
15. aug 2011

@littledevil ja som si zakladala ucet pred cca 5 rokmi a vtedy mi automaticky dali gridku. A teraz nadavam lebo som odosielala platby a vobec mi neprisla ani jedna sms s tým, ze mi odisli peniaze z uctu a ani mi neprisla sms ked mi nabehla materska...tak sa chystam do sporitelne co sa deje 😖

littledevil
15. aug 2011

Tie sms obcas blbnu aj mne, niekedy pipne, ked mi pridu alebo odidu peniaze a niekedy nie. Musim si to kontrolovat cez IB.

macamac
15. aug 2011

@krasnulka no záleží od toho,ako dlho máš IB. ja som mala kedysi Grid kartu-ale som ju stratila,tak asi polrok dozadu som to bola nahlásiť,lebo som chcela začať využívať IB-čo som dovtedy nerobila🙂)) a dali mi hneď túto službu v balíčku🙂

denisocka
15. aug 2011

@krasnulka hej blbne im to,ja tiež občas dcakam na love z bazara,a ked kuknem po 3dnoch,tak sa hambim,že prachy su tam už 2dni a ja čakam a neposielam baliček

dajna11
15. aug 2011

ahojte .....neviete náhodou ak zmizne zasielka na pošte či sa dá k nej nejako dopátrať alebo je už pochovaná?

benne
15. aug 2011

@dajna11 doporučenú reklamuj, obyčajnú pochovaj 😔

luba142
15. aug 2011

@dajna11 podla toho aka je ci obycajna,alebo doporucena...skus napisat na tuto adresu aky mas problem mozno ti poradia,alebo na sledovanie zasielok si klikni na tejto stranke
http://www.posta.sk/kontakty/kontakty

dajna11
15. aug 2011

@benne
@luba142 bolo to posielané 1.triedou,nemám od toho paper,lebo tam dali iba tu nálepku a nič iné 😢

benne
15. aug 2011

@dajna11 jediné čo už môžeš urobiť, je zavolať konkrétnej doručovateľke, či si nespomína.. ja som tak jednu obyčajnú zásielku našla.. pravdepodobne sa jej nechcelo nosiť malý balíček a zabudla vhodiť žltý lístok.. ked som zavolala, balíček bol na druhý den doručený 🙄

dajna11
15. aug 2011

@benne no tá pani,komu balík mal byť doručený,sa vraj poštárky pýtala a tá nič nemá pre nu.....tak teraz chce peniaze späť...lenže ona može mať tovar a ja jej pošlem peniaze....ludia su všelijakí....teraz neviem,ja nebudem mať ani vec a ani peniaze

benne
15. aug 2011

@dajna11 ved vravím.. skúsiť ráno zastihnúť doručovatelku pred roznosom (číslo nájdeš na nete, podla psč).. môže si spomenúť, nemusí... a nabudúce dať jasne do podmienok ako ja dávam, že obyčajne bez doporučenia zasielam len na vlastné riziko nakupujúcej 😔

zuziq
15. aug 2011

@dajna11 pre toto sa vzdy poisti radsej dopredu.. ja napisem rovno v komunikacii ze obycajne zasielam vyhradne na zodpovednost kupujucej a ze chcem jej suhlas.. radsej tu vec nepredam, ako by som mala mat potom taketo potahovacky 😒

luba142
15. aug 2011

@dajna11 takze obycajne? No tak to fakt neviem, ja posielam vyhrtadne doporucene,aby som mala doklad a aj ja chcem aby mi posielali doporucene 😒

dajna11
15. aug 2011

@benne to sa dá zavolať doručovatelke?to so m nevedela...no teraz si už dám do podmienok že posielam doporučene...

dajna11
15. aug 2011

@luba142 no vidíš...a že 1.trieda????zaplatíš a prd z toho....ja som vtedy písala vela papierov na balíky,necchelo sa mi ešte aj na toto,to bola listová zásielka....čakali ma s bábom v aute...no a tak som na to doplatila.

benne
15. aug 2011

@dajna11 ja posielam veľa obyčajne.. ale na ich riziko 😉 Nájdeš číslo na konkr.poštu, povieš čo je vo veci.. samozrejme, že môžeš naďabiť na nejakú harpiu, ale ja som zatial vytelefonovala všetko, čo bolo treba 😉

benne
15. aug 2011

@dajna11 ale 1.trieda znamená, že doručia na druhý den.. kedy vlastne mala byť zásielka doručená?