Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@stanislavao toto sa mi uz tiez stalo ze aby som im to doniesla na opacny koniec mesta. ok este tak niekde vramci prechadzky u nas v okoli alebo ked idem do centra nepoviem, ale predsa ja ked nieco chcem tak si pre to automaticky pridem nie? a osobny odber mi uz tiez zacina vadit, ja mozem len vecer aj to nie kazdy den a tazko sa potom dohodnut...
ja male veci posielam v obalke a vacsie v krabici alebo tiez v ciernych sackoch na smeti, podla mna su super pevne nepriehladne a ciste, takze v tom nevidim problem.
ja rada pomením baby ale len ked aj mna niečo zaujme,ale také že ked niekto chce a potom sa ešte urazí lebo ja nechcem,nemám rada☹
Mne sa práve stalo, že som zaplatila za poštovne 1, 20 a balicek mi prisiel obycajne. Ako nejde o tie peniaze ale o ten princip. A ako som pozerala tak nie som jedina 😨
@zuzkazivcak mne sa to stalo tiez teraz nedavno.zaplatene doporucene, balicek meskal tri tyzdne, tak ze to posle rychlo prvou triedou a miesto toho to slo dalsie dva dni a obycajnou zasielkou....akoze parada
@zuzkazivcak nie si stava sa to celkom casto. ja ziadam v tom pripade od predavajucej rozdiel vratit spät na ucet, nikto sa tu nebude na mne nabalovat. jedna mi to sice dodnes nevratila ale co uz...
len tak cisto teoreticky vadi vam tiez to posielanie v ciernych sackoch ako pise stanislava? lebo vela ludi to tak robi, len ma zaujima vas nazor na to....
@rainee kam sme sa to už dostali...? 😠 je to staršné 😠
@zuzkazivcak ože zapaltíš si za doporučko a došiel obyčajne?asi by som si znej pekne vystrelila,ako niekedy baby napíšu ponatahuj ju že ti to neprišlo som zvedavá aké podacie číslo ti napíše!
@zuzkazivcak tak to jej tiez nieco napis na to , to by sa nemalo... uz si jej pisala ze to prislo? ja by som postrasila ze to neprislo a napisala by som, ved to bolo doporucene na poste sa to urcite najde 😀
Ahojte chcem sa opýtať či nemáte náhodou nejakú skúsenosť s neprihlásenou kupujúcou solavovam@azet.sk - solavova monika. Mala záujem o bundy tak som jej ich poslala na dobierku ale žiadna odozva zatial. Dúfam, že som nikomu nenaletela a že budem musieť hradiť na pošte aj cestu späť :( Ďakujem za info
ono je to fakt problem, mne ten obycajny balicek vtedy dosiel nastastie, ale zvyknem si pre kazdy pripad objednavat (drahsie veci automaticky) doporucene. uz len preto aby sa mi nestalo ze mi to neposlu a budu mat tovar aj peniaze.
@larmimi ja už odvtedy bublinkové nekupujem, našla som super pevné za super cenu a do tých sa aj veľa zmestí 😉
a tiež mám v podmienkach, že nevymieňam a neposielam na dobierku, ale minule mi jedna baba písala, že by vymenila za niečo z jej bazáriku a zhodou okolností som u nej našla jednu súpravu, ktorú som už dlho zháňala a spokojnosť bola na oboch stranách 😉
napisala som jej ze som jej zaplatila za doporucene a prislo obycajne, tak som zvedava ze co napise....mozno som jej mala napisat ze neprislo ze co by povedala.....ale fakt ma to nenapadlo.....nabuduce uz budem vediet ak sa nieco take stane.... 😒
@zuzkazivcak povie ze to posielal manzel 😀
@tanyja ved ano, vacsinou je to ok, ale to by bola nudna tema haha 🙂
@zuzkazivcak my sme pisali tej istej pani vsak?
aj ja som jej napisala ze zaplatene bolo 1,30 e, nie 0,60! 😒 😒 😒
aj som jej napisala ci mozem cakat zvysok naspat

@rainee a za balenie. mne minule prisla zasielka v ciernom vreci na smeti co su. polepene kvantum lepiacej pasky. no otras. uz fakt nevedia, ze v com.