icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

stanislavao
28. mar 2012

@rainee a za balenie. mne minule prisla zasielka v ciernom vreci na smeti co su. polepene kvantum lepiacej pasky. no otras. uz fakt nevedia, ze v com.

ewana73
28. mar 2012

@larmimi znacka je benetton ale pani sa tvari akoze ved to je ok lebo si asi mysli,ze ked ma XX dobych hodnoteni,ze to je v poriadku lebo to len ja som nespokojna.. takze ak sa viac neozve zverejnim nick a pridam negatko ...

rainee
28. mar 2012

@stanislavao toto sa mi uz tiez stalo ze aby som im to doniesla na opacny koniec mesta. ok este tak niekde vramci prechadzky u nas v okoli alebo ked idem do centra nepoviem, ale predsa ja ked nieco chcem tak si pre to automaticky pridem nie? a osobny odber mi uz tiez zacina vadit, ja mozem len vecer aj to nie kazdy den a tazko sa potom dohodnut...
ja male veci posielam v obalke a vacsie v krabici alebo tiez v ciernych sackoch na smeti, podla mna su super pevne nepriehladne a ciste, takze v tom nevidim problem.

janicka11
28. mar 2012

ja rada pomením baby ale len ked aj mna niečo zaujme,ale také že ked niekto chce a potom sa ešte urazí lebo ja nechcem,nemám rada☹

rainee
28. mar 2012

@janicka11 toto sa mne stava bezne

zuzkazivcak
28. mar 2012

Mne sa práve stalo, že som zaplatila za poštovne 1, 20 a balicek mi prisiel obycajne. Ako nejde o tie peniaze ale o ten princip. A ako som pozerala tak nie som jedina 😨

aduskatt
28. mar 2012

@zuzkazivcak mne sa to stalo tiez teraz nedavno.zaplatene doporucene, balicek meskal tri tyzdne, tak ze to posle rychlo prvou triedou a miesto toho to slo dalsie dva dni a obycajnou zasielkou....akoze parada

rainee
28. mar 2012

@zuzkazivcak nie si stava sa to celkom casto. ja ziadam v tom pripade od predavajucej rozdiel vratit spät na ucet, nikto sa tu nebude na mne nabalovat. jedna mi to sice dodnes nevratila ale co uz...
len tak cisto teoreticky vadi vam tiez to posielanie v ciernych sackoch ako pise stanislava? lebo vela ludi to tak robi, len ma zaujima vas nazor na to....

janicka11
28. mar 2012

@rainee kam sme sa to už dostali...? 😠 je to staršné 😠
@zuzkazivcak ože zapaltíš si za doporučko a došiel obyčajne?asi by som si znej pekne vystrelila,ako niekedy baby napíšu ponatahuj ju že ti to neprišlo som zvedavá aké podacie číslo ti napíše!

larmimi
28. mar 2012

@zuzkazivcak tak to jej tiez nieco napis na to , to by sa nemalo... uz si jej pisala ze to prislo? ja by som postrasila ze to neprislo a napisala by som, ved to bolo doporucene na poste sa to urcite najde 😀

aduskatt
28. mar 2012

@janicka11 skvely napad, ze ma to nenapadlo skor................ 🙂 kradnem napad🙂 ak mozem teda

larmimi
28. mar 2012

@janicka11 si ma obehla s napadom 😀

larmimi
28. mar 2012

@aduskatt urob to a daj vediet co napisla

janicka11
28. mar 2012

@larmimi
@aduskatt baby neopakovať! 🙂 ale nie šak čo sranda musí byťm,a prečo to neurobí len nech ano,som zvedavá ako zareaguje....urob to hmm?

simona112
28. mar 2012

Ahojte chcem sa opýtať či nemáte náhodou nejakú skúsenosť s neprihlásenou kupujúcou solavovam@azet.sk - solavova monika. Mala záujem o bundy tak som jej ich poslala na dobierku ale žiadna odozva zatial. Dúfam, že som nikomu nenaletela a že budem musieť hradiť na pošte aj cestu späť :( Ďakujem za info

rainee
28. mar 2012

ono je to fakt problem, mne ten obycajny balicek vtedy dosiel nastastie, ale zvyknem si pre kazdy pripad objednavat (drahsie veci automaticky) doporucene. uz len preto aby sa mi nestalo ze mi to neposlu a budu mat tovar aj peniaze.

aduskatt
28. mar 2012

@larmimi bohuzial, cely ten obchod je na figu, takze sa zasielka vracia naspat.....predavajuca uz vie, ze mam balicek.ale pri najblizsej moznej prilezitosti to nabeton spravim 🙂

aduskatt
28. mar 2012

@rainee ja som si to aj objednala a zaplatila doporucene, napriek tomu to prislo obycajne

larmimi
28. mar 2012

@aduskatt ano vezme ti to ?
teda ja som nikdy nesuhlasila s postovnym 0,60centov ale ked baby vyslovene ziadaju tak poslem..a potom som rada ked mi daju info ze to dorazilo...ja mam osobne rada I.triedu 0,80 centov je to hned na druhy den a je pokoj..

tanyja
28. mar 2012

@larmimi ja už odvtedy bublinkové nekupujem, našla som super pevné za super cenu a do tých sa aj veľa zmestí 😉
a tiež mám v podmienkach, že nevymieňam a neposielam na dobierku, ale minule mi jedna baba písala, že by vymenila za niečo z jej bazáriku a zhodou okolností som u nej našla jednu súpravu, ktorú som už dlho zháňala a spokojnosť bola na oboch stranách 😉

simisi
28. mar 2012

@ewana73 mas narok na vratenie penazi,nech je to akakolkvek znacka,ak je vec poskodena,a urcite pis hodnotenie 😉

larmimi
28. mar 2012

@tanyja no vidis, aj to sa moze stat 😉
@simona112 nemala si posielat na dobierku...ved uvidis, mozno to este preberie 😒
ja som na dobierku posielala raz, na mmb a to mala pani hodnotenia ze kludne aj na dobierku...ona nemala ib a banku mimo dedinu a bola tam len posta...taka vynimka 😉

zuzkazivcak
28. mar 2012

napisala som jej ze som jej zaplatila za doporucene a prislo obycajne, tak som zvedava ze co napise....mozno som jej mala napisat ze neprislo ze co by povedala.....ale fakt ma to nenapadlo.....nabuduce uz budem vediet ak sa nieco take stane.... 😒

janicka11
28. mar 2012

@zuzkazivcak príde to aj mne velmi nezodpovedné...... ☹

tanyja
28. mar 2012

@larmimi a ináč keď hlavne niečo kupujem , tak si čítam predošlé hodnotenia a podľa toho si robím úsudok, ale so zlými nakupujúci mám menej skúseností ako s tými dobrými , čo ma teší 😉

larmimi
28. mar 2012

@zuzkazivcak povie ze to posielal manzel 😀
@tanyja ved ano, vacsinou je to ok, ale to by bola nudna tema haha 🙂

aduskatt
28. mar 2012

@larmimi musi, lebo to zle pomerala, takze mi to je nanic

larmimi
28. mar 2012

@rainee mne nevadia tie sacky, ked neboli predtym pouzite 😀
nie, je to ok, ked mam nieco vacsie aj ja to tak zvyknem poslat, dost sa tam zmesti..

rainee
28. mar 2012

@larmimi hej pouzite, este aj s par smetami ako bonus 😀
balenie do zamrvenych desiatovych sackov sa tu uz tiez riesilo.

tatiana1985
28. mar 2012

@zuzkazivcak my sme pisali tej istej pani vsak?
aj ja som jej napisala ze zaplatene bolo 1,30 e, nie 0,60! 😒 😒 😒
aj som jej napisala ci mozem cakat zvysok naspat