Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Davajte pozor, prisiel mi mail a je akysi podozrivy. Mailova adresa :L.ZUBAJ@hradok.net
DOBRY DEN JA BY SOM SA CHCELA SPITAT CY BY STE MY NEDAROVALI MYXER SOM ZDRAVOTNE POSTIHNUTA A VELMY BY SA MY ZISIEL MYXER VOPRED VAM DAKUJEM.
Toto som objavila na stranke http://www.mamy.mamam.sk/darujem/darujem-oblece... DOBRY DEN SOM Z LIPT HRADKU A RADA BY SOM PRIJALA OD NIEKOHO KTO BY DAROVL KUCHINSKY STVOL KOBERCE A OBLECENIE PRE DIETA NA 8 ROKOV DAKUJEM PISTE MY NA IMEIL L.ZUBAJ@HRADOK.NET
@denisocka oni tie dve banky su podobne. zuno je len na slovensku nova, ale system fungovania je podobny. co ale urcite viem, tak zuno ma teraz vyssie uroky na sporiacom ucte ako mbank, ale obycajne ucty su asi rovnake.
citam, ze uz o tom pisala krasnulka
postup pri zakladani uctu v mbank je taky isty 🙂
@denisocka to silno pochybujem, lebo ako som citala, tak zuno je dcera raiffeisenn banky a tak isto aj tatra banka je jej dcera, cize tatra banka a zuno su sestry. Takze neverim tomu, ze to krachne. Ale ak chces vediet nieco viac tak zavolaj na info tam ti poskytnu blizsie informacie
@krasnulka Ja mam tiez grid kartu, ale manzelovi chodia sms kody pri posielani cez IB. Asi kto si ako vyberie, mna sa sice ani nepytali a hned mi dali grid kartu.
@littledevil ja som si zakladala ucet pred cca 5 rokmi a vtedy mi automaticky dali gridku. A teraz nadavam lebo som odosielala platby a vobec mi neprisla ani jedna sms s tým, ze mi odisli peniaze z uctu a ani mi neprisla sms ked mi nabehla materska...tak sa chystam do sporitelne co sa deje 😖
Tie sms obcas blbnu aj mne, niekedy pipne, ked mi pridu alebo odidu peniaze a niekedy nie. Musim si to kontrolovat cez IB.
ahojte .....neviete náhodou ak zmizne zasielka na pošte či sa dá k nej nejako dopátrať alebo je už pochovaná?
@dajna11 podla toho aka je ci obycajna,alebo doporucena...skus napisat na tuto adresu aky mas problem mozno ti poradia,alebo na sledovanie zasielok si klikni na tejto stranke
http://www.posta.sk/kontakty/kontakty

@denisocka a vlastne este som zabudla, mozes si cez IB vlozit peniaze z uctu na vklad a tam je az 4% urok takze sa to oplati a kedykolvek si ich aj z vkladu presunies na ucet. Mas to stale pod kontrolou a nepotrebujes ziadne vkladne knizky a podobne somarinky. ZUNO som si objednala cez internet, do 3 dni prisiel kurier, podpisala som mu zmluvu, par dni potom prisli prihlasovacie udaje k IB-heslo si udavas sama a cez IB som poziadala o vydanie platobnej karty a zadala som si svoj vlastny pin