Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Ahojte, kopirujem spravu zo svojho blogu, lebo nie kazdy cita blogy, snad mi poradite, mamicky, v pondelok som posielala balicek, doporucene s poistenim, dnes je piatok a balicek nedosiel, je to normalne, v ramci SP, alebo je to uz na povazenie... dakujem Vam kraaasne🙂
_
Velmi rada oznamujem, ze mamicke @viviennez predavajuca kmningvil nakoniec peniaze vratila !!! (islo o stolicku, ktoru mala kupujuca prevziat od kuriera za poplatok 35 € , co nebolo dohodnute)
@martinjasen D 🙂 a 🙂 k 🙂 u 🙂 j 🙂 e 🙂 m 🙂 e
dievčatá, pridávam jednu dnešnú negatívnu skúsenosť so Slovenskou poštou 😠 😠 😠 ako nech mi niekto vysvetlí, ako je toto možné ☹
v utorok som jednej maminke posielala malý balíček, išlo to ako doporučený list 2. triedy, včera mi písala, že stále balíček neprišiel, už som bola z toho nervózna, ale veď počkáme ešte do dnes, určite už by mal prísť, dnes mi zase píše, že balíček neprišiel, že poštárka už u nich bola, že teda ide sa podľa podacieho čísla popýtať na poštu, asi o hodinku mi píše, že balíček našla pohodený pri smetných košoch 😕 😕 😕 že išla okolo cestou na tú poštu a že jej to padlo do oka, našťastie vecičkám sa nič nestalo, len bol celý špinavý 😠 😠 nakoniec to dobre dopadlo, len mňa to strašne mrzí, ako sa môže niečo takéto stať 😠 😠 😠 kto podpísal prevzatie balíčka? som jej napísala, že by som sa išla informovať na tú poštu, že kde má balík, keď ho neprebrala, som zvedavá, čo by jej povedali, dala som si aj dnes sledova´t, kde sa môj balíček nachádza, cez stránku pošty a napísali mi toto 😒
Vážený zákazník, oznamujeme Vám, že o zásielke s číslom RR..... sme zaznamenali nasledujúce informácie: Dátum a čas Udalosť
17.04.2012 14:58 Zásielka podaná na pošte Bošáca, Bošáca 256, 91307 Bošáca
20.04.2012 07:14 Zásielka prevzatá na doručenie
20.04.2012 14:04 Zásielka doručená adresátovi na podpis
Pozn.: Uvedený dátum a čas sú lokálne časové údaje príslušnej krajiny, v ktorej sa zásielka práve nachádza. V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte na bezplatnom telefónnom čísle Zákazníckeho servisu Slovenskej pošty, a. s., 0800 122 413. Slovenská pošta, a. s
tak ja už naozaj neviem, čo si mám o tej pošte myslieť 😠 😠 😠
@danielaj mne s ana poste stalo, ze mi 2x dali omylom zly balicek.. adresa bydliska totozna, ale priezvisko predsa kusok ine.. nastastie som si to vzdy pri okienku vsimla...
no pohodeny? to je divne... nemohol postarke len vypadnut? a ked si to pri rekapitulacii vsimla, ze jej cosi chyba, tak mozno... neviem, uff, neprijemne :(
@danielaj ahojka , ja by som išla s podacím lístkom na poštu a dala reklamáciu, predsa pani balíček neprevzala. by ma zaujímalo ako sa pošta zachová. Mne doručovali balík poistený na 30 Eur z TN do Hlohovca 3 týždne, zostal trčať na hlavej pošte 2 týždne vraj nevedeli či je podaný, lebo tam nebola sprievodka.
tak toto je uz fakt moc, ake su niektore predavajuca namyslene, ale ako to mam nazat. pytala som si vnutornu dlzku tenisiek, poslal mi ju, napisala som, ze dakujem, nebudem brat. a odpoved mi prisla, ze nech neklikam na jej inzeraty, ked to nechcem kupit. jeeeejda, ved som sa len opytala na dlzku. a ked to nesedi, tak naco by mi to bolo. ma mizerne popisy, ziadne info, tak sa opytam. no dnes blby den na MK. fakt uz cim dalej, tym viacej kadejakych pochybnych zien tu je.
@stanislavao kasli na to, snad si nenechas pokazit vecer takym cimsi 😉
ja som teraz merala a merala a ak si pani nevezme, co uz.. ale uz mam aspon rozmery a dam ich paq do textu inzeratu ;)
mne sa stala taká vec,ktorá ma teda dosť sklamala. kúpila som sandálky nosené 3 týždne sporadicky, na fotke odfotené len zhora...tak som vzala, vraj kožené, dcéra iné nosiť nemôže. prišli, okopané špice, koža sa z nich odlupuje, aká je to koža? vyzerá ako brúsená, ale aj tá by sa nemala odlupovať...proste sú znosené,na dvor.keby ma na to upozornila, neberiem ich, nepotrebujem sandále na dvor..takto som jej to napísala...odpoved? vraj čo chcem za 7e, že ich neumyla, ale veľmi skopané nie sú, ked dám fotky, tak to nemusí byť pravda a peniaze mi nevráti, lebo stáli 20e a tá cena zodpovedá stavu..len namala to nafotiť? ja by som ich nebrala...a vraj je to len môj pohľad na vec...a vraj,či moja dcéra po 3 týždňoch nosenia má topánky v 100perc. stave..tak má, lebo ja topánky striedam..tieto vyzerajú, akoby ich dieťa sčuchalo na odrážadle...čo teraz?
@nadhera Presne na tento systém hodnotenia som včera myslela. Som tu 4 mesiace, ale asi len pred mesiacom som sa dostala k téme Skúsenosti s predávajúcimi a Čiernej listine - teraz si už nerobím ťažkú hlavu z toho, že som nejakej pani v núdzi neposlala mikinu pre dcéru (teraz už viem že to boli Tančošovci, Matulovci a spol). A rozklikávať hodnotenia a čítať ma tiež hneď nenapadlo...
Plus ešte tieto dve témy by sa mali povinne posielať novoregistrovaným mamičkám hneď do pošty.
@nadhera
@adahk
@koksatko no baby je to všetko divné, naozaj, ja byť ňou, tak tiež to pofotím a idem s tým na poštu, že čo toto má znamenať? 😠 😠 som jej to napísala, uvidím, čo urobí, ešte mi neodpísala, ale skôr sa mi zdá, že s tým nič nebude robiť, veci nakoniec má, je spokojná a to jej stačí, tak mi to apoň pripadá, podľa toho, čo mi napísala 😒
@olifcek ja si tiež myslím, že keby ho niekto zobral, tak ho otvorí a nepohodí len tak ku košom 😒 no neviem, čo si mám o tom celom myslieť, aj keď to maminka uzavrela s tým, že je spokojná, veciam nič nie je, aj tak ma to mrzí, toto sa mi ešte nestalo a stále nad tým rozmýšľam, že ako to mohla poštárka len tak niekde položiť bez podpisu, alebo čo s tým robila? vypadlo jej to? alebo čo?...ach záhada nad záhadu ☹
@jonas17 Skus sa este raz dohodnut s predavajucou na vrateni penazi a tovaru. Predsa len 7 Eur je podla mna dost penazi za topanky na dvor. Ak stale nebude suhlasit, obrat sa na administratora s tym, ze posles jemu postu, ktoru si jej pisala a ktoru Ti ona odpisala. Drzim prsty, nech sa to vyriesi.
baby posielala som tovar jednej mamičke a ta zistila že tam je nejake poškodenie čo som si ja nevšimla,tak som chybu uznala a hned som jej navrhla navrat penazi ktore som jej poslala 12.4. ,potom sa mi neozvala asi 5 dni. POtom mi napisala že čo jej furt vypisujem že ona nebude riešit cely vikedn zničeny tovar atd. Vraj peniaze na učte ma že mi to v utorok 17.4. pošle .A odvtedy zase nič-ticho. Ja viem že je to moja chyba ale asi by si mala aj ona vstupit do svedomia nie? 😕 Vraj mi je k dispozicii od pondelka do štvrtka.Ale je divna cela.Je to neregistovana kupujuca! Co mam robit nemam ani tovar ani peniaze. 😒
@bibina25 ja sa snažim tovar posielat hned ako mi nabehnu peniaze teda pri predavani a neznašam taketo lahostajne jednanie ludi. Serem aj na tie peniaze ale ide o ten princip. Hlavne že ked tovar chcela tak vypisovala a vtedy čas mala stale. A zrazu nema ked mi to ma poslat naspat.Uvidim do pondelku.
@bubinko83 tak toto je velmi blba situacia. nemali ste jej vratit peniaze, kym ste nemali tovar. ona ma teraz peniaze, aj tovar a nema vam preco vratit tovar a hlavne, ked je neregistrovana, tak nezmozete asi nic. nikdy nevracajte peniaze vopred. ja viem, ze to laka, ale potom vy, ako predavajuca, nemate ziadnu zaruku. ja viem, ze je to presne aj na druhej strane tak, ale aj ja ked som vracala tovar, tak vzdy mi pridu peniaze az potom, ked predavajuca dostane tovar. a co ked vec poriadne ponosila a vrati vam to spinave, roztrhane?

@zuzana17 jasne, ze vie preco 😠 😠 😠 len asi netusi,ze aj napriek vyhrazkam - ma smolu 😝 😝 😝