Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@jonas17 veď práve, keď dávam veci na predaj tak vyperiem a poriadne b- ešte raz poviem poriadne pozriem stav a aj keď je podľa mňa perfektný, hlodá ma pochybnosť aby bola mamička spokojná.... a neviem si predstaviť aké má mamička svedomie, veď to ozaj nemôžeš malej obuť, jednoznačne negatko, admin .... ja neviem, prečo sa tu nedá za oklamanie - úmyselné stopnúť predaj takejto mamičke
@jonas17 mrkla som na jej podmienky predaja. Ma tam napisane, ze predava iba to, co by si sama kupila, tak si mila @vixi kup naspäť svoje derave sandale...Je neuveritelne, ze niekto predava takyto odpad za 7 eur a este odmieta vratit peniaze. Fuj.
@jonas17, ak ti peniaze nevrati, kontaktuj admina aby ju zablokoval az kym ti peniaze nevrati. Toto sa nerobí..!!
@halit13 to neviem ani ja, prečo sa nedá takto, ja s adminom nemám dobré skúsenosti...škoda, že sa tu nedá dať fotka, ako ich ona prezentovala, lebo by aspoň každý mohol vidiť, ako som sa dala oblafnúť..a ja tiež mám vždy motýle v bruchu, kým sa mamička neozve, že je spokojná, lebo presne, nemusí sa jej to páčiť a potom mi môže hocičo vytknúť..našťastie, zatiaľ som problém nemala...
@nikolca ved toto, v iných inzerátoch predávajúce upozorňujú na okopané špice, aj na škrabance, na dierku, či zlú pracku, jej text bol:"Predám kožené pekné sandálky pre dievčatko, veľmi pekné, nosené asi tri týždne sporadicky 🙂 Kupované v zdravotnej obuve." kto by čakal niečo poškodené?
@sisaha @jonas17 tiež som mrkla na jej podmienky predaja, "pobavilo" ma okrem iného to, že citujem "nosenejšie veci posielam do krízových centier"- mala dodať, že "a nenositeľné a deravé predávam" 😠 Bezočivosť, fakt.. Má dosť pozit. hodnotení, tak si asi myslí, že je nedotknuteľná a môže si beztrestne takto oklamať.. aj na MMB, či MMA mám takú skúsenosť, že ma sklamali práve tie, ktoré majú x super hodnotení a sú ohviezdičkované 😖
@nikolca ja mám tretie dieťa a dosť rokov na to, aby som vedela posúdiť, čo je a čo nie je koža.nechápem, ako niekto dokáže ešte aj v tomto trvať na svojom. podrážka je umelá hmota, a je zbrúsená na nich, presne ako z odrážadla. chcela som len kožené , lebo malej sa robila minulý rok pleseň z crocsov, tak som chcela celokožené, a bud nenosené, alebo minimálne, preto som nasratá, že som ľutovala vyhodiť 15e za nové , lebo nám jedne sandále nestačia, a tak mi vyšlo z toho, že kto je skúpi, dvakrát kúpi 😝 ale tak ja tie prachy oželiem, nech jej v živote len toľko chýba, ale chcela to riešiť takto, tak som to urobila na jej žiadosť.. 😠
@jonas17 určite by som to nenechala tak,piš jej piš jej,napiš jej spravu do profilu,ked zmaže napiš znovu,jednoducho peniaze ti musi vratiť,ja som predavala sandalky na behanie po vonku a to zdaleka nemalo nič spoločne z z tymito,boli po dvoch deťoch a za 1,50,tak to bol potom super stav oproti tymto okopanym
@vixi noooo tak zajtra pekne prevodom pošli peniažky späť a tie kraaasne sandalky si zober späť,nie som nejaka fajnova alebo naročna bežne kupujem deťom veci ktore su určene pre nenaročnu matku na behanie po vonku ale toto by som nekupila ani keby mi to niekto nukal za cenu poštovneho 😠 😠 😠 😠 😠
@jonas17 nevzdavaj to a urcite ziadaj peniaze naspäť. preposli adminovi obe fotky, tvoje aj jej, celu vasu komunikaciu a poziadaj ho, aby ju blokol do času kym to bude vyriesene k tvojej spokojnosti. Hadam nedovolis takymto predavajucim robit taketo nechutne okradanie druhych.. Ja predavam z protetiky celokozene topanky a davam ich iba za 6 eur preto, ze suchy zips je trochu na jednej topanke uvolneny, co vsak nebrani riadnemu pouzivaniu. A to tie topanky stali cez 30 eur. A poviem ti, ze ak by mi kupujuca napisala, ze jej nevyhovuju, tak ich bez problemov vezmem naspäť, lebo im nic nie je.
@sisaha presne takto to urobím, už som jej napísala, že ak sa mi neozve do zajtra večera, tak žiadam admina, nech jej stopne bazár..mne keby ktokoľvek, čokoľvek chcel vrátiť, tak to beriem späť...radšej jeden tovar vezmem naspäť, ako mám stratiť iných zákazníkov...tým nemyslím @ heni79, lebo toto mi príde, akoby niekto zámerne potrhal zips, lebo sa mu vetrovka nepáči..
@jonas17 tak toto riesit,to ti vobec nezavidim,ja mam zas opacnu skusenost,na mma som vydrazila nike tenisky,za super cenu,udajne 2mesiace nosene,tak si vravim,ze na behacku budu chlapcovi dobre a ked prisli skoro som odpadla,krasne nove,ani skrabancek,co na bielej by bolo hned vidiet,cistucke podrazky,mm ked ich pozeral,zahlasil,ze tieto ak niekto nosil,tak mozno tyzden aj to dnu po izbe,nie vonku 😀 fakt super kupa s pridanou hodnotou,ponozky a klucenka navyse a pani mi to poslala 1tr doporucene a nechcela ani postovne,velmi ma ten obchodik potesil
@jonas17 naozaj su suce do kosa, take by som sa aj darovat hanbila 😠 😠 😠 😠...uz ti odpovedala?
@zanika1983 neodpovedala...neviem, čo v takom prípade, ked sa hrá teraz na mrtveho chrobáka...
Ok pridavam sa, ved je to o mne, len tu nemam cas sediet, tak az teraz, urcite nie preto, ze by ma to nezaujimalo. Uznavam, neprecitala som si vsetky prispevky, ale zhruba mi je jasne o co tu ide. Sandale neboli v takom stave ako su nafotene. V zivote by som ich nepopisala tak ako boli popisane keby boli take znicene. Ten kusisko koze co tam chyba tam nechybal!!! Predala som uz velmi vela veci a ociernovat sa takymto sposobom nenecham kvoli par euram! Urcite by som sa tu nenechala takto roznosit keby som si bola vedoma svojej chyby. Musim uznat ze som ich nejak extra nevycistila, to ma mrzi, moja chyba! Ale taketo znicene prisaham ze neboli! A ano, stali vyse 20 eur a dcerka ich nosila tri tyzdne! Na konci leta sme ich kupovali! Tato situacia ma skutocne mrzi. Je mi vsak uplne jasne ze ked ste to tu uz takto pekne prebrali, mam malu sancu aby mi niekto uveril. Peniaze vratim ale musim uznat ze tuto kupujucu odporucat urcite nebudem. A zaciatok obchodu bol tiez divny, ked napisem ze posta a balne 1 Euro nevidim dovod preco nesuhlasit a poslat na drzovku 0,60 centov s tym, ze ak bude treba doplatim. Kaslat na centy ci par eur...
@vixi ja sa tu obhajovať určite nebudem, ja som nič zlé neurobila, o balnom počujem teraz prvýkrát, ja sa čudujem, že dokážete takto vymýšľať, ked všetko máme uložené obe, celú našu diskusiu..tieto sandále som určite neskopala ja, a to nebudem ani prisahať, do tej veľkej diery asi chýbs tá koža, z ktorej sandále sú, od začiatku mí bolo jasné, že vaša obhajoba bude v tomto štýle, ved ste mi to aj napísali...ked mi prídu peniaze, tak sa podakujem, o vaše odporučanie fakt nestojím, ja vám už neverím, a dúfam, že viac také zlé skúsenosti mať nebudem...
vďaka za túto tému, vďaka vám všetkým, ktorí ste ma podporili, povzbudili...aj majster tesár sa utne, ale treba si to priznať...
@jonas17
@vixi prečítala som si príspevky k vášmu problému a z môjho objektívneho pohľadu - fakt sa snažím o objektívny -mi vychádza nasledovné: @jonas17 kúpila sandále. Tie sa však kvôli počasiu ešte nedajú nosiť po vonku, keďže je zima. Ak by ich dcérke obula doma po prebratí zásielky, neverím, že by ich bola takto schopná skopať za ten čas, čo ich má doma, či nie? Alebo ich dcérke obula a naschvál ju poslala von so sandálkami v daždi či zime, aby ich skopala a aby tu potom mohla kydať na predávajúcu? Chýba mi v tom logika... 😖
@petkave
Mne chybi logika vubec v koupi a prodeji bot jako takovych. Vzdyt je to nezdrave, nehygienicke.
Kazdy slapeme jinak, takto si jen predavame poruchy chuze mezi sebou a kvuli cemu? setreni?
Neuznavam nakup opotrebovanych-nosenych bot.
Na zdravy vyvoj chodidel i chuze jako celku je treba dobra, pevna NOVA, certifikovana obuv, ne vyslapana ... ☹ 😉
@irriss keby nestáli detské sandále, topánky od 20e hore, určite by nikto nekupoval topánky v bazári. obuv pre deti stojí ako pre dospelých, a detom vydržia topánky pár mesiacov, myslím si, že ked niekto predáva topánky nenosené, málo nosené, tak určite ešte stoja za to, aby ich niekto ponosil. a nemyslím si, že sa dá nejaká porucha chôdze preniesť na niekoho iného...no, možno sa mýlim 😉

@jonas17 tak bude mat prvé negatívne. Daj jej ho ešte dnes. A slovo neodporucam, nech je velkymi pismenami, tak aby to kazdemu udrelo do očí... 😉