Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@irriss tak tie boty su desne. keby ich aspon vycistila a nie blatove fotila. a tolke peniaze pyta za to. aj tie crocsy - no fuj. a muz jej nafasuje asi v robote obuv a ona to tu predava po 15e - aky bussiness? hrozne.
Pekný deň. Opäť sa sem vraciam pre nápravu vzniknutej situácie so @smajlik323 Našu nepríjemnú situáciu sme si vyriešili, vydebatili ako ludia a všetko už je v poriadku. Krásny den prajem všetkým 🙂
@danielllka povedz mi, ako sa dá koža odtrhnúť!!!kto už videl kožené sandále, dokážete odtrhnúť nejakú časť tej kože? tie od vixi boli akoby neviem použiť výraz vhodný, ako ked sa penové sandálky trhajú, proste, akoby sliepka zobákom vytrhávala..tie kúsky tam visia, dala som detailne foto...
a drahá @vixi, keby si sa bola ochotne som mnou bavila už minulý štvrtok, nemusela som sem písať...keby si si bola priznala chybu, vrátila mi peniaze hned, ja som sem nemusela písať....mohli sme to kultúrne vyriešiť, bez verejnosti, ale ked predávaš sandále bez dier, a tie diery tam sú, tak ja nechápem, čo tu stále riešiš! a nevrav mi,že si si žiadne diery nevšimla, tak ako to blato na iných, či trávu na "mojich"...a k tej mikine, ja nechápem, čo riešiš mikinu, tá mikina je v úplnom poriadku, bez jedného fliačiku, bez dier, s krásnymi farbami, aj tak je dotyčná nespokojná, ja som jej hned povedala, že nech mi ju vráti, ja jej vrátim peniaze, no napísala, že si ju nechá na záhradu, je to jej vec, ja sa jej napytovať nebudem...zaváňa mi to tu nejakým spiklenstvom....
@mydlinka a ty sa kedy venuješ deťom, ked máš prehľad, o čom sa tu handrkujeme? 😕 Môj najstarší prišiel akurát z práce, stredný je vo svojej izbe, nepotrebuje ma teraz, najmenšie dieťa spí...mám navarené, pozmývané, upratané, prádlo tretie vyvesené, 2x poskladané...pijem kávu a chvíľu mám kľud...chceš nám diktovať, čo máme robiť?myslím si, že toto je choré..
ani jedna sa tu nemusi obhajovat, kolko casu venuje svojim detom, co za den uz stihla porobit..to, ze mame deti neznamena, ze skoncil zivot, ze teraz ich budeme mat nonstop 24 hodin denne na ociach..pridat jeden prispevok , aj to takyto nestoji vôbec za to, aby sa mu venovala pozornost..tato tema ma zmysel..a verim, ze bude stale *zit*..lebo sa tu nielen vela vyriesilo , ale clovek sa tu kopu veci aj dozvie..co sa tyka zasielok, balenia a posty..na co ma narok a co je a co uz nie je ok..
@mydlinka Milá moja, čo tak trošku porozmýšľať nad tým, čo je pôvodom našich diskusií "kvoli pár drobným"! Keď sa do niečoho nerozumiem, tak to ani komentovať nebudem! 😠 Presne takéto typy ako si Ty robia svet takým, aký je! Bezohľadný a egoistický! Takže "take it easy" a choď sa venovať deckám! 😠
@mydlinka mozno to bola odozva na tvoju reakciu " co tak sa venovat detom".a kazda akcia vyvolava reakciu, tak sa necuduj..........a co ma spolocne modre z neba a podvody na koniku tiez nechapem......vies, ked niekto preda za tych 5 eur 10 rozklbanych parov topanok, tak si prilepsi o 50 eur podvodmi...a preco by sme mali drzat hubu?........potom to budu robit stale vedome si svojej nedotknutelnosti..........a to sa mi nezda byt v poriadku...........
Ako sa mozes priklonit len na jednu stranu ked nevies nazor tej druhej aduskatt? riesite to tu vo velkom, ociernujete druhych bez toho aby ste vedeli ich nazor. Ale vlasne to je jedno, naco vysvetlovat niekomu kto vysvetlene nechce pocut...
@mydlinka tie fotky topanok tu boli, takze asi o ociernovani by som nehovorila..........a zrovna do tej diskusie som sa nezapajala..................a ake je vysvetlenie na vytrhnutu kozu na topankach, ktore su oznacene za skoro nenosene?.a nazor oboch stran je tu rozpisany, takze si viem vytvorit svoj nazor s prihliadnutim na verziu oboch stran...a toto fakt nie su zabomysie vojny, mamy, ktore maju 190 eur pocitia aj tych 5...aj ked ja teda medzi ne nepatrim, kedze uz nie som na MD
@mydlinka ahoj, chápem, že sa ti tieto naše diskusie zdajú ako "handrkovanie za pár drobných" a možno ich z tvojho pohľadu berieš ako nepodstatné ...pre život...ale...aj takýmto predajom vecičiek na e- bazárikoch mamičky myslia hlavne na svoje ratolesti...čo ušetria výhodnou kúpou, to investujú do voľného času detí (na hračky, knižky, akcie... a pod.)...ak by si si prečítala viac stránok z diskusie, určite by si natrafila aj na pozitívne skúsenosti, nie je to len o hádaní sa a osočovaní 😉...sú tu aj dobré rady, hlavne praktické...ak by si sa chcela zapojiť, nech sa páči, ale tento tvoj príspevok veru nebol príliš šťastne naformulovaný...všetky mamičky sa predsa snažia venovať svojim deťom čo najviac 😉...a vieš koľko ušetria času, keď už vopred vedia reagovať na niektoré "záludnosti" bazárikového predaja?...ale, možno si len chcela upozorniť, že sa tu už o jednom probléme popísalo veľa strán a kočky by si to mali riešiť cez IP, alebo admina...aj tak, nabudúce trošku porozmýšľaj, keď budeš písať, zbytočne urazíš (resp. ponížiš) svojou neoprávnenou kritikou nás-ostatné mamičky...
velmi zaujimavy nazor. Podla mna ten kto si to precita a nepatri do skupiny ludi co si beru vsetko osobne ani neodpisu. Odpisu len mamicky s nejakymi nevysporiadanymi problems. Uz xkrat som predala veci co boli nove, dotycna osoba ich donicila a potom ma ociernovala. To tiez nie je spravne. Tu ide iba o princip. Su du dobre rady, k tomu som nic nepisala. Nechapem ako sa moze niekto celodenne navazat do ludi co ich ani nepoznaju, nie je to fer. Je to tu ako vojna zien na MD. Keby si toto citali muzi, s urcitostou by nas vsetkych hodili do kosa s nazvom SLEPICE. Bohuzial....
@mydlinka
Mam takovy prakticky dotaz..za 3 roky jsi napsala 4 prispevky, proc prave zde a ted cerpas svoji energii?? Je tu spousty zajimavych temat a prispevku, nechapu, jak Te mohlo prave toto donutit tento tyden k napsani 😉
A nebo mas jeste jine nicky? Neber to jako obvinovani, jen nechapu Tvuj vstup a vystup po TRECH letech a prave ted a ZDE..kdyz Te to nezajima a jen protestujes..
rada: pokud mas jen jeden nick, to znamena, ze jsi dodnes jen cetla..cti dal a nevzrusuj se,...urcite tu bylo za 3 roky vice temat ..nechapu angazovanost prave ted..mas nejaky osobni zamer?? 😉
Branis nekoho? 😉
Vis MK je sice virtualni, ale je dostatecne pruhledny😉
Pekny vecer preji a doporucuju nalistovat si jinou stranku, kdyz tato Te "vzrusuje" a jak rikas ty sama.."nechapes zdejsi deni"..
Ver tomu, ze kdyby toto tema nemelo smysl, uz by bylo DAVNO zrusene... 😉
jedna maminka mala záujem o ponožky, veľmi ich chcela, poslala som jej č. ú., inzerát som rezervovala a viac sa neozvala,,,,písala som 4 správy, nech mi teda aspoň napíše, že nemá záujem, ale nič,,,,a včera si aktualizovala "status", takže sem chodí,,,,nebola som oklamaná o peniaze ani nič, ale tak aspoň zo slušnosti mohla napísať, že nechce,,,,aj mne sa stalo, že som si kúpu rozmyslela, ale tak aspoň to oznámim,,,, 😠
@graceful9 ja inzerat pozastavjem až ked mam platbu na učte,tiež sa mi stalo,že mi pisala neregistrovana na jednu bundičku,že pokial je volna aby som jej hneed poslala č.učtu že ju okamžite berie,č.učtu som poslala,platba neprišla a na moje spravy či teda ma zaujem alebo nema už nezareagovala a dnes mi takmer dalši predaj zlihal 😒 išla som baliť nohavice,nechala som si to rozložene vedla nastoliku,sem tam som mrkla čo je nove v diskusii a mala mi skoro rozstrihla gaťe 😝 😝 😀 😀 ešte že sa s tymi nožničkami ťažšie manipuluje 😕 by som si zavarila 🙂 😉

@vixi .. samozrejme že sa tu dá nabaliť, keď predáš pár takýchto zničených (vhodných do koša) vecí, "len" za tých 7 eur, na 10 veciach máš 70 euro- tak nedá sa nabaliť?? Je to o charaktere tej ktorej osoby a je vrcholne trápne tu riešiť, či má alebo nemá @jonas17 nejaký ďalší konflikt- aj ja mám stále nejaký, pretože takých predávajúcich ako si Ty, je tu viacero, čo reálny stav vecí nezodpovedá popisu a na drzovku pošle napr. fľakaté tričko, pofarbené.. atď.. !! Neverím, že niekto úmyselne zničí kúpené sandálky- odtrhne kožu!- len aby sa tu potom musel doťahovať o vrátení peňazí! To je už trošku na hlavu, nemyslíš?!