icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

judith793
11. máj 2012

Bolo to posielané ako balík .Takže mám zavolať na poštu kde to bolo posielané a ak by ho naozaj neprebrala tak nevieš aký je potom postup ,že čo mám robiť ?
@macamac

mirka.m
11. máj 2012

treba podat reklamaciu na poste a oni to preveria.

rorinka11
11. máj 2012

@miliz uz som dala....

macamac
11. máj 2012

@judith793 tak treba ísť s lístkom na poštu-nech to preveria 😉

judith793
11. máj 2012

Diky moc pôjdem hneď v pondelok . 😉 😉
@macamac

zaneta123
11. máj 2012

@judith793 na stránke www.posta.sk sa dá podľa podacieho čísla preveriť stav doručenia zásielky,treba si dať sledovanie zásielky, vypísať číslo a ukáže čo sa deje so zásielkou. Pokiaľ Ti to neukáže, tak treba kliknúť na notifikáciu, zadať mail a príde Ti na mail, čo je so zásielkou.ja si takto odsleduvávam doručovanie a apreberanie každej zásielky, ktorá má podacie číslo 😉

bibina25
11. máj 2012

ahojte, skuste mi poradit. Mala mi prist dobierka za vyse 80 €, ale postar mi nechal v schranke listok na prebratie dobierky a je tam uvedene, ze balik je POSKODENY. Zatial som zasielku neprevzala. Co s tym? Dakujem

judith793
11. máj 2012

Diky za radu už som si to pozrela ukazuje mi že bola 30.4zásielka doručená . Takže ma tá dotyčná osoba klame riadne .
@zaneta123

zaneta123
11. máj 2012

@bibina25 treba ju ísť pozrieť,možno je len natrhnutý obal,určite neplatiť skôr než by som to videla. Poškodiť sa musel cestou, lebo poškodený balík by pošta na prepravu neprijala. závisí od toho čo si si objednala. Pokiaľ by mohlo dôjsť k poškodeniu, zničeniu obsahu tak to asi reklamovať na pošte, ale určite neprevziať

bibina25
11. máj 2012

@zaneta123 je tam monitor dychu!!!

zaneta123
11. máj 2012

@bibina25 každopádne treba pozrieť, pokiaľ je nový tak je určite zabalený tak, aby nedošlo k poškodeniu(uložený v polystyréne), pokiaľ ide o používaný, tak by som asi kontaktovala predavajúceho a opýtala sa ako je zabalený. skutočne byť len natrhnutý obal. aj my sme monitor kupovali cez e-shop a myslím, že pošta s ním nemanipulovla v rukavičkách a bez problémov slúži už tretí rok.Pokiaľ neuvidíš tak neporiešiš.Rozhodneš sa na mieste.Pokiaľ vážnejšie poškodenie určite by som neprebrala a reklamovala. A takúto vec keby som posielala tak ju dám určite označiť pozor krehké

adahk
11. máj 2012

@bibina25 ahojky, aj ja by som doporučila ísť balíček pozrieť, keď bude rozbitá krabica určite balík neprevziať! monitor dychu by som ja osobne poslala so službou krehký, robila som na pošte a viem ako sa s balíkmi zaobchádza, odosielateľ môže balíček reklamovať ale ty keď ho prevezmeš a bude monitor poškodený už nič reklamovať nemôžeš. pa

martinka17
11. máj 2012

mám otázku, ak vám príde poškodený tovar, aj vy dostávate odpoveď, že: Aj ja som už kúpila tovar, ktorý nezodpovedal opisu a neriešila som to pre pár € 😲 ☹

bibina25
11. máj 2012

@adahk presne to som čítala v reklamačnom poriadku, že skor sa domôže náhrady odosielateľ ako ja, ďakujem za radu, asi ho nepreberiem, bohužiaľ sa vráti majiteľke, ale nie mojou vinou

nadhera
11. máj 2012

@rorinka11 kociar je teda riadny "úkaz" za 100€. Verim,ze admin ti pomoze a dostanes sa spat k €. Skus si nabuduce vybrat kociar od predavajucej z blizkeho okolia a chod ho osobne pozriet. Usetris si nervy aj €.

nadhera
11. máj 2012

@martinka17 zatial som taky problem nemala,klop,klop...ale ked tu citam,coho vsetkeho su maminy schopne, tak sa bojim,ze je to len docasu a raz pride aj na mna rad ☹

piacere
11. máj 2012

@zaneta123 ahoj, prosím ťa, takto sa dá sledovať aj aj doporučený list 2. triedy? Ak mi vypisuje, že nie sú žiadne údaje k zásielke... znamená to, že ešte nebola doručená? prepáč, že otravujem, ale vidím, že máš skúsenosť 😅 a momentálne čakám na doručenie jedného listu kupujúcej už týždeň... Neviem prečo som si furt myslela, že táto vymoženosť 😅 je len pre balíky, nie listy...

benne
11. máj 2012

@piacere vyhodí ti tam okienko, kde píše, že nemá info a pod tým je, že si máš dať emailové notifikácie.. tam to vypln a do pár hodín ti príde mejl, čo a ako.. a potom s každou dalšou zmenou..

zaneta123
11. máj 2012

@piacere Ak ti vypisuje to čo vypisuje, tak si daj e-mail notifikáciu (napíšeš to podacie číslo, ukáže, že nemá žiadne údaje a kdesi tam pod tým, je požiadať o e-mail notifikáciu, to dáš, opýta sa to na mail a prídeTi to priamo na zadaný mail a k tomu konkrétnemu podaciemu číslu), majú nejaké problémy s podaniami, ktoré začínajú určitými písmenami, mne napr. toto vyhadzovali pri písmenach RR.potom mi na mail prišlo čo sa deje so zásielkou až do samotného prevzatia adresátom (akurát tento týždeň som to riešila 😉 )

rorinka11
11. máj 2012

@nadhera tri kociky som mala z obchodu,jeden z mk a vsetko super.potom som kupila dalsi na mk,no a ten tiez hroza,no tento je oproti nemu srot.teraz som zasa skusila lebo sestre sa pacil a takto som dopadla....no v bazaroch uz kociky urcite nebudem kupovat! radsej si 20+30 eur doplatim ale bude ok...

adahk
11. máj 2012

@bibina25 a už si písala maminke od ktorej si si objednávala?

piacere
11. máj 2012

@benne
@zaneta123 ďakovala 😵 už som si dala tú e-mail notifikáciu... a presne... podacie číslo mi začína RR 🙄 😅

piacere
11. máj 2012

hehe, takže už mi prišlo na mail, že pani si to dnes prevzala 😀 Joj, parádna vecička 😎 😀

rorinka11
12. máj 2012

@miliz
@nikolca
@nice202
@mariakr
@karmenta
@irriss
@traktor
@ivett1
@sisaha a vsetky ostatne..... dakujem ze ste stali pri mne. 🙂 Pani julka uz od vcera nekomunikuje takze jej porusenie zakona PODVODOM riesim od pondelka policiou.Za svoje budem bojovat! Ako som uz povedala, ked nie po dobrom, tak po zlom....

mariakr
12. máj 2012

@rorinka11 držím palčeky nech pravda vyjde najavo a ty dostaneš späť peniažky a všetko dobre dopadne 🙂 🙂 🙂 , škoda, že to muselo zájsť až tak ďaleko, ale ako si napísala, ked to nejde po dobrom, tak nech to ide po zlom...ale pôjde to 🙂

nikolca
12. máj 2012

@rorinka11 aj ja ti držim palčeky aby sa to vyriešilo k tvojej spokojnosti a peniažky ti vratila,len nechapem ako jej mohli na pošte zobrať kočik,ked tam nebol uvedeny odosielatel,ja ked posielam len tričko tak na pošte kontroluju ako to je polepene,raz som posielala v obalke kuštik bolo ocerene a už ma s tym vratila,si predstav pani za okienkom mi dala lepidlo a som to musela zalepiť 😨 a ty na nu adresu nemaš vobec???teraz ma tak napadlo pozerala som jej hodnotenia,niektora mamička jej pisala že je vyborna kupujuca,skus kontaktovať ju ved ona podla toho čo jej predala,ked pozrie v zmazanych inzeratoch tak jej adresu bude mať kam jej baliček posielala 🙂 😉

irriss
12. máj 2012

@rorinka11
Drzim palecky a preju hodne stesti 🙂 ..ve svem prispevku v 9:51h jsi zapomnela jmenovat jeste jednu dulezitou osobu:
@julka154 😉
ktere preju aby se probudila dokud je to jeste "pouhy osklivy sen"...protoze realita, muze byt sakra tvrda...dostat Pokutu, zaplatit odskodneni ( i moralni ) PLUS mit spinavy rejstrik se "kvuli 100Eur" nevyplati... 😉

Je vikend, v tomto pripade hraje cas ve Tvuj prospech..najdi optimalni reseni behem techto dvou dnu 😉 - t.j. dokud neni pozde 😎

elka74
12. máj 2012

@rorinka11 držím palce.. dotiahni to do konca, nech si nemyslí @julka154 , že sa jej to len tak prepečie

rorinka11
12. máj 2012

@nikolca adresu uz mam 🙂 admin mi
da vsetky jej osobne udaje kedze sa neozvala,sam napisal ze pre potrebu policie 😉

lenocka84
12. máj 2012

@rorinka11 drzim palce nech sa to doriesi, lebo ten kocik, ako nic v zlom, ale to je tak po 4detoch mozno, a nie po 1 mesiaci ☹