Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
treba podat reklamaciu na poste a oni to preveria.
@judith793 na stránke www.posta.sk sa dá podľa podacieho čísla preveriť stav doručenia zásielky,treba si dať sledovanie zásielky, vypísať číslo a ukáže čo sa deje so zásielkou. Pokiaľ Ti to neukáže, tak treba kliknúť na notifikáciu, zadať mail a príde Ti na mail, čo je so zásielkou.ja si takto odsleduvávam doručovanie a apreberanie každej zásielky, ktorá má podacie číslo 😉
ahojte, skuste mi poradit. Mala mi prist dobierka za vyse 80 €, ale postar mi nechal v schranke listok na prebratie dobierky a je tam uvedene, ze balik je POSKODENY. Zatial som zasielku neprevzala. Co s tym? Dakujem
@bibina25 treba ju ísť pozrieť,možno je len natrhnutý obal,určite neplatiť skôr než by som to videla. Poškodiť sa musel cestou, lebo poškodený balík by pošta na prepravu neprijala. závisí od toho čo si si objednala. Pokiaľ by mohlo dôjsť k poškodeniu, zničeniu obsahu tak to asi reklamovať na pošte, ale určite neprevziať
@bibina25 každopádne treba pozrieť, pokiaľ je nový tak je určite zabalený tak, aby nedošlo k poškodeniu(uložený v polystyréne), pokiaľ ide o používaný, tak by som asi kontaktovala predavajúceho a opýtala sa ako je zabalený. skutočne byť len natrhnutý obal. aj my sme monitor kupovali cez e-shop a myslím, že pošta s ním nemanipulovla v rukavičkách a bez problémov slúži už tretí rok.Pokiaľ neuvidíš tak neporiešiš.Rozhodneš sa na mieste.Pokiaľ vážnejšie poškodenie určite by som neprebrala a reklamovala. A takúto vec keby som posielala tak ju dám určite označiť pozor krehké
@bibina25 ahojky, aj ja by som doporučila ísť balíček pozrieť, keď bude rozbitá krabica určite balík neprevziať! monitor dychu by som ja osobne poslala so službou krehký, robila som na pošte a viem ako sa s balíkmi zaobchádza, odosielateľ môže balíček reklamovať ale ty keď ho prevezmeš a bude monitor poškodený už nič reklamovať nemôžeš. pa
mám otázku, ak vám príde poškodený tovar, aj vy dostávate odpoveď, že: Aj ja som už kúpila tovar, ktorý nezodpovedal opisu a neriešila som to pre pár € 😲 ☹
@martinka17 zatial som taky problem nemala,klop,klop...ale ked tu citam,coho vsetkeho su maminy schopne, tak sa bojim,ze je to len docasu a raz pride aj na mna rad ☹
@zaneta123 ahoj, prosím ťa, takto sa dá sledovať aj aj doporučený list 2. triedy? Ak mi vypisuje, že nie sú žiadne údaje k zásielke... znamená to, že ešte nebola doručená? prepáč, že otravujem, ale vidím, že máš skúsenosť 😅 a momentálne čakám na doručenie jedného listu kupujúcej už týždeň... Neviem prečo som si furt myslela, že táto vymoženosť 😅 je len pre balíky, nie listy...
@piacere Ak ti vypisuje to čo vypisuje, tak si daj e-mail notifikáciu (napíšeš to podacie číslo, ukáže, že nemá žiadne údaje a kdesi tam pod tým, je požiadať o e-mail notifikáciu, to dáš, opýta sa to na mail a prídeTi to priamo na zadaný mail a k tomu konkrétnemu podaciemu číslu), majú nejaké problémy s podaniami, ktoré začínajú určitými písmenami, mne napr. toto vyhadzovali pri písmenach RR.potom mi na mail prišlo čo sa deje so zásielkou až do samotného prevzatia adresátom (akurát tento týždeň som to riešila 😉 )
@nadhera tri kociky som mala z obchodu,jeden z mk a vsetko super.potom som kupila dalsi na mk,no a ten tiez hroza,no tento je oproti nemu srot.teraz som zasa skusila lebo sestre sa pacil a takto som dopadla....no v bazaroch uz kociky urcite nebudem kupovat! radsej si 20+30 eur doplatim ale bude ok...
hehe, takže už mi prišlo na mail, že pani si to dnes prevzala 😀 Joj, parádna vecička 😎 😀
@miliz
@nikolca
@nice202
@mariakr
@karmenta
@irriss
@traktor
@ivett1
@sisaha a vsetky ostatne..... dakujem ze ste stali pri mne. 🙂 Pani julka uz od vcera nekomunikuje takze jej porusenie zakona PODVODOM riesim od pondelka policiou.Za svoje budem bojovat! Ako som uz povedala, ked nie po dobrom, tak po zlom....
@rorinka11 aj ja ti držim palčeky aby sa to vyriešilo k tvojej spokojnosti a peniažky ti vratila,len nechapem ako jej mohli na pošte zobrať kočik,ked tam nebol uvedeny odosielatel,ja ked posielam len tričko tak na pošte kontroluju ako to je polepene,raz som posielala v obalke kuštik bolo ocerene a už ma s tym vratila,si predstav pani za okienkom mi dala lepidlo a som to musela zalepiť 😨 a ty na nu adresu nemaš vobec???teraz ma tak napadlo pozerala som jej hodnotenia,niektora mamička jej pisala že je vyborna kupujuca,skus kontaktovať ju ved ona podla toho čo jej predala,ked pozrie v zmazanych inzeratoch tak jej adresu bude mať kam jej baliček posielala 🙂 😉
@rorinka11
Drzim palecky a preju hodne stesti 🙂 ..ve svem prispevku v 9:51h jsi zapomnela jmenovat jeste jednu dulezitou osobu:
@julka154 😉
ktere preju aby se probudila dokud je to jeste "pouhy osklivy sen"...protoze realita, muze byt sakra tvrda...dostat Pokutu, zaplatit odskodneni ( i moralni ) PLUS mit spinavy rejstrik se "kvuli 100Eur" nevyplati... 😉
Je vikend, v tomto pripade hraje cas ve Tvuj prospech..najdi optimalni reseni behem techto dvou dnu 😉 - t.j. dokud neni pozde 😎

Bolo to posielané ako balík .Takže mám zavolať na poštu kde to bolo posielané a ak by ho naozaj neprebrala tak nevieš aký je potom postup ,že čo mám robiť ?
@macamac