icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

huxy
25. máj 2012

@simik22 mne sa raz stalo niečo podobné.nešlo síce o vyslovene "nenosenú vec".ale v inzeráte mala pani napísané,že predáva balíček next vecičiek,všetko v 100% stave.a jedno tričko malo dierku,jedny pančušky šli rovno do koša /neboli súce ani na domáce nosenie/,veľmi málinko viditeľné fliačky na rifliach /ale ja som ich videla/.ale tiež mi pribalila ešte jedny body,tričko a legínky grátis.neriešila som to preto vtedy.no po čase ma to začalo mrzieť,lebo nakoniec som tie vecičky aj tak rozpredala /za nižšiu sumu/ a keby som to vedela dopredu,tak určite nič od nej nekúpim.
takže trošku buď "sebecká" a mysli na to,že sa jedná o tvoje peniažky,za ktoré si chcela opisovaný tovar.skús sa s predávajúcou dohodnúť,či už na vrátení tovaru a peňazí alebo aspoň na sume,ktorú by ti vrátila.lebo v inzeráte sa nemá zavádzať

huxy
25. máj 2012

@bibina25 ja sa nemusím spamätávať,je to jediné,čo ma napadlo ako dôvod tohto činu.na mňa neútočte,nič som vám nespravila.

simik22
25. máj 2012

@huxy ved toto, najviac ma stve to, ze tam je napisane nenosene, len oprate... a fakt vidno, ze to je nosene. no neviem, uvidim co odpise

huxy
25. máj 2012

@simik22 treba počkať na odpoveď.a potom uvidíš.ale ja osobne by som to už nenechala tak.mám asi 2-3 nie najlepšie skúsenosti s kupovaním cez MK /samozrejme veľa super obchodíkov/.a keďže som na MD,tak si nemôžem dovoliť vyhadzovať peniažky za niečo,čo nezodpovedá popisu

simik22
25. máj 2012

@huxy no ved ja tiez nie, rifle stali 7,50 e... a objednavku som u nej urobila za 29 e... tak mohla aspon uviest pravdive informacie.

huxy
25. máj 2012

@simik22 verím,že ťa to mrzí.ale vyčkaj,čo ti napíše.a chcela by si jej tie rifle vrátiť?ak ano,tak jej to rovno napíš,že žiadaš o vrátenie peňazí.ak nie,tak jej tiež navrhni iné riešenie.
raz som od pani kupovala 2 tričká /moja 2.neg.skúsenosť/ vraj v super stave,málo nosené.jedno tričko malo vyblednuté fľaky akoby vyťahané od slnka a druhé malo na rôznych miestach bodky od fixiek /nešlo vyprať/.tak som jej napísala,ona sama navrhla,že mi vráti časť peňazí.jedno tričko sme nosili na doma,no druhé len stojí v skrini /neviem,či ešte ponosíme/.no vedieť to dopredu,radšej si tie peniažky ušporím na niečo iné.však takto tie "peniažky" akoby stáli v polici a potom nakoniec ich len vyhodím

aneet112
25. máj 2012

@verinka100 a to mi na poste povedia ci to poslala?este som sa s tym nestretla

simik22
25. máj 2012

@huxy nie, nechcem ich vratit, uvidim ako sa dohodneme

huxy
25. máj 2012

@simik22 ok,veľa šťastia 🙂

tikivikiniki
25. máj 2012

Tak dneska som sa pobavila! Už x dní sa dohadujem s jednou kupujúcou,čo chce odomňa kúpiť nálepky.Predávam kus za 10 centov. A ona mi píše.... veď čítajte:

17klaudika11 - Bez hodnotenia - 23. mája o 17:58
Ahoj odkupim 131 100 31 35 93 za 50 cent
fotoportrét

Ja - 23. mája o 20:06
Dobrý deň,poprosím teda poslať 90 centov na účet xxxxxxx/1100 alebo na adresu xxxxxxxxxx xxxxxxxx. Dajte vedieť ako ste sa rozhodli.
fotoportrét

17klaudika11 - Včera o 16:19
Ved ste mali napisane že 1 kus za 10 cent a chcem 5 nálepiek
fotoportrét

Ja - Včera o 16:22
Ano,za 5 nálepiek 50 centov + 40 centov poštovné.
fotoportrét

17klaudika11 - Dnes o 14:06
Nová správa
NO TOTO VED PO3TA STJI 40

tikivikiniki
25. máj 2012

Prečo ja pýtam 40 centov poštovné,keď pošta stojí 40 centov? Niektorý ľudia sú fakt...............Ach radšej nič.

verinka100
25. máj 2012

@aneet112 samozrejme,od toho ten podaci listok je. Aby predavajuci mal dokaz, ze to poslal a kupujuci prevzal a kupujuci istotu, ze to prevadajuci poslal. Takze, urcite si vypytaj cislo tej dobierky a na poste ti povedia, kedy bol balik poslany,v akom meste, ci bol uz doruceny na adresu tvojej posty atd. 😉

huxy
25. máj 2012

@tikivikiniki zábavné 😀

sisaha
25. máj 2012

@nikolca ale potom chyba je u teba, ze si jej tak dlho rezervovala tovar, ak napisala, ze 17-teho spravi prevod a do 20-teho by peniaze nenabehli, tovar by som uvolnila dalsiemu...

zuzkahraskovie
25. máj 2012

@bibina25 len by ma zaujimalo,ze preco davate hned negatko ,ked sa vam niekto do druheho dna neozve ? lebo pokial viem tak hodnotenie sa dava az ked sa obchodik zrealizuje ci nie? 🙂

miliz
25. máj 2012

@zuzkahraskovie Ja si myslim ze to hodnotenie malo by bit fer,ak dakto daco rezervuje a tyzden nic,nemalo by sa nato pozerat ze obchod sa nezrealizoval jednoducho negativne hodnotenie a hotovo,ved zavadza zbytocne rezervuje,toto by bolo spravodlive,takto kazdy tyzden moze dakto rezervovat a nikdy nepredate:((((

zuzkahraskovie
25. máj 2012

@miliz ale ja som to myslela tak ,ze ona to ma v podmienkach ...ze ak sa jej do druheho dna neozve tak dava negatko...preto som reagovala..

miliz
25. máj 2012

@zuzkahraskovie to hej mas pravdu ako do druheho dna ja mam tiez teraz napriklad taky problem od 19 mam rezervovane daco ,pani povedala ze vyplatila nic,vcera zas napisala ze satala sa chyba ale dnes to zaplatila zas nic a vidim ze to spravila dallsim piatim ja si myslim ze taketo daco uz negativne hodnotenie zasluzi ale nie to co ti pises

zuzkahraskovie
25. máj 2012

@miliz ano to s tebou suhlasim..ak opakovane klame a zavadza tak ano ...

kocko
25. máj 2012

@tikivikiniki No ja som sa tiež ozvala na nálepky. Tak uvidíme ako bude reagovať. Veľmi zaujímavá
komunikácia....

martaa4s
25. máj 2012

@sisaha ďakujem... pýtala som sa len preto, že už má napísané negatko ako kupujúca... na druhej strane, by som privítala, aby sa mohlo aj to riešiť v hodnotení, tak by sa mohlo predísť dlhšiemu rezervovaniu. Ja už naozaj nechápem niektoré baby, veď keď si to objednám a dajme tomu, peniažky momentálne nemám alebo si to rozmyslela, tak sa ozvem. A nie, aby Ťa ťahala za nos dva týždne ☹ .

miliz
25. máj 2012

@zuzkahraskovie teraz kukam ze odtoho dna este u 4 roch rezervovala veci a nic uz ma aj negativne hodnotenia,im sa vobec neozvala,mne sa ozvala vcera z ospravedlnenim a ze este raz zaplatila neviem co mam mysliet peniaze nikde pockam do utorka a uvidi sa:(((

nikolca
25. máj 2012

@sisaha ja som verila že ked si dala vec rezervovať tak ju aj uhradi a verila som aj kvôli tomu že ma 274 hodnoteni a su tam aj pozitivne hodnotenia ktore sa tykali toho že si rezervovala aj uhradila,som pisala adminovi že či aj pri takychto dlhyyych rezervaciach je možne pisať hodnotenie som zvedava čo napiše,no som sa poučila už nerezervujem nikomu 😔,no mala som ešte jednu kupujucu ta si dala tiež rezervovať na mesiac že kym bude mať jej muž vyplatu,no ta so mnou komunikovala uplne super v dany den ako sme sa dohodli,tak aj platbu poslala

sisaha
25. máj 2012

@nikolca rezervovat môžeš, ale ak ti niekto napise, ze uhradza zajtra a dalsie dva dni platba nenabehne, tak by som rezervaciu okamzite zrusila a nemoze sa na teba hnevat, ak by si zmyslela o dva tyzdne, ze to predsa len chce...
@martaa4s mozno by sa to mohlo riesit v hodnoteni, ale bolo by to potom uz velmi neprehladne

pastelka74
25. máj 2012

pani s nickom andreak320...klamárka,neodporúčam..týždeň ma naťahovala že si kúpi vak na spanie a nakoniec nemala ani toľko slušnosti aby mi po týždni láskavo oznámila že už ho nechce...upozorňovala som ju že počkám do dneska....ale určite si ho vezme,klamárka jedna 😝 😝 😝 😝 😝 😝

petraxy6
25. máj 2012

@tikivikiniki tak to teda ZABILA a ja sa tu bavím ako nikdy 😀 😀 😀 😀 😀 - prepáč prosím ťa 😉

stanislavao
25. máj 2012

@tikivikiniki tak toto je sila. ludia su uz fakt totalne sibnuty. uz ma tu asi nic neprekvapi.

bibina25
25. máj 2012

@tikivikiniki mne to pripomina mnohe reakcie na moje inzeraty na bazosi, kedze tam registracia nie je, tak si mnohi hlavne s koncovkou azet.sk robia srandu, ja uz na to ani nereagujem

bodka13
25. máj 2012

@zuzkahraskovie nie vždy sú to drobné centy 😉 .....darovala som balík detského oblečenia (30kusov) a balík mal do 5kg ...posielala som ho 2.triedou-poštovné bolo 2,50€ ...to podľa mňa nie sú drobné,a pri takom množstve môže niečo investovať aj obdarovaná 😉

zuzkatko
25. máj 2012

@tikivikiniki matematika je asi jej silná stránka 😀