icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

lienkasta
30. máj 2012

Dobry den, chcela by som veci uviest na pravu mieru, lebo citam, ako si pani s nickom hraskovie vymysla. Jasne sme sa dohodli, ze mi zasle flasku formou doporuceneho listu 2. triedou, co kazda z nas vie je za 1,2eura. Balik po tyzdni nedosiel, tak som jej napisala, nech mi posle kopiu podacieho listka, ze sa popytam na poste. Dlho odpisovala kadeco mozne a po 2 tyzdnoch z nej vyslo, ze mi to poslala obycajne. Pritom taka dohoda vobec ebola a zavadza, ze sme sa nerozumeli. Ale neviem ci nerozumie po slovensky. Tak ma dnes rano nez som isla do prace tym hodnotenim nahnevala, ze som jej rovno napisala 3 negativne. Nie som konfliktny clovek, s inteligentnym clovekom sa da dohodnut, ale ked je niekto nefer to ma priam uraza. i

dominika1988
30. máj 2012

@michelleuk jj, su ine, rukavy na trickach su rozdielne, farba ina (to moze byt fotkou, uznavam), gumicky aj vzor na nohavickach uplne iny

michelleuk
30. máj 2012

@stzu27 no to hej ale farebne je to podobne,,,
@irriss moja aj to je napodobenina

huxy
30. máj 2012

@simik22 v žiadnom prípade takto nevyzerajú nenosené a len opraté nohavice.a vidím aj tie fliačky.dala si negatko,aleh hoď sem aj nick,aby sme vedeli.toto sa nerobí ☹

huxy
30. máj 2012

@lienkasta píšete,že viete,že 1,20€ je doporučené poštovné.a platili ste plnú výšku?inak by možno nebolo odveci skopírovať sem celú vašu konverzáciu,aby sme vedeli,ako ste sa dohodli

simik22
30. máj 2012

@huxy ok nick je drobcek24.. dakujem baby, potreboval som to pocut aj od niekoho ineho, aby som nebola za blbu

verinka100
30. máj 2012

@michelleuk Ja vidim ine rukaviky na tricku a vzor na nohaviciach je uplne iny, sice veeelmi podobny, ale iny 🙂

333levica
30. máj 2012

@verinka100 uz som pisala,dik zatial

333levica
30. máj 2012

@verinka100 uz som pisala,dik zatial
@monca571 uz som informovala admina,dakujem vam

irriss
30. máj 2012

@michelleuk tak ja tomu nerozumim... ☹ Pomoooooooooooc
pani si stezuje, ze to neni jako na obrazku, ty nevidis rozdil..my ti je najdeme a ty to jen potvrdis + ze jde o napodobeninu..tak o co jde? 😉 🙂
ze pani ma pravdu.. 😎 (?)

Asi jsem to nepochopila.. ☹

patricia1992
30. máj 2012

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/patricia1992... baby tak si kuknite ake tricka mi prisli,nenosene mali byt

patricia1992
30. máj 2012

https://www.modrykonik.sk/moje-nakupy/ a neviem ci vam to ukaze ako ich mala pofotene,lebo su uz zmazane

sisaha
30. máj 2012

@irriss vyzera to tak, ze pani predava napodobeninu ako original a ked sa na to pride, tak sa tvari, ze o nic nejde... 😒

irriss
30. máj 2012

@sisaha

ale to je spatna napodobenina..velmi spatna...to je jako plechove a papirove auto 😎 na prvni pohled ☹
p.s. tak nechapu, proc se dohaduje, kdyz sama vi, ze pani ma pravdu..nelibi se ji napodobenina, vratim penize 😉

piacere
30. máj 2012

@michelleuk úprimne? Mňa by šľak trafil, keby som čakala to, čo je na obrázku a prišlo by mi to, čo máš nad obrázkom pofotené... mne to príde ako keby som vedela šiť, tak si vyhľadám na nete obrázok a toto sa mi podľa neho podarí... fotke nezodpovedá nielen farba trička, ale ani farba nohavičiek nie je taká ako na foto, nehovoriac o rukávoch, ktoré sú úplne mimo foto... 😕

sisaha
30. máj 2012

@irriss presne tak...a ja by som si nabuduce aj dala pozor od koho vlastne objednavam

sisaha
30. máj 2012

@irriss vlastne sa nam sem sama nahlasila 😅

irriss
30. máj 2012

@sisaha
jakoooooooooo ze 😔 Reklama?? 😨 😨 😨 😀 😀 😀

sisaha
30. máj 2012

@irriss ano, ale asi nie žiadúca 🙂

sisaha
30. máj 2012

@zuzkahraskovie to hodnotenie jej zmaž..nemusíš byť spokojna s priebehom, ale tentoraz jej to hodnotenie naozaj nepatri 😉

tkmama
30. máj 2012

@patricia1992 ukáže nám to naše nákupy, nie tvoje ☹

garzonka
30. máj 2012

@michelleuk Ak si mala pri inzerate uvedene foto s dievcatkom a zaroven tie ostatne fotky tebou fotene, z ktorych je vidiet rozdiel medzi oboma kompletmi, tak kupujuca si mohla dokladnejsie prezriet ci to sedi. Ale zaroven si mala uviest ze ten ktory predavas je trochu iny ako ten ktory je na dievcatku, pretoze su to 2 rozdielne komplety, hoci podobne.

Ak si mala len katalogove foto, tak je to ina vec, pretoze to nezodpoveda tomu co si kupujuca objednala.

garzonka
30. máj 2012

@patricia1992 ak chces uverejnit fotky ktore mala predavajuca, staci si na ne u teba v "mojich nakupoch" kliknut, na kazdu jednu fotku a kazdu si vzdy uloz v PC a potom sem pridaj. Odkaz na tvoje "moje nakupy" sa nikomu nezobrazi, len tebe, lebo je to tvoja stranka a mas k nej pristup len ty 😉

patricia1992
30. máj 2012

bozeeeeeeeeeee ja som truba 😀 , kaslem nato nejde mi to ,ona uz ma zmazane inzeraty,neviem ci uz len mi dve ich nevidime.s dotycnou. uzavrem to uz. vsetko ma admino a nech rozhodne. ale urcite mi ľhodnotka nepatria,pekny vecer zelam

patricia1992
30. máj 2012

@tkmama 😀 neviem to ,som jelen z toho

maznacik007
30. máj 2012

@martinjasen , @hirjak prosim mohli by ste sa verejne vyjadrit z akeho dovodu ste pani @zuzkahraskovie vymazali hodnotenie od pani @lenkasta a tejto pani ste negativne hodnotenie ponechali ????? 😲 😲 😲 😲

traktor
30. máj 2012

@lienkasta pochopila som spravne?..cena za flasu bola dana s postou a kedze si chcela, aby to bolo doporucene, tak si este doplatila tych 60 centov, aby to tak naozaj aj bolo..a ono ti to aj tak bolo poslane obycajne a nedoslo..ja neviem..nie je to ok ak je to tak..darmo zuzkahraskovie vratila peniaze..myslim, ze zuzke malo negativne hodnotenie ostat a tebe malo byt vymazane a nie naopak..

lienkasta
30. máj 2012

Cena flasky aj s postovnym formou dop. listu 2. triedy bola dohodnuta na 3,6 eura. A pani sa po 2 tyzdnoch priznala, ze to poslala obycajne. Pisala som adminovi, tak uvidim.....

traktor
30. máj 2012

@lienkasta tak v tom pripade, nie je co riesit..ak admin nazrie do vasej komunikacie a je to tak..tak si v prave, nemas mat preco negatko..zuzka ano, kedze nesplnila svoju cast dohody..

garzonka
30. máj 2012

@lienkasta ak to bolo poslane 22.5. (tak tvrdila predavajuca ) tak je to do dnesneho dna 8 dni od odoslania, nie 2 tyzdne