icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

adri266
30. máj 2012

@simik22 podla mna to myslela ta, ze ich kupila v bazari alebo secondhande, raz ich doma vyprala a teraz posuva dalej 🙂

zuzkahraskovie
30. máj 2012

@maznacik007 vy ked mate problem s podmienkami predaja a ake podmienky su na MK co sa tyka hodnotenia a ked im nerozumiete tak tu radsej nic nerieste... 😀 ..my sme si to s pani uz vysvetlili.. tak si najdite radsej inu temu..ak sa doma nudite... 😝

lienkasta
30. máj 2012

16.5. t.j. streda som jej poslala peniazky, co k tomu dodat????????

zuzkahraskovie
30. máj 2012

@garzonka jasne ,,ved niekdo ked nevie pocitat tak neviem co riesia 😝 ake dva tyzdne..?

zuzkahraskovie
30. máj 2012

@lienkasta vratila som peniaze ? vratila ...ste vy stratova?? nieste ..tak co riesite ..? to ja som prisla o flasku nie vy ....halooo...ked ste ziadali admina ,,aby vam to zmazal tak to uz nechajte na neho ako sa rozhodne ..on je spravodlivy....a kedze som sa vratila az teraz domov a citam to co tu pisete na moju adresu tak ani neviem ci mam na tieto vase spekulacie aj reagovat...nechapem komu som ublizila....?

garzonka
30. máj 2012

@lienkasta
@zuzkahraskovie

Aspon jedna z vas nech sem skopiruje celu vasu konverzaciu (cislo uctu a adresu vymazat ! )
Potom sa da dalej riesit aj hodnotenie, aj ci bola/nebola jednoznacna jasna dohoda o postovnom a konecnej cene... Takto jedna cihy, druha hota...

simik22
31. máj 2012

@adri266 no ja neviem, ale vykrikovala mi,z e take nove rifle stoja 25 eur, tak ked sa mi nepaci, ze si mam kupit nove...

stanislavao
31. máj 2012

tak ja mam hroznu smolu uz na obchody. kupila som "nove" crocsy. mal to byt darcek pre synovca a prisli mi okopane, podrazka zelena od travy. ale predavajuca si dala tu namahu a neviem ako tak hodila visacku na to. no na porazenie toto. keby som to vedela, kupim si v obchode nove za tie peniaze.

stanislavao
31. máj 2012

saona • okres Trnava
od tejto paci som kupila, ze nove crocsy. nafotene ma nove, ale poslala mi nosene, predky zodrate, podrazky spinave. nenapisala ani celu svoju adresu na balicek, cize jej to ani neviem hned poslat naspat. dufam, ze sa coskoro ozve. na nervy som uz z toho. ako to niekto moze robit. nafoti nove a posle stare, zodrate. nabije sa mi fotak a pridam aj fotky, aby vsetci videli, ze co v skutocnosti predava.

monca571
31. máj 2012

@stanislavao napis tu nick,to si uz mala urobit,treba sa vyvarovat takym podvodnickam-este nato da visacku?je normalna?

traktor
31. máj 2012

@stanislavao a preco nema este hodnotenie?skusala si jej pisat?odpovedala?

zuzkahraskovie
31. máj 2012

@garzonka ahoj uz sa to vobec nemusi riesit..je to ukoncene pani uz sumu ma vratenu ..nieje niak stratova..nemam pocit,zeby ste to tu uz mali vy riesit....akoze naco?zbytocne to tahate na dalsiu stranu....prajem pekny den!

verinka100
31. máj 2012

@monca571 nick je pisany hore,vola sa saona

tasiko
31. máj 2012

Ahojte upozorňuje na nick clovecik2009 poslala som jej nenosene topánky doteraz mi neprišli peniaze ani so mnou nekomunikuje,dávajte si teda pozor, ahojte.

sisaha
31. máj 2012

@tasiko preco si jej poslala tovar bez zaplatenia?

monca571
31. máj 2012

@sisaha ja tiez niekdy ked mam cestu na postu tak priberiem balik pred zaplatenim,kym na to tiez nedoplatim,ale poslem len ak ma kupujuca dobre hodnotenia-vela dobrych hodnoteni nie 4,

tasiko
31. máj 2012

@sisaha mala dobré hodnotenia aj inzeráty mala,a písala mi že už peniaze poslala a nemala som čas,kedže som posielala aj druhej mamine,tak že spolu to pošlem....no čo už.

monca571
31. máj 2012

mala by sa zalozit stranka pre nespolahlive a podvodnicky-vsetko by bolo jednoduchsie-napisal by sa nick,meno,priezvisko a basta!

zuzanocka
31. máj 2012

@monca571 tiez som nad tym rozmyslala; mohli by sme navrhnut, nech tu admini zalozia jednu temu, kam budu len oni pridavat nicky na ciernu listinu ako je to na MMB

sisaha
31. máj 2012

@tasiko no, takze prve poucenie..., ze ani par dobrych hodnoteni neznamena nekonecnu serioznost.. Ja posielam radsej kazdy den, ale az po pripisani penazi na ucet...

hirjak
Odpoveď bola odstránená
benne
31. máj 2012

@monca571
@zuzanocka baby.. tu je: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/

a ja používam google , hodím mejlovu adresu, prípadne nick, dopíšem čierna listina a tadááá 😉

maznacik007
31. máj 2012

@hirjak nie ale zaujima ma to myslim ze je fer aby sa to aj verejne vysvetlilo ako to je... preco sa jednej vymazu negativne hodnotenia a inej sa ponechaju a najma ak ta situacia a veci okolo poukazuju na to ze to ma byt opacne...
mate s tym nejaky problem, ja si myslim ze je to uplne normalna vec ze to vysvetlite
inak moze vznikat dojem ze sa aj inym negativne hodnotenia vymazavaju aj ked boli dane opravnene... a to naburava doveryhodnost celeho bazaru tu

zuzanocka
31. máj 2012

@benne @hirjak ano, o tej teme viem, ale su tam aj tie "kecy" okolo.. ja som mala na mysli taketo cosi: http://www.mimibazar.sk/cerna_listina.php - podla mna je to prehladnejsie

benne
31. máj 2012

@zuzanocka podla mna je prehladnejšie použiť google a prečítať si aj dôvod umiestnenia na čiernej listine.. teda aj tie kecy okolo.. 🙂

siu3333
31. máj 2012

Upozornujem na maja 231 chcela aby som jej poslala na dobierku este mi ppisala ze balik nedosiel po 3tyzdnoch a nakonieco mi to doslo domov neprevzata dobierka,,zarobila som fajne 😠 😠 😠 😠 na poste som bola pisat reklamaciu ,,,kvoli tomu,,,,cakala som skoro mesiac,,,no mam dost,,,

hirjak
31. máj 2012

@maznacik007 Ak sa vás tento problém bude týkať tak vám to veľmi rád vysvetlím, no nie je v mojom záujme zapájať sa verejne do týchto žabo-myších vojen a útokov na isté osoby, ktoré nepovažujem za skutočne škodlivé pre bazár, navyše ak dali veci do poriadku. Áno, negatívne hodnotenia sa vymazávajú aj keď boli dané oprávnene, pokiaľ bola chyba napravená. Ak by šlo o takúto anonymnú identitu akou je vaša, hodnotenie by som zrejme nevymazal, pretože ako sa vraví "nejdete so svojou kožou na trh" a nevieme čo od vás môžme v budúcnosti čakať.

garonka
31. máj 2012

@simik22 ja si myslím, že rifličky su nosené a aj fľaky vidieť 🙄 tie žmolky sa daju odžmolkovať ale...ide o princip ak predavajúca tvrdí, že su nenosené tak tie žmolky tam nemaju čo hľadať 🙄 nech Ti za ne da aspoň zľavu.

miliz
31. máj 2012

@benne Oni asi mysleli take kde podla abecedy mas napisane len mena,je to priehladne a hned najdes osoby ,takto musis citat hodiny a hodiny🙂))

benne
31. máj 2012

@miliz iste.. ale hodíš do googlu a máš to hned aj bez čítania všetkých pod "m" 😉